- 20 Şubat 2015
- 12
- 4
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.141
canım hiç egzersiz yaptın mıkızlar bana da bi cvp verin lütfen kurtulmak istiyorum artık(
evet 1 hafta yaptım kendi parmagımla ve eşimin parmağıyla çok rahat alabiliyorum parmakları p. ilk denememizde yarısına kadar aldim zarım yırtıldı sanırım kanamam oldu ölece bıraktık 4 gün oluyo hafif lekelenme devam ettiği için devam etmedik egzesizlere sizce devam etmeli miyiz yoksa zararı olur mucanım hiç egzersiz yaptın mı
canım kan geliyorsa ara verevet 1 hafta yaptım kendi parmagımla ve eşimin parmağıyla çok rahat alabiliyorum parmakları p. ilk denememizde yarısına kadar aldim zarım yırtıldı sanırım kanamam oldu ölece bıraktık 4 gün oluyo hafif lekelenme devam ettiği için devam etmedik egzesizlere sizce devam etmeli miyiz yoksa zararı olur mu
zarım yırtıldığı için 1 hafta filan leke gelmesi normal değil mi?öle yazıyo çoğu yerde ama bilemedim de çok kan yok lekelenme şeklinde sadece.canım kan geliyorsa ara ver
sevgili yardım meleği adanis senin gibi güzel bir insanı tanımak benim için mutluluksağolsun arkadaşlarımız yardımcı oluyorlar, kkaderim bitanedir , aylinle henüz tanışmadım, umarım bir fırsatını bulur tanışırız. Ne kadar doğru söyledin biraz cesaret, gerisi kendiliğinden gelir zaten. olsun başa dönmeni sıkıntı yapma, tekrar hevesle başla canım, bu problem çözülünce her şey geride kalmış olacak.
kızlar bana da bi cvp verin lütfen kurtulmak istiyorum artık(
Canim sana birsey sormak istiyorum ben de tam 2,5 yol sonra yendim Allah in izniyle ki bugün tam 1 hafta oluyor yeneli. Sen de 2,5 sene deyince yakin hissettim kendimi sana:) Canimbiz toplamda 5 kere filan denedik sadece 2.sinde yarisina kadar alabildim diğerlerinde tam ilişki oldu çok şükür, yalniz daha önce de sormustum sağolsun Adanis arkadasimiz cevaplamisti ama işte tereddütler kolay kolay birakmiyor ya insani tekrar sormak ve içimi rahatlatmak istiyorum. İlişki esnasinda yaridan sonra sini alırken bacaklarimi hala hafiften kasiyorum ve tamami girerken hafif aci duyuyor ve irite oluyorum. Bu su anda alisma süreci old. İçin normal midir, yoksa hiçbirşey hissetmemem mi gerekiyordu. Bu isten keyif almak sanirim 1 kaç ay sonra oluyormuş ama o zaman hiçbirşey hissetmemem mi gerekiyor su anda bahsettiğim rahatsizlik hissi gibi yani. Onerebilecegin birşey var mi Canim içimi rahatlatmak yenebildiği mi hissetmek ve diğer arkadaslarimiza yardimci olabilmek istiyorum. Normal ilişkinin haricinde yine günde birkaç kez aparatlarla egzersiz yapayimmi bir süre daha?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında çok ta geç kaldım ama neyse. 5 yıllık evliyim ve evliliğin ilk 2.5 senesini bu illeti yenmek için harcadım. Çok şükür yendim de tabi en büyük desteği de eşimden aldım. Sonrada doktorum süleyman eserdağdan 3 günde yendim imkansız diyebilirsiniz bende öyle dedim ilk an ama imkansız değil arkadaşlar yazacak çok şey var sayfalar yetmez yardimci olmak istiyorum üzülmeyin hiç zor değil inanın. isterseniz beraber başarabiliriz
Canimm dün duşa girdim çıktım tam egzersize basliycam eşim süpriz yaptı erken geldi yapamadım egzersizi amaaaaaaa anestolu surdum bayagi bi girdi bu sefer hiçte acimadi hatta hoşuma bile gitti ama tam girdircekken kasiyorum bacaklarımi istemsiz ama halbuki olsun bitsin diyorum esimden cok ustune dustum eşimde de sertlik gitti denedik bayagi bi uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerleme oldu insallaaah kurtulcam bundan acıya hissi gitti gibi kafamdancanım anestolü kullanıp da başarılı olan arkadaşlarımız var, onlar cevaplasa daha sağlıklı olur. Hadi inşallah, güzel haberlerle gelirsin .
canım gunaydın. iş yogun olduğu ıcın gergın oluorum 1 2 ay kendıme zamn verıyım dedm. snrasında yıne çalıscam belkı daha raht bi iş yerinde :) yada kendıme bahane üretıorum vajıye engel olmak ıcınCanım bende hem işe gittim geldim, hem ev işleriyle uğraştım aynı zamanda bu problemle de uğraştım. İş yeri farklı bir ortam, arkadaşlarını gördüğünde biraz da olsa aklındakilerden uzaklaşırsın, sana faydalı olabileceğini düşünüyorum çalışmanın, evde daha çok kendi kendini yersin duygucum, zaman yarat kendine, bir arkadaşımız işyerinin tuvaletinde egzersiz yapardı :) böyle bir imkanın var mı bilmiyorum ama bu da bir seçenek. Yine de sen bilirsin canım, nacizane düşüncelerim bunlar son karar tabii ki sana ait, çok bunalıyorum beni olumsuz etkiliyor diyorsan bırakmakta da haklısındır.
