- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.441
aman kuzum niye canini skıysun ki. dur bak smdi yazar arkdslr beklmeye degerDuhaduygu saol cevap için cnm. Evet tek parmak olmak uzere ıcerı kadar sokabılıyorum. tam buna sevındım elım bır cıkıntıya degdı boyle yuzeyi duz ama şişlik gibi. anlam veremedim tek taraflı ıdı. o yuzden denemeyı bıraktım oyle canımı sıktım ben de
Arkadaslar lutfen yardım(((( . Vajinismusluyum. Parmak egzersizleri yapıyorum. Afedersiniz parmagımı ilerlettıkten sonra baya ( orta parmagımın hepsi girecek sekilde) parmagıma sadece sol tarafta olmak kosulu ıle bır cıkıntı geliyor. Sanki bademcik gibi boyle yuzeyı duz ve buyuk. Ne oldugunu anlamadım Vajinanın yapısı mı oyle yoksa bende kotu bı hastalık mı var boyle bır cıkıntıya degıyor elim. Nolur cevaplayın bilen arkadaslar moralım bozuldu egzersizi yarıda kestim ((((( boyle parmak baya ılerledıkten sonra degıyor
Kizlar ya bende bir soracagim bu p.. kac cm girdi kac cm disarda ne alaka yani nasil anliyorsunuz bunu zaten bu ise baslayinca ne onemi var ki yani. Adanis cevap ver lutfen yani illlaki sonuna kadar girmek mi lazim p... giriyordur ilerliyordur. Herkesin gunu gunune uymaz yani p... yaridan fazlasi giriyorsa 3_5 onemlimi
Adanis cok tesekkur ediyorum cok sağol...Ya acıkcası bılmıyorum zaten parmagım daha fazla ılerlemıyor orta parmagımı baya ıcerı almıstım ıste. Ya bende iç dudakta sivilce cıkmıstı boyle cıban gıbı ben aptallık edıp patlattım onu. Dedim acaba içeride kist mi olusturdu. Tum hevesim kactıya boyle ılerletıyorum tam ılerlerken boyle bademcik gibi yuzeyı dumduz bir şişlik gibi bi şeye degdı elim ve tek taraflı idi karsısında bısı yoktu. Doktor vajınısmusm dıye alttan muayene yapmmıyor. Napcam bılemıyorum Boyle duvar gibi degıl de şişlik gibi bişi ama agrı yok
İlgilendiğin ıcın cok tesekkur ederım adanıscıgım ya baska bı doktora gideyım o zaman durumumu anlatayım parmagım gırıyosa o alet de gırer herhalde bılmıyorum valla. Yok canım kemık degıldı boyle yumru gibi bişidi kafam bı turlu rahat olmuyor hep bısıler cıkıyor bu aralar Allah hayırlısını versın beterınden korusun dıyorum. Umarım muayene ederler cok korkuyorum kotu bısı dıye.Yuzumdekı sıvılceyı patlatmayan ben nasıl oldu da ordakını patlattım onu da anlamadım.
Adanis çok tşkler ya ben bunu anlamıyorum kızlar 3 e 5 takmış peki sana şeyide sorayım illaki çocuk sahibi olmak için sonuna kadar girmesi lazım yani rahim ağzına ulaşması ve spermin rahime girmesi için bu zorunlu muBitanem, betülüm sakin ol canım benim, çok telaşlanmışsın. Sayısal değerlerin bir önemi yok, ki zaten her erkeğin p..s boyutu aynı da değil, cm.lerle ölçülmez.
Tam bir birleşmeden bahsedebilmemiz için, p..sin tamamını alman lazım. Yalnız yarıdan fazlası giriyorsa endişelenmene de gerek yok, doğru yolda emin adımlarla ilerliyorsun demektir. Deneyim kazandıkça bunu da aşacaksınız, hangi pozisyonda nasıl alman gerektiğini tecrübe kazanarak öğreneceksin bu belki 5 birleşme sonunda belki de 2 birleşme sonunda gerçekleşecek, ama gerçekleşecek. Birkaç ay önce nasıldın bitanem, şimdi hangi seviyeye geldin. Bunun yanında senin kaygılandığın şeyler devede kulak, bu kadar şeyi tek başına başaran kız, bu sorunun da zamanla üstesinden gelecektir. Hatta ara ara p..sin tamamını aldıysan endişeye hiç gerek yok, taşlar yerine oturana kadar günün gününe uymayabilir, bazen yarısını, bazen 4'te 3 ünü bazen de tamamını alırsın, deneyim sahibi oldukça bu sorun kendiliğinden çözülür.
Adanis çok tşkler ya ben bunu anlamıyorum kızlar 3 e 5 takmış peki sana şeyide sorayım illaki çocuk sahibi olmak için sonuna kadar girmesi lazım yani rahim ağzına ulaşması ve spermin rahime girmesi için bu zorunlu mu
Seviyorum seni adanis hem de çok... Ya ben bunu kaçış için sormuyorum ama 5 cm girdi 10 girdi cm girdi stresine eşiminde benimde girmesini istemiyorum ve çocukkkkk istiyorum allahtan... Kormuyorum ama yine de işin teorisini merak ettim...
Amin canım ...güzel ALLAHIM hepimize nasip etsin..iyiki varsın iyiki....Ben de seviyorum seni kuzucum, hem de hepinizi, hem de çok :)
Böyle lüzumsuz şeyleri düşünüp, keyfini kaçırma canım. İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alacağın günler de yakındır betülüm
ohhh bak ne guzl cvplari almisssn kizlar artk korlu endise yok anlastikmi bide bana bakin ya daha tek parmk bile hic alamzken sizlre yardm etmyw calisiorum :) bide bu isi halletsem doktora yaparim artik smdi bi cay keyfi yapim egzersze baslicam ewleri fln toprlyip ohhh kafam rahatlio ya :)
TABİKİDE ÖNCE VAJİYİ YENCEN CANIM :)
kiz canim bak nie bole umutsuz yaziosun.. once bi sirkeln yapcm de git ustumden pis vaji de kendinle konus inandr beynini.. bak bende vajiyim ama artk kurtuldum o pis dusunceden yapcm basarcm kurtulcm dedim ha kurtuldum mu yok daha kurtulmdm ama egzersize basldim :) simdi sende egzersze basla tamam mi rahatlat kendini.. incele mesela vajiyi miden bulanir icin almz ama zamnla alisiosun hepsineama nasılll yapamıyorum(
cevap yazdığın için teşekr ayrıca :))
Canım korkma o senin vajinanın doğal yapısı hepimizde var bide o ara kendini kasıyosan o da olabilir korkma devam etArkadaslar lutfen yardım(((( . Vajinismusluyum. Parmak egzersizleri yapıyorum. Afedersiniz parmagımı ilerlettıkten sonra baya ( orta parmagımın hepsi girecek sekilde) parmagıma sadece sol tarafta olmak kosulu ıle bır cıkıntı geliyor. Sanki bademcik gibi boyle yuzeyı duz ve buyuk. Ne oldugunu anlamadım Vajinanın yapısı mı oyle yoksa bende kotu bı hastalık mı var boyle bır cıkıntıya degıyor elim. Nolur cevaplayın bilen arkadaslar moralım bozuldu egzersizi yarıda kestim ((((( boyle parmak baya ılerledıkten sonra degıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?