- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.041
Canim hissedemiyor um o yüzden oluyor diyorsönme tamamen ama tamamen psikolojik, ya olumsuz düşünceler geçiriyordur aklından ya da ilişki esnasında tartıştıysanız ufacık bile olsa erkekler bundan çok kolay etkileniyor ve yansıyor ister istemez bir şekilde. Eşini motive etmeye çalış serpilcim, karamsar cümleler kurmamaya çalışın.
Canim hissedemiyor um o yüzden oluyor diyor
Merhaba. Ben 18 gün önce evlendim. Evlenmeden önce ilk geceye ait korkularım vardı ama yine de cinsel ilişkiyi yapabilirim diyodum kendi kendime. Fakat ilk gece eşimin ilk denemesinde çok fazla ağrı hissettim ve ağrıyo dediğimde kendisini geri çekti. İkinci denemesinde hiç ağrı çekmedim. Eşim ikinci de daha çok girdi zarı hissettim ama daha fazla giremeden boşaldığını söyledi. Sabaha kadar düşündüm yapamayacağıma inandırdım. Piskolojim alt üst oldu.18 gün geçti defalarca denedik ve hala olmuyo. Ailelere yalan söyledik. Onlar her şeyin normal gittiğini sanıyolar. Bir de onların her gün telefon açmalarını oldu mu diye sormalarını çekemezdim sanırım. Şimdi iyi değilim piskolojik olarak. Vasinüsmüs hadtalığını araştırdım ve hasta olduğumu yeni öğrendim. Eşime tedavi olalım hastaneye gidelim diyorum ama erken olduğunu biraz daha denememiz gerektiğini olmazsa gitmemiz gerektiğini söylüyor. Eşim de erken boşalma da var. Ben ön sevişme uzun olursa hazır olursam belki yapabilirim diyorum ama o uzun olursa boşalıyorum o zaman hiç deneyemiyoruz diyo. Bana karşı çok iyi davranıyo çok anlayışlı allah razı olsun ondan. O iyi oldukça ben kendimi kötü hissediyorum. Onu mutsuz etmek istemiyorum. Beni burakır mısın diyorum. 29 yaşına kadar hiç bir bayana dokunmamışım yine dokunmam ben seninle cinsel ilişki için mi evlendim diyor. Söyledikleri ile beni teselli ediyor ama evlilik bu şekilde nereye kadar gidecek. Onu kaybetmek de istemiyorum. Herkesten saklıyorum ve kendimi ucurumda gibi hissediyorum. O da artık konuşmayalım bu konu da üzme kendini diyo. Tam olarak piskolojimi anlamasını bekleyemem. Kendi başıma çözmeye çalışacağım bir süre olmazsa tedavi olmak istiyorum. Sizdenn rica etsem kendi başıma çözmem için tavsiye edeceğğiniz yöntemler var mı?Bir de acıyı azaltmak içim emla krem kulanıyolarmış emlayı kullanarak denesem faydası olur mu acaba? Bana yardımcı olursanız sevinirim :)
Canım çooooook teşekkür ederim sana. Defalarca kendi kendime gereksiz yere kaygılandığımı söylüyorum. Bugün daha iyi hissediyorum. Vasinüsmüsden kurtulanları okuyorum bir kaç saattir. Tamam diyorum onlar kurtuldu ise bende kurtulabilirim. Bepanteni kayganlaştırıcı şel kullandık iki gün yine korktum. En son deneme de yarısına kadar geldiğini söylüyoreşim. Ben bir şey girecekmiş gibi hissediyorum haz anlamında bir şey hissetmediğimden ıslaklık olmuyo. Yarısı içimdeyken