- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.481
Yapamıyorum, olmuyor cevaplarını kabul etmiyoruz erjacım :) Bizler de zamanında çok söyledik olmayacak bu iş, hayatımızın sonuna kadar böyle kalacağız deyip deyip, içimizi şişirdik, kendimizi, eşlerimizi kahrettik. Asıl düşüncelerimiz yüzünden cesaret edemedik , sonra anladık ki bu illeti sızlanarak yenemeyiz, bir ucundan tutmasaydık hayatımızı karartmaya devam edecektik.
Senden cesur olmanı istiyorum, ne ben yenemem, yapamam diyen insanlar -hatta ben de varım içlerinde- başardı, geçen hafta senin gibi umutsuz olan bir arkadaşımız şu anda 2. parmağı almayı deniyor, 1. parmağın tamamını aldı. Bir yerden başlaman lazım, başlamak başarmanın yarısıdır biliyorsun.
Yatağına sırt üstü uzan, ellerini iki yanına serbestçe bırak, gevşe, hatta seni rahatlatacak bir yerde olduğunu hayal et, vadilerin arasında uçtuğunu düşünebilirsin, bu benim hayalimdi ve işe yaramadığını söyleyemem :) bırnundan nefes al, yavaşça ağzından ver, birkaç dakika bunu yap, daha sonra nefesini derinleştir, derin bir nefes al, ağzından verirken bir mum üflüyormuş gibi dudaklarını büzerek ver nefesini. 10-15 dk boyunca bu egzersizi yap, daha sonra parmak ya da aparat egzersizine başlarsın, nasıl yapacağını yazarız canım.
kiz canim bak nie bole umutsuz yaziosun.. once bi sirkeln yapcm de git ustumden pis vaji de kendinle konus inandr beynini.. bak bende vajiyim ama artk kurtuldum o pis dusunceden yapcm basarcm kurtulcm dedim ha kurtuldum mu yok daha kurtulmdm ama egzersize basldim :) simdi sende egzersze basla tamam mi rahatlat kendini.. incele mesela vajiyi miden bulanir icin almz ama zamnla alisiosun hepsine
İnannın bende cok istiyorum bu uzun açıklamalar için gerçekten cok teşekkür ederim..
yapmam lazım yapmayalım yapacağımm ...Şu an yazdıklarını bile okurken kötü oluyorum nasıl yapabilecmiyim diye yani işin çok başındayım ama umarım başarabilenlerden olurum..
Denemeye başlayacağım tavsiyeler için tekrar teşekkür..ama sanırım benden kolay kurtulamayacaksınız
Kimseden kolay kurtulmak gibi bir amacımız yok canım benim, bence sizler bizden kurtulamayacaksınız :))
Duygu neredeyse her akşam yazar, hadi bakalım egzersizlerin başına der, kendine arkadaş arar beraber çalışabileceği, güle oynaya egzersiz yapar :) seni rahat bırakacağını hiç zannetmiyorum, hepimiz için geçerli
Hiç kötü olma tatlım, bizler de aynı şeyi yaşadık inan. O zamanlar o kadar içe kapanık ve asi olmuştum ki insanlara sataşmadan duramıyordum, evim bile kapkaranlık geliyordu gözüme, her şey egzersizlere başlamaya karar verdiğimde bitti bence çünkü buna cesaret göstermek bile çok önemli. Yukarda ne güzel yapmalıyım, yapacağım yazmışsın, cümlenin devamını hiç görmüyorum :) olumsuzlukları sil aklından, bizler de seninle aynı durumdayken başarabildiysek senin de yapamaman için hiçbir sebebin yok, kimseden bir farkın yok hiç ertelemeden egzersizlere başla erjacım.
Zaten buraya gelmemein sebebide bu başarılı hikayeler yardımlaşma ve destekler...yani siteyi incelediğimde çok örnekle karşılaştım...ve banada cesaret geldi İnşallah başarırım..Ozman ben biraz şu rahatmalama vajiyi tanımaya başlayayım egzersizlerle ilgili haberleşiriz..bak düşün onları hallettim ikinci kısım için bile haberleşiriz diyorum :)
o zaman ben kaçar
Duvar yok canım, sen kapatıyorsun istemsiz olarak, kapanınca bir engel varmış gibi geliyor sana, rahat olmaya çalış bitanem.
Cimcimem günaydın.. Ben de sizleri tanımayı çok isterdim, kız kardeşim gibi oldunuz hepiniz
evet malesef küçüğümBebeğim çok küçüksün, 6 ay boyunca bir doktora muayene oldun mu peki?
Vajinismus bir hastalık değil birtanem, bir bulgu. Yani sen hasta değilsin, eşli denemelerde ne kadar ilerlediğini, ne kadarını alabildiğini anlatır mısın bize, bunları öğrenirsek daha kolay yardımcı olabiliriz sana.
evet malesef küçüğümilerleme falan hiç olmadı ki parmak egzersizi konusunda ustalastım artk ama hala irkiliyorum çok korkuyorum eşim yaklasırken kasıyorum hatta cok zaman korkkudan aglıyorm ama esim çok anlayslı bu konuda doktora da gidemedim emla krem dediler aldm ama kullanmadm nasl kullanılcak bilmiyorm da, cevremde kimsem de yok yardma ihtiyacm var abla
anestol ve emla krem yakıyomuş diye duymuştum ya faydası varsa bnde kullanabilirm
emla uyuşturur mu işe yarar mı cnm
arkadaşlar, aranızda vajiyi tam yenemeden yani tam birleşme yaşamadan smear testi yaptıran var mı ?
cıxs ben yaptrmadım ilk duydum şimdi sendenarkadaşlar, aranızda vajiyi tam yenemeden yani tam birleşme yaşamadan smear testi yaptıran var mı ?
faydasını görmüştün yinede dimi cnm bnde mi kullansam acı yapıyo dediler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?