Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmiyorum burayi size müjdeli bir haber vermek için geldim hamileyim vajiyi yendim ve bebeğimi bekliyorum darısı sizlere olsun egzersizi bırakmayın sakin
tebrik ederim canım darısı bu sıkıntıyı yaşayan bizlerin başına inşallahhhhsen nasıl yaptın egzersizi ve ne kadar sürede yendin?

Kuzum, şu anda yaşadığın duygular gerçekten ağır, hele de senin yaşında biri için çok zor, biliyorum. Neler hissettiğini anlıyorum, bende o yoldan geçtim çünkü. En basiti mağazadaki bir satış personeliyle iletişim dahi kuramıyordum, arkadaşlarımla konuşamayacak kadar asosyal olmuştum, konuşmaya başlasam da kalplerini kırıp döküyordum, elimde değildi, eve girmek istemiyordum hele hele yatak odası benim için korkunç bir yerdi. Herkesin kolaylıkla yaptığı bir işi ben neden yapamıyordum, beceriksizdim kendimce, korkaktım, çekingendim. Bu duyguları 7 aya yakın bir süre yaşadım. Halbuki hiç böyle biri değildim daha önce, kime, neye dönüştüğümü şimdi şimdi anlıyorum. Bu illet beni çok yıprattı, biliyorum seni de öyle.

Ablacım, korkma, korkuların zihninde sadece zihninde. Gerçek bir cinsel ilişkide ne acı var ne sancı ne de ağrı. Beynin acıyacağını tekrarladığı için, sana korkunç geliyor ilişkiye girmek. Beyninin içindeki saçma sapan düşüncelerden kurtul birtanem, bu düşüncelerin hakikatle uzaktan yakından ilgisi yok. Çevreden duyduğumuz aman çok acır aman şöyle kan gelir, aman ilk gece çok zordur cümleleri bizi bu duruma iten sebeplerden biri. Halkımızın uydurma, abartmayı çok sevmesi, abartınca başlarının göğe erdiklerini düşünmesi bizlerin aylarca, hatta yıllarca acı çekmesine sebep oldu.

Şimdilik eşli denemelere biraz ara verin. 2 parmaktan devam edeceksin canım, söylediğim bephanten kremi bir eczaneden al, en fazla 10 liradır. Kayganlaştırıcı da bu kremin üstüne tanımam :) ben de bu şekilde yendim. Ama evde başka bir kayganlaştırıcı varsa onu da kullanabilirsin.Daha sonra derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak parmağını almaya çalış. Kendini rahat bırak çünkü vajinanda canını acıtacak herhangi bir engel yok, bomboş vajina, yani istesen de sana zararı dokunmaz :) Rahatla, kendini kasma hani acıdığı bir nokta var diyorsun ya iki parmakta, acıdığı an dur, parmağını çıkarma, tekrar derin bir nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et. Öyle kolay ilerleyecek ki, kendini çok hafif serbest bırakman ilerlemesine yeter. Hadi bunları dene, sen kendine güvenmeyen bir kız değil, cesur bir kızsın ablacım.

İnşallah canimmm çok teşekkür ederim. hersey için elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun..

İnşallah canimmm çok teşekkür ederim. hersey için elinden geldigince yardimci olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun..

Siz başarın yeter ki, canımsınız hepiniz. Her sabah ümitle giriyorum siteye yenen var mı acaba diye, dualarımda, dilimdesiniz her an.

Sizlerden de Allah razı olsun canım benim, Allah yokluğunuzu göstermesin.

agrı kesici içincemi rahtaldın canım okudumda şimdi bida yazdıgını aklımda hemen bişiyler geçmeye başladı

kremi bugün alcam abla dediğiniz gibi haklısınız. bazen diyorum zaten kendme ya ne olabilir ki şimdiye kadar ilişkiden öleni duymadm hiç diyorum kendmi çk iyi motive ediyorum ama kısa sürüyor işte zaten ben kendi katilimi biliyorm evlenmeden 3-4 gün önce ilişkiye girip de içinde kalınan bi video izlettiler o bitirdi beni ben katilimi biliyorum ama olmuyor işte beynimi kontrol edemiyorum

Kim izletti o videoyu, kan beynime sıçradı şimdi

Şimdi söyleyeceklerimi iyi oku fundacım, ilişki esnasında kilitlenen tek canlı hayvandır. İnsanlarda böyle bir şey olmaz, yani izlediğiniz video fake ya da kurgulanmış. İnanmıyorum ya, nasıl böyle bir yalanı izletebilmişler sana. Aklından o videoyu at, gerçeklik payı yok çünkü kuzum benim.

Kendini devamlı motive et, evet ilişki yaşayan milyonlarca insan var ve hepsi keyif alıyor yaparken. Böyle düşün, kimseden bir farkın yok birtanem ertelemeden egzersizlerine başla. Sorun olursa biz hep burada olacağız.

sana o vidyoyu izleten sana zaten en buyuk kotuluğu yapmıs. hiç öle bişy yok canım bu işte cevrenın psklojık baskısı.. saçma insan. sen at o vidyoyu aklından bize takıl hayatını yasa bu sayfa senı en yakın zamnda kurtarcak

peki abla çok teşekkür ederim inanıyorumben bir gün başardımmm yazcam buralara :/

sayfa zaten bi ayrı güzel çok iyi geld, bana emin olun ama atamıyorm işte beynim işgal altnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…