Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

duygu destekçi ben yine felaket tellalı :)) hep bi karamsarlık
tatlim tellal faln ask olsun burda bole bole birbrmizi idare edioruz iste yarin aksa halay ekibi kurcam ona gore tum stres karamsar ve mutszluga yol alms arkdslri halay basi yapcam ona gore hazrlikli olun

saat 9 bucuga yaklasio himmmm egzersz saatim gelio ben kaciorum ufaktan kizlarrr biraz motiwe olup geliyim bugun daha cok ilerlicem.. bu arada pis psklojimde bana gicik oluodur beni yendi gecti die ohhh canima degsin beynimi kandirdim

Kızlar bende yazamadım kaç gündür is güç. Ama takip ediyorum hepinizi. Okuyorum. 1 haftadır egzersiz yapamadım yoğunluk yorgunluktan. Bugunde hastalandım. En son p...s in yarısını almıştım öyle kaldık. Devamını alabilecegime inanıyorum hastaligim bitince :)

Doktorun dedigine gore 4 yıldır vajinismusum 2 tane jinekologa gittim vajina duvarinin kalin ve dar olduğunu söyledi. Himenektomi yaptı. Psikoloğa yolladı o da sacma sapan egzersiZler yapacağımı söyledi.4 yılın sonunda yine doktora gittim baska bir sebepten dolayı durumuda söyledim.doktor bana gülerek sen vajinismus değilsin ki sana yapılan bütün işlemler boşuna yapılmış dedi, öyle olsan muayene koltuguna bile oturamazdin dedi. Ben de gülmeye başladım aglasam mi gulsem mi karar veremedim aslinda trajikomik bir olay :)) her doktorun dedigine güvenmeyin yani hem paranizi hem zamaninizi boşa harcamayin pskilojinizi de bozmayın boş yere..4 yılım sacma sapan konuyla psikolojimi bozmakla geçti bağışıklık sistemim çöktü suan aşı oluyorum guclendirmek için..

evet tek parmak başarılı sadece abla dün denedm iki parmak girdi yarısı ama ilerletemedim. haklısınız aslında ama korkularımı yenemiyorum. aslında benim sıkıntım ne biliyo musun ? ben acıycak diye korkuyorum evet ama acımasından çok beynimde büyütüyorum. ayaklarımı acamıyorum. eşim yaklasınca belimi kaldırıyorum, bacaklarımı vs bi şekilde izin vermiyorum yaklasmasına. ama dayanamaz oldum içim gidiyor eşimin o haline, belli etmese de üzüntüsüne. su kendine güven kısmı sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…