Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayyy 5 günmüü!?? Ne guzellll!!! Allahim bizlerede nasip eeettt!!!!

mrb kızlar buraya bayadır girmiyordum bende 1 buçuk sene öncesine kadar vajinismustum şimdi hatırladıkça neler yaşamışım diyorum tam 7 ayda yendim bunu hiç ummadığım hiç beklemediğim bi anda hemde çok zor bi durum hepinizi çok ii anlıyorum .lütfen mutlu olmak için çalışın egzersiz yapın ve kafanızı boşaltmaya çalışın hergün girmeye çalışcam sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz kolay gelsin hepinize kendinize güvenin ve çalışın lütfen 3 günde yenen arkadaşlar vardı burda sizde yapabilirsiniz

canım meraba ben 4 aylık evliyim ve hala ilişki yaşayamadım anestol diye bi krem aldım işe yarıyo diyolar egzersiz de falan sen kullandın mı acaba nasıl yendin? tebrik ederim bu arada

nefes egzersizleri p..si almanı kolaylaştırır, derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken p..si yavaş yavaş almaya çalışıyorsun, zorlandığın yerde duruyorsun p..si çıkarmadan birkaç saniye bekliyorsun, tekrar nefes egzersiziyle p..si almaya devam ediyorsun. Hatta cinsel ilişkiye girmeden önce bir yere sırtüstü uzan, gevşe, sakin bir şekilde burnundan nefes al ağzından ver, birkaç dakika sonra derin bir nefes al burnundan, tekrar ağzından mumu üflermiş gibi nefesini ver. Amaç bedenini gevşetmek, rahatlamanı sağlamak.

yarısını alıyorum ama acı hissettiğimden daha da ilerletemiyoruz

Canım birkaç saniye sık dişini, p...si çıkarma, acı hissettiğin an eşini durdur rahatlamaya çalış, nefes al-ver, tekrar aynı şekilde p..si almaya devam et. Çok uzun sürmesin yalnız, p..ste yumuşama olabilir. Bu kadar gelişme gösterdin maşallah, biraz daha gayret oolalaacım.

teşekkür ederim canım cevabın için evet bu akşam başlıcam nefes egzersizine bir de anestol aldım bazı yerlerde okudum işe yarıyo diye ama yanma yaparsa hiç beceremem diye kaygılandım .... ay burda vajiyi yenim hamile takvimi koyanlara çok özeniyorum. şu an çocuk gibi planım yok ama bak bunun sonunda bebek olucak anne olucan yaparsan diye cesaret ve istek uyandırmaya çalışıyorum

Nefret denmez ona, anlık üzüntü, hayal kırıklığı denir. Senden nefret etmesi için geçerli hiçbir sebep yok, bunları düşünüp üzme kendini.

Eşin işten geldiğinde masaj yap, gevşemesini sağla, yorgunluğunu alacaktır, ya da bitki çayı da yapabilirsin, rahatlatır.

Yaparsın tabii, bizler başardıysak, başaramaman için hiçbir sebep yok, ne kadar basitmiş diyeceğin günü iple çekiyorum cimcimem.

Kuzum, inşallah sen de yeneceksin ve bir gün hamilelik tarihinin imzası olacak sayfanda. İnanıyorum ben, aranızda yenemeyecek, baş edemeyecek hiçkimse yok, hepiniz çok cesursunuz. Yapamam, bakamıyorum diyen bir arkadaşım şu anda 2 parmağını almaya çalışıyor, bir gayret başladıysanız, emeğinizin karşılığını veriyor yüce rabbimiz. Aldığınızı gördükçe, algılarınız, düşünceleriniz değişiyor ve egzersizler daha da kolaylaşıyor, inanıyorsunuz bir kere vajinaya bir cismin tamamen girebildiğine. Olumlu düşünün, zihninizi yanlış bilgilerle karartmayın, güvenin kendinize.

Anestolü kullanmadım, kullanıp yenen arkadaşlarımız var, onlar daha doğru bilgilendirirler seni canım.

Cnm anestolü ben ilk egzersizlerimde hic kullanmadim ilk aparatlari nefes alip verirken biraz kendimi zorlayarak ittim. Dördüncü aparati rahat bir şekilde itip cikarabildigimde esli denemeye geçecektim ama sabirsizlandim 5. Günde tüm 4 aparatin da ucuna çok küçük anestol sürdüm ve ilk defa 4. Yü çok rahat aldim daha sonra esli denemeye geçtim yine vajina girişine minik anestol sürdüm ve basardik. İkinci denemede yine ayni taktikle yaptik ama üçüncü de anestolu tamamen biraktim ve herşey yolunda. Anestol yanma yapıyor biraz ilk basta ama seni caydiracak bisey değil rahatlıkla kullanblrsin az miktarda

kızlar kendi parmağımla yapamadım, mum denedim çok sert geldi, eşimin parmağıyla deneyeyim dedim ama eşim bana itici ve tuhaf geliyo deyince üsteleyemedim :'( kalemi örgü eldivene geçirdim(yumuşak olsun diye) üzerine ameliyat eldiveni geçirdim. 2-3 cm den sonra itemiyorum yanma ve gerginlik oluyor. hangi yöntemle egzersiz yapacağımı şaşırdım ((

Merhaba canım inanmicaksin ama sen yenmek üzeresin çok iyi gidiyorsun parmakla kızlık zarı bozulmuyo yani aslında kızlık zarı diye bişey yok belki beni yadirgiyacaksiniz ama doğru doktorum söylemişti kanayan senin kılcal damarların aslında zorladıgin için benden hiç kan gelmedi mesala bu çok normalmis sende onu düşünüp kafanı takma parmak hareketlerine devam et önemli olan eşinle beraber olabilmek o daha önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…