Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 parmak mı abla şaka mı bu 2 parmak cok acıyo 3 ü düşünemiyorum :)
Canim ben 2 parmak yaptım.esimin 1 parmagiyla yaptım. Sonra p... s e geçtik .3 parmak yapamadım doktorum öyle istedi.kemikli olduğu için parmak 2 sini yeterli girdi sanırım. P... s in yarısını aldım henüz hastalandım.ama hiç hissetmedim yani çok rahatti öncelikle azimle devam et.istersen 3 parmakla da dene ben paylaşmak istedim

bitsin artk bu çile çekemem bile bile :)acı olmadığını bildigim halde bile bile kendime çile çektiriyrm ya uff

Siz başarın yeter ki, canımsınız hepiniz. Her sabah ümitle giriyorum siteye yenen var mı acaba diye, dualarımda, dilimdesiniz her an.

Sizlerden de Allah razı olsun canım benim, Allah yokluğunuzu göstermesin.
Hiç eksik etme dualarini tatlım. Sizlerin destekleriyle böyle motive olup hala yenememek üzücü ama

Hiç eksik etme dualarini tatlım. Sizlerin destekleriyle böyle motive olup hala yenememek üzücü ama

Canım eksik eder miyim hiç, moralini bozma, her şeyin bir zamanı var. Yeneceğin gün, senin için en hayırlı olan gündür, o günü sabırla bekle canım benim, çabaların boşa değil, derdi veren rabbim dermanını da veriyor, üzülme birtanem, inatla devam et egzersizlerine.

Ya misafirlerim geldi yazamadım. Peki nefes egzersizleri nasıl oluyo?

psikoljik olarak etkileniyrz zaten aslında eminim acı yoktur ama işte..
Çok yakın bi arkadaşım anlattığında bu psikolojik olarak bu kadar etkilendiğimizi bilmiyodum. gerçekten zormuş üstelik ben 1aydır bu sorunlayım ona rağmen çok etkilendim

Teşekkürler canm umarm yarısı da olsa bende başarırım ben kendime yaklastırtmıyorm bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…