Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne demek canım benim herzaman yeterki siz mutlu olun evinize huzur gelsin sonrada minik minik melekler hersey onlar için

canım meraba ben 4 aylık evliyim ve hala ilişki yaşayamadım anestol diye bi krem aldım işe yarıyo diyolar egzersiz de falan sen kullandın mı acaba nasıl yendin? tebrik ederim bu arada
yok canım kullanmadım ben kremi kayganlaştırı çok işime yaramıştı benim hem egzersizlerde hemde ilişki esnasında. ben egzersizlerle yendim en son 3 parmak tam alabiliyordum.yendiğim ana gelince ise 3 parmak egzersizimi yaparken eşim yanımdaydı oda parmakla denemek istedi önce onun tek parmağını denedik oldu daha sonra ise egzersiz yaptığım pozisyonu bozmadan eşim denedi ilk baş yarısı girdi sonra hafif beni kucağına kaldırınca tamamını almayı başarmıştım hemde hibirşey hissetmeden

ayy bende iple çekiom kızz.. dün geyol denemek istemedi artık nezaman isterse .. yanına sokuldum hiçç banamısın demeden uyudu horultusu çötü
Canim bence daha fazla ertelemeyin cunku hep diyoruz ya bu erteleme hastaligi ben neden 2.5 yil ertelemisim diyorum simdiye bebegim olurdu belki. Erteledikce insan kafasinda büyütüyor da büyütüyor... Esinle otur konus hem senin hem onun mutlulugu icin bunu yapmalisiniz. Buraya kadar gelmissin hergün deneyin canim ilkgün sadece yarisini alacksin belki ilk 3, 4 denemede yarisini alip 5. De 6. Da basaranlar var ama hergun deniyorlar. Sen de pes etme esini ikna et bunun sakasi yok bana destek olman lazim de. Ve azmin motivasyonun kirilmasin herkes yariya kadar alarak basladi yenmeye. Yeter ki erteleme araya adet donemi giriyor baska bisey giriyor sure uzadikca uzuyor

Arkadaslar lutfen yardım (((( . Vajinismusluyum. Parmak egzersizleri yapıyorum. Afedersiniz parmagımı ilerlettıkten sonra baya ( orta parmagımın hepsi girecek sekilde) parmagıma sadece sol tarafta olmak kosulu ıle bır cıkıntı geliyor. Sanki bademcik gibi boyle yuzeyı duz ve buyuk. Ne oldugunu anlamadım Vajinanın yapısı mı oyle yoksa bende kotu bı hastalık mı var boyle bır cıkıntıya degıyor elim. Nolur cevaplayın bilen arkadaslar moralım bozuldu egzersizi yarıda kestim ((((( boyle parmak baya ılerledıkten sonra degıyor

Kizlar ya bende bir soracagim bu p.. kac cm girdi kac cm disarda ne alaka yani nasil anliyorsunuz bunu zaten bu ise baslayinca ne onemi var ki yani. Adanis cevap ver lutfen yani illlaki sonuna kadar girmek mi lazim p... giriyordur ilerliyordur. Herkesin gunu gunune uymaz yani p... yaridan fazlasi giriyorsa 3_5 onemlimi

kızlar meraba, ben de hep okuyorum yazdıklarınızı ama ilk defa cesaret edip yazıyım dedim. 3 aylık evliyim bende. kızlar orta parmağımı girdirebiliyorum ama içinde sert sert tomurcuklar var gibi, onları mı gevseticez,sıktıgımız kaslardan kasıt onlar mı acaba? doktora gittim hiç sorun yok dedi bi krem verdi gönderdi. kimseyle de paylaşamıyorum kafayı yicem

anaaa iste o bendede oldu canim iki tane gibi demi

betulum inan bende bilmiorum hani vaji olmasam yardmci olurdumda iliski esnasini hic bilmiorum ama bilen arkadaslr yazar aksam herks soyle bi rahtca her is bittikten sonra yazmaya baslarlar

bak sen simdi benide iskillendirdin. ama bisry olsa doktor solerdi sana canim demekki egim noktasini tam bulamioruz hafiften belinin altina yastik koyup dene istersen bi arkds bana bugun ole dedi

Arkadaslar bilen yok mu

Arkadaslar lutfen yardım (((( . Vajinismusluyum. Parmak egzersizleri yapıyorum. Afedersiniz parmagımı ilerlettıkten sonra baya ( orta parmagımın hepsi girecek sekilde) parmagıma sadece sol tarafta olmak kosulu ıle bır cıkıntı geliyor. Sanki bademcik gibi boyle yuzeyı duz ve buyuk. Ne oldugunu anlamadım Vajinanın yapısı mı oyle yoksa bende kotu bı hastalık mı var boyle bır cıkıntıya degıyor elim. Nolur cevaplayın bilen arkadaslar moralım bozuldu egzersizi yarıda kestim ((((( boyle parmak baya ılerledıkten sonra degıyor

canim simdi once bi sakin ol tamam mi.. eger tam parmak aliyosun senin adina sevimdim. biraz beklersen kizlar yazarlar. ama zannetmiyorum bi hastaligin oldugunu belkide zardir o yani bilmeden de tahmin uzerine konusup yanlis bilgilendirmekte istemem. bekleyelim biraz daha bilen bi arkadasimz yazar anlastik mi canim. moralinide bozma yuzdun yuzdun kuyruguna geldin bak

canim simdi once bi sakin ol tamam mi.. eger tam parmak aliyosun senin adina sevimdim. biraz beklersen kizlar yazarlar. ama zannetmiyorum bi hastaligin oldugunu belkide zardir o yani bilmeden de tahmin uzerine konusup yanlis bilgilendirmekte istemem. bekleyelim biraz daha bilen bi arkadasimz yazar anlastik mi canim. moralinide bozma yuzdun yuzdun kuyruguna geldin bak

Duhaduygu saol cevap için cnm. Evet tek parmak olmak uzere ıcerı kadar sokabılıyorum. tam buna sevındım elım bır cıkıntıya degdı boyle yuzeyi duz ama şişlik gibi. anlam veremedim tek taraflı ıdı. o yuzden denemeyı bıraktım oyle canımı sıktım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…