Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimki yarıya kadar aldığımda p..sii bozulmustu canım ama ben parmak egsersizleri yapmadım sadece nefes yaptım

Mrb canim, orta parmakla oyle kizlik bozulmaz, buyuk ihtimal zedelenmistir, iliski sirasinda yada aparat falan denersen yine azda olsa kanaman olabilir, korkmana gerek yok.

Dün ilk defa parmak egzersizi yaptım. Bozulursa eşim güvenir ama yine de onunla yaşamak istiyorum. Ama düzelmenin yolu egzersizde ise.. Ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim yardım etsin

Mrb canim, orta parmakla oyle kizlik bozulmaz, buyuk ihtimal zedelenmistir, iliski sirasinda yada aparat falan denersen yine azda olsa kanaman olabilir, korkmana gerek yok.
Anladım canım. Çok sağol. Eşim de parmakların ince o yüzden sonuna kadar gittiğinde sıkıntı olmuyodur dedi. Zar zaten köşelerdeymiş.Parmak egzersizine devam edersem çözebileceğime inanıyorum. İnşallah çözebilirim. Aparat hiç denemedim. Sürekli eşli deneme yapıyorum daha çok. Her defasında yarıya kadar giriyo daha fazlasında bacaklarımı geriye çekiyorum izin vermiyorum. Bacaklarım izin verse olacak bu iş aslında. Canımı yakmamak için geri çekiliyo. Bazen diyorum canımı yaksın yeterki bu sıkıntı bitsin. Ama o zaman da acı ağrı tahriş olur daha kötü olur.

Benimki yarıya kadar aldığımda p..sii bozulmustu canım ama ben parmak egsersizleri yapmadım sadece nefes yaptım
Ben de yarıya kadar her defasında giriyo ama kanama olmadı. İlk yarıya kadar geldiğinde eşim duvar gibi bir şey hissettğini söyledi. Devam edeceğim ama izin vermiyosun diyo eşim. İnşallah düzeleceğim.

Canım bende öyleyim p...ucu girince elim orda asağıya doğru ittiriyorum daha rahat oluyo eşim üstte ben altta yapabiliyorum şimdilik sadece

Benimkide öyleydi nefes aldım ıkındım elimle p..si asagıya dogru ittirdim oldu bşraz ugrasıyoruz ama naoalım alışana kadar
ne güzel sen yapa bilion enazından ya benn... offffff .. ya bide anlamadığım yaptığım aparatı sonra doktorda yapay penislerin enn büyüğünü alabiliom bide onlar okadar sertki... iş eşiminkine gelince vayy anam vayy

Canim sen bir saat calisabiliyorsan helal sana. Bence
1 sikintin tam iliskiye basladiginda sen kalcani kimildattigin icin kaciyor
2 esinde bu konuda tecrubesiz oldugundan kacmanaa firsat veriyor
. 3 sadec 10 saniye dayansan o 2cm lik baski yerini gecince bir aci olmayacak
4 esin sana kotu bakarsa sende ona bak
5 bence iliskiye baslamadan aciya degil haz almaya odaklan
6 az kaldi yenecegiz

Canim yazdıklarını takip ettim de eşine engel olma ellerini çek acı olmuyor bak bende aynı durumu yaşadım yarıya kadar alabildim parmaktan daha rahat oluyor hissetmedim bile inan hepsini de alabilirdim ama ben de durduğum için eşimi o an onda inme oluyor.ki hiç birşey acı sızı yokken durduruyorum. Ama elimi surmuyorum hiç. Ellerini çek tamamen nefes al verdiginde itsin eşin rahatla öncelikle

Çok teşekkür ederim cnm sizin gibi duyarlı bayanları tanıdıkca bu siteye üye olmamın ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar tekrar anlıyorum Ben ilişki anlamında yeneli 3 sene oldu fakat nedense muayene ve tedavi anlamında yenemiyorum fitil dahi alamıyorum kendime o kadar kızıyorumki ilişkiye girebilen bir bayan (yani ben) nasıl oluyorda minicik bir fitili kendine atamaz aklım mantığım almıyor. Ama artık aşmak zorundayım bebiş sahibi olmak istiyorum çünkü ve onun için yenmeliyim bu durumu

Bende cok yeniyim daha yardımcı olmak adına fikir olsun diye söyledim parmak ve aparat yapmadıgım içindir belki ama hala korkularım var doktora muane olamam gibi geliyor ve hala uyusturucu sprey kullanıyorum onuda yavas yavaaş bırakırım insallah

O ZAMAN BURADKİ ARKADŞLARIMIZADA ÖRNEK OLALIM. AKŞAM DERS VAR TUĞÇECİM ÖZELDEN YAZISALIM EGZERSİZLERE BAŞLAYALIM
Canım benim çok üzgünüm mesajını şimdi farkettim işten biraz erken çıkmıştım ve sadece iş yerimde giriyorum nete eşim evde bilgisayarın bağımlılık yaptığını düşündüğü için telden dahi nete girmemiz yasak onunda benimde akşam tek ilgi alanım kendisi ve ev oluyor

merhaba kızlar vajinusmus olayı dün akşam bitmiştir:))))) p. hepsini sonuna kadar aldım ama inanamıyorum hala oldumu oldumu die sorup durdum eşime aynı parmak egzersizlerindeki gii bi his daha farklı hiçbişey olmuyo Ama öle ilk denemede hemen girmedi önce biraz parmak egzersizi yaptık bebeyağı ile sonra biraz önsevişme bir iki denemeden sonra olmaya basladı ama hala kafamda bazı sorular var ya((

Evet serpil dogru diyo elinin ne isi var orada sen yat teslim ol kocana o anada dusun oh kocisin sen. Iliski sirasinda kadin erkek anahtar kilit gibi olurmus. Yani anin tadini cikar % 100 yapma zamnala hesi olacak insallahhh. Haydar dumen diyoki 2 cm lik yerde his var ama biz saniyiz bastan sona aci su beynimiz bizi bu hale getirdi....

ama oda birden ittirio dün gene öyle yaptı söz verdi yavaş yapacam diye sonra birden ittirdi ozaman insan daha cokk korkuo sonrada ben yapmadım kendisi itiyo diyo .. gıcık sonrada pis pis güldü en sonda küstü

kızz iyide o an haz maz olmuo insanın aklında .. ama bu dediklerinide yapacam inşallah barışırız bugün akşama deneriz şuan biraz nazına oynayıp gönlünü hoş etmeye çalışıom mesajlara cvp yazdığına göre azz yumuşadı ... :)

inşallah hepimiz yenecezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…