- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.601
Canim ben 2 parmak yaptım.esimin 1 parmagiyla yaptım. Sonra p... s e geçtik .3 parmak yapamadım doktorum öyle istedi.kemikli olduğu için parmak 2 sini yeterli girdi sanırım. P... s in yarısını aldım henüz hastalandım.ama hiç hissetmedim yani çok rahatti3 parmak mı abla şaka mı bu 2 parmak cok acıyo 3 ü düşünemiyorum :)
Hiç eksik etme dualarini tatlım. Sizlerin destekleriyle böyle motive olup hala yenememek üzücü amaSiz başarın yeter ki, canımsınız hepiniz. Her sabah ümitle giriyorum siteye yenen var mı acaba diye, dualarımda, dilimdesiniz her an.
Sizlerden de Allah razı olsun canım benim, Allah yokluğunuzu göstermesin.
Hiç eksik etme dualarini tatlım. Sizlerin destekleriyle böyle motive olup hala yenememek üzücü ama
Ya misafirlerim geldi yazamadım. Peki nefes egzersizleri nasıl oluyo?Tamam canım, kayganlaştırıcı jel de olur, bol bol sürün. Üstte yapamazsan, en rahat ettiğin pozisyonda deneyebilirsin, nefes egzersizleriyle beraber yaparsan çok daha kolay olacaktır. Şu anda isteksiz olman çok normal çünkü zihnin çok dolu, bu sorunu aşınca geçicek canım, hiç merak etme.
İşte bende onlardanım. Eşim geçen hafta ilk defa bu kadar yaptık dediğinde acı yoktu.o dediği ana kendimi kasmaya başladımbitsin artk bu çile çekemem bile bile :)acı olmadığını bildigim halde bile bile kendime çile çektiriyrm ya uff
Çok yakın bi arkadaşım anlattığında bu psikolojik olarak bu kadar etkilendiğimizi bilmiyodum. gerçekten zormuşpsikoljik olarak etkileniyrz zaten aslında eminim acı yoktur ama işte..
kendini üzme cnm denemeye devam edicezİşte bende onlardanım. Eşim geçen hafta ilk defa bu kadar yaptık dediğinde acı yoktu.o dediği ana kendimi kasmaya başladım
evet bnde öyleyim cnm ama birlikte yenicez bu illetiÇok yakın bi arkadaşım anlattığında bu psikolojik olarak bu kadar etkilendiğimizi bilmiyodum. gerçekten zormuşüstelik ben 1aydır bu sorunlayım ona rağmen çok etkilendim
İnşallah cnım. Sen ne zaman evlenmiştin?evet bnde öyleyim cnm ama birlikte yenicez bu illeti
AdaNis sayesinde bişeyler yaptım tşk ederim cnm ya
Ya misafirlerim geldi yazamadım. Peki nefes egzersizleri nasıl oluyo?
Teşkkür edwrim o şeklide deneyim ben bide.Derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken p..si alıyorsun, ıkınabilirsin de yolu bulmanı ve ilerlemeni sağlar.
ha ha ha haAllah hadı bakalım kzılar biraz neşelnme vakti
alemsin hae kuzum bız zaten normalız kı.. bızım beyın hasta
Teşekkürler canm umarm yarısı da olsa bende başarırım ben kendime yaklastırtmıyorm bileCanim ben 2 parmak yaptım.esimin 1 parmagiyla yaptım. Sonra p... s e geçtik .3 parmak yapamadım doktorum öyle istedi.kemikli olduğu için parmak 2 sini yeterli girdi sanırım. P... s in yarısını aldım henüz hastalandım.ama hiç hissetmedim yani çok rahattiöncelikle azimle devam et.istersen 3 parmakla da dene ben paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?