hepsini girdirdiği anda felaket ağrıyacak diye hissediyorum bacaklarımı kasıyorum o da zorlamıyo. Benim hazır olmadığımı görünce üstelemiyo. Ama en son aynı saatte belki 6 7 defa denedik hepsine bacaklarım izin vermiyo. İstemsiz ay diye bağrıyorum halbu ki bir şey yapmıyo daha. Ben bağırınca o da bana bir şey yaptı sanıyo. İkimiz de çok tecrübesiz zaten onun da verdiği sıkıntı var. Daha deliğin nerede olduğunu bakmadan bulamıyor. Bana bul diyo ben de bulamıyorum. Biraz ayna ile incelemem gerekiyomuş araştırdım öğrendim.Kimseye söylememekle ne iyi yapmışsınız. anneler dahil, söylenmemeli seninle birlikte endişe edecekler çünkü. Meryemcim vajinismus bir hastalık değil biliyor musun canım, bir semptom yani bulgu, buz dağının görünen kısmı, problemse çok gerilerde bilinçaltında, zihnine korkularının yersiz olduğunu anlatabilirsen, bu dertten kurtulabilirsin. ikinci denemenizde olduğunu yazmışsın yarısı bile olsa, büyük başarı. kendini kastığın için ağrı hissediyorsun, rahat olsan acı duymayacaksın. ayrıca eşinin sana destek olması çok hoş, çok şanslısın. emla krem tek başına bir işe yaramaz, kayganlaştırıcı kremlerle karıştırırsan daha sağlıklı olur kullanım açısından mesela bepanten kremle.
Canim doktora sordum normal şimdi dedi alisiicak zamanla dedi bırakmayın dedi.dun yaptığımda hiç acı sızı birsey hissetmedim çok basitmis aslında ta tamamını da alabilirim artik :))elinle yokladığında yarısı bile içindeyse, söyle ona hissedemediği için motivasyonu bozuluyor ve sönme gerçekleşiyor. kendisi hissetmesi için tamamını alması gerekiyor, p..si aldığında canın hafif yansa da çıkarma canım, derin bir nefes al tekrar, nefesini verirken almaya devam et. hissedememesinin prezervatifle bir ilgisi yok bu arada, biz de prezervatif kullanıyoruz hiç böyle bir şey söylemedi serpilcim.
Canım çooooook teşekkür ederim sana. Defalarca kendi kendime gereksiz yere kaygılandığımı söylüyorum. Bugün daha iyi hissediyorum. Vasinüsmüsden kurtulanları okuyorum bir kaç saattir. Tamam diyorum onlar kurtuldu ise bende kurtulabilirim. Bepanteni kayganlaştırıcı şel kullandık iki gün yine korktum. En son deneme de yarısına kadar geldiğini söylüyoreşim. Ben bir şey girecekmiş gibi hissediyorum haz anlamında bir şey hissetmediğimden ıslaklık olmuyo. Yarısı içimdeyken hepsini girdirdiği anda felaket ağrıyacak diye hissediyorum bacaklarımı kasıyorum o da zorlamıyo. Benim hazır olmadığımı görünce üstelemiyo. Ama en son aynı saatte belki 6 7 defa denedik hepsine bacaklarım izin vermiyo. İstemsiz ay diye bağrıyorum halbu ki bir şey yapmıyo daha. Ben bağırınca o da bana bir şey yaptı sanıyo. İkimiz de çok tecrübesiz zaten onun da verdiği sıkıntı var. Daha deliğin nerede olduğunu bakmadan bulamıyor. Bana bul diyo ben de bulamıyorum. Biraz ayna ile incelemem gerekiyomuş araştırdım öğrendim.
