- 10 Kasım 2014
- 162
- 96
- 48
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.241
tebrikler canım :)Kızlar yendim ben çok şükür yendim Allah ım herkese nasip etsin adanis sana cok duacıyım yagmurzerresi sanada Rabbimde iyiliklerle karsılaştırsın sizi herzaman.
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :)Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ilişki olmuş ama sanki tam korkuların gitmemiş normalde yazmazdım ama konu bebek olunca dayanamadım mutlaka korkularını yen zaten en büyük kökünü yenmişsin ilişki olmuş eee diğerleri sana çocuk oyuncağı:)) bence önce parmak hareketlerini kullan küçük de olsa bişey girmesine izin ver çünkü bebek için bunlar çok önemli ben yaşadım biliyorum doktorda alttan muayenede doktoru uyar ben vajinismusum yavaş girin hocam de nefes al tut verirken doktor yavaş soksun aparatı çok işe yariyo bu şekilde iyi muayene olursun bebek için herşey yapılır sen benim neye dayandiklarimi duysan sasirirsin:))) güzel haberler duymak dileğiyle
canım meraba öncelikle.. merak etme burda o kadar iyi arkadaşlarımız varki sana yardım edeceklerdir. bende senin gibiyim hiç yaklaştırmıyorum bu arada vajiyim , ama önce kendini rahatlat pskolojini hiç bişey yok gibi dokunmaya çalış illa oraya dokunuyorum diye düşünme mesela kolumuza dokunurken ne kadar rahatırız dimi ? koluna dokunuyo gibi düşün yani kenid kendini kandır canım.. önyargını at ameliyt olcakmıssın bak belki bu sekilde uzatman sana zarar verir psiklnı hergün yenile ben başarcam de sürekli bunu yenile.Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :)
Evet ilişki tamam ama bunun harici kendi parmağımı bile değdiremiyorum enfeksiyon için fitil verdi doktor ve o fitili atamadım ya böyle bişey varmı afedersin o şey giriyorda o fitilmi giremiyor diyorum kendi kendime ama yok yinede olmuyor sinir krizi geçiriyorum
Böbrek ameliyatı olcağım gün adet oldum ve doktor tampon tak dedi takamadığım için ameliyat iptal oldu üç kişi tuttular beni takamadılar marifet diye anlatmıyorum artık bıktım bu durumdan
Canım yenmem 2.5 senemi aldı önce psikoloğa gittim egzersizleri ondan öğrendim ama yenemedim eşim internetten doktor süleyman eserdaga ulaşmış ona gittik 3 günde iyilesirsin dedi inanamadim tabi muayene etti hastalığın derecesine baktı sonra tedaviye başladık gerçekten 3 gün sonra ben iyilestim tabi tedirginlikler oluyo başta ama sonra alisiyosun burda önemli olan esin sana mutlaka destek olmalı yoksa olmuyo sana biraz zaman vermeli sakin üzülme imkansız değil başarıcaz merak etme öncelikle bütün is sende bitiyo ben bunu yapıcam diceksin ve vajinandan asla korkmicaksin ben nefes hareketiyle başladım canım nefes alırken vajinanı kasicaksin yani kapatacaksin anladın umarım nefes verirken de kastigin vajinanın serbest birakacaksin özel olacak ama çiş yaparken serbest bırakıyoruz ya onun gibi bunu gün içinde sürekli yap böylece kaslarını sen kontrol ediyorsun ilişkide kendini kasman senin istemin dışında oluyo ya sen o kontrolü böyle öğreniyosun sonrası da var bi anda hepsini yazarsam kafan karısabilir ama çok kolay sormak istediğin varsa sor ben cevaplıyım sakin üzülme
Canim oncelikle cok sag ol cvpladigin icin! Nefes egzesizleri yapiyorum kegeli de yapiyorum! 3 gun deyince sasirdim aslinda! Peki sonrasinda ne yaptiniz?
