- 6 Haziran 2014
- 25
- 13
- 18
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.101
kullanmak istiyorum ikisini de eşimde böyle kremle olunca kremsiz korkmaya devam edersen diyor
Egzersiz yapmıyorum, hiçbirşey yapmıyorum ama biraz alabiliyorum p... biraz girdikten sonra acı başlıyor. ama bazen girdiğini bile anlamıyorum eşim içinde diyor öyle anlıyorum.Alıştın mı brşey olmaz canım, angi aşamadasın sen?
Egzersiz yapmıyorum, hiçbirşey yapmıyorum ama biraz alabiliyorum p... biraz girdikten sonra acı başlıyor. ama bazen girdiğini bile anlamıyorum eşim içinde diyor öyle anlıyorum.
hayırlı cumalar kızlar .. giremedim baya bi işler yogundu bakıorum baya arkadasımız yenmıs darısı bıze ınsallahhh
INSALLAH yenecegiz... benim carelerim tükensededünkü yasadigim olaydan sonra iyice ümitsizlestigimi hissediyorum hatta hayatimda birdaha cinsel iliskiye girmesem denemesem de olur diyorum ne Kadar zor birseymis bu arkadaslar. öyle zoruma gidiyor ki.. ben almanyada yasiyorum burda afedersiniz 13 14 yasindaki kizlar basariyor bu isi. ben niye bukadar zorlaniyorum. parmak egzersizleri gercekten bi ise yarar mi acaba? onuda denemedim degil parmakla yapincada aciyor bende ALLAH tez zamanda bu skntidan kurtulmayi nasip etsin bize ins
Bana gönderebilir misin canım. Ben evleneni 19 gün oldu ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ben de sorunu çözdükten sonra başkasına gönderirdim. Bu arada sorunu çözdüğüne çok çok sevindim canım. İnşallah çok çok mutlu olursun ailenizde :)merhaba arkadaşlar elimde egzersiz için aparat seti var. ücretsiz olarak isteyene gönderebilirim. zor durumda olan ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. ben 5 sene sonra vajinismusu yendim 2 çocuk annesiyim artık çok şükür aparatlara ihtiyacım yok isteyen birine göndereceğim ... :) egzersiz konusunda destek de olurum inşallah ...
inşaallahhhh o günleride göreceğim.. kızlar size bisey danışcam benim işim çok yoğun ve stresli eve gittiğim zaman eşim bile fark ediyor artık. çok bunalıyorum zaten vaji yüzünden sıkıntım bilindiği gibi bide iş yerinin stresi beni iyice çıkmaza itiyor. işi bırakım diyorum hem kendime hem eşime hemde vajiye vakit ayırmak için sizce dogru bi yöntem olurmu ne dersiniz. yada tavsiye edeceginiz bisey varmı
Slm kızlar iki gündür p..i alıyorum yarı ve daha fazlasında ama vajinamın dış dudak kısmı şişiyor ve kızarıyor buda canımı yakıyor çok fena ;( çıldırıcam tam aşıyorum derken neden oluyor bu bir fikri olan yada başına gelen varmı ?????[/QUOT
Ben de de aynı durum oluyor.Dış dudak şişiyor dolayısıyla iç dudak küçülüyor sanki.Kayganlaştırıcı ya da başka birşey kullanıyor musun ?
Kızlarrrrrrrr ya ba daba du....Ya şimdi denedik...acı falan hissetmedim. Penisin yarıdan fazlasını aldım eşim gelmese sonuna kadar giderdi ...bence bu vaji gitti gittiği gün bitti inşallah.... Adetime üç gün kaldı inşallah yine yaparız... Rabbime şükürler olsunnnn binlercekez... Buardakilerden allah razı olsun. Son günlerde bizi bırakmayan anne adyı adanis.kaderim, denizasya, umutsuz olmaz,mango(mrtsnm), egelim, ve buaradkiler allahım tez zamnda kurtulmayı nasip etsin kader arkadaşlarım sabrili,kronik 61,melankio,serap,gswomen
Bende seni opuyorum kocamannnnnnn
Canim burdayim ki burda olacagim hepppp. Valla insallah sonuna geldik insallah etmem mi dua etmem mi. O benim tek cikisim. KURTULACAGIZ .....canım bende nerde bu kız dıyordum sonuna geldık ınsallah masallah bende bugun p boyutunda aparatı aldım eslı denememız yarıya kadar ınsallah devamı gelecek dua et benı unutmaaaa <3
Cıkssss duymamis olalimmm bende daha tam yenemedim ama kesinlikke olacakkkk lutfen inan bunaaa iki ay once hic bise tapamazken suan baya ilerledim1 yol olacak ben asla yenemıycem heralde :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?