Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende yaklaşık 2 ay önce burası sayesinde yendim herkes kendisine inansın başarıcağınıza inanın lütfen.. cesaretli olun aşılmıycak birşey değil doktorlara gitmeden burayı okuyarak kendiniz çabalayın.. burdaki çoğu kişinin dediği gibi vajinismusu yaşayan anlar yaşamayan anlamaz doktorlar yaşamadığı için burdakiler kadar anlayamazlar sizi.. başarana kadar hergün ağlıyordum ama çok şükür o günler geride kaldı inşallah herkes kurtulur bu dertten

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :)
Evet ilişki tamam ama bunun harici kendi parmağımı bile değdiremiyorum enfeksiyon için fitil verdi doktor ve o fitili atamadım ya böyle bişey varmı afedersin o şey giriyorda o fitilmi giremiyor diyorum kendi kendime ama yok yinede olmuyor sinir krizi geçiriyorum
Böbrek ameliyatı olcağım gün adet oldum ve doktor tampon tak dedi takamadığım için ameliyat iptal oldu üç kişi tuttular beni takamadılar marifet diye anlatmıyorum artık bıktım bu durumdan

canım meraba öncelikle.. merak etme burda o kadar iyi arkadaşlarımız varki sana yardım edeceklerdir. bende senin gibiyim hiç yaklaştırmıyorum bu arada vajiyim , ama önce kendini rahatlat pskolojini hiç bişey yok gibi dokunmaya çalış illa oraya dokunuyorum diye düşünme mesela kolumuza dokunurken ne kadar rahatırız dimi ? koluna dokunuyo gibi düşün yani kenid kendini kandır canım.. önyargını at ameliyt olcakmıssın bak belki bu sekilde uzatman sana zarar verir psiklnı hergün yenile ben başarcam de sürekli bunu yenile.

Cnm

Tsk ederim canim! Bi soriim burdaki eczanelere!! Artik her seyi deniyorum! Secenegim kalmadi!

İnşallah cnm tüm tavsiyelerinizi dinleyeceğim bu yüzden buradayım ztn artık kurtulmak istiyorum

yaa bende aynıyımm acayıp isteksiz oluom artık öyle kacıom yaaa içime sanki bi daraltı cöküo

Kaçanı kovalarım :)) tembellik, isteksizlik yok bitanem, yendiğinde yaşayacağın ve hayatının hiçbir anına değişmeyeceğin mutluluğu düşün, bunu hissetmek her şeye değer bence. Çok az kaldı biliyorsun, yendikten sonra bol bol istemiyorum ben deyip nazını yaparsın canım benim :)) şimdi azimli olman gerekiyor, erteleme sakın, hele de şu seviyedeyken, çaba göstermeye devam, bırakma kendini.

O ZAMAN BURADKİ ARKADŞLARIMIZADA ÖRNEK OLALIM. AKŞAM DERS VAR TUĞÇECİM ÖZELDEN YAZISALIM EGZERSİZLERE BAŞLAYALIM

tamam ablam benim dua ederek az rahatlıom

Bayıla bayıla tamam derim canım benim
Tugcecim canim öncelikle hepimize geçmişolsun ben de buradan aldigim güçle 10 gün önce yendim çok şükür. Ve bugün ilk defa kadin doguma gittim ve hem smir aldirdim hem muayene oldum hicbir sorun olmadi cok cok şükür nefes aldim kendimi rahatlattim ve beynimi bunu her kadina gayet rahat birsekilde yaptiklarina göre ben de rahat olurssm hicbir sorun yasamayacagima inandirdim. Tabi doktora dedim ben vajinsmusu yeni yendim biraz tedirgin oluyorum, o da sagolsun anlayisli davrandi ve yavas yavas soktu elindekini. O hissettigin tedirginlik ve rahatsizlik hissi var ya canim inan bana saniyelik bir iki nefes alip vermede o alet iceride ve senin hissetigin tamamen rahatlik. Ben aparatlarla calistigim icin belki de pns disinda bir cismin girmesini kabullendi beynim. Mutlaka burada anlatilanlr gibi inceden kalina dogru aparatlarla hergun sabh ve aksam calis işten önce ve sonra cnm orasi inan alisacaktir. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..

Bende bu sayfa sayesinde geçen ay başardım. Çok şükür ama bebeğimiz olsun istiyoruz gecen ay adetımden hemen sonra denemeye başladık ama olmadı bi sorun varmıdır doktora gitmem gerekirmi acaba

Çok geçmiş olsun, tebrik ederim canım, cesaretinden ötürü de kutlarım.

1 seneye yakın denemeden çocuğum olmuyor mu acaba diye düşünüp telaşlanma, kimisi hemen hamile kalır kimi 6 ayda kimi 1 senede, çalışmalara devam edin zeynepcim, Allah hayırlısını versin hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…