Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Altta oldugunuz pozisyonu denemediyseniz birde onu deneyin derim.dun aksam alttaydimesim biraz girdi biraz zorlandim hemen bacaklarimi beline doladim takilms olmadan kolayca girdi.
cnm yeneli nekadar oluyo senin benimde dün oldu tamamını aldım ama bundan sonra ne yapıcam hiçbir fikrim yok sana soruyım dedim yine biraz egzersiz yapmak lazım dimi iyice alışana kadar

parmak egzersizi yaptık bi süre cnm yanınca bıraktım biraz ara verdim kremle yaptık egzersizleri jel falan kullanmadim

cnm yeneli nekadar oluyo senin benimde dün oldu tamamını aldım ama bundan sonra ne yapıcam hiçbir fikrim yok sana soruyım dedim yine biraz egzersiz yapmak lazım dimi iyice alışana kadar

yaa arkdaşlar bu kadar açık yazmak hoşuma gitmiyor ama eşimin penisi çok uzun değil. O nedenle o da zorluyor. Yani arada çok uzun tutamıyoruz mesafeyi. benim bacağımı onun beline dolamam bile sorun oluyor. Her türlü zor biz işimiz.

yanlış yere yazdım galiba ben kafam karışık. Netten sipariş ettiğim aparatlar geliyor. az önce aradılar. biraz onunla düzelme moduna girip teselli oldum

arkadaşlar evlenince bir aya yakın faln bende yapamadım.. her seferinde ağlıyordum hiçbizaman olmayacak galiba diye ama yendik çok şükür.. size moral olsun diye yazıyorum.. 1,5 senelik evliyim, şimdi aklıma gelince gülüyorum amma büyütmüşüm diye kafamda.. sizde takılmayın mutlaka yeneceksiniz bu sorunu..

bende üstte eşime sırtım dönükken yendim yarısını aldığınızda duvara çarpıyo gibi oluyo oraya geldiğinde biraz bekle nefes al ver rahatla popoya doğru eğimli olduğu için yere doğru eğil secdeye gider gibi

bende mumla denicem genellikle herkes böyle yapmış

mum beni çok rahatsız etti. Burda bir arkadaş bana havlu peçeteden yapmayı öğretmişti. Anlatayım onu da deneyebilirsiniz:

Havlu peçetelereden birkaç taneyi alıp enine sıkıca katlıyoruz. kalınlığını artırdıkça peçete sayısını artırıyoruz. sonra ben onları iyice sıkıp bantlıyordum. ve hepsinin üstüne sıkıca streç film sarıyordum. en dışına rahatsız etmesin diye kondom geçiriyordum. gayet sert ama mum kadar kaba olmuyor.

yaa ne iyi dediniz.. yere doğru eğilmek daha mı iyi sonuç veriyor. Eşim eğilmemi yanlış buluyor eğilmemi istemiyordu. Sıkıntım şu, ben üstte yarıya gelsem veya biraz başı girse devamı bir türlü gelmiyor öyle zorluyor ki.. bacaklarım çok yoruluyor. devam edemiyorum yorgun düşüp. kalkıp başa sarıyorum. Sizde de oluyor muydu..

kızlaarr bende çok çektim 2 yıl vajinismuslu yaşadım ama allahın bir lütfu olarak hamd olsn ki bir arkadaşımız bana aparat gönderdi anlattı o yenmiş biriydi onun çabalrıyla yendim vee isterseniz bende bunu çeken kızlara o aparat gönderebilirim ücretsiz dua edin yeter ... aparat gönderebelerim yenersiniz sizde ben çok çektim şükür kurtuldum bu beladan bana yazın

bende yarısında takılıyodum öne doğru eğilmeyi denediğim zaman olmuştu bide zeytin yağı denediğim ilk gün başarmıştık maharet zeytinyağının mı yoksa benim mi bilmiyorum :) ama yinede denemede fayda var.. dizlerinin üstündemi deniyosun yoksa çömelir pozisyonda mı ? çömelerekse ayakların çok çabuk yorulur

dizlerimin üstünde.. ama gene de çok yoruluyorum.. acaba sert bir zeminde mi olmalı.. şimdi o geldi aklıma. yatakta yumuşak diye mi dizlerim yoruluyor. mutlaka elimle bir yeri tutma ihtiyacı duyuyorum mesela.. çok zorlanıyorum yaaa... ne zaman biticek

çok geç az önce siparişimi kargoya verdiler.. epeğce para bayıldım. alırdım senden. bir de aparatla denicez bakalım.. Sözüm var yenersem ben de göndericem ihtiyaç sahiplerine :)

evett yatak yumuşak olduğu için zor olur ben hep yerde denedim daha rahat oluyo. aynen kanepenin yanına denk getiriyordum tutunup güç almak için baya ilerlemişsiniz sakın pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…