- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.541
niyeki canim ben halen cay faslindayim ki.. sanslisin mesela :)
Canım ben yaptırdım.neden sordun kiarkadaşlar, aranızda vajiyi tam yenemeden yani tam birleşme yaşamadan smear testi yaptıran var mı ?
Duyguuu yanaklarını sıkmak istiyorum, nerdesin sennn
Sevimli insan, ne güzel de destek oluyorsun arkadaşlarına, kuzum benim
burdayim.Duyguuu yanaklarını sıkmak istiyorum, nerdesin sennn
Sevimli insan, ne güzel de destek oluyorsun arkadaşlarına, kuzum benim
tatlim tellal falnduygu destekçi ben yine felaket tellalı :)) hep bi karamsarlık
burdayim.hala bi sanslri var ben smdi egzersze baslrsam hepsini gecerim
duygu destekçi ben yine felaket tellalı :)) hep bi karamsarlık
tatlim tellal falnask olsun burda bole bole birbrmizi idare edioruz iste yarin aksa halay ekibi kurcam ona gore tum stres karamsar ve mutszluga yol alms arkdslri halay basi yapcam ona gore hazrlikli olun
annemmmm dur kizma gitmeden yazior hemen satilir canim istedgin hersy satlir ecznedeaaaa bana bi bakın jel eczanede varmıdır diyorum kime diyorum bn ya aaa
Ara vermeden devam et canım yeniceksinooo maşallah bitmiş olmuş hadi bakalım bnde aynı yerde takıldım kaldım ileriye gidemedm daha :)
evet tek parmak başarılı sadece abla dün denedm iki parmak girdi yarısı ama ilerletemedim. haklısınız aslında ama korkularımı yenemiyorum. aslında benim sıkıntım ne biliyo musun ? ben acıycak diye korkuyorum evet ama acımasından çok beynimde büyütüyorum. ayaklarımı acamıyorum. eşim yaklasınca belimi kaldırıyorum, bacaklarımı vs bi şekilde izin vermiyorum yaklasmasına. ama dayanamaz oldum içim gidiyor eşimin o haline, belli etmese de üzüntüsüne. su kendine güven kısmı sıfırAhh ablacım, birtanem benim yardım etmez miyim hiç. Parmak egzersizi yapabiliyorsun demek, ehh bu harika o zaman baya yol katetmişsin. Tek parmağını aldığını varsayıyorum canım ve 3 parmağını almayı başarmadan eşli denemeye geçmeni tavsiye etmiyorum, hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Şimdi 2 parmağını birleştirip öyle almayı dene, egzersizlerine ertelemeden devam et, hatta iki parmağını küs şeklinde alıp da deneyebilirsin, bu şekilde daha rahat egzersiz yapan bir arkadaşımız vardı. Daha sonra da 3 parmağa geçicez seninle.
Emla krem tek başına bir işe yaramaz, çöp yani :))) yalnızz bepanten bebek pişik kremi ile karıştırıp kullanırsan harika bir karışıma dönüşebilir :) nasıl kullanman gerektiğini anlatıyorum. En yakın eczaneden bir bebek pişik kremi al, kayganlaştırıcı özelliği olduğu için tavsiye ediyorum canım. Emladan fındık büyüklüğünde bir parça alıyorsun, kayganlaştırıcını istediğin kadar bol bol alabilirsin ikisini avcunda güzelce karıştır, hem vajinana hem de parmağına sür öyle kaygan öyle kaygan oluyor ki, parmakların kayıp gidecek. Bunu mutlaka dene bebeğim.
ve ayrıca korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok. Hepimiz seninle aynı duyguları hissettik, hatta burda hala, seninle aynı hisleri paylaşan arkadaşlarımız da var. Korkma fundacım, vajinanın içi boşluk ve sana zarar verecek bir tehlikesi yok, bizler yendiysek, sen de yenersin, kimseden bir farkın yok, kasma kendini, rahat bıraktığın an parmaklarını ittirmek için çaba harcamana bile gerek kalmayacak, inan çok kolay canım benim. Güven kendine, başarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?