- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.281
Benimki yarıya kadar aldığımda p..sii bozulmustu canım ama ben parmak egsersizleri yapmadım sadece nefes yaptımDün egzersizlere başlamaya karar verdim. Aynayı aldım baktım başta çok karışık gelmişti. Sonra nefes alıp verdim ıkındım deliği ve genişlediğini gördüm. Kendi kendime aaaa açılıyomuş o zaman bir şeyler girebilir dedim. Biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha sonra parmak egzersizi yapayım dedim ve serçe parmağı girdirdim. Kızlık zarını ben bozabilirim diye korktuğumdan devam edemedim. Gece eş denemesi yapmaya karar verdim. Eş denemesi yapmadan önce uyuşturucu krem sürmeye karar verdim. Kremi iç bölgeye sürmek için orta parmak kullandım. Baktım biraz giriyo. Sonra biraz daha giriyo mu acaba dedim. Evet sonuna kadar girdi. Emin olmak için tekrar denedim yine girdi. Çok mutlu oldum tamam dedim eninde sonunda çözeceğim bu sorunu :) Sonra eş denemesine geçtiğimde eşime kendi orta parmağını denemesini söyledim girdiğini söyledi. Eşimin orta parmağı da sonuna kadar girdi. Ama iki parmak bir boğum olan egzersizi ben yapamam kalın olur parmaklarım geniş dedi. Onu denemedik. Tamam dedim o zaman p... denemesi yapalım dedim. Denedik yarıya kadar nefes alıp vererek kabul ettim. Hiç bir şey hissetmedim. Daha sonra yine deneyecekti benim bacaklarım istemsiz onu itti.Bacaklarım refleks olarak onun istediği şekilde durmuyo maalesef. Bacaklarımı kasmasam tamam olur aslında. Eşim ilerleme var dedi teşekkür etti. Ben de artık güveniyorum kendime. Parmak egzersizi yaparken orta parmak sonuna kadar gitti ama kanama oldu. Kızlık zarı parmak egzersizi ile bozuluyo mu gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını bozarım diye egzersiz yapmaktan korkuyorum. Egzersiz yapsam sürekli daha erken çözeceğim sorunu. Bana yardımcı olabilir misin parmak egzersizi ile kızlık zarı bozuluyo mu biliyorsan lütfen yanıtlar mısın? Ya da orta parmak girdi, p...... yarısı girdi kanama gelmedi de öyle mi bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musun?
Dün egzersizlere başlamaya karar verdim. Aynayı aldım baktım başta çok karışık gelmişti. Sonra nefes alıp verdim ıkındım deliği ve genişlediğini gördüm. Kendi kendime aaaa açılıyomuş o zaman bir şeyler girebilir dedim. Biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha sonra parmak egzersizi yapayım dedim ve serçe parmağı girdirdim. Kızlık zarını ben bozabilirim diye korktuğumdan devam edemedim. Gece eş denemesi yapmaya karar verdim. Eş denemesi yapmadan önce uyuşturucu krem sürmeye karar verdim. Kremi iç bölgeye sürmek için orta parmak kullandım. Baktım biraz giriyo. Sonra biraz daha giriyo mu acaba dedim. Evet sonuna kadar girdi. Emin olmak için tekrar denedim yine girdi. Çok mutlu oldum tamam dedim eninde sonunda çözeceğim bu sorunu :) Sonra eş denemesine geçtiğimde eşime kendi orta parmağını denemesini söyledim girdiğini söyledi. Eşimin orta parmağı da sonuna kadar girdi. Ama iki parmak bir boğum olan egzersizi ben yapamam kalın olur parmaklarım geniş dedi. Onu denemedik. Tamam dedim o zaman p... denemesi yapalım dedim. Denedik yarıya kadar nefes alıp vererek kabul ettim. Hiç bir şey hissetmedim. Daha sonra yine deneyecekti benim bacaklarım istemsiz onu itti.Bacaklarım refleks olarak onun istediği şekilde durmuyo maalesef. Bacaklarımı kasmasam tamam olur aslında. Eşim ilerleme var dedi teşekkür etti. Ben de artık güveniyorum kendime. Parmak egzersizi yaparken orta parmak sonuna kadar gitti ama kanama oldu. Kızlık zarı parmak egzersizi ile bozuluyo mu gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını bozarım diye egzersiz yapmaktan korkuyorum. Egzersiz yapsam sürekli daha erken çözeceğim sorunu. Bana yardımcı olabilir misiniz parmak egzersizi ile kızlık zarı bozuluyo mu lütfen yanıtlar mısınız? Ya da orta parmak girdi, p...... yarısı girdi kanama gelmedi de öyle mi bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Dün ilk defa parmak egzersizi yaptım. Bozulursa eşim güvenir ama yine de onunla yaşamak istiyorum. Ama düzelmenin yolu egzersizde ise.. Ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim yardım etsinYanılmyosam bozulabiliyo arkadaşim benim bi arkadaşim parmak egzersizleri yaparken kanamasının ufak bi miktarda oldugunu demisti daha sonra bu durumdan kurtuldu yendi ama iliskiye girdiginde kanamasının hic olmadıgını dedi
p...si aldım canım egzersiz yapamadım...Canım neden egzersiz yapamadın, parmağı ya da aparatın yarısını aldığını anımsıyorum.
