- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.181
Hiçbir bilgim yok valla bende yeni katıldım çok acemiyim:)))arkadaşlar K.İ.B nedemek noluo ..hanı begen cevapla yazıoya oralarda kib oluya ne oluo
İnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin için.. Mesele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolunçok koç iyi bu nefes egzersesiyle birlikte yap parman vajinaya girerken çıkarma gereksinimi duyarsan bi dur çıkarma derin nefes al mum üfler gbi dışa yavaş yavaş ver canım rahatla kendinle konuş ben bunu yapamicek kadar güçsüz değilim insanlar ölüyo bu neki zaten 1. kere pe..s girdimi devamı gelir acımaz korkma kasarsan acır kendini bırak bak acıyomu acırsa bana yaz canım eğer acı olursa daha sonralarda parmak falan sokulduğu yada uyuşturucu krem yada nemlendirici kayganlaştırıcı sürükdü içinde enfeksiyonda kapabilir eğer daha sonra acırsa şimdilerde değil canım sakın tedirgin olmamesele ilişkiye girilip 1 2 ay sonra korkma yani öptüm sani üzülme kasma bunlarda gececekkkkkk daha neler görücez ben vajinusmusu atlattım şimdide çocuk telaşım başladı olsun dye allah sanada ben deki gbi dert versin :)
arkadaşlar K.İ.B nedemek noluo ..hanı begen cevapla yazıoya oralarda kib oluya ne oluo
Ben yeni kurtuldum 700 tl ye gittimİnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin iklinikte sele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolun
Sen saol canım olur olur neler olmuyoki hayatta eşinin anlayışlı olması lazım benim eşim 1buçuk yıl bekledi saolsun 700 tl karsılığında kurtuldum ben klinikte Allahım herkese yardım etsinİnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin için.. Mesele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolun
ceza verince ne oluyoryorumlarıyla seni taciz eden biri varsa ya da sürekli hakaret eden onu kibliyorsun, yöneticiler inceliyor gerekli gördüklerinde uyarı cezası ya da ceza puanı veriyorlar.
ceza verince ne oluyor
hmm tamam :)ceza puanın 100 olunca, siteye hoşçakal diyorsundoğru anımsıyorsam tabii ...
Adaniscim sana teşekkür messjimi bi turlu gonderemedim tlfndn yazmak siteye zorluyor çok çok sağol Canim benim cevsplarin icinkestane kebap acele cevap :))) sözü geldi aklıma, çocukken ne çok kullanırdık mektuplarımızda bu sözleri :))
tabii ki cevaplarım canım, fiziksel bir sorunun olduğunu zannetmiyorum çünkü söylediklerin hepimizin yenmeye çalışırken hissettiği sorunlar. yanma ve acı hissi kendini kasman kaynaklı, korkunca istemsiz olarak kasıyorsun ki acı hissetmen çok normal. kendinizi kasmayın diyorum ama ben de farkındayım çok kolay bir şey olmadığının kardelencim. beni rahatlatan mekanlarda olduğumu düşünerek yenmiştim bu sorunu, uçsuz bucaksız bir orman, hawai de bir plaj, ya da paraşütümle vadilerin arasında uçtuğumu düşünerek :)) hayalgücüm çok geniştir, dahası var söylesem çok güleriz :)))))))) her ilişki öncesi 10 dakika egzersiz yap, kolaylıkla alıyorsun zaten sert aparatları, p...si çok çok kolay alırsın, dokusu daha yumuşak çünkü. iyi şeyler düşün, ya acırsa ya yanarsa deme biliyorsun bu problemin kaynağı psikolojik, kendini rahatlatmaya çalış canım.
Hangi klinik canım hangi şehirdeBen yeni kurtuldum 700 tl ye gittim
Sen saol canım olur olur neler olmuyoki hayatta eşinin anlayışlı olması lazım benim eşim 1buçuk yıl bekledi saolsun 700 tl karsılığında kurtuldum ben klinikte Allahım herkese yardım etsin
Merhaba canım sanırım ilişkiye isteksizlik başladı yanlış anlamadiysam? Bence önce istekten ziyade birlesmeye odaklan önce onu yen sonra istek kendiliginden gelir zaten bu hepimizde oldu onu sakin kafana takip tedaviyi zora sürükleme az kalmış zatenKızlar yenmeme ramak kaldı ama isteksizlik başladı bende odaklanamiyorum((( napmaliyim yardım lütfen
B
Bende ayniyim canim bak ben aynanin onunde egzesiz yapamiyorum! Yani bakinca kotu oluyorum! Istersen bakmadan dene! Aynayi sadece aparatati yerlestirmek icin kullan! Baktinki tam vajinanin girisinde, aynayi koy kenara ve bakmadan dene! Canim ben oyle yaparak bi bogum alabildim! Gerisi gelir insallah!!
Canım Merhaba öncelikle yöntemin çok karışık peçete zaten sert bişey bide üstüne eldiven bence zor bi yöntem itememen normal öncelikle korkma sakin parmak egzersiziyle başla bence parmağına bepanten krem sur öyle dene tabiki nefes hareketleriyle beraber biliyosun sanırım bilmiyosan onuda anlatırım istersen sonrası daha kolay olur merak etmeKizlar bisey sorucam bugün kulak copune pecete sarip onu eldivene gecirdim ucuna azicik bepanten surdum ama sadece 1 cm kadar yapabildim gerisini itemediM ilk defa yapabiliyorum sizin ilk denemizde hepsini yapabildinizmi ben mi cok cesaretsizim
Kızlar hepsini almışım :) ben hissetmedim hepsini o yüzden böyle diyorum bi de arada inme oluyor esimde acaba hepsi olmadı mı ki diye.bi de yanma oldu biraz giriş kısmında. doktorum tamam yendin demeden inanamicam galiba
Kızlar yendim ben çok şükür yendim Allah ım herkese nasip etsin adanis sana cok duacıyım yagmurzerresi sanada Rabbimde iyiliklerle karsılaştırsın sizi herzaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?