- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.161
Sevgili ADANİS ben sabirsiz sabirsiz sormaya devam ediyorum tekrar tekrar duymak istiyorum sanirim:) su anda tam ilişki yasiyorum ama en dibe giderken gitgellerde hala biraz kasiyor ve hafif bir rahatsizlik hissi aci gibi sanirim duyuyorum ya, korkuyorum ya normal değilse diye. Bana birşey önerir misin Cnm kendimi nazil rahatlatayim günlük egzersiz yapmaya devam edeyim mi, Esim bacaklarimin çok daha rahat olduğunu girişte ve ilerlerken hic problem yasamadigini söylüyor ben bu histen nazil ve ne zaman kurtulurum? Ne olur cevappp?
Canım çok mutluyum bu kadarı da oldu yaa eşim ilk defa böyle mutlu olabildi diyebilirim çok şükür bu kadarına da inşallah diğer denemelerde olcak eşim yanlış yere koyuyordu kendim koydum ora değil bura diye daha önce oraya bile gelmeden kasan bana bakk deli cesareti geldi
Burayı üye olmadan da hep okuyordum. Cesaret edip yazmamla başladı hersey herkes burda birbirini anlıyor. İyiki kesfetmisim burayı.. canim şimdi iki gün eşim yoğun çalışacak ben kendim egzersiz yapayım mi ne dersinsen mutluysan biz de mutluyuz oalalaacım :) gerçekten büyük gelişme kaydetmişsin, ufacık bir cesaret nelere yol açıyor işte kızlar , yenemem yapamam yok yaparım, başarırım var, aklınızdaki tüm olumsuzlukları söküp atın, kimse mutsuz olmayı hak etmiyor.
yol bile gösteriyorsun eşine, ne mutlu sana, çok şükür sana bu günleri gösteren rabbimize, bu cesaret hiç gitmesin, tamamını sorunsuzca alma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah.
Burayı üye olmadan da hep okuyordum. Cesaret edip yazmamla başladı hersey herkes burda birbirini anlıyor. İyiki kesfetmisim burayı.. canim şimdi iki gün eşim yoğun çalışacak ben kendim egzersiz yapayım mi ne dersin
Canim 3 gunde nasil yendin???? Beler yaptin??? Ben 3 yillik evliyim!! Nolur neler yaptigini anlatirmisin!!Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında çok ta geç kaldım ama neyse. 5 yıllık evliyim ve evliliğin ilk 2.5 senesini bu illeti yenmek için harcadım. Çok şükür yendim de tabi en büyük desteği de eşimden aldım. Sonrada doktorum süleyman eserdağdan 3 günde yendim imkansız diyebilirsiniz bende öyle dedim ilk an ama imkansız değil arkadaşlar yazacak çok şey var sayfalar yetmez yardimci olmak istiyorum üzülmeyin hiç zor değil inanın. isterseniz beraber başarabiliriz
Canim cok sevindim bence hic çekinme anestolü kullan denemede ama cçok fazla sürme ben şöyle yaptim geçen cuma günü aparatlarimin her boyunu teker teker calistim kısa sürelerle her birini sokarken ucuna nokta şeklinde anestol sürdüm yani dördüne de sürdüm böylece vajina içine de yeteri kadar yedirmiş oldum. En son esinle denemeden önce vajina girişine çok küçük sürdüm ve denedik ben sadece pnsi girise koydum nefes alip verirken Esim itti yyavaş yavaş son bir haftamin en kolay ama en kolay ilskisiydi:) hic bir sey Anlamıyorsun ancak esin oldu dediğinde seviniyorsun:) mutlaka git gel yapsin esin orasi sen hiçbirşey hissetmiyorken iyice alissin. Canim sen kasiyormus gibi hissetsen bile esin itmeye devam etsin emin ol kassan bile hicbisey hissetmiceksin anestol sağolsun:) ikinci denemede sadece en büyük aparatin ucuna vevajina ggirişine surdum ve 3. De orasi iyice alistgi için hic anestol sürmeden alabildim. Su anda girişte ve alirken hic problem yok en sonuna kadar sadece bebe yagi kullanarak alabiliyorum ama gitgelde en dibine giderken yine biraz kastgm için hafif aci duyuyorum ama o da zamanla yoluna giriyormuş sanirim. Ne olursa olsun en azindan artik bebek denemesi yapabiliyoruz:) farisi herkesin basina:) bu arada cnm esin anestolden etkilenip biraz daha az keyif alabilir ama sen alisip anestolu birakinca hiçbir sorun olmyck onun için de gayet keyifli olacak söylersin endişe etmesin sorun olmasin aramizda[/QUOTE][QUOTEolalaa, post: 39549677, member: 660917"]Canimm dün duşa girdim çıktım tam egzersize basliycam eşim süpriz yaptı erken geldi yapamadım egzersizi amaaaaaaa anestolu surdum bayagi bi girdi bu sefer hiçte acimadi hatta hoşuma bile gitti ama tam girdircekken kasiyorum bacaklarımi istemsiz ama halbuki olsun bitsin diyorum esimden cok ustune dustum eşimde de sertsürdümtti denedik bayagi bi uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerleme oldu insallaaah kurtulcam bundan acıya hissi gitti gibi kafamdan
