- 4 Şubat 2015
- 22
- 10
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.061
Kızlar yarıya yakinini aldım p..s in. Çok mutluyum :)
bulunduğum koşullardan dolayı hep farklı doktorla karşılaştım. hatta bi tanesi normal doğum yapabileceğimi söyledi. saolasın yinede cnm
Yok cnm kayganlastirici v.s hiçbişey kullanmıyorum. Sadece prezervatif kullanıyoruz hiç yanma olmadiserpil89 kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? biz ok marka su bazlı olanını kullandık dün daha önce hiç yanma hissetmemiştim.gerçi tam birleşme olmadığından da olabilir.parmak egz yaparken de bundan sürüyordum o zaman da hiç yanma olmamıştı.dün ilk kez ucunun girmesini başardık :) ama fena yanma oldu bende.o kadar yandı ki uyuştu sanki.rahatsız etti ve bitirdik ilerlemeden.
şimdi nivea bebe yağı aldım.. benim gibi sorun yaşayan oldu mu ?
Benim aşırı yanma oluyordu dayanamıyordum doktora gittim ilk denemeler olduğu için olabilir dedi enfeksiyon ilaçları verdi bol bol su iç dedi öyle geçti canım.hafif yanma oluyor yine de hastalığı tam yenemediğimiz içinserpil89 kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? biz ok marka su bazlı olanını kullandık dün daha önce hiç yanma hissetmemiştim.gerçi tam birleşme olmadığından da olabilir.parmak egz yaparken de bundan sürüyordum o zaman da hiç yanma olmamıştı.dün ilk kez ucunun girmesini başardık :) ama fena yanma oldu bende.o kadar yandı ki uyuştu sanki.rahatsız etti ve bitirdik ilerlemeden.
Tebrikler canım :)" benimde az kaldiKızlarrrrrrrr ya ba daba du....Ya şimdi denedik...acı falan hissetmedim. Penisin yarıdan fazlasını aldım eşim gelmese sonuna kadar giderdi ...bence bu vaji gitti gittiği gün bitti inşallah.... Adetime üç gün kaldı inşallah yine yaparız... Rabbime şükürler olsunnnn binlercekez... Buardakilerden allah razı olsun. Son günlerde bizi bırakmayan anne adyı adanis.kaderim, denizasya, umutsuz olmaz,mango(mrtsnm), egelim, ve buaradkiler allahım tez zamnda kurtulmayı nasip etsin kader arkadaşlarım sabrili,kronik 61,melankio,serap,gswomen
Kızlarrrrrrrr ya ba daba du....Ya şimdi denedik...acı falan hissetmedim. Penisin yarıdan fazlasını aldım eşim gelmese sonuna kadar giderdi ...bence bu vaji gitti gittiği gün bitti inşallah.... Adetime üç gün kaldı inşallah yine yaparız... Rabbime şükürler olsunnnn binlercekez... Buardakilerden allah razı olsun. Son günlerde bizi bırakmayan anne adyı adanis.kaderim, denizasya, umutsuz olmaz,mango(mrtsnm), egelim, ve buaradkiler allahım tez zamnda kurtulmayı nasip etsin kader arkadaşlarım sabrili,kronik 61,melankio,serap,gswomen
Canım ben senin şu yazdığını okuyunca ağlama tuttu allah razı olsun.... Şimdi namazı mı kıldım geldim kuranımı okuyup rabbime şükredicem.... Buradakileri yalnız bırakmıyosun ya rabbim seninde yüzünü güldürsün hergün foruma yazmadım ama her gün okudum....çok tşk ederiz....binlerce kez hemede....Ahhh güzelim benim, maşallah, ne çok sevindim bir bilsençok şükür , Allah başka dert göstermesin sana, hep gülümse böyle, gözlerim doldu vallahi. Yanında olsam kocaman kucaklardım seni
Yenmeye çalışan arkadaşlarımıza ışık oluyorsun bu mesajınla canım benim, tekrar tekrar tebrikler sana
Canım ben senin şu yazdığını okuyunca ağlama tuttu allah razı olsun.... Şimdi namazı mı kıldım geldim kuranımı okuyup rabbime şükredicem.... Buradakileri yalnız bırakmıyosun ya rabbim seninde yüzünü güldürsün hergün foruma yazmadım ama her gün okudum....çok tşk ederiz....binlerce kez hemede....
