Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evett yatak yumuşak olduğu için zor olur ben hep yerde denedim daha rahat oluyo. aynen kanepenin yanına denk getiriyordum tutunup güç almak için baya ilerlemişsiniz sakın pes etmeyin

bana çok iyi geldiniz. iyki sizin gibi yenmiş olduğu halde burada bizi yüreklendiren insanlar var... inanın öyle bittim ki.. yakında evlilik yıldönümüm olucak.. ben hala uğraşıyorum.. nefes al ver.. ıkın.. yok eğil.. yok önden dene alttan üsten dene... çok yoruldum. her şeyi denedim. karınca gibi çalıştım. son zaman daha güçlü ve esnek olmak için pilatese bile başladım. ama yok. hala vajinismusum. kurtulmak istiyorum

burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için yenenlerde yenemeyen kimse kalmasın istiyo ben çok giremiyorum işler dolayısıyla ama imkanım oldukça yazmaya çalışıyorum .. evlilik yıldönümünüze kadar yenersin ve dertsiz sıkıntısız çok güzel bir yıldönümü geçirirsiniz inşallah

aminnnn... Allahımmmm inşallah :)

Canim sen ne kadar zamanda yenmistin?

Ayyy ne guzel canim! Ne kadar ilerlemissin 1 gunde! Ben haftalardir ancak isaret parmagimin 1 bogumunu alabiliyorum!! ! Bravo sana cok cesaretlisin gercekten!!

Ayyy ne guzel canim! Ne kadar ilerlemissin 1 gunde! Ben haftalardir ancak isaret parmagimin 1 bogumunu alabiliyorum!! ! Bravo sana cok cesaretlisin gercekten!!

o kişiden kişiye değişiyor galiba.. benim hiç kan gelmedi.. ne eşimle denerken ne aparatlarda.. eşim bunun sorun olmayacağını söyledi.. zara bir zarar gelmesi kan gelmesi önemli değil sen iyileş dedi.. ben de o rahatlıkla yaptım hep. ama kan gelen var mıdır bilmem..

o kişiden kişiye değişiyor galiba.. benim hiç kan gelmedi.. ne eşimle denerken ne aparatlarda.. eşim bunun sorun olmayacağını söyledi.. zara bir zarar gelmesi kan gelmesi önemli değil sen iyileş dedi.. ben de o rahatlıkla yaptım hep. ama kan gelen var mıdır bilmem..

Insallah canim! Peki sen nasil yendin?

kızlaaarr ben de çok çektim bu hastalığı allah düşmanıma vermesin gerçekten çok zor şükür ki çaresi var ama tesellimiz bu oldu ama kurtuldum şükür banada saolsun bir ardaşımz burdan aparat gönderdi öyle yendim isteyen olursa bende o aparatı vajinismuslu bir arkadaşa göndermek istiyorum ben kullandım ve yendim kendi çabalarımla 2 yıl çektim bu hastalığı şükür bitti dileyen olursa aparat göndericem kızlar sırf allah rızası için..

kızçem, eşinin sana nefretle baktığını hiç zannetmiyorum, onun yerine de koy kendini, yapmayı en az senin kadar istiyordur. Sinirlerinizin yıpranması çok doğal, bende sinir küpüydüm yenmeye çalışırken, zor bir sınav, neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ama sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bu kadar karamsar olmanı gerektirecek bir durumun yok.

Canım elini çekmen lazım, izin vermezsen nasıl baş edeceksin bu illetle, korkma, serbest bırak ellerini, eşinin canını yakmayacağını sen çok iyi biliyorsun aslında, bunu zihnine de anlat, kendine bu kadar haksızlık etme, yenme süreni erteleme, uzatma cimcimem.

Canim sen ne kadar zamanda yenmistin?
Ben 2.5 yillik evliyim cnm 3, 4 farkli yere gittim bu süre boyunca ama cözemedim en son gittiğim yerden de sonuca ulasamyck gibi hissedyrdum burayi buldum ve burayi buldugumun 5. Günü yendim cnm cok cesaret ve güç aldim buradan Cesaret, Dua ve Calisma.İlk basta yansa da acisa da batma hissi olsa da teker teker ve yyavaşyyavaş itin apartlri içeri bi cesaret cnm

Kizlar iyi aksamlr bwnde smdi baslicam egzersize ama parmak deil once bacak kaslarimi ve kalcami rahtlatcam

Eklentiler

• 20150219_171521.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…