- 20 Şubat 2015
- 12
- 4
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.321
Cnm ben hiç almadım aparat onu bilemicem ama ilk denemerde kulak çöpünden streçledim bebeyağı sürüp yapmıştım belimin arkasına yastık koyarak sonra kalım aparatlar yapmak istedim ama onlar yumuşak olmadığı için hareket ettiremedim içimde ilerlerken eldivenle kendi parmağımla yapmaya basladım ama yine bebeyağı sürdüm tabi bende eşime dönük üstte yapamıyorum çünkü giriş yolu popoya doğru biz yukarı doğru sanıyoruz ondan acı yapıyo popon eşine dönük dene yavaş yavaş ama sen kendin hareket et eşin değil sonra yine yastık al beline eğzersizdeki gibi dene ama sen. Buldur p.yolu eşine söle yavas yavas itsin ve poponu eşine doğru hafif hafif kaldırbolca yağlandıysa kendi kayıyo zaten ama yol popoyo doğru bunu düşün o tarafa doğru it
cnm yeneli nekadar oluyo senin benimde dün oldu tamamını aldım ama bundan sonra ne yapıcam hiçbir fikrim yok sana soruyım dedim yine biraz egzersiz yapmak lazım dimi iyice alışana kadarAltta oldugunuz pozisyonu denemediyseniz birde onu deneyin derim.dun aksam alttaydimesim biraz girdi biraz zorlandim hemen bacaklarimi beline doladim takilms olmadan kolayca girdi.
cnm yeneli nekadar oluyo senin benimde dün oldu tamamını aldım ama bundan sonra ne yapıcam hiçbir fikrim yok sana soruyım dedim yine biraz egzersiz yapmak lazım dimi iyice alışana kadar
aparat nasıl sipariş ediliyo onun ayrı bi malzemesi mi var aparat ın malzemesi neler
mumla da oluyo diye biliorum cnm bunların fiyatı biraz tuzlu ya
bende üstte eşime sırtım dönükken yendim yarısını aldığınızda duvara çarpıyo gibi oluyo oraya geldiğinde biraz bekle nefes al ver rahatla popoya doğru eğimli olduğu için yere doğru eğil secdeye gider gibiüst pozisyonda eşime dönükken asla olmuyor. üst pozisyonda eşime sırtım dönükken bu kadar yol katettim. kendim altta isem rahat durmuyorum. itiyorum bacaklarımla istemsiz. o zaman gene olmuyor. egzersizi bırakmıştım eşimle denemeye geçince. bırakmamalı mıyım.. ayrıca aparat satın almak istiyorum.. nerden nasıl temin edebilirim.. bilen varsa yazabilir mi
ıkınınca çok daha rahat ilerliyo parmak daha önce denemişsin bir kez daha dene o an ıkın anlıycaksın deliğin açıldığınıaparat yaparken acı oluyo mu illa ikinmak mı gerekiyo
bende mumla denicem genellikle herkes böyle yapmış
bende üstte eşime sırtım dönükken yendim yarısını aldığınızda duvara çarpıyo gibi oluyo oraya geldiğinde biraz bekle nefes al ver rahatla popoya doğru eğimli olduğu için yere doğru eğil secdeye gider gibi
bende yarısında takılıyodum öne doğru eğilmeyi denediğim zaman olmuştu bide zeytin yağı denediğim ilk gün başarmıştık maharet zeytinyağının mı yoksa benim mi bilmiyorum :) ama yinede denemede fayda var.. dizlerinin üstündemi deniyosun yoksa çömelir pozisyonda mı ? çömelerekse ayakların çok çabuk yoruluryaa ne iyi dediniz.. yere doğru eğilmek daha mı iyi sonuç veriyor. Eşim eğilmemi yanlış buluyor eğilmemi istemiyordu. Sıkıntım şu, ben üstte yarıya gelsem veya biraz başı girse devamı bir türlü gelmiyor öyle zorluyor ki.. bacaklarım çok yoruluyor. devam edemiyorum yorgun düşüp. kalkıp başa sarıyorum. Sizde de oluyor muydu..
bende yarısında takılıyodum öne doğru eğilmeyi denediğim zaman olmuştu bide zeytin yağı denediğim ilk gün başarmıştık maharet zeytinyağının mı yoksa benim mi bilmiyorum :) ama yinede denemede fayda var.. dizlerinin üstündemi deniyosun yoksa çömelir pozisyonda mı ? çömelerekse ayakların çok çabuk yorulur
kızlaarr bende çok çektim 2 yıl vajinismuslu yaşadım ama allahın bir lütfu olarak hamd olsn ki bir arkadaşımız bana aparat gönderdi anlattı o yenmiş biriydi onun çabalrıyla yendim vee isterseniz bende bunu çeken kızlara o aparat gönderebilirim ücretsiz dua edin yeter ... aparat gönderebelerim yenersiniz sizde ben çok çektim şükür kurtuldum bu beladan bana yazın
evett yatak yumuşak olduğu için zor olur ben hep yerde denedim daha rahat oluyo. aynen kanepenin yanına denk getiriyordum tutunup güç almak için baya ilerlemişsiniz sakın pes etmeyindizlerimin üstünde.. ama gene de çok yoruluyorum.. acaba sert bir zeminde mi olmalı.. şimdi o geldi aklıma. yatakta yumuşak diye mi dizlerim yoruluyor. mutlaka elimle bir yeri tutma ihtiyacı duyuyorum mesela.. çok zorlanıyorum yaaa... ne zaman biticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?