Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsallah canımsın Allah ım herkese de yardımcı olsun iyiki varsın güzel yürekli insan

Çok şükür rossacım, Allah başka dert vermesin size

Ne diyorsunuz kızlar bu duruma ??

Canım, vajinismus sıkıntın bitmiş gibi geldi bana, telaşlanma, kendi gözlerinle gördün var mı dahası :)

Serpilcim muhtemelen yaş olarak senden büyüğüm ve buna dayanarak kendine çok büyük haksızlık yaptığını düşünüyorum, bu kadar onay bekleme çevrenden, konu ne olursa olsun inan kendine canım benim, şu hayatta senin için senden değerli kimse olmamalı. Ayrıca yanma olması çok normal, alıştıkça bu sorunu da aşacaksın.

bizlere bugün şöyle gelmeliydin :) yendimmmm kızlar ya da sonunda tünelin sonunu gördüm çok mutluyum :)) gibi cümleler görmek isterdim senden. Avatarından da kopya çektim birazcık :))) hadi bu mesajını bekliyoruz hepimiz

Iyi ki varsın canım ya.1 saat sonra doktorumla goruscem ondan bi duyayim rahatliyim yazmak için sabirsizlaniyorum zaten :)

Kizlar bisey sorucam bugün kulak copune pecete sarip onu eldivene gecirdim ucuna azicik bepanten surdum ama sadece 1 cm kadar yapabildim gerisini itemediM ilk defa yapabiliyorum sizin ilk denemizde hepsini yapabildinizmi ben mi cok cesaretsizim

Yasemincim aparatını kalınlaştırmak istiyorsan 2-3 kulak çöpünü jelatinle sarıp bu şekilde devam edebilirsin, peçeteyle, eldivenle uğraşmana gerek yok. 1 cm tabii ki başlangıca göre çok çok iyi, ben de ilk kez serçe parmağının ilk boğumunu alabilmiştim, ilk denemede hepsini alan sayısı azdır canım, moralini bozma. gayet güzel bir başlangıç yapmışsın, bu şekilde ertelemeden, aynı cesaretle devam.

Kızlar doktorumla görüştüm.tam girişin olması lazim dedi öncelikle sizin bunu yendiginize emin olmanız lazım dedi devam edin dedi keyifle yapmalisiniz dedi.3 hafta sonra tekrar goruscez bu sürede devam edin dedi bize güvenliğini söyledi. Ve esimdeki sonmenin ben durduğum için oluyormuş çok ağrı olmadığı surece durdurma dedi.

doktora gitmedim biraz parmak egzersizi yaptık eşimle canım yanıyo her seferinde bıraktım doktora gitmek istiyrm ama hangi doktor bilmiyrm

Kız gibi yap sen ne yaparsan
En iyisini yap sen ne yaparsan
Geçemez derler engelleri
Uçarsın kanatları açarsın

Yenilmeyen kızlar gibi
O dinmeyen rüzgar gibi
Olur, koptuğun olur, düştüğün olur
Ama koş sen durmadan
Olur, olmaz derler olur asıl kızlardan kahraman
Kız gibi yap ol kahraman
Kız gibi yap ol kahraman "nil Karaibrahimgil" bize gelsiz kızlar

merhabalar
yeni gördüm yazılanları ve hemen üye oldum sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri...
6 aylık evliyim ve sorun malum hala ilişkiye giremedik ,ben korkuyorum ve istemiyorum.. İlk hafta yapamayınca jinekoloğa gittim herhangi fiziksel bir sorun olmadığını kolay olabilceğini söyledi.Ama degisen bişi olmadı. bir ay geçti merkeze kliniğe gittik bir seeans görüşme yaptık tamam gidelim derken fiyat söylediler ve güven vermedi bir daha gitmedik ki eşimde cok gitmek istemıyordu.Bizim kendimizin halledebileceğine inanıyoru sabırlı anlayışlı ama sıkılıyo bu durumdan belli..neşe sonra 4.ay da bu konuda ısım yapmış bir psikoloğa gittik oda aynı fiyatları verdi ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktora gidince..Sonuc olarak biz halederız zamana bırakalım falan dedık ama bi ilerleme yok..Netten araştıralım egzersizleri yapalım dedık ama onlarıda yapmadık.ben mutsuzum ve umutsuzz
Çözmem lazım artık bir hastalık gibi sanki evim pis temizlemem lazım gibi.gecmem gereken bi sınav gibi...Ne yapmalıyım lütfen yardımmmmm......Giderek psikolojim kötüye gidiyor.yardımmmmmmmm

egzersizz egzersiz dıyorsunuz tam olarak ne parmakla mı?? detaylı anlatsanız nası ne kasar süre?günde mi? günde kaç saat?
tek başıma yapıcam eşim egzersiz konusunda destek olmuyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…