- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.301
herif dans etmesini bilmioki ha ha haBir de canim öncesinde gecelik giy mumlari yak dans edin çok işe yarıyor
merhaba kızlar vajinusmus olayı dün akşam bitmiştir:))))) p. hepsini sonuna kadar aldım ama inanamıyorum hala oldumu oldumu die sorup durdum eşime aynı parmak egzersizlerindeki gii bi his daha farklı hiçbişey olmuyo Ama öle ilk denemede hemen girmedi önce biraz parmak egzersizi yaptık bebeyağı ile sonra biraz önsevişme bir iki denemeden sonra olmaya basladı ama hala kafamda bazı sorular var ya((
ya aparat yaparken ıkınmamız gerekiyomuş asıl o zaman kaslar gerilmiyo mu öyle acımaz mı bnm kafam karıştı
Cnm öncelikle hiç moralini bozma bende evlendikten 16 ay sonra basladım burdaki kızlardan güç alarak 1hafta sonunda p.denemesine geçtik yarıya kadar aldım kızlık zarım yırtıldı 1hafta ara verdik dün gece tekrar denedik oldu ama kesinlikle parmak rgzersizi yap bebevyağı ile girişi çok kolsylastırıyo biraz acı hissedebilirsin ama çekme dursun içinde geçiyo o acı sonra devam et yine ben böle yaptım bide her pozisyon herkese uygun die bişey yok farklı pozisyonlar deneArkadaşlar... Çıldırmak üzereyim. Birileri bana bir yol göstermeli. Bir şeyler demeli! İnanın hiç iyi değilim. Buraya defalarca yazdım bir dönem kayboldum yine yazdım. Büyük olasılıkla beni çoğu takipçi anımsamaz. O nedenle hikayemi kısaca baştan yazacağım. Ki yardım alabileyim..
Nisan 2014 ün sonunda evlendim. Mayısın daha ilk haftasında vajinismusu öğrenip kabullenmiştim. Büyük bir soğukkanlılıkla kitaplar okudum videolar izledim. Burayı takip ettim. Zaman kaybetmeden Haziran başında terapiste gittim. Öncesinde jinekolojik muayene olup vajinal bir sorunum olmadığını teyit ettim. İki aya yakın terapi aldım ve egzersizleri de bu dönem hiç yadırgamadan büyük bir cesaretle yaptım. Burada okuduğum kişiler hep çok korkuyordu ve endişeliydi. Bense hep geçeceğine inanıyordum ve çok da mücadele ediyordum.
Yaz döneminde tatiller, bir yerlere gitmeler, yatıya misafirler, eşimin yurt dışına çıkması gibi sebeplerle egzersizlerim de aksadı, eşli deneme şansım da olmadı. O esnalarda ben her şey için geç olduğuna çok gerilediğime inanmaya başladım. Burada bir arkadaş mesaj yolu ile benimle sağ olsun çok ilgilendi ve bunun gerilemeye neden olmayacağına ikna etti beni. Onun yardımı ile de bir ay kadar egzersiz yaptım. Aralık ayı gibi, her şey yoluna girer gibi oldu. Bir defa penisin tamamını alabildim hatta eşim boşalmıştı içime bile.. Tam bir birleşme yaşadığıma inandım. Çok mutluydum. Fakat sonraki denemelerimde sürekli olarak penisi yarıya kadar alabildim ve hiç tam birleşme yaşayamadım. Şubat sonundayız.. Evlenme yıl dönümüm geldi geliyor. Ben hala vajinismusum. Hem de böyle çabalarken.. Her yolu denerken... Böyle pozitifken...
Artık pozitif kalamamaya başladım. Yeniden burdayım. Bana lütfen yardım edin. Şu günler vajinismusla son günlerim olsun.
