- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.561
tebrik ederim canım darısı bu sıkıntıyı yaşayan bizlerin başına inşallahhhhMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmiyorum burayi size müjdeli bir haber vermek için geldim hamileyimvajiyi yendim ve bebeğimi bekliyorum darısı sizlere olsun egzersizi bırakmayın sakin
evet tek parmak başarılı sadece abla dün denedm iki parmak girdi yarısı ama ilerletemedim. haklısınız aslında ama korkularımı yenemiyorum. aslında benim sıkıntım ne biliyo musun ? ben acıycak diye korkuyorum evet ama acımasından çok beynimde büyütüyorum. ayaklarımı acamıyorum. eşim yaklasınca belimi kaldırıyorum, bacaklarımı vs bi şekilde izin vermiyorum yaklasmasına. ama dayanamaz oldum içim gidiyor eşimin o haline, belli etmese de üzüntüsüne. su kendine güven kısmı sıfır
3 günde yendim canım aparat iletebrik ederim canım darısı bu sıkıntıyı yaşayan bizlerin başına inşallahhhhsen nasıl yaptın egzersizi ve ne kadar sürede yendin?
İnşallah canimmm çok teşekkür ederim. hersey için elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun..Birbirimizi en iyi biz anlarız, bu duyguyu yaşamayan ahkam keser, nasıl yapamadığımıza şaşar, anlam veremez. O yüzden başkalarının sözlerine kulağını kapat canım, kimsenin canını yakmasına izin verme, sözleriyle seni mi incitti, gül-geç, sanki onların hayatı mükemmel, dört başı mamur yaşam sürüyorlar, deşsen ne sorunlar çıkar, ne sorunlar.
İyi ki sen de varsın canım benim, Allahım yardım etsin hepinize, bir an önce bu dertten kurtulmayı nasip etsin.
İnşallah canimmm çok teşekkür ederim. hersey için elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun..
agrı kesici içincemi rahtaldın canım okudumda şimdi bida yazdıgını aklımda hemen bişiyler geçmeye başladıBen de kendi öykümü anlatayım biz evlendik 1 hafta hiç yapamadık değdiremedik bile düşünün durumun vahimliğini neyse sonra ben adet oldum 1 hafta ole gecti öbür hafta balayına gittik yurtdısındaydık o yüzden eşim huzursuz oldu oralarda basımıza iş getirmeyelim dedi sonuç olarak 3 hafta geçti ve ben artık ne yemek yer ne su içer oldum ölü gibiydim evde sonra baktım bu bole olmayacak Dr dan randevu aldım bu arada dayanamadım anneme anlattım ama için ferahladı anlatınca neyse doktora gittim Dr emla pasiflora ve kayganlaştırıcı verdi eve geldik denedik tabi olmadı neyse ertesi gün oldu emlayı sürdüm ve thomapyrin içtim ay bende bi rahatlık sanki 40 yıldır bu işi yapıyorum -veeee 4 cm lik kısmı girdi sonra 1 ay boyunca o kadarlık girdi eşim egzersiz yapmamı istemedi ben de istemedim ama yalnış anlasılmasın aslında çok faydalı ama ben çok korkaktım düşünün artık sonra hergün denedik ve farkettik ki hergün daha iyiye gidiyoruz yani ben egzersizi eşimle yaptım şuanda tam yenmiş sayılmam 3 cm falan dışarıda kalıyo benimde öyküm bu sekilde
kremi bugün alcam abla dediğiniz gibi haklısınız. bazen diyorum zaten kendme ya ne olabilir ki şimdiye kadar ilişkiden öleni duymadm hiç diyorum kendmi çk iyi motive ediyorum ama kısa sürüyor işte zaten ben kendi katilimi biliyorm evlenmeden 3-4 gün önce ilişkiye girip de içinde kalınan bi video izlettiler o bitirdi beni ben katilimi biliyorum ama olmuyor işte beynimi kontrol edemiyorumKuzum, şu anda yaşadığın duygular gerçekten ağır, hele de senin yaşında biri için çok zor, biliyorum. Neler hissettiğini anlıyorum, bende o yoldan geçtim çünkü. En basiti mağazadaki bir satış personeliyle iletişim dahi kuramıyordum, arkadaşlarımla konuşamayacak kadar asosyal olmuştum, konuşmaya başlasam da kalplerini kırıp döküyordum, elimde değildi, eve girmek istemiyordum hele hele yatak odası benim için korkunç bir yerdi. Herkesin kolaylıkla yaptığı bir işi ben neden yapamıyordum, beceriksizdim kendimce, korkaktım, çekingendim. Bu duyguları 7 aya yakın bir süre yaşadım. Halbuki hiç böyle biri değildim daha önce, kime, neye dönüştüğümü şimdi şimdi anlıyorum. Bu illet beni çok yıprattı, biliyorum seni de öyle.