Tsk ederim canim! Bi soriim burdaki eczanelere!! Artik her seyi deniyorum! Secenegim kalmadi!MAZERTY Canim evet anestol hafif uyuşturan bir krem işini kolaylaştırıyor:) orada da bulabilirsiniz sanirim benzeri bir krem de olabilir güvenli old. Sürece. İnş hic ihtiyaç duymaya da bilirsin etkisinin çoğu psikolojik tir zaten
İnşallah cnm tüm tavsiyelerinizi dinleyeceğim bu yüzden buradayım ztn artık kurtulmak istiyorumcanım meraba öncelikle.. merak etme burda o kadar iyi arkadaşlarımız varki sana yardım edeceklerdir. bende senin gibiyim hiç yaklaştırmıyorum bu arada vajiyim , ama önce kendini rahatlat pskolojini hiç bişey yok gibi dokunmaya çalış illa oraya dokunuyorum diye düşünme mesela kolumuza dokunurken ne kadar rahatırız dimi ? koluna dokunuyo gibi düşün yani kenid kendini kandır canım.. önyargını at ameliyt olcakmıssın bak belki bu sekilde uzatman sana zarar verir psiklnı hergün yenile ben başarcam de sürekli bunu yenile.
kurtulursun canım ama işte burda arkadaşalrın dediklerini yapmak lazım ben çalışan biriyim o yüzden yapamıorum ama sen dene bak sağlığın için tamam mıİnşallah cnm tüm tavsiyelerinizi dinleyeceğim bu yüzden buradayım ztn artık kurtulmak istiyorum
Bende çalışıyorum muhasebeciyim ve şuan bile iş yerimden yazıyorum :)kurtulursun canım ama işte burda arkadaşalrın dediklerini yapmak lazım ben çalışan biriyim o yüzden yapamıorum ama sen dene bak sağlığın için tamam mı
annemmm meslektasız desene :) bnde aynıyım canım ozamn gel iki muhasebeci kafa kafaya verelim bu illeti yenelim ne dersinBende çalışıyorum muhasebeciyim ve şuan bile iş yerimden yazıyorum :)
ben egzersiz yapamadım götüremedim orayaaa
yaa bende aynıyımm acayıp isteksiz oluom artık öyle kacıom yaaa içime sanki bi daraltı cöküo
Bayıla bayıla tamam derim canım benimannemmm meslektasız desene :) bnde aynıyım canım ozamn gel iki muhasebeci kafa kafaya verelim bu illeti yenelim ne dersin
Kaçanı kovalarım :)) tembellik, isteksizlik yok bitanem, yendiğinde yaşayacağın ve hayatının hiçbir anına değişmeyeceğin mutluluğu düşün, bunu hissetmek her şeye değer bence. Çok az kaldı biliyorsun, yendikten sonra bol bol istemiyorum ben deyip nazını yaparsın canım benim :)) şimdi azimli olman gerekiyor, erteleme sakın, hele de şu seviyedeyken, çaba göstermeye devam, bırakma kendini.
tamam ablam benim dua ederek az rahatlıom
Tugcecim canim öncelikle hepimize geçmişolsun ben de buradan aldigim güçle 10 gün önce yendim çok şükür. Ve bugün ilk defa kadin doguma gittim ve hem smir aldirdim hem muayene oldum hicbir sorun olmadi cok cok şükür nefes aldim kendimi rahatlattim ve beynimi bunu her kadina gayet rahat birsekilde yaptiklarina göre ben de rahat olurssm hicbir sorun yasamayacagima inandirdim. Tabi doktora dedim ben vajinsmusu yeni yendim biraz tedirgin oluyorum, o da sagolsun anlayisli davrandi ve yavas yavas soktu elindekini. O hissettigin tedirginlik ve rahatsizlik hissi var ya canim inan bana saniyelik bir iki nefes alip vermede o alet iceride ve senin hissetigin tamamen rahatlik. Ben aparatlarla calistigim icin belki de pns disinda bir cismin girmesini kabullendi beynim. Mutlaka burada anlatilanlr gibi inceden kalina dogru aparatlarla hergun sabh ve aksam calis işten önce ve sonra cnm orasi inan alisacaktir. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..Bayıla bayıla tamam derim canım benim
Bayıla bayıla tamam derim canım benim
O ZAMAN BURADKİ ARKADŞLARIMIZADA ÖRNEK OLALIM. AKŞAM DERS VAR TUĞÇECİM ÖZELDEN YAZISALIM EGZERSİZLERE BAŞLAYALIM
Bende bu sayfa sayesinde geçen ay başardım. Çok şükürama bebeğimiz olsun istiyoruz gecen ay adetımden hemen sonra denemeye başladık ama olmadı bi sorun varmıdır doktora gitmem gerekirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?