Canım yenmem 2.5 senemi aldı önce psikoloğa gittim egzersizleri ondan öğrendim ama yenemedim eşim internetten doktor süleyman eserdaga ulaşmış ona gittik 3 günde iyilesirsin dedi inanamadim tabi muayene etti hastalığın derecesine baktı sonra tedaviye başladık gerçekten 3 gün sonra ben iyilestim tabi tedirginlikler oluyo başta ama sonra alisiyosun burda önemli olan esin sana mutlaka destek olmalı yoksa olmuyo sana biraz zaman vermeli sakin üzülme imkansız değil başarıcaz merak etme öncelikle bütün is sende bitiyo ben bunu yapıcam diceksin ve vajinandan asla korkmicaksin ben nefes hareketiyle başladım canım nefes alırken vajinanı kasicaksin yani kapatacaksin anladın umarım nefes verirken de kastigin vajinanın serbest birakacaksin özel olacak ama çiş yaparken serbest bırakıyoruz ya onun gibi bunu gün içinde sürekli yap böylece kaslarını sen kontrol ediyorsun ilişkide kendini kasman senin istemin dışında oluyo ya sen o kontrolü böyle öğreniyosun sonrası da var bi anda hepsini yazarsam kafan karısabilir ama çok kolay sormak istediğin varsa sor ben cevaplıyım sakin üzülme hersey duzelicekCanim 3 gunde nasil yendin???? Beler yaptin??? Ben 3 yillik evliyim!! Nolur neler yaptigini anlatirmisin!!
Merhaba canım öncelikle şükürler olsun ki yenmişsin bu illeti tebrik ederim sakin korkma öyle hissetmen çok normal ben yeneli tam 2.5 sene oldu ben bile ilişki sırasında bazen kasiyorum bacaklarımı bu çok normal ama senin daha yeni olduğu için kendini yormadan arada devam et istersen egzersizlere için rahat olsun diye ama hiç kafana takma olmuş zaten ama esin yarım girmesin yavaş yavaş da olsa tam girsin seni kırmadan o daha iyi olur ikiniz için alışma sürecin azalır eğer o sırada kasarsan bekleyin nefes al verirken esin yavaş yavaş girsin sende bu arada bacaklarını kasmazsin biz hala ilişkiye girerken yavaş yavaş gireriz birden olunca tedirgin oluyorum:)) ama acı hissetmen normal sadece bunu eşine çok belli etme kendini çekmesin sonra alisiyosun zaten aparatların olması çok güzel çoğu kişide yok bu hislerin çok normal sakin korkma yenmişsin sen zamanla hissetmiceksin acıları zaten vajinanın içi çok büyük ve hiçbir his yok orda sadece kendini savunan kaslar var biz bunları yonetiyoruz vajinismusta onlar bizi yonetiyodu ve kendini koruyodu söyle düşün ordan bi bebek doğuyor ne büyük mucize o melek ordan çıkarken biz daha küçük bişeyi oraya alamıyoruz bu mümkün değil dimi onu düşün ve rahat ol sadece beyinde bitiyo hersey umarım yardimci olabildim sorun olursa herzaman cevaba hazırım canımCanim sana birsey sormak istiyorum ben de tam 2,5 yol sonra yendim Allah in izniyle ki bugün tam 1 hafta oluyor yeneli. Sen de 2,5 sene deyince yakin hissettim kendimi sana:) Canimbiz toplamda 5 kere filan denedik sadece 2.sinde yarisina kadar alabildim diğerlerinde tam ilişki oldu çok şükür, yalniz daha önce de sormustum sağolsun Adanis arkadasimiz cevaplamisti ama işte tereddütler kolay kolay birakmiyor ya insani tekrar sormak ve içimi rahatlatmak istiyorum. İlişki esnasinda yaridan sonra sini alırken bacaklarimi hala hafiften kasiyorum ve tamami girerken hafif aci duyuyor ve irite oluyorum. Bu su anda alisma süreci old. İçin normal midir, yoksa hiçbirşey hissetmemem mi gerekiyordu. Bu isten keyif almak sanirim 1 kaç ay sonra oluyormuş ama o zaman hiçbirşey hissetmemem mi gerekiyor su anda bahsettiğim rahatsizlik hissi gibi yani. Onerebilecegin birşey var mi Canim içimi rahatlatmak yenebildiği mi hissetmek ve diğer arkadaslarimiza yardimci olabilmek istiyorum. Normal ilişkinin haricinde yine günde birkaç kez aparatlarla egzersiz yapayimmi bir süre daha?
