Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin için.. Mesele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolun

İnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin iklinikte sele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolun
Ben yeni kurtuldum 700 tl ye gittim
İnşallah bizim de çocuk telasimiz başlar. Çok istiyorum bebegimin olmasını.. Sağol canım telkinlerin için.. Mesele zaten psikilojini rahatlatmak sizlerde çok yardımcı oluyorsunuz sagolun
Sen saol canım olur olur neler olmuyoki hayatta eşinin anlayışlı olması lazım benim eşim 1buçuk yıl bekledi saolsun 700 tl karsılığında kurtuldum ben klinikte Allahım herkese yardım etsin

Adaniscim sana teşekkür messjimi bi turlu gonderemedim tlfndn yazmak siteye zorluyor çok çok sağol Canim benim cevsplarin icin

Merhaba sevgili arkadaşlar
Sonunda bu illeti 1 ay önce yendim. Evlendikten 6 ay sonra. Çok şükür. Çok Ağladım. Çok zor günler geçirdim. Aslında ne kolay birşeymiş. Kızlar ben doktora gitmedim, parmak egzersizi de yapamadım. Sadece ve sadece nefes egzersizleri ile ve eşimin çok nadir de olsa zar zor yapabildiği parmak egzersizleri ile. Sorunu çözmenin tek yolu korkmamak ve iliskiye girmeye istekli olmak. Lütfen kimse gözünde büyütmesin. Ben çok büyütüyordum. Bu kadar kolay bir şeyi kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Herkes en kısa zamanda kurtulur Inş. Ayrıca kızlar bu dönemde eşlerinizden uzaklaşmayın. Herkesin bu dertten kurtulduğu ve kimsenin bu topiğe yazma gereği duymadığı günler olsun ..

Kızlar yenmeme ramak kaldı ama isteksizlik başladı bende odaklanamiyorum ((( napmaliyim yardım lütfen
Merhaba canım sanırım ilişkiye isteksizlik başladı yanlış anlamadiysam? Bence önce istekten ziyade birlesmeye odaklan önce onu yen sonra istek kendiliginden gelir zaten bu hepimizde oldu onu sakin kafana takip tedaviyi zora sürükleme az kalmış zaten

Kizlar bisey sorucam bugün kulak copune pecete sarip onu eldivene gecirdim ucuna azicik bepanten surdum ama sadece 1 cm kadar yapabildim gerisini itemediM ilk defa yapabiliyorum sizin ilk denemizde hepsini yapabildinizmi ben mi cok cesaretsizim

Kizlar bisey sorucam bugün kulak copune pecete sarip onu eldivene gecirdim ucuna azicik bepanten surdum ama sadece 1 cm kadar yapabildim gerisini itemediM ilk defa yapabiliyorum sizin ilk denemizde hepsini yapabildinizmi ben mi cok cesaretsizim
Canım Merhaba öncelikle yöntemin çok karışık peçete zaten sert bişey bide üstüne eldiven bence zor bi yöntem itememen normal öncelikle korkma sakin parmak egzersiziyle başla bence parmağına bepanten krem sur öyle dene tabiki nefes hareketleriyle beraber biliyosun sanırım bilmiyosan onuda anlatırım istersen sonrası daha kolay olur merak etme

Kızlar hepsini almışım :) ben hissetmedim hepsini o yüzden böyle diyorum bi de arada inme oluyor esimde acaba hepsi olmadı mı ki diye.bi de yanma oldu biraz giriş kısmında. doktorum tamam yendin demeden inanamicam galiba

Kızlar yendim ben çok şükür yendim Allah ım herkese nasip etsin adanis sana cok duacıyım yagmurzerresi sanada Rabbimde iyiliklerle karsılaştırsın sizi herzaman.

Canım benim çok çok geçmiş olsun, işte bu kadar :))) maşallah sana

Darısı tüm çabalayan arkadaşlarımızın başına, Allah'ım onlara da bu cümleleri yazmayı nasip eder inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…