Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar yarıya yakinini aldım p..s in. Çok mutluyum :)

serpil89 kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? biz ok marka su bazlı olanını kullandık dün daha önce hiç yanma hissetmemiştim.gerçi tam birleşme olmadığından da olabilir.parmak egz yaparken de bundan sürüyordum o zaman da hiç yanma olmamıştı.dün ilk kez ucunun girmesini başardık :) ama fena yanma oldu bende.o kadar yandı ki uyuştu sanki.rahatsız etti ve bitirdik ilerlemeden.
şimdi nivea bebe yağı aldım.. benim gibi sorun yaşayan oldu mu ?

Yok cnm kayganlastirici v.s hiçbişey kullanmıyorum. Sadece prezervatif kullanıyoruz hiç yanma olmadi

Benim aşırı yanma oluyordu dayanamıyordum doktora gittim ilk denemeler olduğu için olabilir dedi enfeksiyon ilaçları verdi bol bol su iç dedi öyle geçti canım.hafif yanma oluyor yine de hastalığı tam yenemediğimiz için

Allahım isyan etmiyorum daha beter hastalıkları olanlarda var yine şükür diyorum ama bazen tükeniyorum sanki.deniyoruz ama şiddetli bir acı üstelik çok kalın aparatlarla egzersiz yapıyorum hiç bir acı sızı yok.pns daha kolay demiş yenen arkadaşlarda ama bende acıdan başka bişey yok.Eşim bana bişey demiyor ama destekte olmuyor susuyor konuşmuyor bende yalnız kaldığımı hissediyorum.

Kızlarrrrrrrr ya ba daba du.... Ya şimdi denedik...acı falan hissetmedim. Penisin yarıdan fazlasını aldım eşim gelmese sonuna kadar giderdi ...bence bu vaji gitti gittiği gün bitti inşallah.... Adetime üç gün kaldı inşallah yine yaparız... Rabbime şükürler olsunnnn binlercekez... Buardakilerden allah razı olsun. Son günlerde bizi bırakmayan anne adyı adanis.kaderim, denizasya, umutsuz olmaz,mango(mrtsnm), egelim, ve buaradkiler allahım tez zamnda kurtulmayı nasip etsin kader arkadaşlarım sabrili,kronik 61,melankio,serap,gswomen

Tebrikler canım :)" benimde az kaldi

Ahhh güzelim benim, maşallah, ne çok sevindim bir bilsen çok şükür , Allah başka dert göstermesin sana, hep gülümse böyle, gözlerim doldu vallahi. Yanında olsam kocaman kucaklardım seni

Yenmeye çalışan arkadaşlarımıza ışık oluyorsun bu mesajınla canım benim, tekrar tekrar tebrikler sana

Canım ben senin şu yazdığını okuyunca ağlama tuttu allah razı olsun.... Şimdi namazı mı kıldım geldim kuranımı okuyup rabbime şükredicem.... Buradakileri yalnız bırakmıyosun ya rabbim seninde yüzünü güldürsün hergün foruma yazmadım ama her gün okudum....çok tşk ederiz....binlerce kez hemede....

Sizlerden de Allah razı olsun, iyilik bir zincirin halkaları gibidir canım betulum, şu anda o kadar mutluyum ki bu güzel haberden sonra bana ve diğer arkadaşlarımıza ne kadar "iyi" geldin biliyor musun, senin sayende gülümsüyorum 10 dakikadır, ağlamakla gülmek arası karmaşık bir ruh halindeyim. Siz yendim deyin yeter ki ben doğurana kadar buradayım :) Allahım o kadar ömür biçmişse tabii. Sizinle ilgilenmek, size yazmak, benim için keyif , bu dert yüzünden tanışmış olsak da hepinizi tanıdığım için sonsuz mutluyum canım

Canım çok teşekkür ederim. Aparatla çalışmaktan korkuyorum canım ya. Kızlık zarına ben zarar veririm diye korkuyorum. Parmak ya da aparat egzersisinde kızlar kendine zarar vermiş oluyor mu canım?