çok koç iyi bu nefes egzersesiyle birlikte yap parman vajinaya girerken çıkarma gereksinimi duyarsan bi dur çıkarma derin nefes al mum üfler gbi dışa yavaş yavaş ver canım rahatla kendinle konuş ben bunu yapamicek kadar güçsüz değilim insanlar ölüyo bu neki zaten 1. kere pe..s girdimi devamı gelir acımaz korkma kasarsan acır kendini bırak bak acıyomu acırsa bana yaz canım eğer acı olursa daha sonralarda parmak falan sokulduğu yada uyuşturucu krem yada nemlendirici kayganlaştırıcı sürükdü içinde enfeksiyonda kapabilir eğer daha sonra acırsa şimdilerde değil canım sakın tedirgin olmamesele ilişkiye girilip 1 2 ay sonra korkma yani öptüm sani üzülme kasma bunlarda gececekkkkkk daha neler görücez ben vajinusmusu atlattım şimdide çocuk telaşım başladı olsun dye allah sanada ben deki gbi dert versin :)Canimm dün duşa girdim çıktım tam egzersize basliycam eşim süpriz yaptı erken geldi yapamadım egzersizi amaaaaaaa anestolu surdum bayagi bi girdi bu sefer hiçte acimadi hatta hoşuma bile gitti ama tam girdircekken kasiyorum bacaklarımi istemsiz ama halbuki olsun bitsin diyorum esimden cok ustune dustum eşimde de sertlik gitti denedik bayagi bi uzun zamandır ilk defa bu kadar ilerleme oldu insallaaah kurtulcam bundan acıya hissi gitti gibi kafamdan
Ne güzrl yenmene çok sevindim cnmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında çok ta geç kaldım ama neyse. 5 yıllık evliyim ve evliliğin ilk 2.5 senesini bu illeti yenmek için harcadım. Çok şükür yendim de tabi en büyük desteği de eşimden aldım. Sonrada doktorum süleyman eserdağdan 3 günde yendim imkansız diyebilirsiniz bende öyle dedim ilk an ama imkansız değil arkadaşlar yazacak çok şey var sayfalar yetmez yardimci olmak istiyorum üzülmeyin hiç zor değil inanın. isterseniz beraber başarabiliriz
bu cok normal benım mızlık zarıda yırtıldıgında 4 5 gun ara ara kanama olmustu :) genelde doktorlar kızlık zzrı yırtılınca 4 5 gün ara verıp öyle devam edın dıolarNe güzrl yenmene çok sevindim cnm
Bende bişey sormak istiyorum sana hiç kanaman oldumu yani ben p.yarıya kadar aldım ve kızlık zarım yırtıldı sanırım kan geldi 3 4damla sonra ara verdik eşimle belki zarar veririz die bu 5.gün devam etmeli miyiz hafif lekelenmeler oldu bu güne kadar yoksa bekleyelim mi?başa dönmek istemiyorum tekrar egzersizleri rahatlıkla yapıyodum çünkü ilk p.denemesinde böyle oldu.
Hayır bitanem bende kanama olmadı ama ben egzersiz sırasında yavaş yaptığım için sakin korkma ve ara verme zaten kanama kızlık zarından değil kılcal damarları zorladıgin için gelmiş doktor bana öyle dedi aslında öyle bişey yok kızlık zarı gibi damarlardan geliyo kan zaten vajina çok geniş bi yer bomboş korkma devam et sen ara verme ilişkiye de devam edin yavaş yavaş girsin ama nefes hareketlerini biliyosun sanırım çok faydası oluyo ilişki esnasında yaparsan yararı olur acele etmeden yapın zaten sonra alisiyosun başka soru olursa çekinme lütfen yaz bana yardımcı olurum ve korkma sakin hersey sende ve eşinde bitiyo sadece zaman ve sabırNe güzrl yenmene çok sevindim cnm
Bende bişey sormak istiyorum sana hiç kanaman oldumu yani ben p.yarıya kadar aldım ve kızlık zarım yırtıldı sanırım kan geldi 3 4damla sonra ara verdik eşimle belki zarar veririz die bu 5.gün devam etmeli miyiz hafif lekelenmeler oldu bu güne kadar yoksa bekleyelim mi?başa dönmek istemiyorum tekrar egzersizleri rahatlıkla yapıyodum çünkü ilk p.denemesinde böyle oldu.
