- 25 Aralık 2014
- 31
- 3
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.261
Burda yeni konu nasıl açılıyor?
Ay çok teşekkür ederim. :) sen o ileti başaranlardan mısın?Konu neyle ilgili Denizcim, yardımcı olabiliriz belki, konu açmana gerek kalmadan.
Ay çok teşekkür ederim. :) sen o ileti başaranlardan mısın?
Ohhh ne güzel :) Ben de yendim gibi. Şuan'a kadar 2 sefer p'le denemişliği var. Ama acıya benzer şeyler hissediyorum normal mi bu?Ta kendisiyim hayatım :) öğrenmek istediğin her şeyi sorabilirsin, bildiğim kadarıyla cevaplarım canım. Burada yenen çok arkadaşımız var, hepimiz yardımcı olmaya çalışırız denizcim.
Ohhh ne güzel :) Ben de yendim gibi. Şuan'a kadar 2 sefer p'le denemişliği var. Ama acıya benzer şeyler hissediyorum normal mi bu?
Tugceeeeee nerdesin canimmm hani baslicltikO ZAMAN BURADKİ ARKADŞLARIMIZADA ÖRNEK OLALIM. AKŞAM DERS VAR TUĞÇECİM ÖZELDEN YAZISALIM EGZERSİZLERE BAŞLAYALIM
Tam yerine geldin canim burda herkes sana yardmci olur tecrubeli arkadslrmz tabi bnde ins bi gun yendigimde yardmci olcamBurda yeni konu nasıl açılıyor?
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıoduCimcimem, tabii duasız olmaz, Rabbim hepinize yenmeyi nasip etsin, benim dualarım da sizinle, yürekten inanıyorum başaracağınıza, yüzümü kara çıkarmayın benim
İnşallah en yakın sürede sorunu çözer ve eşinle çok mutlu olursun canım. Okuyunca ben üzüldüm. Allah yardım etsin sana üzülme sen düzelecek her şey bir gün elbetteKızz
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıodunevarda hmmm adamı sinir edip duruon baktın gördün orna bişi de soktular ması bişi oldugunu bilion daha neye kasılıon dedi sonra yattı offff bunaldımmm yaaa elim sürekli şeysinde az girecek gibi oluo çek elini yanaşıyom dio çekemiom elimi ordan. yani uzın lafı kısası benimkî küstü gene yattı konuşmuo
Kızz
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıodunevarda hmmm adamı sinir edip duruon baktın gördün orna bişi de soktular ması bişi oldugunu bilion daha neye kasılıon dedi sonra yattı offff bunaldımmm yaaa elim sürekli şeysinde az girecek gibi oluo çek elini yanaşıyom dio çekemiom elimi ordan. yani uzın lafı kısası benimkî küstü gene yattı konuşmuo
Kızz
Kızz
Canim iste simdi sabirli sogukkanli ve azimli olma zamani. Bunlarin aynisini bende yasadim. Elini cek de gireyim diyordu esim bi turlu cekemiyordum. Bi cesaret nefes al ve once tek elini sonra bir cesaret ve nefes daha diger elini yavas yavas cek ama esin o sirada hic kipirdamasin oldugu gibi kalsin sen ellerini cekince sen nefes alip verirken yavas yavas girsin hafif bir sey hissetsen de devam etsin cnm alisacksin zamanla bu olaya biraz disini sık bikac saniye cnm sKızz
valla doğru dionda bitüelü çekemıom reflex olmus elimi çekerken o az yanaşsın hemen elim geri ora gidio offffff ... bide o an nefes alıp vermem tuhaflaşıo... akşama kadar küslüğü gecer inşallah bugün gene denemek istiom ..Canim
Canim iste simdi sabirli sogukkanli ve azimli olma zamani. Bunlarin aynisini bende yasadim. Elini cek de gireyim diyordu esim bi turlu cekemiyordum. Bi cesaret nefes al ve once tek elini sonra bir cesaret ve nefes daha diger elini yavas yavas cek ama esin o sirada hic kipirdamasin oldugu gibi kalsin sen ellerini cekince sen nefes alip verirken yavas yavas girsin hafif bir sey hissetsen de devam etsin cnm alisacksin zamanla bu olaya biraz disini sık bikac saniye cnm s
ayy inşallah kızzİnşallah en yakın sürede sorunu çözer ve eşinle çok mutlu olursun canım. Okuyunca ben üzüldüm. Allah yardım etsin sana üzülme sen düzelecek her şey bir gün elbette