Ablacım, korkma, korkuların zihninde sadece zihninde. Gerçek bir cinsel ilişkide ne acı var ne sancı ne de ağrı. Beynin acıyacağını tekrarladığı için, sana korkunç geliyor ilişkiye girmek. Beyninin içindeki saçma sapan düşüncelerden kurtul birtanem, bu düşüncelerin hakikatle uzaktan yakından ilgisi yok. Çevreden duyduğumuz aman çok acır aman şöyle kan gelir, aman ilk gece çok zordur cümleleri bizi bu duruma iten sebeplerden biri. Halkımızın uydurma, abartmayı çok sevmesi, abartınca başlarının göğe erdiklerini düşünmesi bizlerin aylarca, hatta yıllarca acı çekmesine sebep oldu.
Şimdilik eşli denemelere biraz ara verin. 2 parmaktan devam edeceksin canım, söylediğim bephanten kremi bir eczaneden al, en fazla 10 liradır. Kayganlaştırıcı da bu kremin üstüne tanımam :) ben de bu şekilde yendim. Ama evde başka bir kayganlaştırıcı varsa onu da kullanabilirsin.Daha sonra derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak parmağını almaya çalış. Kendini rahat bırak çünkü vajinanda canını acıtacak herhangi bir engel yok, bomboş vajina, yani istesen de sana zararı dokunmaz :) Rahatla, kendini kasma hani acıdığı bir nokta var diyorsun ya iki parmakta, acıdığı an dur, parmağını çıkarma, tekrar derin bir nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et. Öyle kolay ilerleyecek ki, kendini çok hafif serbest bırakman ilerlemesine yeter. Hadi bunları dene, sen kendine güvenmeyen bir kız değil, cesur bir kızsın ablacım.
hangi bölüme gittin canm bende 6 aydr evliyim ama hala yakınlastıramıyorum bile eşimi yanımaagrı kesici içincemi rahtaldın canım okudumda şimdi bida yazdıgını aklımda hemen bişiyler geçmeye başladı
oy kurban olduğum niye yaklaştırmıyosun eşini. insan sevdiğini alır sarmalr sever koklar.. bu arada bende vajıyım merak etme :) bu sayfa sayesınde bu kadar rahatımhangi bölüme gittin canm bende 6 aydr evliyim ama hala yakınlastıramıyorum bile eşimi yanıma
kremi bugün alcam abla dediğiniz gibi haklısınız. bazen diyorum zaten kendme ya ne olabilir ki şimdiye kadar ilişkiden öleni duymadm hiç diyorum kendmi çk iyi motive ediyorum ama kısa sürüyor işte zaten ben kendi katilimi biliyorm evlenmeden 3-4 gün önce ilişkiye girip de içinde kalınan bi video izlettiler o bitirdi beni ben katilimi biliyorum ama olmuyor işte beynimi kontrol edemiyorum
korkuyorum işte en ufak değmesiyle bile çekiliyorum cok seviyorum amaoy kurban olduğum niye yaklaştırmıyosun eşini. insan sevdiğini alır sarmalr sever koklar.. bu arada bende vajıyım merak etme :) bu sayfa sayesınde bu kadar rahatım
kıyamam annem sana merak etme gececk bu süreç..korkuyorum işte en ufak değmesiyle bile çekiliyorum cok seviyorum ama
peki abla çok teşekkür ederim inanıyorumben bir gün başardımmm yazcam buralara :/Kim izletti o videoyu, kan beynime sıçradı şimdi
Şimdi söyleyeceklerimi iyi oku fundacım, ilişki esnasında kilitlenen tek canlı hayvandır. İnsanlarda böyle bir şey olmaz, yani izlediğiniz video fake ya da kurgulanmış. İnanmıyorum ya, nasıl böyle bir yalanı izletebilmişler sana. Aklından o videoyu at, gerçeklik payı yok çünkü kuzum benim.
Kendini devamlı motive et, evet ilişki yaşayan milyonlarca insan var ve hepsi keyif alıyor yaparken. Böyle düşün, kimseden bir farkın yok birtanem ertelemeden egzersizlerine başla. Sorun olursa biz hep burada olacağız.
peki abla çok teşekkür ederim inanıyorumben bir gün başardımmm yazcam buralara :/
herkes gibi normal insan olmak istiuyorm sadece valla fazlasına gerek yokkıyamam annem sana merak etme gececk bu süreç..
sayfa zaten bi ayrı güzel çok iyi geld, bana emin olun ama atamıyorm işte beynim işgal altndasana o vidyoyu izleten sana zaten en buyuk kotuluğu yapmıs. hiç öle bişy yok canım bu işte cevrenın psklojık baskısı.. saçma insan. sen at o vidyoyu aklından bize takıl hayatını yasa bu sayfa senı en yakın zamnda kurtarcak
e kuzum bız zaten normalız kı.. bızım beyın hastaherkes gibi normal insan olmak istiuyorm sadece valla fazlasına gerek yok
beyin de burda düzelcek inşallahhe kuzum bız zaten normalız kı.. bızım beyın hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?