Anladım canım. Çok sağol. Eşim de parmakların ince o yüzden sonuna kadar gittiğinde sıkıntı olmuyodur dedi. Zar zaten köşelerdeymiş.Parmak egzersizine devam edersem çözebileceğime inanıyorum. İnşallah çözebilirim. Aparat hiç denemedim. Sürekli eşli deneme yapıyorum daha çok. Her defasında yarıya kadar giriyo daha fazlasında bacaklarımı geriye çekiyorum izin vermiyorum. Bacaklarım izin verse olacak bu iş aslında. Canımı yakmamak için geri çekiliyo. Bazen diyorum canımı yaksın yeterki bu sıkıntı bitsin. Ama o zaman da acı ağrı tahriş olur daha kötü olur.Mrb canim, orta parmakla oyle kizlik bozulmaz, buyuk ihtimal zedelenmistir, iliski sirasinda yada aparat falan denersen yine azda olsa kanaman olabilir, korkmana gerek yok.
Ben de yarıya kadar her defasında giriyo ama kanama olmadı. İlk yarıya kadar geldiğinde eşim duvar gibi bir şey hissettğini söyledi. Devam edeceğim ama izin vermiyosun diyo eşim. İnşallah düzeleceğim.Benimki yarıya kadar aldığımda p..sii bozulmustu canım ama ben parmak egsersizleri yapmadım sadece nefes yaptım
Canım bende öyleyim p...ucu girince elim orda asağıya doğru ittiriyorum daha rahat oluyo eşim üstte ben altta yapabiliyorum şimdilik sadeceKızz
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıodunevarda hmmm adamı sinir edip duruon baktın gördün orna bişi de soktular ması bişi oldugunu bilion daha neye kasılıon dedi sonra yattı offff bunaldımmm yaaa elim sürekli şeysinde az girecek gibi oluo çek elini yanaşıyom dio çekemiom elimi ordan. yani uzın lafı kısası benimkî küstü gene yattı konuşmuo
ne güzel sen yapa bilion enazından ya benn... offffff .. ya bide anlamadığım yaptığım aparatı sonra doktorda yapay penislerin enn büyüğünü alabiliom bide onlar okadar sertki... iş eşiminkine gelince vayy anam vayyBenimkide öyleydi nefes aldım ıkındım elimle p..si asagıya dogru ittirdim oldu bşraz ugrasıyoruz ama naoalım alışana kadar
Canim sen bir saat calisabiliyorsan helal sana. BenceKızz
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıodunevarda hmmm adamı sinir edip duruon baktın gördün orna bişi de soktular ması bişi oldugunu bilion daha neye kasılıon dedi sonra yattı offff bunaldımmm yaaa elim sürekli şeysinde az girecek gibi oluo çek elini yanaşıyom dio çekemiom elimi ordan. yani uzın lafı kısası benimkî küstü gene yattı konuşmuo
Canim yazdıklarını takip ettim de eşine engel olma ellerini çek acı olmuyor bak bende aynı durumu yaşadım yarıya kadar alabildim parmaktan daha rahat oluyor hissetmedim bile inan hepsini de alabilirdim ama ben de durduğum için eşimi o an onda inme oluyor.ki hiç birşey acı sızı yokken durduruyorum. Ama elimi surmuyorum hiç. Ellerini çek tamamen nefes al verdiginde itsin eşin rahatla önceliklene güzel sen yapa bilion enazından ya benn... offffff .. ya bide anlamadığım yaptığım aparatı sonra doktorda yapay penislerin enn büyüğünü alabiliom bide onlar okadar sertki... iş eşiminkine gelince vayy anam vayy
Tugcecim canim öncelikle hepimize geçmişolsun ben de buradan aldigim güçle 10 gün önce yendim çok şükür. Ve bugün ilk defa kadin doguma gittim ve hem smir aldirdim hem muayene oldum hicbir sorun olmadi cok cok şükür nefes aldim kendimi rahatlattim ve beynimi bunu her kadina gayet rahat birsekilde yaptiklarina göre ben de rahat olurssm hicbir sorun yasamayacagima inandirdim. Tabi doktora dedim ben vajinsmusu yeni yendim biraz tedirgin oluyorum, o da sagolsun anlayisli davrandi ve yavas yavas soktu elindekini. O hissettigin tedirginlik ve rahatsizlik hissi var ya canim inan bana saniyelik bir iki nefes alip vermede o alet iceride ve senin hissetigin tamamen rahatlik. Ben aparatlarla calistigim icin belki de pns disinda bir cismin girmesini kabullendi beynim. Mutlaka burada anlatilanlr gibi inceden kalina dogru aparatlarla hergun sabh ve aksam calis işten önce ve sonra cnm orasi inan alisacaktir. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..
