- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.121
Bakalım bugün alıcam kendim sürerim ilacı ne derse desin..diyorum ya oramı görünce korktum ki ben kendim girdiremem aparat falan kullanamam kiii.. bide ilişki esnasında bacagmızı ne kadar acabiliyorsak açmamız doğruymuş doğru mu bu ben bacagımı actıgımda daha da kasılıyom. yeter ettirdi artık bu iş beni kilo aldım millet hamile misin diyor daha ben o işi yapamadım kiCanım, arkadaşının da dediği gibi alıştıkça kayganlaştırıcı ya da uyuşturan kremlere ihtiyaç duymayacaksın o yüzden eşin yanlış düşünüyor, bunu ona güzel bir şekilde anlat. Denemeler yapıp başarılı oldukça nefes egzersizlerine bile gerek kalmayacak, eşli deneme yerine aparat kullan istersen, zaten bir miktarını alabildiğini söylüyorsun çok fazla egzersiz yapmaya gerek duymayabilirsin.
Bakalım bugün alıcam kendim sürerim ilacı ne derse desin..diyorum ya oramı görünce korktum ki ben kendim girdiremem aparat falan kullanamam kiii.. bide ilişki esnasında bacagmızı ne kadar acabiliyorsak açmamız doğruymuş doğru mu bu ben bacagımı actıgımda daha da kasılıyom. yeter ettirdi artık bu iş beni kilo aldım millet hamile misin diyor daha ben o işi yapamadım ki
Canim bende senin gibiydim bacagini ne kadar acarsan o kadar rahat giriyor....o kadar az baski oluyor.... aci yok sadece nasil soyleyim bogazina buyuk lokma yerken hissetigin gibi bi sey. Bide bende bacagimi acamazdim kegel sirasinda bcaklarini ac ve oyle nefes al ver....bence:)Bakalım bugün alıcam kendim sürerim ilacı ne derse desin..diyorum ya oramı görünce korktum ki ben kendim girdiremem aparat falan kullanamam kiii.. bide ilişki esnasında bacagmızı ne kadar acabiliyorsak açmamız doğruymuş doğru mu bu ben bacagımı actıgımda daha da kasılıyom. yeter ettirdi artık bu iş beni kilo aldım millet hamile misin diyor daha ben o işi yapamadım ki
Aaaa ben tam tersini soyledim sen adanise bak ooala cunku ben dun bir bugun iki....:)oo dediğim dedik, çaldığım düdük diyen cesur birisin, oolalaa :) eşine anlat doğrusunu, o da bilsin hayatım yanlış bir şey yapmıyorsun ki, birkaç ay kayganlaştırıcı kullanıp sonra hepsini kaldırmıştım, hepimiz böyle yaptık, kullandığımız kremler alışkanlık yapmıyor, eşinin endişelenmesine hiç gerek yok. bacaklarını çok açmanın bir faydası yok, yeteri kadar aralaman yeterli, onlar isteğe bağlı sonraki aşamalar. Korkma dokun, geç aynanın karşısına incele, tanı, keşfet hatta ıkın, ıkındıkça açıldığını göreceksin, elimiz, kolumuz gibi bize ait bir organ sadece, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok.
hamile misin sözlerine de kapat kulağını, şu çevre baskından oldum olası haz etmem, ne oluyorsa sanki bu soruyu sorma gereği duyuyor insanlar, hayır belki başka problem var hiç mi akıllarına gelmez bilmiyorum ki.
Aaaa ben tam tersini soyledim sen adanise bak ooala cunku ben dun bir bugun iki....:)
6 ay oldu şu zamana kadar dediğim dedik kendine güvenen biri olsaydım keşke bu kadar korkak olmasaydım ne vardı kioo dediğim dedik, çaldığım düdük diyen cesur birisin, oolalaa :) eşine anlat doğrusunu, o da bilsin hayatım yanlış bir şey yapmıyorsun ki, birkaç ay kayganlaştırıcı kullanıp sonra hepsini kaldırmıştım, hepimiz böyle yaptık, kullandığımız kremler alışkanlık yapmıyor, eşinin endişelenmesine hiç gerek yok. bacaklarını çok açmanın bir faydası yok, yeteri kadar aralaman yeterli, onlar isteğe bağlı sonraki aşamalar. Korkma dokun, geç aynanın karşısına incele, tanı, keşfet hatta ıkın, ıkındıkça açıldığını göreceksin, elimiz, kolumuz gibi bize ait bir organ sadece, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok.
hamile misin sözlerine de kapat kulağını, şu çevre baskından oldum olası haz etmem, ne oluyorsa sanki bu soruyu sorma gereği duyuyor insanlar, hayır belki başka problem var hiç mi akıllarına gelmez bilmiyorum ki.
