Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda hayırlısıyla olur eşimde bende çok istiyoruz.

ya aparat yaparken ıkınmamız gerekiyomuş asıl o zaman kaslar gerilmiyo mu öyle acımaz mı bnm kafam karıştı

Canım nefesini verirken ıkınırsan çok daha kolay alırsın aparatını, kaslar gerilmez aksine rahatlar tuvaletini yaparmış gibi. Acımaz, sen ne yaparsan acımaz, aparatla da yapsan p...sle de yapsan acı duygusu yok ki, onu bizler yaratmışız beynimizde, bir duvar var, acıyacak, eyvah ağrıyacak diye zihnimizi kandırmış durmuşuz, buna daha fazla izin verme, sürekli tekrar et acı yok, sancı yok, ağrı yok, hep olumlu şeyler düşün, olumsuzluğa yer verme zihninde.

canım öyle düşünme penis aprata göre çok çok iyi vajinaya göre şekil alıyor apratı yaptıktan sonra penisi alınca bu ne rahatmış ben bundan mı korkmuşum diyeceksin

umarım egzersizlerin faydası olur ya
Bak burya bi egzersz ekledim bi kac msj oncesi galiba onu dene ben onu denedim bugun bacaklrmd yine ayni kasilma oldu ama sonrasnda bacaklrimn rahtladgi hissetm ve hemn vajiyi inceleme basldim aldim aynayi baktm iuice hatta farkinda olmadan tirnagim bitis yeri kadar iceri girdi bu bile benim icin cok buyuk bisy gozlrm sewncten parlio uzun zamndr kndimi bole mutlu gormedim inan bana sende basarcan ben bile parmk egzersizi yaptysammmm ohooooooo sen hayli hayli yaparsin canim :)

umarım egzersizlerin faydası olur ya

Her problemin bir ilacı var, bununki ise egzersiz yapmak. Sıkılmadan, sabırla yapılan egzersizlerin meyvesini mutlaka topluyor insan, inan kendine, hadi biraz cesaret göster, gerisi öyle kolay olacak ki, bunu yapan ben miyim diye soracaksın kendine.

Kızlar bakın bende başta dokunmaya korkuyordum eşim dokununca sicriyordum resmen.dusunun parmak ilk yaptığım gün gece ruyalarima girdi kendimden tiksindim midem bulandı. Sabah kalktım yapmicam bi daha diye ağladım. Eşim yapmak zorunda değilsin dedi ama içim içimi yiyordu. Çok kötü günlerdi. Ama parmağı yapabildigimi gördükçe güvenim geldi.simdi p...s yarisina kadar alabiliyorum. Bende umudumu çok yitirdim çok ağladım ama şimdi üstümden yük kalktı biraz. Kendinize güvenin azimli olun çok dua edin.klasik lafimiz ama ben de yaptiysam herkes yapabilir.ki zaten yaradilisimiz böyle. Yapa yapa beyin rahatliyor hiç ara vermeden her gün egzersiz yapın. Hepimiz mutlaka kesin ve kesin yenicez ben inanıyorum siz de inanin

daha öncede yazmıştım sonra hastalık ve adet dönemimden dolayı ara vermek zorunda kaldık. ben sürtünme yoluyla yaptığımızda çok rahatım ama hafifçe girer gibi olsa irkiliyorum yarıda bırakıyorum bacaklarımda acayip bir kasılma oluyo ve nefesimi kontrol edemiyorum içime kaçıyo resmen sesim nefesim...

bu parmak egzersizlerinden önce nefes egzersizi diye bişi okudum önce onu nasıl yapacağımı anlatır mısınız bu ay bu dert bitsin istiyorum nefes egzersizi ile başlayıp kendimi cesaretlendirmek istiyorum çünkü dokunmada falan sorun yook bende nefesimi kontrol edebilsem rahatlıcam

baktı ama dişini sıkarak..
bu kezki denemede çekmeye çalışacam inşallah .. dün denemek istemedik artık ya bugun ya yarın denıcez bakalım bi.. işten geliği için cokk yorgun oluo... insallah bukez yapabilirimm..allah yardımcımız olsun

Canım nefes egzersizleri her an her saniye yapabilirsin.Şöyleki burundan nefes alıyorsun ama göğsün değil karnının şişdiğini hissetmen lazım sonra bir iki saniye burundan yavaş yavaş veriyorsun nefesi.Nefesle vajina daha rahat açılıyor egzersizler ve pns denemeleri kolaylaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…