Canım çok teşekkür ederim. Aparatla çalışmaktan korkuyorum canım ya. Kızlık zarına ben zarar veririm diye korkuyorum. Parmak ya da aparat egzersisinde kızlar kendine zarar vermiş oluyor mu canım?canım 4 ay uzun diyorsun ya inan üstüne düşmessen aylar öyle çabuk geçiyor ki farkına varmıyorsun.
bende 3.5 aylık evliyim daha yeni yendim bukadar gec kalmama sebep sacma sapan yersiz korkulardı yemin ederim ayagımı yanlıslıkla biyere carpsam daha fazla acıyodur :)
kendini alıştırmak için egzersiz yapabilirsin çünkü oraya bişeyler girdikçe artık normallleşmeye baslıo acımadıgnı gordukce cesaretlenıosun
ister parmakla ister kendi yapacagın aparatla bol bol çalış orası açılsın alışşsın sorunun kalmıycak emin olabilirsin
Benim aşırı yanma oluyordu dayanamıyordum doktora gittim ilk denemeler olduğu için olabilir dedi enfeksiyon ilaçları verdi bol bol su iç dedi öyle geçti canım.hafif yanma oluyor yine de hastalığı tam yenemediğimiz için
İnşallah bizde kurtuluruz arkadaşım of cesaret yok işteKızlarrrrrrrr ya ba daba du....Ya şimdi denedik...acı falan hissetmedim. Penisin yarıdan fazlasını aldım eşim gelmese sonuna kadar giderdi ...bence bu vaji gitti gittiği gün bitti inşallah.... Adetime üç gün kaldı inşallah yine yaparız... Rabbime şükürler olsunnnn binlercekez... Buardakilerden allah razı olsun. Son günlerde bizi bırakmayan anne adyı adanis.kaderim, denizasya, umutsuz olmaz,mango(mrtsnm), egelim, ve buaradkiler allahım tez zamnda kurtulmayı nasip etsin kader arkadaşlarım sabrili,kronik 61,melankio,serap,gswomen
Ultrason jeli tavsiye ederim. Hastaneden de iste verirler.. J. Baby bebeyağı kullandım. Bişi olmadıserpil89 kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? biz ok marka su bazlı olanını kullandık dün daha önce hiç yanma hissetmemiştim.gerçi tam birleşme olmadığından da olabilir.parmak egz yaparken de bundan sürüyordum o zaman da hiç yanma olmamıştı.dün ilk kez ucunun girmesini başardık :) ama fena yanma oldu bende.o kadar yandı ki uyuştu sanki.rahatsız etti ve bitirdik ilerlemeden.
ne kadar güzel ifade etmiş ve arkadaşlarımıza umut olmuşsun, sizler gibi iyi insanların başarı hikayelerini her zaman duymak isteriz. Her sorun parayla çözülmüyor işte, sen bunun en güzel kanıtısın.
acı duyma sebebin belli bir noktadan sonra hala kasıyor olman ki bu çok normal henüz alışma sürecindesin, zamanla her şey yerine oturur endişelenme canım. keyif alamamanı da dert etme, aklında hiçbir soru işareti, acabalar kalmadığında, zevk almaya başlarsın bu da biraz zaman gerektirir. Kişiye göre değiştiği için tam olarak şu sürede diyemiyorum, benim birkaç ayımı bulmuştu acabalarımı terk etmek :) umarım sen daha kısa sürede çözersin.
ne kadar güzel ifade etmiş ve arkadaşlarımıza umut olmuşsun, sizler gibi iyi insanların başarı hikayelerini her zaman duymak isteriz. Her sorun parayla çözülmüyor işte, sen bunun en güzel kanıtısın.
acı duyma sebebin belli bir noktadan sonra hala kasıyor olman ki bu çok normal henüz alışma sürecindesin, zamanla her şey yerine oturur endişelenme canım. keyif alamamanı da dert etme, aklında hiçbir soru işareti, acabalar kalmadığında, zevk almaya başlarsın bu da biraz zaman gerektirir. Kişiye göre değiştiği için tam olarak şu sürede diyemiyorum, benim birkaç ayımı bulmuştu acabalarımı terk etmek :) umarım sen daha kısa sürede çözersin.
İnt.e herzaman giremedigim icin mesaj yazamiyorum cok fazla hatta suanda telefondan yazmaya calistigim icin birkac kere yanlis bos mesajlar gonderdim galiba. Sevgili Adanis arkadasim, sorularimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Herkesin yardimina kosan bir yardim melegi gibisin:) Aldigin hayir dualari sana omrun boyunca yeter:) Allah razi olsun senden. Ben de gecen hafta egzersiz surecindeyken dönüp dönüp senin tüm yazdığın messjları tekrar tekrar okudum. Her biri ayri ayri fikir verdi ve yardimci oldu. Tekrar tekrar çok tesekkurederim sana ve buradaki tüm arkadaslarane kadar güzel ifade etmiş ve arkadaşlarımıza umut olmuşsun, sizler gibi iyi insanların başarı hikayelerini her zaman duymak isteriz. Her sorun parayla çözülmüyor işte, sen bunun en güzel kanıtısın.
CanE="kardelen-89, post: 39523910, member: 661292"]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?