- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.221
yaa bende aynıyımm acayıp isteksiz oluom artık öyle kacıom yaaa içime sanki bi daraltı cöküoKızlar yenmeme ramak kaldı ama isteksizlik başladı bende odaklanamiyorum((( napmaliyim yardım lütfen
yenebiliriz değil yenicez canımm inşallah kurtulcaz bu hastalıktan Allahın izniyle...ne güzel inşallah bizde yene biliriz
ben egzersiz yapamadım götüremedim orayaaaYasemincim aparatını kalınlaştırmak istiyorsan 2-3 kulak çöpünü jelatinle sarıp bu şekilde devam edebilirsin, peçeteyle, eldivenle uğraşmana gerek yok. 1 cm tabii ki başlangıca göre çok çok iyi, ben de ilk kez serçe parmağının ilk boğumunu alabilmiştim, ilk denemede hepsini alan sayısı azdır canım, moralini bozma. gayet güzel bir başlangıç yapmışsın, bu şekilde ertelemeden, aynı cesaretle devam.
Evet canım
herkese günaydın.Sanırım dün gece p..s tamamı girdi.yani ben hissetmedim ama eşim girdi dedi.ya aparatları içimde hissediyordum p..s hissetmeyince acaba tam girmedimi diye şüpheye düştüm.Normalmi kızlar bu.hani p..s yumuşak ve daha kaygan olduğu için hissetmemek normalmi acaba
inşallah :)yenebiliriz değil yenicez canımm inşallah kurtulcaz bu hastalıktan Allahın izniyle...
İnşallah bu konu da sorunu olan herkese allah yardım eder ve en kısa sürede sorun çözülür. Rabbim bize yardım etsin inşallahbende 1 ay önce yendim parmak egzersizleri sayesinde ve çok şükür diyorum..
allah herkezi kurtarsın bu dertten......
pes etmeyin hanımlar yapamamak mümkün değil sadece isteyin!!!
Bende öyle canım ya yarıya kadar aldım içimde sıkıntı.olmamasi lazım halbuki.namaz da kilamiyorum deneme yaptığımız icinyaa bende aynıyımm acayıp isteksiz oluom artık öyle kacıom yaaa içime sanki bi daraltı cöküo
İnşallah eğer öyleyse aparatlardan çok daha kolay penisi almak.bi dahaki denemede daha net anlarım:)aparatlar penise göre daha sert oldugu için dediğin dogru olablir canım, ayna koy karşına öyle dene birde :), eşiniz yalan soylmıyordur heralde..
bende 10 yıllık eviyim.bu hastalığı burdakileri okuyarak kendi kendime 4 günde yendim.sizlerde yapabilirsiniz sadece biraz cesaret edin.burda herkes aynı şeyi söylüyo.ben yaptıysam herkes yapar diye ama emin olun ben başardıysam herkes başarır.burada adı çok geçen bi sağlık merkezine gitmeyi düşündüm ama maddiyattan dolayı gidemedim.oraya bile gitsem ben yapamam dyodum.o kadar kendime güvenmiyodum.eşinizin size iyi yaklaşması bunu problem etmemesi sizn için iyi bi şey değil.yaşamış biri olark söylüyorum.bi süre sonra bunu kullanmaya başlayacaksınız çünkü.şimdi diyorumki üzerimde ne kadar büyük bi yük varmıştı.o kadar hafifledim kendime güvenim geldiki.ve olduktan sonra dedimki bunun içinmi 10 sene bekledim.kendime ve eşime ne kadar haksızlık yapmışım.sizden ricam ertelemeyin.biran önce başlayın
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ilişki olmuş ama sanki tam korkuların gitmemiş normalde yazmazdım ama konu bebek olunca dayanamadım mutlaka korkularını yen zaten en büyük kökünü yenmişsin ilişki olmuş eee diğerleri sana çocuk oyuncağı:)) bence önce parmak hareketlerini kullan küçük de olsa bişey girmesine izin ver çünkü bebek için bunlar çok önemli ben yaşadım biliyorum doktorda alttan muayenede doktoru uyar ben vajinismusum yavaş girin hocam de nefes al tut verirken doktor yavaş soksun aparatı çok işe yariyo bu şekilde iyi muayene olursun bebek için herşey yapılır sen benim neye dayandiklarimi duysan sasirirsin:))) güzel haberler duymak dileğiyleOffffff vajinusmus hayatımı cehenneme çeviren hastalık
Yazıp yazmamak arasında kaldım ama tecrübelerimi paylaşmak isterim.
4 yıllı evliyim ve ilk bir yıl ilişkiye giremedik benim o kasılmalarım yüzünden.
Çıldıracak gibi oluyordum nefes alamıyor haykırmak istiyordum.
En sonunda Özlem(doktor) hanıma gittik kendisi çok yardımcı oldu sayesinde ilişkiye girebildik bir dereceye kdr yendim bu hastalığı. Fakat hala daha vajinal hiçbir muayene olamıyorum vajinal hiçbir ilaç(fitil) kullanamıyorum el süremiyorum tampın vs kesinlikle takmam söz konusu değil yani sizin anlayacağınız vajinusmus ilişkiye girince bitmiyor malesef.
Benim şimdi çocuk tedavisi olmam gerekiyor bebek sahibi olamıyorum fakat tüplerime bakılması için bile ameliyat oldum siz düşününVajinal işlemlerden koşarak kaçıyorum ve şuan tedavim yarım kaldı napıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?