Canimm dün duşa girdim çıktım tam egzersize basliycam eşim süpriz yaptı erken geldi yapamadım egzersizi amaaaaaaa anestolu surdum bayagi bi girdi bu sefer hiçte acimadi hatta hoşuma bile gitti ama tam girdircekken kasiyorum bacaklarımi istemsiz ama halbuki olsun bitsin diyorum esimden cok ustune dustum eşimde de sertlik gitti denedik bayagi bi uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerleme oldu insallaaah kurtulcam bundan acıya hissi gitti gibi kafamdan
canım gunaydın. iş yogun olduğu ıcın gergın oluorum 1 2 ay kendıme zamn verıyım dedm. snrasında yıne çalıscam belkı daha raht bi iş yerinde :) yada kendıme bahane üretıorum vajıye engel olmak ıcın
CaNim cok cok iyi yapmissin ben de egzersiz yaparken 1 hafta ise gitmedim sadece buna yogunlasayim dedim iyi ki ama iyiki böyle yapmisim sabah oglen aksam egzersiz yaptim kafam rahat sadece bununla ilgilendim ve 1 haftada bitti. Senin niye boyle olmasin belki bir hafta sonra tamamen yenmis olarak yeni isini aramaya baslarsin:) senin icin yenmenin tam zamani simdi:)canım gunaydın. iş yogun olduğu ıcın gergın oluorum 1 2 ay kendıme zamn verıyım dedm. snrasında yıne çalıscam belkı daha raht bi iş yerinde :) yada kendıme bahane üretıorum vajıye engel olmak ıcın
Canım çok mutluyum bu kadarı da oldu yaa eşim ilk defa böyle mutlu olabildi diyebilirim çok şükür bu kadarına da inşallah diğer denemelerde olcak eşim yanlış yere koyuyordu kendim koydum ora değil bura diye daha önce oraya bile gelmeden kasan bana bakk deli cesareti geldiwoow yine güzel bir sabah, yine harika haberler çok şükür Allah'ıma. acımıyor tabii, kendin gördün bu sefer, kendi deneyiminle bunu başardın, çok cesursun. canım kasma kendini, bacaklarını serbest bıraktığın an tüm sorun çözülecek, hiç merak etme zamanla bunu da tecrübe edeceksin, alıştıkça kaygıların bir bir sona ermeye başlayacak.
İnşallah kurtulacaksın, nasıl da ilerleme kaydettin, maşallah sana.
Canim cok sevindim bence hic çekinme anestolü kullan denemede ama cçok fazla sürme ben şöyle yaptim geçen cuma günü aparatlarimin her boyunu teker teker calistim kısa sürelerle her birini sokarken ucuna nokta şeklinde anestol sürdüm yani dördüne de sürdüm böylece vajina içine de yeteri kadar yedirmiş oldum. En son esinle denemeden önce vajina girişine çok küçük sürdüm ve denedik ben sadece pnsi girise koydum nefes alip verirken Esim itti yyavaş yavaş son bir haftamin en kolay ama en kolay ilskisiydi:) hic bir sey Anlamıyorsun ancak esin oldu dediğinde seviniyorsun:) mutlaka git gel yapsin esin orasi sen hiçbirşey hissetmiyorken iyice alissin. Canim sen kasiyormus gibi hissetsen bile esin itmeye devam etsin emin ol kassan bile hicbisey hissetmiceksin anestol sağolsun:) ikinci denemede sadece en büyük aparatin ucuna vevajina ggirişine surdum ve 3. De orasi iyice alistgi için hic anestol sürmeden alabildim. Su anda girişte ve alirken hic problem yok en sonuna kadar sadece bebe yagi kullanarak alabiliyorum ama gitgelde en dibine giderken yine biraz kastgm için hafif aci duyuyorum ama o da zamanla yoluna giriyormuş sanirim. Ne olursa olsun en azindan artik bebek denemesi yapabiliyoruz:) farisi herkesin basina:) bu arada cnm esin anestolden etkilenip biraz daha az keyif alabilir ama sen alisip anestolu birakinca hiçbir sorun olmyck onun için de gayet keyifli olacak söylersin endişe etmesin sorun olmasin aramizda[/QUOTE][QUOTEolalaa, post: 39549677, member: 660917"]Canimm dün duşa girdim çıktım tam egzersize basliycam eşim süpriz yaptı erken geldi yapamadım egzersizi amaaaaaaa anestolu surdum bayagi bi girdi bu sefer hiçte acimadi hatta hoşuma bile gitti ama tam girdircekken kasiyorum bacaklarımi istemsiz ama halbuki olsun bitsin diyorum esimden cok ustune dustum eşimde de sertsürdümtti denedik bayagi bi uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerleme oldu insallaaah kurtulcam bundan acıya hissi gitti gibi kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?