Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yarısını aldım ama hiç hissetmedim bile normal mi bu acaba girmiyor da bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum :)

başlangıç için yaşadığın, hissettiğin her şey normal canım endişe etme, zamanla yoluna girecek her şey, muhakkak alıyorsundur, alışık olmadığın için böyle düşünüyorsun. Elinle kontrol et böylece şüphen kalmaz.

Yarısını aldım ama hiç hissetmedim bile normal mi bu acaba girmiyor da bana mı öyle geliyor diye de düşünüyorum :)
Giriyor canım biz panikten anlamıyoruz hatta eşim bir kere sadece başını sokup git gel yaptı zevk bile aldım yani ama çok tuvaletim geldi kalktım gittim zamanla inşallah tam ilişki yaşarız yine de büyük yol katettik

Zamanla alisiriz o zaman muhakkak.panikten öyle oluyor demekki ama hiç ağrı sızı yok ne güzel birsey çoğu arkadaşım ilk gece zar zor yapıp acısını uzun süre yaşayıp zevk almayanlar var ya bizde böyle bir sorun olmicakti bu çok güzel. Doktorum da bunu söyledi bir daha hiç bir sorununuz olmicak bunu yenenler cinsel hayatında daha mutlu oluyor demişti. Bu da bizim ödülümuz olsun değil mi kızlar hepimiz yeneriz inşallah kısa sürede sakin umudunuzu kaybetmeyin şu ana kadar acı sızı hissetmemis biri olarak söylüyorum.yenmeme ramak kaldı. Allah burdaki herkesten razi olsun.

canım bende nerde bu kız dıyordum sonuna geldık ınsallah masallah bende bugun p boyutunda aparatı aldım eslı denememız yarıya kadar ınsallah devamı gelecek dua et benı unutmaaaa <3

Kızlar sürekli kendime yapacam diyorum ama egzersizlerde tekrar kasılıyorum o kadar umutsuzum ki artık hiç geçmeyecek mi bu yaa

Tebrik ederim tüm yenen arkadaşları ben de bi türlü cesaret edip dilator yaklastiramiyorum bile bacaklarım titriyor parmak hiç yapamam gibi geliyor hem elimi hem iç dokuyu hissetmek beni irite ediyor sürekli aynı şeyleri söyleyerek kendimi tekrar ediyorum ama bir türlü içeriye bir şey yonlendiremiyorum ki evliliğim 2.5 yılı geçti ve nasıl bu kadar çabuk geçti anlayamadım inş bir gün bizler de tüm arkadaşlar gibi başardım yazabiliriz böyle adım atmadan bu olamayacak biliyorum ama bu kadar cesaretsiz olduğum için de kendime kızıyorum gerçekten tükendim artık herkes çocuk soruyor bu beni daha çok strese sokuyor ...

Canim benim bizde senim gibiydik burda hepimiz ayniyiz yani ,bende parmak egzersizi denemistim ve basaramamistim cunku cok itici geliyordu ve tirnak acitiyodu eldivenlede yapamadim zaten en sonunda pes ettim doktora gittim su an 3. Seansimi uyguluyorum ilk gittigimde9 cm lik bi aparat soktu ve hic anlamafim bile 2. Seansta 11 cm denedim su an 13 cmle calisiyorum her bi boya gectigimde ilK bi iki gun zor gibi geliyo ama hemn alisiyosun ve kesinlikle ama kesinlikle acimiyo sana y.ederim ki ama bunlardan once doktorum bana kizlik zarinin yapisinin nasil oldugunu vajinanin nasil genisleyebildigini ve uzadigini bacaklarimi ne kadar acarsam o kadar rahat olucagini fln anlatti bilinc altimdaki korkular cokkkk buyyk oranda gitti su an ilk halimden inanki eser yok 4. Seanstan sonra denemeye gecicegiz Allahin izniyle ..emin olki sende yapabilirsin benden ne eksigin ne farkin var? Eger doktora gitmeye imkanin yoksa internetten arastirip dilator set alabilirsin bence hic vakit kybtme cok beklemissin sanada yazik esinede gecen zamanada.. Sen seti al bepanten ve fito kremide al ben sana nasil calisicagini detayli anlatirim,herr gun bu uzuntuyu yasicagina cesaretini topla ve dedigimi yap bence ..hhersey cozulecek emin ol.