işte yine kanar mı die korktuk bide yara filan olursa o bölge die çünkü kan gibi değilde lekelenme şeklinde şeyler oluyo iç çamaşırımda çok çok az şekilde hiç acı yok ama sanırım doğal bu yarın denemeye devam edicem tekrar çok teşekkür ederim inş. bende biran evvel kurtulurum evlendikten 16 ay sonra bu cesaret geldi ve denemeye basladım parmak egzersizlerini iyi yapıyorum bide sadece bebeyağı kullanıyorum inş. mutlu biter sonu:))Hayır bitanem bende kanama olmadı ama ben egzersiz sırasında yavaş yaptığım için sakin korkma ve ara verme zaten kanama kızlık zarından değil kılcal damarları zorladıgin için gelmiş doktor bana öyle dedi aslında öyle bişey yok kızlık zarı gibi damarlardan geliyo kan zaten vajina çok geniş bi yer bomboş korkma devam et sen ara verme ilişkiye de devam edin yavaş yavaş girsin ama nefes hareketlerini biliyosun sanırım çok faydası oluyo ilişki esnasında yaparsan yararı olur acele etmeden yapın zaten sonra alisiyosun başka soru olursa çekinme lütfen yaz bana yardımcı olurum ve korkma sakin hersey sende ve eşinde bitiyo sadece zaman ve sabır
bugün 4.günüm aksam tekrar deneyim ozaman tekrar kanama olmaz inş.en çok ondan korkuyorum acı hissetmiyorum parmak egzersizlerinide iyi yapıyorum ama yinede insan tedirgin oluyo acaba ara veriyim mi devam edersem daha çok tahriş mi olur die?peki bişey daha sorucam cnm ara verdikten sonra denemelere tekrar basladığında yine kan geldimi 4 5 gün bekledikten sonra yani?şimdiden teşekkür ederim ilgine:))bu cok normal benım mızlık zarıda yırtıldıgında 4 5 gun ara ara kanama olmustu :) genelde doktorlar kızlık zzrı yırtılınca 4 5 gün ara verıp öyle devam edın dıolar
valla ben eş denemesini daha tam olarak yapamadım .. kızlık zarım doktorda yırtıldı ben tedavi görmüstüm vajınısmus icin.. sonra aradan 5 6 gün gectıkten sonra parmakla deneye calıstım ozamanda kan gelmıstı.. çünkü bnimkisini doktor birden yırttı.. yabi yapay penisin en buyugunu birden sokunca baya zedelenmıstı ondan kan geldıydı benden.. yoksa bır hafta once evde kendım aparat yaptım orta boy yaptım tamamını soktum hıc acımadı kanda gelmedi ... yani bence senden kan gelmez acımazda.. zaten acımıomusta.. seninkisi zorlanmadan yırtıldıgı için bişi olmaz.. :) bende bugun denicem inşallah yaparımmbugün 4.günüm aksam tekrar deneyim ozaman tekrar kanama olmaz inş.en çok ondan korkuyorum acı hissetmiyorum parmak egzersizlerinide iyi yapıyorum ama yinede insan tedirgin oluyo acaba ara veriyim mi devam edersem daha çok tahriş mi olur die?peki bişey daha sorucam cnm ara verdikten sonra denemelere tekrar basladığında yine kan geldimi 4 5 gün bekledikten sonra yani?şimdiden teşekkür ederim ilgine:))
Evet canım benim çok haklısın tedirgin olmakla ben onu düşünemedim kusura bakma yara da olabilir inancını kaybetme sakin devam et bence bide parmak egzersizlerini iyi yapiyosun tamponlada devam edebilirsin onların 3 boyu var küçük orta ve büyük ben onları da kullandım çok işe yariyo ayrıca bebe yağı demişsin bende bepanten kullandım tamponların ucuna sürerek oda çok güzel bi krem ise yariyo senin egzersiz sistemini bilmeden yazdım ama aklıma geldi başka sorun olursa herzaman hazırım canım istemek basarmanin yarısı sende yeniceksin inanıyorum ben.işte yine kanar mı die korktuk bide yara filan olursa o bölge die çünkü kan gibi değilde lekelenme şeklinde şeyler oluyo iç çamaşırımda çok çok az şekilde hiç acı yok ama sanırım doğal bu yarın denemeye devam edicem tekrar çok teşekkür ederim inş. bende biran evvel kurtulurum evlendikten 16 ay sonra bu cesaret geldi ve denemeye basladım parmak egzersizlerini iyi yapıyorum bide sadece bebeyağı kullanıyorum inş. mutlu biter sonu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?