Dün egzersizlere başlamaya karar verdim. Aynayı aldım baktım başta çok karışık gelmişti. Sonra nefes alıp verdim ıkındım deliği ve genişlediğini gördüm. Kendi kendime aaaa açılıyomuş o zaman bir şeyler girebilir dedim. Biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha sonra parmak egzersizi yapayım dedim ve serçe parmağı girdirdim. Kızlık zarını ben bozabilirim diye korktuğumdan devam edemedim. Gece eş denemesi yapmaya karar verdim. Eş denemesi yapmadan önce uyuşturucu krem sürmeye karar verdim. Kremi iç bölgeye sürmek için orta parmak kullandım. Baktım biraz giriyo. Sonra biraz daha giriyo mu acaba dedim. Evet sonuna kadar girdi. Emin olmak için tekrar denedim yine girdi. Çok mutlu oldum tamam dedim eninde sonunda çözeceğim bu sorunu :) Sonra eş denemesine geçtiğimde eşime kendi orta parmağını denemesini söyledim girdiğini söyledi. Eşimin orta parmağı da sonuna kadar girdi. Ama iki parmak bir boğum olan egzersizi ben yapamam kalın olur parmaklarım geniş dedi. Onu denemedik. Tamam dedim o zaman p... denemesi yapalım dedim. Denedik yarıya kadar nefes alıp vererek kabul ettim. Hiç bir şey hissetmedim. Daha sonra yine deneyecekti benim bacaklarım istemsiz onu itti.Bacaklarım refleks olarak onun istediği şekilde durmuyo maalesef. Bacaklarımı kasmasam tamam olur aslında. Eşim ilerleme var dedi teşekkür etti. Ben de artık güveniyorum kendime. Parmak egzersizi yaparken orta parmak sonuna kadar gitti ama kanama oldu. Kızlık zarı parmak egzersizi ile bozuluyo mu gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını bozarım diye egzersiz yapmaktan korkuyorum. Egzersiz yapsam sürekli daha erken çözeceğim sorunu. Bana yardımcı olabilir misin parmak egzersizi ile kızlık zarı bozuluyo mu biliyorsan lütfen yanıtlar mısın? Ya da orta parmak girdi, p...... yarısı girdi kanama gelmedi de öyle mi bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musun?ayy inşallah kızzsen yene bildinmi
Yanılmyosam bozulabiliyo arkadaşim benim bi arkadaşim parmak egzersizleri yaparken kanamasının ufak bi miktarda oldugunu demisti daha sonra bu durumdan kurtuldu yendi ama iliskiye girdiginde kanamasının hic olmadıgını dediayy inşallah kızzsen yene bildinmi
Dün egzersizlere başlamaya karar verdim. Aynayı aldım baktım başta çok karışık gelmişti. Sonra nefes alıp verdim ıkındım deliği ve genişlediğini gördüm. Kendi kendime aaaa açılıyomuş o zaman bir şeyler girebilir dedim. Biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha sonra parmak egzersizi yapayım dedim ve serçe parmağı girdirdim. Kızlık zarını ben bozabilirim diye korktuğumdan devam edemedim. Gece eş denemesi yapmaya karar verdim. Eş denemesi yapmadan önce uyuşturucu krem sürmeye karar verdim. Kremi iç bölgeye sürmek için orta parmak kullandım. Baktım biraz giriyo. Sonra biraz daha giriyo mu acaba dedim. Evet sonuna kadar girdi. Emin olmak için tekrar denedim yine girdi. Çok mutlu oldum tamam dedim eninde sonunda çözeceğim bu sorunu :) Sonra eş denemesine geçtiğimde eşime kendi orta parmağını denemesini söyledim girdiğini söyledi. Eşimin orta parmağı da sonuna kadar girdi. Ama iki parmak bir boğum olan egzersizi ben yapamam kalın olur parmaklarım geniş dedi. Onu denemedik. Tamam dedim o zaman p... denemesi yapalım dedim. Denedik yarıya kadar nefes alıp vererek kabul ettim. Hiç bir şey hissetmedim. Daha sonra yine deneyecekti benim bacaklarım istemsiz onu itti.Bacaklarım refleks olarak onun istediği şekilde durmuyo maalesef. Bacaklarımı kasmasam tamam olur aslında. Eşim ilerleme var dedi teşekkür etti. Ben de artık güveniyorum kendime. Parmak egzersizi yaparken orta parmak sonuna kadar gitti ama kanama oldu. Kızlık zarı parmak egzersizi ile bozuluyo mu gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını bozarım diye egzersiz yapmaktan korkuyorum. Egzersiz yapsam sürekli daha erken çözeceğim sorunu. Bana yardımcı olabilir misin parmak egzersizi ile kızlık zarı bozuluyo mu biliyorsan lütfen yanıtlar mısın? Ya da orta parmak girdi, p...... yarısı girdi kanama gelmedi de öyle mi bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?