Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlı cumalar kızlar .. giremedim baya bi işler yogundu bakıorum baya arkadasımız yenmıs darısı bıze ınsallahhh

Egzersiz yapmıyorum, hiçbirşey yapmıyorum ama biraz alabiliyorum p... biraz girdikten sonra acı başlıyor. ama bazen girdiğini bile anlamıyorum eşim içinde diyor öyle anlıyorum.

Canım, arkadaşının da dediği gibi alıştıkça kayganlaştırıcı ya da uyuşturan kremlere ihtiyaç duymayacaksın o yüzden eşin yanlış düşünüyor, bunu ona güzel bir şekilde anlat. Denemeler yapıp başarılı oldukça nefes egzersizlerine bile gerek kalmayacak, eşli deneme yerine aparat kullan istersen, zaten bir miktarını alabildiğini söylüyorsun çok fazla egzersiz yapmaya gerek duymayabilirsin.

hayırlı cumalar kızlar .. giremedim baya bi işler yogundu bakıorum baya arkadasımız yenmıs darısı bıze ınsallahhh

Hayırlı cumalar duygucum, hoşgeldin inşallah canım, istikrarla, inatla çalışmalara devam, çabalarınız boşa değil, sizler de yendim diyeceksiniz bir gün Allah'ın izniyle.

INSALLAH yenecegiz... benim carelerim tükensede dünkü yasadigim olaydan sonra iyice ümitsizlestigimi hissediyorum hatta hayatimda birdaha cinsel iliskiye girmesem denemesem de olur diyorum ne Kadar zor birseymis bu arkadaslar. öyle zoruma gidiyor ki.. ben almanyada yasiyorum burda afedersiniz 13 14 yasindaki kizlar basariyor bu isi. ben niye bukadar zorlaniyorum. parmak egzersizleri gercekten bi ise yarar mi acaba? onuda denemedim degil parmakla yapincada aciyor bende ALLAH tez zamanda bu skntidan kurtulmayi nasip etsin bize ins

inşaallahhhh o günleride göreceğim.. kızlar size bisey danışcam benim işim çok yoğun ve stresli eve gittiğim zaman eşim bile fark ediyor artık. çok bunalıyorum zaten vaji yüzünden sıkıntım bilindiği gibi bide iş yerinin stresi beni iyice çıkmaza itiyor. işi bırakım diyorum hem kendime hem eşime hemde vajiye vakit ayırmak için sizce dogru bi yöntem olurmu ne dersiniz. yada tavsiye edeceginiz bisey varmı

merhaba arkadaşlar elimde egzersiz için aparat seti var. ücretsiz olarak isteyene gönderebilirim. zor durumda olan ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. ben 5 sene sonra vajinismusu yendim 2 çocuk annesiyim artık çok şükür aparatlara ihtiyacım yok isteyen birine göndereceğim ... :) egzersiz konusunda destek de olurum inşallah ...

Evet yapıyorlar çok haklısın, yerden göğe kadar. Kendine haksızlık ettiğin nokta ise çarelerinin tükendiğini hissetmen. Sorunsuzca yapabilenlerin zihinleri oldukça rahat çünkü yemek yemek, su içmek gibi fiziksel bir ihtiyaç karşılamak kadar kolay olduğunu biliyorlar, , bizler bilemedik, bilemezdik çünkü zihinlerimiz bulanıktı, yalan yanlış bilgiler, hurafelerle doldurulmuştu. Tek yapman gereken zihninden bu yanlış bilgileri söküp atman. senin kimseden bir farkın yok. Evet zor bir sınav, ama şimdilik zor bir sınav, yendikten sonra ne kadar basitmiş diyeceksin canım. Senin kurtarıcın istikrarla yapacağın egzersizler olacak, hepimizi kurtaran egzersizler oldu parmak ya da aparatla yapılan egzersizlerin faydasını anlatamam, hepimiz bu sayede yendik. Lütfen ümitsiz olma, bizler başardıysak sen de başarabilirsin, güven kendine.

Bana gönderebilir misin canım. Ben evleneni 19 gün oldu ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ben de sorunu çözdükten sonra başkasına gönderirdim. Bu arada sorunu çözdüğüne çok çok sevindim canım. İnşallah çok çok mutlu olursun ailenizde :)

Canım bende hem işe gittim geldim, hem ev işleriyle uğraştım aynı zamanda bu problemle de uğraştım. İş yeri farklı bir ortam, arkadaşlarını gördüğünde biraz da olsa aklındakilerden uzaklaşırsın, sana faydalı olabileceğini düşünüyorum çalışmanın, evde daha çok kendi kendini yersin duygucum, zaman yarat kendine, bir arkadaşımız işyerinin tuvaletinde egzersiz yapardı :) böyle bir imkanın var mı bilmiyorum ama bu da bir seçenek. Yine de sen bilirsin canım, nacizane düşüncelerim bunlar son karar tabii ki sana ait, çok bunalıyorum beni olumsuz etkiliyor diyorsan bırakmakta da haklısındır.

Kizlar bence yanlisimiz birinin anlattigi seyi kendine bicmek. Yani birine kolay gelen size zor gelebilir kendinizi taniyin esinizi taniyin ve korkulariniziin ustune gidin. Ben ilk gun vajinama gozumu kisip bakmistim. Serce parmak yaptim ki inanin herkes yapar. 2 parmak yaptim ok. Fakat asla aparat yapamadim ki hala yapamam cok sert geldi bana penis daha yumusacik hele kayganlastirici ile hoppp giriyor. Benim sorunum esim bebe yagi istemuodu canim yaniodu simdi kendi alip suruyor.

Bide esim beni dinlemiyor istemiyor diyenlere benim esimde oyle idi.ben her aksam isden gelince tv izlerken actim cinsel iliskide zorlananlarin ne yapmasi gerektigini yukses sesle okudum. Dinlemek istemedigini soylesede okudum. Bi baktim okudugum seyleri oyle dinlemiski uyguluyor. Yani biz kadiniz gucluyuz allahin izniyle herseyi hallederiz bu bizim yapimizda var. Bol bol dua edin. Ven hergin fetih okudum ismi azam okudum 2 rekat namaz kilip her rekatinda 21 ihlas okudu. Sadati kiramin isimlerine fatiha okudum beni manevi acidan cok rahatlatti bilginize.....

C
canım bende nerde bu kız dıyordum sonuna geldık ınsallah masallah bende bugun p boyutunda aparatı aldım eslı denememız yarıya kadar ınsallah devamı gelecek dua et benı unutmaaaa <3
Canim burdayim ki burda olacagim hepppp. Valla insallah sonuna geldik insallah etmem mi dua etmem mi. O benim tek cikisim. KURTULACAGIZ .....

1 yol olacak ben asla yenemıycem heralde :
Cıkssss duymamis olalimmm bende daha tam yenemedim ama kesinlikke olacakkkk lutfen inan bunaaa iki ay once hic bise tapamazken suan baya ilerledim
Herkes yapar psikolojik tamamen iki ay once iki parmk girmez yapamam olmaz diyordum suan 4 parmak rahat yapiyorum umutsuzluk yokkk guclu olll
Hangi seviyedesin egzersiz yapabiliyor musun cnm burada herkes yardimci olur sana emin ol

dokunamıyorumkı bayılacak gıbı oluyorum napıcam bılmıyorum bu bunalımdan artık çıkmak ıstıyorum dr emla krem atarax hap bırde gleıtgelen yazdı ama kullanmaya cesaretım yok oyle duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…