Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canım bacaklarını kastigin an bekleyin esin çıkmasın derin nefes al bacaklarını ve kalcani rahatlat nefes verirken esin girmeye devam etsin hem bu şekilde esin de canını yakmadigini anlar sende daha rahat olursun ben öyle yapıyodum

canım nefes egzersizi ile yap nefes al verirken ittir kafanı dağıtmak için televizyonun karşısında yap o ilerler gider zaten korkulacak bişey yok canım bende senin gibi en başta yapamıcam sanıp kendimi strese sokup ağlardım ama öyle değilmş bunu denerken göreceksn

:))))) çok güzel özetlemissin Tebrikler:)))

ya aparat yaparken ıkınmamız gerekiyomuş asıl o zaman kaslar gerilmiyo mu öyle acımaz mı bnm kafam karıştı
Hayır canım nefes alirken kaslari kapatiyoruz nefes verirken yani ıkınırken kaslarimiz gevşer ve rahatlar doğum yaparken bebek çıksın diye ıkınıyoruz ya kasları gevşetip vajinayı açıyoruz

Kızlar bende yardım için ne gerekiyorsa yaparım hepiniz çok güçlüsünüz yenemicek bi sıkıntı değil sadece cesaret ve sabır korkularınızı beyinden attığınız an gerisi geliyor zaten sadece zaman

çok sağol canım sabahtan beri koydum önüme anestolü düşünüp duruyodum :)) çevresine değil ucuna azıcık dimi serçe parmağımla sürsem yeterli olur o zaman. bazıları yanma yaptı duramadım diye yazmış bende çekindim yanma yaparsa daha kötü olur psikolojim diye süremedim

Canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ben de kendime güveniyorum artık yenmek üzereyim inşallah kısa sürede sıkıntılar bitecek. Kan olayını da takmıyorum artık. Kızlık zarı hakkında yazıları da okudum senin dediğin gibi imiş öğrendim. Öğrendikten sonra takıntı geçti. Eş denemesi yaptım dün gece p....n yarısına kadar alıyorum devamında bacaklarım aşağı düşüyo. Pozisyon yalnışlığı var sanırım. Başka şekilde olsa olacak sanırım. Bacaklarım düştüğünde eşim devam edemiyo çünkü. Hangi pozisyon da yaptığımda daha rahat olacak bunu bilsem tamamdır inşallah. Sen bana pozisyon konusunda bilgi verebilir misin canım? ben 1 aylık evliyim yeniyim. Cinsel tecrube hiç yok. Nasıl duracağımızı ne yapacağımızı bilemediğimden de yapamıyoruz. İkimizde bilmiyoruz yavaş yavaş öğreniyoruz.

tamam canım benim anlattığın şekilde deneyeceğim çok teşekkür ederim

Canim evet cevresine sürmene gerek yok parmakla egzrsz yapiyorsan parmgin aparatla yapiyrsn aparatin ucuna sür ki içine gitsin krem sonra da girişe minik sürersin ama çok fazla miktarda sürme cnm ve etki edeceğine inanarak onun sayesinde aci duymycgini düşünerek yap ki pskljk etkisi de olsun:) biraz yanma hissedebilirsiniz ilk sürünce ama sonunda yenmek ve kurtulmak var sonsuza kadar o kadarcik yanmanin hic önemi olmuyor inan Cnm deneyince yine sorun olursa sor cnm ben bunu daha önce denesem 2.5 yol beklemezdim inan

Kızlar yenen arkadaslara bişey sorucam bende yendim bu hastalığı fakat şöyle bi sorunum var eşim penisinin hepsini girdiremiyor yani 3 cm falan dışarıda kalıyo kendimi sıkmıyorum ama bu neden oluyo anlamıyorum yardımcı olur musunuz

ayy bende iple çekiom kızz.. dün gene denemek istemedi artık nezaman isterse .. yanına sokuldum hiçç banamısın demeden uyudu horultusu çötü

İnanamıyorummmm araya reglim girmişti ama ondan sonra da egzersizleri erteledim hep... Ta ki bugüne dek.
Az önce kalemle yaptığım aparatı orta parmağım boyunda alabildimmm. Daha önceki egzersizimde mum daha denemeden kalın gelmişti ama kalemi başarınca bir cesaret onu da denedim ve o da oldu acayippppp mutluyummm

Canım bir anda alamayabilirsin, tamamını almanın birkaç yolu var.

Ön sevişmeyi uzun tutun, gerçekten ilişkiye girmek istersen yani keyif alırsan tamamı sorunsuz girer.

Bunu yapmakta sıkıntı yaşıyorsan p...si al, gidebildiği noktaya kadar götürsün eşin, daha sonra durun p..si içinden çıkarmadan derin bir nefes al, verirken tekrar almaya devam et.

O da olmazsa, p..si aldığın en son noktadan sonra p..si çıkar, tekrar al, yine aynı noktada kaldıysa çıkar tekrar al . Bu şekilde denemelerle vajinayı iyice esnet, bir süre sonra sonra tamamı kolaylıkla girecektir.

Harikasın canım, tebrik ederim

Canım benm çok yenisiniz maşallah size ama hemen yenmişsin Kutlarım seni seninde dediğin gibi pozisyonla alakalı sanırım:)) bende hiçbişey bilmiyodum internetten pozisyonlara bakabilirsin ayrıntılı şekilde anlatıyor sen altta esin üstte pozisyonunda esin girerken bacaklarını yana ayir komple esin yarıya kadardan sonra bacakların düşmesi normal o anda esin de senin üstüne komple uzansin yani seni opecekmis gibi ama bu arada çıkmasın tabi kusura bakma çok detaya girdim ama söylemem lazım canım ondan sonra yavaş yavaş girmeye devam etsin ikinize de güven gelir o zaman

canım benim çok teşekkür ederim gerçekten çok sağol. ben altta eşim üstte olduğunda yarısı giriyo da eşim devamında ne yapacağını bilmiyo. Olmuyo tamamı girmiyo deyip çıkıyo. Gelecek denemede söylerim inşallah bu defa olur. Ayrıntıya girilmezse anlayamıyorum zaten canım benim. Çok açıklayıcı olduğun için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…