- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.521
Kızlar ya doktora gittim bugün bana fitil verdi de malum hala vajinismusum nasıl kullanicam onu. doktora sormaya da cekindim napayım nasıl koycam onu
Sordu kullanabilirsin mi diye Bende kullanamam dedim. Kullanırsın Rahime koycan bişey yok onda dedi e be adam söylüyorum vaji oldugumu. Hepsini kullanmazsam ise yaramiyormus. Bide doktor vajinismusum diyince dalga geçer gibi konuştu canım ona da sıkıldı zatenoolalaacım, iltihap vardı bende, doktoruma durumumu söylememe rağmen kullanırsın kullanırsın deyip vermişti. Vajinismusu henüz yenmiştim, ilk fitili sorunsuz aldım, ikinci ve üçüncüyü girişin biraz ilerisine kadar alabildim, sabah kaltığımda fitil kendini dışarı atmıştı. Benim bu konuda çok başarılı olduğum söylenemez, egzersiz yapar gibi ittirirsen alabilirsin. Umarım aynı sorunu yaşamazsın canım.
Sordu kullanabilirsin mi diye Bende kullanamam dedim. Kullanırsın Rahime koycan bişey yok onda dedi e be adam söylüyorum vaji oldugumu. Hepsini kullanmazsam ise yaramiyormus. Bide doktor vajinismusum diyince dalga geçer gibi konuştu canım ona da sıkıldı zaten
ne dr.a gittim ne de herhangi bir ürünü kullandım.. tamamen cesaretle.. yapacam diyip kasmıcaksın..Insallah canim! Peki sen nasil yendin?
Ya siz onlardan daha anlayislisiniz yemin ederim ee tabi çeken bilir. Çok kolay sanki dediğin gibi zaten gerginim üzülüyorum bu halime bide yarama tuz basıyor. iyiki sizler varsıniz burda destek oluyorsunuz bizlere. Deniycem kullanmayı kullanamazsam da napayım yani...Anlıyorum, eşimle ben ısrarla söylememize rağmen, kullanırsın kullanırsın demişti üstelik profesördü. Kullanamadım işte, çok sinir bozucu gerçekten. Aynı şeyi bana da söyledi, çok kolaymış gibi hepsini bitirmeliymişim. Canım üzme kendini, seni anlayamaz, empati kurmayı da denememiş anlaşılan halbuki nasıl alman gerektiğini açıklayabilirdi. Sinirlerin zaten gergin, bir de insanların davranışlarını bu kadar umursama, denersin, alamazsan da dünyanın sonu değil ya
iyi iyi canim en azndan kendin pes etmemssin dewm etmissn darisi bize :)Ben de kendi öykümü anlatayım biz evlendik 1 hafta hiç yapamadık değdiremedik bile düşünün durumun vahimliğini neyse sonra ben adet oldum 1 hafta ole gecti öbür hafta balayına gittik yurtdısındaydık o yüzden eşim huzursuz oldu oralarda basımıza iş getirmeyelim dedi sonuç olarak 3 hafta geçti ve ben artık ne yemek yer ne su içer oldum ölü gibiydim evde sonra baktım bu bole olmayacak Dr dan randevu aldım bu arada dayanamadım anneme anlattım ama için ferahladı anlatınca neyse doktora gittim Dr emla pasiflora ve kayganlaştırıcı verdi eve geldik denedik tabi olmadı neyse ertesi gün oldu emlayı sürdüm ve thomapyrin içtim ay bende bi rahatlık sanki 40 yıldır bu işi yapıyorum -veeee 4 cm lik kısmı girdi sonra 1 ay boyunca o kadarlık girdi eşim egzersiz yapmamı istemedi ben de istemedim ama yalnış anlasılmasın aslında çok faydalı ama ben çok korkaktım düşünün artık sonra hergün denedik ve farkettik ki hergün daha iyiye gidiyoruz yani ben egzersizi eşimle yaptım şuanda tam yenmiş sayılmam 3 cm falan dışarıda kalıyo benimde öyküm bu sekilde
kizlarrr sekerlerm kimler egzersz yapiyi baklm bugun kim egzerszde onde :) ben baslamadim bakalm bugun beni kim yenecek
Ya siz onlardan daha anlayislisiniz yemin ederim ee tabi çeken bilir. Çok kolay sanki dediğin gibi zaten gerginim üzülüyorum bu halime bide yarama tuz basıyor. iyiki sizler varsıniz burda destek oluyorsunuz bizlere. Deniycem kullanmayı kullanamazsam da napayım yani...
niyeki canim ben halen cay faslindayim ki.. sanslisin mesela :)ben yapacağım ama önde olacağımı sanmıyorumbakalımmm
daha önceki denemerimde kalemi 2-3 cm anca sokuyordum. dün akşam ve bugün orta parmağım boyunda kalemi sokabildim ohhh yerimde saymıyorum çok şükür :) devamı gelir inşallah kızlartabi hala kalemi tam iterken kasıyorum kendimi böyle rahat rahat ittiremiyorum. rahat itene kadar kalınlaştırmamam gerek değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?