Adanis öncelikle çok tsk ederim cvp yazip ilğilendigin için o kadar korkuorumki nasıl giricek korkusu bitirip herşey güzel oraya gelince kalbim durcakmis gibi oluyor eşimin dokunmasına izin veriyorum bacaklarını kasmiyorumda ama o an o kadar kotu oluyormusumki bembeyaz eşim bırakıyor Taamam korkma diyip cekilio bu kadar zaman yapamamk delirtiyor artik beni bütün yazdıklarını yaşadım evden çıkmayan kimseyle görüşmeyen asolyalin biri oldum evlenmeden önceli benle evli ben arasında dağlar kadar fark var .. Parmak egzersisizden korkuyorum basaramiycam büyük ihtimalle ama deniycem ins

Ben aldım dilator set yurtdışından 5 boy hatta son iki boyu beni korkuttu görür görmez eskiden aynayla dahi bakamiyodum şimdi alıştım .. Dr. Ulusoy a gitmeyi düşündüm çok pahalı diye vazgeçtim burda kendisi yenenleri görünce ama maalesef o cesareti bulamıyorum kendimde oraya bir şey girmesi fikri beni mahvediyo bütün vücudum kasiliyor bacaklarım kasiliyor titriyor bunu nasıl asacagimi bilemiyorum bugüne kadar hep kaçtım artık çözmek istiyorum ama o cesareti hala bulamiyorum kendimde kendim aynada bakarken bile görünce kasiyorum kendimi eşim baktı o bile rahat oldugumda oranın gayet açıldığını afedersiniz pnsten daha geniş bile açıldığını söyledi bu beni biraz rahatlatti ama bu fobik durum nerdeyse panik atak gibi kendini hissettiriyor. . Kaygılarimı yönetemiyorum kendime hukmedemiyorum umarım düzelir bu durum .. Herkes adına tüm yaşayanlara cesaret versin Rabbim ol'dursun inş. .

Ben de aynı böyleyim, nerdeyse panik atak oluyorum ve gerçekten asosyal oldum ben de yasanilanlar ne kadar aynı ... inş hep beraber çozeriz bu işi kurtuluruz..

Rica ederim canım. Korkma, tabii ki başaracaksın, inan kendine. Eşimi ittire ittire bir hal kalırdım, asla yanıma yaklaştırmazdım, dokunmadığı halde basardım çığlığı. şimdi gamzelim söyler misin canım, bir farkımız var mı bende senin gibiydim, sonra düşündüm nereye kadar hayatı ikimize de zindan edebilirdim ki, bir yerden başlamak zorundaydım, bu forumu eşim keşfetti, bak dedi, oku sen yalnız değilmişsin, okudum, parmak egzersiziyle başladım, vajinaya herhangi bir cismin rahatlıkla girebildiğini görerek, yavaş yavaş anladım, hatta kendini bıraktığın an çaba göstermene bile gerek yok, kendiliğinden girdiğini gördüm, yaşadım. Bunları sırasıyla sende yaşayacaksın, izin ver kendine, bu kadar karamsar olma, kendine haksızlık yapma canım.

Bazen parmak egzersizi itici gelebiliyor haklısın, istersen kendine bir aparat yap, kulak çöpü olabilir, makyaj fırçan ya da ince bir mum olabilir. bunlardan birini güzelce jelatinle ve bir an önce egzersizlerine başla canım, kaybedecek vaktin yok, erteleme hemen bugün başla lütfen.

bu egzersizleri nasıl yapıyorsunuz yaa ben bigün yapayım diye geçtim aynanın karşısına oramı görünce korktum oraya nasıl kendim bişey girdiririm hiç cesaretim yok. zeytinyağı ve emlayla yapacagımızı eşime söyledim eşim bana karşı çıktı ee dedi ilaç sürmeyince yine korkarsan dedi doğal olsun dedi ama ben ilacın psikolojik olarak acımayacak hissi uyandıracağı için rahatlatacağını düşünüyorum ama eşimden o konuda destek göremiyorum ne yapayım kızlar yardımcı olun..

offf o çocuk diye diretmesi yok mu, yakın-uzak çevrenin, katlanılır gibi değil. Canım bu da bizlerin sınavı, her insanın derdi farklıdır, şükredelim ki çaresiz bir dertle uğraşmıyoruz, çözümü var, her şeye rağmen şükretmeliyiz. Dilatörün varmış ne güzel, çalışmak için en uygun aparata sahipsin ve hala ne bekliyorsun bir an önce kurtulmak için :) bizler başardıysak sen de başarabilirsin, biraz cesaret göstermelisin ki bu da sende mevcut. Vajina boyutları uygun olan her nesneyi alabilir, hatta nesnenin şeklini bile alır öylesine esnek ki. Dilatörün ilk boyundan çalışmaya başla bugün, ertelemek yok :) peşindeyim ona göre :))))) kayganlaştırıcını bol bol hem dilatörüne hem vajinana sür birkaç sayfa öncesinde bahsettiğim pozisyonda ve nefes egzersizleriyle almaya çalış, bak gör ne kadar basit, hiç korktuğun gibi olmayacak, bizlere güven.

mrb canım bana da anlatırmısın detayları

zeytınyagınında emlanında bi yan etkisi yok canım rahatlıkla kullanabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…