Canim 10 yill8k evlilere sor hepsi sana kadin daha cok hazi on sevismeden aliyor der.yani o anin tadini cikar baska bi sey dusunme. Illaki sen bosalma ama rahatla gevse. Bi de nerde iliski yasiyosan yani ben hala yatak odamda yatakta yapamiyorum yer de carsaf seriyorym. Orada bacakalarini ac esini dusun kegel yap o da cok ise yariyor. Ben bir ara kegeli o kadar yapmisim ki affedesrsiniz cisimi kesik kesik yapmaya basladim sonra azalttim.bi de bende esime yavas gir diyodum ya girsin de nasil girerse girsin diyorum su ana cunku yavas hizli sadece kendini kasmanla alakalikızz iyide o an haz maz olmuo insanın aklında .. ama bu dediklerinide yapacam inşallah barışırız bugün akşama deneriz şuan biraz nazına oynayıp gönlünü hoş etmeye çalışıom mesajlara cvp yazdığına göre azz yumuşadı ...:)
inşallah hepimiz yenecezz :)
Cnm öncelikle hiç moralini bozma bende evlendikten 16 ay sonra basladım burdaki kızlardan güç alarak 1hafta sonunda p.denemesine geçtik yarıya kadar aldım kızlık zarım yırtıldı 1hafta ara verdik dün gece tekrar denedik oldu ama kesinlikle parmak rgzersizi yap bebevyağı ile girişi çok kolsylastırıyo biraz acı hissedebilirsin ama çekme dursun içinde geçiyo o acı sonra devam et yine ben böle yaptım bide her pozisyon herkese uygun die bişey yok farklı pozisyonlar dene
Cnm ben hiç almadım aparat onu bilemicem ama ilk denemerde kulak çöpünden streçledim bebeyağı sürüp yapmıştım belimin arkasına yastık koyarak sonra kalım aparatlar yapmak istedim ama onlar yumuşak olmadığı için hareket ettiremedim içimde ilerlerken eldivenle kendi parmağımla yapmaya basladım ama yine bebeyağı sürdüm tabi bende eşime dönük üstte yapamıyorum çünkü giriş yolu popoya doğru biz yukarı doğru sanıyoruz ondan acı yapıyo popon eşine dönük dene yavaş yavaş ama sen kendin hareket et eşin değil sonra yine yastık al beline eğzersizdeki gibi dene ama sen. Buldur p.yolu eşine söle yavas yavas itsin ve poponu eşine doğru hafif hafif kaldırbolca yağlandıysa kendi kayıyo zaten ama yol popoyo doğru bunu düşün o tarafa doğru itüst pozisyonda eşime dönükken asla olmuyor. üst pozisyonda eşime sırtım dönükken bu kadar yol katettim. kendim altta isem rahat durmuyorum. itiyorum bacaklarımla istemsiz. o zaman gene olmuyor. egzersizi bırakmıştım eşimle denemeye geçince. bırakmamalı mıyım.. ayrıca aparat satın almak istiyorum.. nerden nasıl temin edebilirim.. bilen varsa yazabilir mi
Cnm ben hiç almadım aparat onu bilemicem ama ilk denemerde kulak çöpünden streçledim bebeyağı sürüp yapmıştım belimin arkasına yastık koyarak sonra kalım aparatlar yapmak istedim ama onlar yumuşak olmadığı için hareket ettiremedim içimde ilerlerken eldivenle kendi parmağımla yapmaya basladım ama yine bebeyağı sürdüm tabi bende eşime dönük üstte yapamıyorum çünkü giriş yolu popoya doğru biz yukarı doğru sanıyoruz ondan acı yapıyo popon eşine dönük dene yavaş yavaş ama sen kendin hareket et eşin değil sonra yine yastık al beline eğzersizdeki gibi dene ama sen. Buldur p.yolu eşine söle yavas yavas itsin ve poponu eşine doğru hafif hafif kaldırbolca yağlandıysa kendi kayıyo zaten ama yol popoyo doğru bunu düşün o tarafa doğru it[/QUOTE bence egzersizi ilk 5 10 denemede bırakma yeni alışıyoruz neticede orayı rahatlatmak açmak lazım ama eskisi kadar çok eğzersiz yap demiyorum ilişkiden önce 10 15dk bile yapsan alışıyosun bişeyin girmesi fikri iyi geliyo eşinin parmaklarıyka dene p.boyuna daha uygun oluyoberkeknparmakları biraz kalsın içinde biraz oval hareketler yapsın içinde bana böyle iyi geliyo acıda vermiyo hiç