Canim doktora sordum normal şimdi dedi alisiicak zamanla dedi bırakmayın dedi.dun yaptığımda hiç acı sızı birsey hissetmedim çok basitmis aslında ta tamamını da alabilirim artik :))
Tamam canım benim deneyeceğim. İnşallah en kısa sürede geçeçek sıkıntılar. Rabbim bana ve benim gibi sıkıntı çekenlere yardım etsin inşallah :) Tekrar teşekkür ettim tatlım sağol :)Rica ederim canım benim, hangimiz tecrübeliydik ki en başında, ben de bulmakta zorluk çekerdim, bir diyaloglarımız vardı anlatamam, şimdi aklımıza geldikçe güleriz :) aklında soru işaretleri olduğu için zevk alamaman çok normal, ben yendikten sonra birkaç ay yapmış olmak için yaptım, alışmak için, zamanla alıştıkça keyif almaya başlıyorsun. Sakin ol kasma kendini, rahat olmaya çalış, hatta hayal kur seni en rahatlatan, kendini en huzurlu hissettiğin yer neresiyse orada olduğunu düşün, acı yok, ağrı yok, aklına olumsuzluklar getirmemeye çalış, aynaya bakıp vajinanı tanıman güzel bir başlangıç.
Kızlar bende vajinusmusum ve de hamileyim . bu durumda egzersiz yapsam ya da ilişkiye girmeyi denesem bebisim zarar görür mu yoksa doğumu mu beklesem. Artik kurtulmak istiyorum bu sacmaliktan
Tamam canım benim deneyeceğim. İnşallah en kısa sürede geçeçek sıkıntılar. Rabbim bana ve benim gibi sıkıntı çekenlere yardım etsin inşallah :) Tekrar teşekkür ettim tatlım sağol :)
İnşallah geçer sıkıntıların canım. Benim de piskolojim çok iyi değil ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 4 ay sürekli denediniz mi canım yoksa denemeyi bıraktığınız dönem mi oldu? Ben 18 gündür zor durumdayım 4 ay çok uzun diyorum Allah yardımcın olsun canım ya zor. Kim bilir benim ki belki ne kadar sürecek. Rabbim yardım etsin de en kısa sürede kurtulalım inşallahArkadaslar bende vajinismus hastaligina yakalanmis olan biriyimGercekten cok kararsiz kaldim 4 aydir evliyim esimle iliskiye giremedim hala... doktora gittim hersey normal dedi ama okadar kasildim ki anlatamam Doktor bile sasti kaldi. Hic anlayis göstermedi hatta kontrol ederken aleti okadar soktuki kizligim alindi resmen hayal kirikligina ugradigim nokta orasiydi. Psikolojim tamamen alt üst oldu nolur bu hastaliktan nasil kurtulabilcegimi söyleyin
Arkadaslar bende vajinismus hastaligina yakalanmis olan biriyimGercekten cok kararsiz kaldim 4 aydir evliyim esimle iliskiye giremedim hala... doktora gittim hersey normal dedi ama okadar kasildim ki anlatamam Doktor bile sasti kaldi. Hic anlayis göstermedi hatta kontrol ederken aleti okadar soktuki kizligim alindi resmen hayal kirikligina ugradigim nokta orasiydi. Psikolojim tamamen alt üst oldu nolur bu hastaliktan nasil kurtulabilcegimi söyleyin
İnşallah geçer sıkıntıların canım. Benim de piskolojim çok iyi değil ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 4 ay sürekli denediniz mi canım yoksa denemeyi bıraktığınız dönem mi oldu? Ben 18 gündür zor durumdayım 4 ay çok uzun diyorum Allah yardımcın olsun canım ya zor. Kim bilir benim ki belki ne kadar sürecek. Rabbim yardım etsin de en kısa sürede kurtulalım inşallah
hep farklı doktorlara gittim bitanesi sıkıntı olmayacağını söyledi ama eşim zarar veririm diye cok sıcak bakmıyor bu fikre. vajinusmusu yenip normal doğum yapmayı çok istiyorum.canım doktorun biliyor mu durumu, ona sorsan daha sağlıklı cevap alırsın gibi geldi bana. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
hep farklı doktorlara gittim bitanesi sıkıntı olmayacağını söyledi ama eşim zarar veririm diye cok sıcak bakmıyor bu fikre. vajinusmusu yenip normal doğum yapmayı çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?