- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.501
Canım emla kremi doktor pek onermedi. Ben anestol kullandım ve yarısını alabildim hiç acı hissetmedim dene istersen.anestol ve emla krem yakıyomuş diye duymuştum ya faydası varsa bnde kullanabilirm
mocicimmm sende aynı benim yoldan gidiyosun kremleri kullnıyım onlar uyustryo die bu seklde geçiştiryosun gözümden kaçmadı değiltm cnm tşk ederim
Çok içine suremedim çevresine çok az surdum bir saat oncesinde. Beni rahatlatmisti canım daha kolay girdi germedim kendimicnm anestol u nasl kullandın acı oldumu sade mi sürdün söyleyebilir misn
Canım içine surebilirsen sür ben suremedim anca çevresine sürdüm etkisini de gördüm. Emla ya o kadar para vermek mantiksiz geliyor bana kullanmadım kullananlar yanlış anlamasinlar beni. etkili bi krem anestolde.anladm cnm vajinanın içine sürmüyorz p...se de sürmüyrz dmi sadece cevresine
Canım anestolü 3.75 e almıştım emlanin fiyati 100 falanditmm cnm tşk ederim anestolu denicem anestol ne kadar emla ne kadar ki emla pahalı mı bn bilmiyrm ilk defa alcam
Evet canım bildiğim kadarıyla öyle..uuvv anladm cnm tşk ederim yardımın için anestolun bi dozu yok dimi normal anestol
Ayy ciddi misin bi onu araştırayim bakalım. Bizlere de dua et canım kurtulalim şu beladan.. canim egzersiz de yaptın miBen emla kullandım kuzum Dr reçeteye ole yazmıştı ya bi de kızlar ben bi ağrı kesici kullandım o beni acayîp rahatlatmıştı ya da olacağı varmışta olmuştu thomapyrin diye bi ağrı kesicisi onu kullandım o gece oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?