- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.581
egzersiz esnasnda iyi gelirdiAllah hadı bakalım kzılar biraz neşelnme vakti
Çok mutlu oldum canm rabbim saglkla büyütmeyide nasip etsin insaAllah... Darısi bizlerin başınaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmiyorum burayi size müjdeli bir haber vermek için geldim hamileyimvajiyi yendim ve bebeğimi bekliyorum darısı sizlere olsun egzersizi bırakmayın sakin
aynen canım ben hep böle yapıorum acıorum kafa dagıtacak eglencelı muzık hopppp egzersiz baslasınegzersiz esnasnda iyi gelirdi
bu cok iyi :)aynen canım ben hep böle yapıorum acıorum kafa dagıtacak eglencelı muzık hopppp egzersiz baslasın
nasıl yendin doktor yardımı mı kendi basına mı hayrlı olsn canmmÇok mutlu oldum canm rabbim saglkla büyütmeyide nasip etsin insaAllah... Darısi bizlerin başına
ablaaa 2 parmak küs halinde de tamamdır :) çok rahat ypabildimmmmpeki abla çok teşekkür ederim inanıyorumben bir gün başardımmm yazcam buralara :/
ablaaa 2 parmak küs halinde de tamamdır :) çok rahat ypabildimmmm
Amin herkese inşallahÇok mutlu oldum canm rabbim saglkla büyütmeyide nasip etsin insaAllah... Darısi bizlerin başına
3 parmak mı abla şaka mı bu 2 parmak cok acıyo 3 ü düşünemiyorum :)Ablammm, bitanem
Harikasın, yapabileceğini biliyordum. Ne kadar çabuk ilerledin maşallah sana, canım benim. Birkaç kez daha 2 parmağını aldıktan sonra 3 parmağa geçersin, onu da başardığında gelsin eşli deneme :)
3 parmak mı abla şaka mı bu 2 parmak cok acıyo 3 ü düşünemiyorum :)
Merhaba hanımlar. Benim düğünüm olalı 1ay oldu. ama bizde yapamadık. sizden destek almak için önerilirinizi dinlemek için beni de alır mısınız aranıza
Küçük bi ilçedeyim gitmedim o yüzden. Ben eşimle deniyorum ve penisin bi kısmınıda alıyorum. tam anlamıyla o iş olmuyo. En çok ileri gittiğimiz geöen hafta pazardı. Ama canım yandı. bugünse hiç alamadım. bide canım yandıkça o işten kaçıyorumMerhaba, hoşgeldin. Peki bunun için doktora gittin mi ya da egzersiz yaptın mı hiç? Hangi aşamada olduğunu yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
Küçük bi ilçedeyim gitmedim o yüzden. Ben eşimle deniyorum ve penisin bi kısmınıda alıyorum. tam anlamıyla o iş olmuyo. En çok ileri gittiğimiz geöen hafta pazardı. Ama canım yandı. bugünse hiç alamadım. bide canım yandıkça o işten kaçıyorum
Kayganlaştırıcı jel ile deniyoruz. Bi kaç kere üstte olmayı denedim ama hiç yapamadım. ama sırtım dönük hiö denememiştim. Öyle denicem. Bide isteksizlik oluşturuyo bu bendeAnlıyorum canım. p..sin bir kısmını alıyor olman çok güzel, bu bana birkaç fikir verdi. nefes egzersizleriyle bu sorunu aşabileceğini düşündüm, evde bephanten krem varsa onunla eşli deneme yapmanı öneririm, yoksa bir eczaneden edinebilirsin. Kayganlaştırma özelliği var, ben bu sayede yenmiştim. Kremden bol bol al avcuna, hem vajinana hem de p..se sür. Eşin sırt üstü uzansın, sen de üzerine sırtın eşine dönük olarak otur. Kontrol tamamen sende olsun, hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak p..si almaya çalış, serbest bırak kendini canın yanmayacak, emin olabilirsin, vajina sadece boşluk, canını acıtan şey fikirlerin ve korkuların. İlerletemediğin noktada dur, p..si çıkarma tekrar derin bir nefes al, verirken ilerletmeye devam et. İnan bana birazcık, çok azıcık kendini serbest bıraktığında p..s kayarak kendiliğinden girecek, kasmamaya çalış kendini.
2. düşünceme inşallah gerek kalmaz :) eşli denemede başarısızlık olursa(inşallah olmaz) sana aparat hazırlayacağız, egzersiz yapıp öyle eşli denemeye geçersin.
Ben ümitliyim şahsen, p..sin bir kısmını alıyor olman da büyük cesaret, ilk yazdıklarımla yeneceğini düşünüyorum.
iyi ki tanıdım seni valla ya cok saol abla evet biraz daha ilerledim farkndaym bi sorun da sey abla ben bacaklarmı acamıyorum eşim bacaklarım dıs tarafta olacak sekilde yaklasamıyo bna kaslarım izin vermiyoAslında biliyor musun, 1 parmağı, sadece 1 parmağı alan diğer tüm kalın aparatları ya da 3 parmağı kolaylıkla alabilir. Önemli olan vajinana yabancı bir cismin girebildiğini kendi gözlerinle görüp ikna olmandı. Sen yeterince ikna oldun :) yani 3 parmağı kolaylıkla alabilirsin. Acı mı, acı yok ki, hani nerde :))) kendini biraz kasmışsın o yüzden acı hissetmiş olabilirsin, egzersiz yaptıkça, alıştıkça bebek oyuncağı gibi gelecek sana.
Hemen 3 parmağa geçme ablacım, 2 parmağa alışman lazım, rahatlıkla alabildiğinde 3 parmağa geçersin sonrasında eşli deneme için hazır olacaksın inşallah. Doğru yolda, emin adımlarla ilerliyorsun maşallah
Kayganlaştırıcı jel ile deniyoruz. Bi kaç kere üstte olmayı denedim ama hiç yapamadım. ama sırtım dönük hiö denememiştim. Öyle denicem. Bide isteksizlik oluşturuyo bu bende
iyi ki tanıdım seni valla ya cok saol abla evet biraz daha ilerledim farkndaym bi sorun da sey abla ben bacaklarmı acamıyorum eşim bacaklarım dıs tarafta olacak sekilde yaklasamıyo bna kaslarım izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?