Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tm cnm tşk ederim
mocicimmm sende aynı benim yoldan gidiyosun kremleri kullnıyım onlar uyustryo die bu seklde geçiştiryosun gözümden kaçmadı değil bu sürede eşinede öle dicen demi kremler işe yarıo die seni gidi seni ama canım bak sana tavsiyem sen kreme değil parmak egzersizne odaklan lütfen bu şekilde vakit harcama ha sakın kimse yanlış anlamasın elbette kremlerinde faydası var ama egzersiz egzersiz egzersiz diorum bak kendimden biliyorum canım benim.. lütfen bi kardeş arkadaş vs ne olarak gör beni egzersize başla canım nolursun

Kızlar ya doktora gittim bugün bana fitil verdi de malum hala vajinismusum nasıl kullanicam onu. doktora sormaya da cekindim napayım nasıl koycam onu

anladm cnm vajinanın içine sürmüyorz p...se de sürmüyrz dmi sadece cevresine
Canım içine surebilirsen sür ben suremedim anca çevresine sürdüm etkisini de gördüm. Emla ya o kadar para vermek mantiksiz geliyor bana kullanmadım kullananlar yanlış anlamasinlar beni. etkili bi krem anestolde.

tmm cnm tşk ederim anestolu denicem anestol ne kadar emla ne kadar ki emla pahalı mı bn bilmiyrm ilk defa alcam

doracım sende mi anestol kullandın dışına sürmüşsün sende bnde dışına sürüym o zaman yanma yapıyo mu kızlar

Ben emla kullandım kuzum Dr reçeteye ole yazmıştı ya bi de kızlar ben bi ağrı kesici kullandım o beni acayîp rahatlatmıştı ya da olacağı varmışta olmuştu thomapyrin diye bi ağrı kesicisi onu kullandım o gece oldu

Ayy ciddi misin bi onu araştırayim bakalım. Bizlere de dua et canım kurtulalim şu beladan.. canim egzersiz de yaptın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…