Bende cok yeniyim daha yardımcı olmak adına fikir olsun diye söyledim parmak ve aparat yapmadıgım içindir belki ama hala korkularım var doktora muane olamam gibi geliyor ve hala uyusturucu sprey kullanıyorum onuda yavas yavaaş bırakırım insallahne güzel sen yapa bilion enazından ya benn... offffff .. ya bide anlamadığım yaptığım aparatı sonra doktorda yapay penislerin enn büyüğünü alabiliom bide onlar okadar sertki... iş eşiminkine gelince vayy anam vayy
Canım benim çok üzgünüm mesajını şimdi farkettim işten biraz erken çıkmıştım ve sadece iş yerimde giriyorum nete eşim evde bilgisayarın bağımlılık yaptığını düşündüğü için telden dahi nete girmemiz yasak onunda benimde akşam tek ilgi alanım kendisi ve ev oluyorO ZAMAN BURADKİ ARKADŞLARIMIZADA ÖRNEK OLALIM. AKŞAM DERS VAR TUĞÇECİM ÖZELDEN YAZISALIM EGZERSİZLERE BAŞLAYALIM
Evet serpil dogru diyo elinin ne isi var orada sen yat teslim ol kocana o anada dusun oh kocisin sen. Iliski sirasinda kadin erkek anahtar kilit gibi olurmus. Yani anin tadini cikar % 100 yapma zamnala hesi olacak insallahhh. Haydar dumen diyoki 2 cm lik yerde his var ama biz saniyiz bastan sona aci su beynimiz bizi bu hale getirdi....Canim yazdıklarını takip ettim de eşine engel olma ellerini çek acı olmuyor bak bende aynı durumu yaşadım yarıya kadar alabildim parmaktan daha rahat oluyor hissetmedim bile inan hepsini de alabilirdim ama ben de durduğum için eşimi o an onda inme oluyor.ki hiç birşey acı sızı yokken durduruyorum. Ama elimi surmuyorum hiç. Ellerini çek tamamen nefes al verdiginde itsin eşin rahatla öncelikle
ama oda birden ittirio dün gene öyle yaptı söz verdi yavaş yapacam diye sonra birden ittirdi ozaman insan daha cokk korkuo sonrada ben yapmadım kendisi itiyo diyo .. gıcık sonrada pis pis güldü en sonda küstüCanim yazdıklarını takip ettim de eşine engel olma ellerini çek acı olmuyor bak bende aynı durumu yaşadım yarıya kadar alabildim parmaktan daha rahat oluyor hissetmedim bile inan hepsini de alabilirdim ama ben de durduğum için eşimi o an onda inme oluyor.ki hiç birşey acı sızı yokken durduruyorum. Ama elimi surmuyorum hiç. Ellerini çek tamamen nefes al verdiginde itsin eşin rahatla öncelikle
Canim sen bir saat calisabiliyorsan helal sana. Bence
1 sikintin tam iliskiye basladiginda sen kalcani kimildattigin icin kaciyor
2 esinde bu konuda tecrubesiz oldugundan kacmanaa firsat veriyor
. 3 sadec 10 saniye dayansan o 2cm lik baski yerini gecince bir aci olmayacak
4 esin sana kotu bakarsa sende ona bak
5 bence iliskiye baslamadan aciya degil haz almaya odaklan
6 az kaldi yenecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?