çok sağol canım yinede yardımcı olmaya çalışıyorsun.Allah razı olsun hepinizden konuşmak banada moral veriyor...Aaaa ben tam tersini soyledim sen adanise bak ooala cunku ben dun bir bugun iki....:)
hepinizin düşünceleri çok önemli kızlarr yanımda destek olmaya çalışıyorsunuz yaa inşallah atlatırım bende sizin gibi başkalarına yardımcı olabilirim...:))) Betulcum olur mu öyle şey bitanem, bu sadece benim düşüncem bacaklarımı çok fazla aralamak beni rahatsız etmişti, bende işe yaramadı ama bak farklı fikirler de var sen de bacaklarını açarak daha rahat almışsın, henüz yeni olsan da düşüncelerin ne kadar değerli hiç de yabana atma bence :)) Kişisel bir durum sanırım. oolaalaa ikisini de denesin bence, hangisinde rahat ederse o pozisyonda devam edebilir :)))
6 ay oldu şu zamana kadar dediğim dedik kendine güvenen biri olsaydım keşke bu kadar korkak olmasaydım ne vardı kieşimde ben ona alışırım onsuz yapamam diye korkuyo konuşayım ilacı konuşmadan alcam ama :) ne kadar esnediğini görmek için dediğinizi yapabilirim akşam eve gideyim de
inşallah atlatayım da bebişimde olsun bişey istemem daha ben.. başlıcam bugün yapabilirim inşallahh nasıl başlıyayım ne yapayımCanımsın, korkak filan da değilsin, endişelerin var, egzersiz yaptıkça balon köpüğü gibi sönecek tüm soru işaretlerin. hele de vajinana bir cismin tamamen girdiğini gördükçe aaa diyeceksin hiçbir şey yokmuş, bu kadar mıymış, bunca zaman kendime eziyet etmişim diye düşüneceksin :))) bak da gör :)))
inşallah atlatayım da bebişimde olsun bişey istemem daha ben.. başlıcam bugün yapabilirim inşallahh nasıl başlıyayım ne yapayım
Calisma öncesinde ilik bir dus almayi, kendine bolca güzel bir parfüm sıkmayı gerçekten de güzel bir koku duymak beni rahatlatiyordu- derin derin nefes alip vermeyi ve içten dua etmeyi unutma. Ben bismillah ile baslayip calisma yaparken de sürekli Ya Şafi Ya Allah diyordum yani şifayi verecek olan yalniz Allah tir Canim ve senin iiçten isteyişininşallah atlatayım da bebişimde olsun bişey istemem daha ben.. başlıcam bugün yapabilirim inşallahh nasıl başlıyayım ne yapayım
offf o çocuk diye diretmesi yok mu, yakın-uzak çevrenin, katlanılır gibi değil. Canım bu da bizlerin sınavı, her insanın derdi farklıdır, şükredelim ki çaresiz bir dertle uğraşmıyoruz, çözümü var, her şeye rağmen şükretmeliyiz. Dilatörün varmış ne güzel, çalışmak için en uygun aparata sahipsin ve hala ne bekliyorsun bir an önce kurtulmak için :) bizler başardıysak sen de başarabilirsin, biraz cesaret göstermelisin ki bu da sende mevcut. Vajina boyutları uygun olan her nesneyi alabilir, hatta nesnenin şeklini bile alır öylesine esnek ki. Dilatörün ilk boyundan çalışmaya başla bugün, ertelemek yok :) peşindeyim ona göre :))))) kayganlaştırıcını bol bol hem dilatörüne hem vajinana sür birkaç sayfa öncesinde bahsettiğim pozisyonda ve nefes egzersizleriyle almaya çalış, bak gör ne kadar basit, hiç korktuğun gibi olmayacak, bizlere güven.
Yaa çok teşekkür ederim desteğin tatliligin için regl bitmek üzere ins deneyeceğim yoksa bunun tam olarak gecmeyecegini biliyorum ama elim hiç gitmiyor oraya bişi yaklaştırInca kasiliyorum bacaklarım kapaniyotitriyorum resmen bunu nasıl asacagim ayna egzersizlerini arttirmam mi gerekir ? bu arada gerçekten beni daha da kasan ve sıkan nu çocuk çocuk diye diretenler Rabbim sağlıkla nasip eder ins ya çocuğum olmasaydı bu insanlar çok acımasız. .
Canım benim, ben de teşekkür ederim buraya yazmaya cesaret gösterip, yenmeyi bu kadar çok istediğin için. Aynada vajinanı incele, dakikalarca, alışana kadar dokun, keşfet, tanı ıkındığın zaman ne kadar açıldığını göreceksin. Bu senin vücudun korkma, vajina organlarımızdan biri sadece, sana zarar verecek hiçbir durumu yok. daha sonra egzersizlere başla ama erteleme, bıkma, usanma bunu yenmenin tek yolu, düzenli olarak egzersiz yapmaktır. Burada yenen o kadar çok kişi var ki, kızlar sağolsun sık sık yazıyorlar ben başardıysam herkes başarır diyor :))) ben de aynı şeyi söylüyorum, eşini ittiren biri yendiyse sen de yenersin, hiçbir farkımız yok.
Sağolsun özelden arkadaşlar da yardımcı oldu ayliin35 ve kkaderim telden yazıyorum doğru etiketlenmemis olabilir sağolsun çok ilgilendiler tabi gerisi bende öyle hevesle aldım ki dilator seti ve kitabı ama bi ara hayatimdaki bazi sıkıntılar beni oyle depresif yapti ki uzak kaldim bi süre ve başa döndüm sanki aynada ancak 2-3 dk bakıyorum sanırım daha fazla bakmam lazm bi cesaret edip yapsam her şey bitecek de işte Allah cesaret versin ..
duş alıp başlıycam egzersize anestolü denemelerde kullansam mıinşallah canım, vajinanı tanı önce sonra aparat yap kendine, kulak çöpü olur, ince bir mum olur, makyaj fırçası bile olur. seçtiğin bir aparatı jelatinle, kullanılabilir hale getir. kayganlaştırıcını hem vajinana, hem de aparatına bol bol sürebilirsin. sırtını en rahat ettiğin yere daya, dizlerini hafifçe yukarı kaldır, poponun altına yastık koy ve derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak hafifçe ittir, eğer rahat olursan ittirmene bile gerek kalmadan kendiliğinden girecektir. Korkma ve sakin ol hafif bir yanma hissedebilirsin yine de çıkarma aparatını içinde kalsın ki, vajinaya herhangi bir nesneyi alma fikrinin imkansız olmadığını gözlerinle göresin :)
duş alıp başlıycam egzersize anestolü denemelerde kullansam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?