- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.341
evett yatak yumuşak olduğu için zor olur ben hep yerde denedim daha rahat oluyo. aynen kanepenin yanına denk getiriyordum tutunup güç almak için baya ilerlemişsiniz sakın pes etmeyin
burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için yenenlerde yenemeyen kimse kalmasın istiyo ben çok giremiyorum işler dolayısıyla ama imkanım oldukça yazmaya çalışıyorum .. evlilik yıldönümünüze kadar yenersin ve dertsiz sıkıntısız çok güzel bir yıldönümü geçirirsiniz inşallahbana çok iyi geldiniz. iyki sizin gibi yenmiş olduğu halde burada bizi yüreklendiren insanlar var... inanın öyle bittim ki.. yakında evlilik yıldönümüm olucak.. ben hala uğraşıyorum.. nefes al ver.. ıkın.. yok eğil.. yok önden dene alttan üsten dene... çok yoruldum. her şeyi denedim. karınca gibi çalıştım. son zaman daha güçlü ve esnek olmak için pilatese bile başladım. ama yok. hala vajinismusum. kurtulmak istiyorum
burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için yenenlerde yenemeyen kimse kalmasın istiyo ben çok giremiyorum işler dolayısıyla ama imkanım oldukça yazmaya çalışıyorum .. evlilik yıldönümünüze kadar yenersin ve dertsiz sıkıntısız çok güzel bir yıldönümü geçirirsiniz inşallah
Canim sen ne kadar zamanda yenmistin?Tugcecim canim öncelikle hepimize geçmişolsun ben de buradan aldigim güçle 10 gün önce yendim çok şükür. Ve bugün ilk defa kadin doguma gittim ve hem smir aldirdim hem muayene oldum hicbir sorun olmadi cok cok şükür nefes aldim kendimi rahatlattim ve beynimi bunu her kadina gayet rahat birsekilde yaptiklarina göre ben de rahat olurssm hicbir sorun yasamayacagima inandirdim. Tabi doktora dedim ben vajinsmusu yeni yendim biraz tedirgin oluyorum, o da sagolsun anlayisli davrandi ve yavas yavas soktu elindekini. O hissettigin tedirginlik ve rahatsizlik hissi var ya canim inan bana saniyelik bir iki nefes alip vermede o alet iceride ve senin hissetigin tamamen rahatlik. Ben aparatlarla calistigim icin belki de pns disinda bir cismin girmesini kabullendi beynim. Mutlaka burada anlatilanlr gibi inceden kalina dogru aparatlarla hergun sabh ve aksam calis işten önce ve sonra cnm orasi inan alisacaktir. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..
Ayyy ne guzel canim! Ne kadar ilerlemissin 1 gunde! Ben haftalardir ancak isaret parmagimin 1 bogumunu alabiliyorum!! ! Bravo sana cok cesaretlisin gercekten!!Dün egzersizlere başlamaya karar verdim. Aynayı aldım baktım başta çok karışık gelmişti. Sonra nefes alıp verdim ıkındım deliği ve genişlediğini gördüm. Kendi kendime aaaa açılıyomuş o zaman bir şeyler girebilir dedim. Biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalıştım. Daha sonra parmak egzersizi yapayım dedim ve serçe parmağı girdirdim. Kızlık zarını ben bozabilirim diye korktuğumdan devam edemedim. Gece eş denemesi yapmaya karar verdim. Eş denemesi yapmadan önce uyuşturucu krem sürmeye karar verdim. Kremi iç bölgeye sürmek için orta parmak kullandım. Baktım biraz giriyo. Sonra biraz daha giriyo mu acaba dedim. Evet sonuna kadar girdi. Emin olmak için tekrar denedim yine girdi. Çok mutlu oldum tamam dedim eninde sonunda çözeceğim bu sorunu :) Sonra eş denemesine geçtiğimde eşime kendi orta parmağını denemesini söyledim girdiğini söyledi. Eşimin orta parmağı da sonuna kadar girdi. Ama iki parmak bir boğum olan egzersizi ben yapamam kalın olur parmaklarım geniş dedi. Onu denemedik. Tamam dedim o zaman p... denemesi yapalım dedim. Denedik yarıya kadar nefes alıp vererek kabul ettim. Hiç bir şey hissetmedim. Daha sonra yine deneyecekti benim bacaklarım istemsiz onu itti.Bacaklarım refleks olarak onun istediği şekilde durmuyo maalesef. Bacaklarımı kasmasam tamam olur aslında. Eşim ilerleme var dedi teşekkür etti. Ben de artık güveniyorum kendime. Parmak egzersizi yaparken orta parmak sonuna kadar gitti ama kanama oldu. Kızlık zarı parmak egzersizi ile bozuluyo mu gerçekten merak ediyorum. Kızlık zarını bozarım diye egzersiz yapmaktan korkuyorum. Egzersiz yapsam sürekli daha erken çözeceğim sorunu. Bana yardımcı olabilir misiniz parmak egzersizi ile kızlık zarı bozuluyo mu lütfen yanıtlar mısınız? Ya da orta parmak girdi, p...... yarısı girdi kanama gelmedi de öyle mi bozuldu. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Ayyy ne guzel canim! Ne kadar ilerlemissin 1 gunde! Ben haftalardir ancak isaret parmagimin 1 bogumunu alabiliyorum!! ! Bravo sana cok cesaretlisin gercekten!!
Insallah canim! Peki sen nasil yendin?arkadaşlar evlenince bir aya yakın faln bende yapamadım..her seferinde ağlıyordum hiçbizaman olmayacak galiba diye ama yendik çok şükür.. size moral olsun diye yazıyorum.. 1,5 senelik evliyim, şimdi aklıma gelince gülüyorum amma büyütmüşüm diye kafamda.. sizde takılmayın mutlaka yeneceksiniz bu sorunu..
Kizlar bu.aksam.egzersizlere.baslicammm 3parmakta zorlanmistim umarim artik zorlanmamm ya es denemesindede korkuyorum offf ooooooofffff
Kızz
kızzzz 1 saate yakın denedik yapamadım kendim ayarlamaya çalıiıom kayı verıo.. Eşimede izin vermiom yapmasına... Napacaöm ben bana öyle bi bakışı vardıkı böyle nefret dolu bakıodunevarda hmmm adamı sinir edip duruon baktın gördün orna bişi de soktular ması bişi oldugunu bilion daha neye kasılıon dedi sonra yattı offff bunaldımmm yaaa elim sürekli şeysinde az girecek gibi oluo çek elini yanaşıyom dio çekemiom elimi ordan. yani uzın lafı kısası benimkî küstü gene yattı konuşmuo
Ben 2.5 yillik evliyim cnm 3, 4 farkli yere gittim bu süre boyunca ama cözemedim en son gittiğim yerden de sonuca ulasamyck gibi hissedyrdum burayi buldum ve burayi buldugumun 5. Günü yendim cnm cok cesaret ve güç aldim buradan Cesaret, Dua ve Calisma.İlk basta yansa da acisa da batma hissi olsa da teker teker ve yyavaşyyavaş itin apartlri içeri bi cesaret cnmCanim sen ne kadar zamanda yenmistin?
p...si aldım canım egzersiz yapamadım...
Çok şükür kızlar azönce denedik bu defa hissettim tamamınırabbim hepinize de nasip etsin bu duyguyu.
Senin adina sewndim canimmmmmm sukur bi kisi daha kurtuldu pis vajidennnn yuppiiiiiiÇok şükür kızlar azönce denedik bu defa hissettim tamamınırabbim hepinize de nasip etsin bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?