başka arkadaşlar da ilk denemelerde yanma oluyor dedi. İçim rahatladıİlişki esnasında hiç acı hissetmediğimden kaç kere kontrol ettim girdi mi girmedi mi diye.Yeni başlayan arkadaşlar sakın korkmasınlar boşuna.Ben de 5 ay boşu boşuna beklemişim diyorum.Bi süre yanmasına da razıyım yeter ki tamamen yenelim..Bu arada yanma derken yanlış anlaşılmalara yol açmayım.Öyle dayanılmayacak bişey değil.Kolonya yanması gibi birşey.Hemen ılık suyla yıkayınca geçiyor..Herkese kolay gelsin

İnşallah bizde kurtuluruz arkadaşım of cesaret yok işte

Ultrason jeli tavsiye ederim. Hastaneden de iste verirler.. J. Baby bebeyağı kullandım. Bişi olmadı

CanE="kardelen-89, post: 39523910, member: 661292"][/QUOTE]
İnt.e herzaman giremedigim icin mesaj yazamiyorum cok fazla hatta suanda telefondan yazmaya calistigim icin birkac kere yanlis bos mesajlar gonderdim galiba. Sevgili Adanis arkadasim, sorularimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Herkesin yardimina kosan bir yardim melegi gibisin:) Aldigin hayir dualari sana omrun boyunca yeter:) Allah razi olsun senden. Ben de gecen hafta egzersiz surecindeyken dönüp dönüp senin tüm yazdığın messjları tekrar tekrar okudum. Her biri ayri ayri fikir verdi ve yardimci oldu. Tekrar tekrar çok tesekkurederim sana ve buradaki tüm arkadaslara

İoolalaa, post: 39510703, member: 660917"]canımm çok güzel anlatmışsın içimi rahatlattın moral oldun.. bende burada yazılanları okuduğum zaman kendimi yalnız hissetmiyorum kimselere söyleyemediğim şeyi beni anlayan kişilerle konuştuğum zaman rahatlıyorum konuşmak iyi geliyor bana. Allah'ın izniyle hepimiz bu illeti atlatıp bu muymuş deriz. :)[/QUOTE]
İnsallah Canim herkese bu cümleyi söylemeyi nasip etsin Rabbim. Bence de en önemli şey umut.. Bunu yenmenin yarisi egzersiz ise yarisi da yenecegine inanarak umudunu yitirmemek moralini bozmamak. Asla yalniz değiliz buradaki arkadaşlar sağolsun. Zaten ben sunu anladim bizi ancak yine biz anlariz. Yaşamayan gerçekten bilemez ki bizi anlayamayan doktorlar bile bunun en güzel örneği, isini hakkiyla yapan ve psikolojik desteğibir kenara aarmağanlar müstesna..

CanE="kardelen-89, post: 39523910, member: 661292"]

İnt.e herzaman giremedigim icin mesaj yazamiyorum cok fazla hatta suanda telefondan yazmaya calistigim icin birkac kere yanlis bos mesajlar gonderdim galiba. Sevgili Adanis arkadasim, sorularimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Herkesin yardimina kosan bir yardim melegi gibisin:) Aldigin hayir dualari sana omrun boyunca yeter:) Allah razi olsun senden. Ben de gecen hafta egzersiz surecindeyken dönüp dönüp senin tüm yazdığın messjları tekrar tekrar okudum. Her biri ayri ayri fikir verdi ve yardimci oldu. Tekrar tekrar çok tesekkurederim sana ve buradaki tüm arkadaslara[/QUOTE]

Kardelencim hiç sorun değil, istediğin kadar boş mesaj atabilirsin :)))) asıl melek sizlersiniz, yendikten sonra buradaki arkadaşlarınızı unutmayıp nasıl yendiğinizi en detaylı şekilde anlatıp, umut oluyorsunuz. Yenmenizde en büyük pay yine sizlerin aslında, öyle çabalıyorsunuz ki, adeta tırnaklarınızla kazıyorsunuz, hele dayanışmalarınız yok mu, gülümseyerek okuyorum her zaman.

Allah hepimizden razı olsun canım, pes etmediğin dolayısıyla hem kendini hem eşini hem de bizleri mutlu ettiğin için ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…