- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.361
Çok teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda hayırlısıyla olur eşimde bende çok istiyoruz.Çok geçmiş olsun, tebrik ederim canım, cesaretinden ötürü de kutlarım.
1 seneye yakın denemeden çocuğum olmuyor mu acaba diye düşünüp telaşlanma, kimisi hemen hamile kalır kimi 6 ayda kimi 1 senede, çalışmalara devam edin zeynepcim, Allah hayırlısını versin hakkınızda.
ya aparat yaparken ıkınmamız gerekiyomuş asıl o zaman kaslar gerilmiyo mu öyle acımaz mı bnm kafam karıştı
teşekkür ederim darısı diğer kızlara inşallah.bu arada bu site ve sizler vesilesiyle oldu hepinizden Allah razı olsun.tebrikler
Ay evet ya çok şükür sizde en kısa zamanda yener bebek planları yaparsınız inşallah.Senin adina sewndim canimmmmmm sukur bi kisi daha kurtuldu pis vajidennnn yuppiiiiii
herkese günaydın.Sanırım dün gece p..s tamamı girdi.yani ben hissetmedim ama eşim girdi dedi.ya aparatları içimde hissediyordum p..s hissetmeyince acaba tam girmedimi diye şüpheye düştüm.Normalmi kızlar bu.hani p..s yumuşak ve daha kaygan olduğu için hissetmemek normalmi acaba
canım öyle düşünme penis aprata göre çok çok iyi vajinaya göre şekil alıyor apratı yaptıktan sonra penisi alınca bu ne rahatmış ben bundan mı korkmuşum diyeceksinne güzel sen yapa bilion enazından ya benn... offffff .. ya bide anlamadığım yaptığım aparatı sonra doktorda yapay penislerin enn büyüğünü alabiliom bide onlar okadar sertki... iş eşiminkine gelince vayy anam vayy
üzülme umudunu kaybetme canım hergün düzenli egzersizle bu iş çözülüyor biz hasta değiliz vajinalarımız hasta değil tek sorun beynimizi rahatlamak bu da egzersizle oluyor hepimiz başarıcazkafayı yicem ya offfffff bitmicek bitmicek
kafayı yicem ya offfffff bitmicek bitmicek
Kafayi faln yeme basla sende benm gbi egzersize
Bak burya bi egzersz ekledim bi kac msj oncesi galiba onu dene ben onu denedim bugun bacaklrmd yine ayni kasilma oldu ama sonrasnda bacaklrimn rahtladgi hissetm ve hemn vajiyi inceleme basldim aldim aynayi baktm iuice hatta farkinda olmadan tirnagim bitis yeri kadar iceri girdi bu bile benim icin cok buyuk bisy gozlrm sewncten parlio uzun zamndr kndimi bole mutlu gormedim inan bana sende basarcan ben bile parmk egzersizi yaptysammmm ohooooooo sen hayli hayli yaparsin canim :)umarım egzersizlerin faydası olur ya
umarım egzersizlerin faydası olur ya
Sen naptin canım ilerleme var miüzülme umudunu kaybetme canım hergün düzenli egzersizle bu iş çözülüyor biz hasta değiliz vajinalarımız hasta değil tek sorun beynimizi rahatlamak bu da egzersizle oluyor hepimiz başarıcaz
seninle aynı durumdayım serpilcim halaSen naptin canım ilerleme var mi
kızçem, eşinin sana nefretle baktığını hiç zannetmiyorum, onun yerine de koy kendini, yapmayı en az senin kadar istiyordur. Sinirlerinizin yıpranması çok doğal, bende sinir küpüydüm yenmeye çalışırken, zor bir sınav, neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ama sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bu kadar karamsar olmanı gerektirecek bir durumun yok.
Canım elini çekmen lazım, izin vermezsen nasıl baş edeceksin bu illetle, korkma, serbest bırak ellerini, eşinin canını yakmayacağını sen çok iyi biliyorsun aslında, bunu zihnine de anlat, kendine bu kadar haksızlık etme, yenme süreni erteleme, uzatma cimcimem.
Canım nefes egzersizleri her an her saniye yapabilirsin.Şöyleki burundan nefes alıyorsun ama göğsün değil karnının şişdiğini hissetmen lazım sonra bir iki saniye burundan yavaş yavaş veriyorsun nefesi.Nefesle vajina daha rahat açılıyor egzersizler ve pns denemeleri kolaylaşıyordaha öncede yazmıştım sonra hastalık ve adet dönemimden dolayı ara vermek zorunda kaldık. ben sürtünme yoluyla yaptığımızda çok rahatım ama hafifçe girer gibi olsa irkiliyorum yarıda bırakıyorum bacaklarımda acayip bir kasılma oluyo ve nefesimi kontrol edemiyorum içime kaçıyo resmen sesim nefesim...
bu parmak egzersizlerinden önce nefes egzersizi diye bişi okudum önce onu nasıl yapacağımı anlatır mısınız bu ay bu dert bitsin istiyorum nefes egzersizi ile başlayıp kendimi cesaretlendirmek istiyorum çünkü dokunmada falan sorun yook bende nefesimi kontrol edebilsem rahatlıcam
Canım nefes egzersizleri her an her saniye yapabilirsin.Şöyleki burundan nefes alıyorsun ama göğsün değil karnının şişdiğini hissetmen lazım sonra bir iki saniye ağızdan yavaş yavaş veriyorsun nefesi.Nefesle vajina daha rahat açılıyor egzersizler ve pns denemeleri kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?