Canim ben de aparatimi kendim hazirladim.kaleme pecete sarip strecleyip prezervatife gecirdim.eger bir defa yaptiysan gerisi gelir.ben de yendigimde sonraki bi kac iliskimde once egzersiz yaptim iki bucuk ay oldu yeneli ve aparatlarimi ve zeytinyaginj daha yeni attim.alisma surecinde egzersizlere devam edersen daha kolay alisirsin.ben altta yapabiliyorum.elimi ilk basta kullaniyorum.aslinda bu istemsiz oluyo.sonra kendimi rahat hissedince birakiyorum.ilk iliskilerime gore simdi hemen giriyor.onceden cok cabaliyordum girisi bulmak icin.zamanla duzeliyor her sey merak etme.Cnm ben hiç almadıprezervatif onu bilemicem ama ilk denemerde kulak çöpünden streçledim bebeyağı sürüp yapmıştım belimin arkasına yastık koyarak sonra kalım aparatlar yapmak istedim ama onlar yumuşak olmadığı için hareket ettiremedim içimde ilerlerken eldivenle kendi parmağımla yapmaya basladım ama yine bebeyağı sürdüm tabi bende eşime dönük üstte yapamıyorum çünkü giriş yolu popoya doğru biz yukarı doğru sanıyoruz ondan acı yapıyo popon eşine dönük dene yavaş yavaş ama sen kendin hareket et eşin değil sonra yine yastık al beline eğzersizdeki gibi dene ama sen. Buldur p.yolu eşine söle yavas yavas itsin ve poponu eşine doğru hafif hafif kaldırbolca yağlandıysa kendi kayıyo zaten ama yol popoyo doğru bunu düşün o tarafa doğru it
Canim ben de aparatimi kendim hazirladim.kaleme pecete sarip strecleyip prezervatife gecirdim.eger bir defa yaptiysan gerisi gelir.ben de yendigimde sonraki bi kac iliskimde once egzersiz yaptim iki bucuk ay oldu yeneli ve aparatlarimi ve zeytinyaginj daha yeni attim.alisma surecinde egzersizlere devam edersen daha kolay alisirsin.ben altta yapabiliyorum.elimi ilk basta kullaniyorum.aslinda bu istemsiz oluyo.sonra kendimi rahat hissedince birakiyorum.ilk iliskilerime gore simdi hemen giriyor.onceden cok cabaliyordum girisi bulmak icin.zamanla duzeliyor her sey merak etme.
En son aldigin aparatin boyutu neydi canimben de buradaki bir arkadaşın yardımı ile apartlarımı kendim yaptım. apartla egzersiz yaptım hep zaten. Ama dilatör setlerini de deneyim demiştim ne bileyim.. :/ Artık her şeyi denemek istiyorum... Yıprandım !
Canim bence sen dilatoru falan bosver kendine uygun pozisyonu bulmaya bak mesela yukarida yazdigim pozisyonj bi dene.En son aldigin aparatin boyutu neydi canim
fazla acımıyo dimi cnm bn ilk defa yapıcam su bazlı jel sürsem daha mı iyi olur yoksa bebe yagımı sürsem hangisi iyi vajinanın içine de mi sürcem[/QUOTE]Canim Ikindigin zaman v....aciliyor ve kolay giriyor.iliski esnasinda bile ikininca cok faydasi oluyor.aparat tabi p...gore sert oldugu icin girisini daha cok hissediyosun ams aci degil.iyice kayganlastiripta kuvvetlice ikininca giriste biraz ysnma oluyo sonra daha hissetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?