- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.621
Kaça aldın aparatları , nerden aldın canım bi de denildiği gibi sert mi, doktor tavsiyesi mi yoksa, kendin mi aldın. Cok soru sordum ama merak ediyorum, parmaklar tamam ama baska biseye cesaret edip güvenemiyorumaparatlarım geldi.. dört boy bildiğiniz. ilk boyu yaptım. ama ikinci boy anca yarısına kadar oldu... saatlerdir uğraşıyorum... bıkmak yok. amacım üç boyu bir günde halletmek... düşündüğümden kalın geldiler... ama üçüncüyü halletsem yeter bana
canım biraz egzersizlere ağırlık mı vermeliydin acaba? eş denemesi için acele mi ettin?ya ben ne güzel ilerlemiştim yarısını almıştım ama geçen hafta eşim sayesinde geri başa döndümşimdi denedik ve hiç alamadım. doktorada psikologa gitmeyide istemiyor. ikna edebilirsem gitcem ama inşallah sizle aşarım bu durumu
Canım ben ilk parmakla başladım. Tampin kullandim. Kendim havlu pecedeyi sarıp strecleyip aparat yapıp kullandım. Falan filan... ve bir yil olacak evleneli yakında ve hala düzenlemedim. Penis yariya kadar oolabiliyordu. Netten bi yerden siparis edip 230tl ye aldim aparatları. Bunu da denemis olayiim die. Evet oldukca sert. Ama rahtsiz etmedi beni. Bugun hepsini yapicam diye inat ettim ama ikincide kaldim. Dusundugumden kalin geldiler bana. Demek ben baya ince seylerle calismisim dedim. Suan aparatlari basarmaya odaklandim. Neden bir türlü duzelemedigimi ikinci boyun tamamini alamayinca anladim. Biras kullanmam lazim etkili olup olmadigi konusunda net bir sey soylemek icin... ama simdilik bana iyi geldigi kesinKaça aldın aparatları , nerden aldın canım bi de denildiği gibi sert mi, doktor tavsiyesi mi yoksa, kendin mi aldın. Cok soru sordum ama merak ediyorum, parmaklar tamam ama baska biseye cesaret edip güvenemiyorum
Canim kalin aparatla calis. Parmak deniyosan uc parmak falan. .. ne kadar kalin cakisirsak o kadae iyi olcak bize. Ben de ayni durumdayim. Sakin birakmaaaya ben ne güzel ilerlemiştim yarısını almıştım ama geçen hafta eşim sayesinde geri başa döndümşimdi denedik ve hiç alamadım. doktorada psikologa gitmeyide istemiyor. ikna edebilirsem gitcem ama inşallah sizle aşarım bu durumu
yok mu yardımcı olabilecek birisikızlar ben kalemin etrafına 1 kat peçete sardım biraz kalınlaştı. biraz zorlandım ama girdi. ancak git gel yapamıyorım sadece ilerletiyorum o kadar. git gel yaptıktan sonra mı aparatı kalınlaştırmalıyım?
Canım ilk günden bu yana hep eşli deneme yaptım zaten ilk gece korkumda yoktu.her gün ilerleme olurken geçen hafta canım acıdı. Hafta içide cenazemiz vardı hiç denemedim . Ama sorunum kendimi kasınca gidiyo tekrar gevşeme olmuyo.canım biraz egzersizlere ağırlık mı vermeliydin acaba? eş denemesi için acele mi ettin?
Canım ben p....s alıyorum ama parmakte tek parmak bile alamıyorumCanim kalin aparatla calis. Parmak deniyosan uc parmak falan. .. ne kadar kalin cakisirsak o kadae iyi olcak bize. Ben de ayni durumdayim. Sakin birakmaaa
O zaman kendin aparat hazırla onunla egzersiz yap. Vajinan penisi almaya daha hazir bir hale gelmeli.. parmak rahatsiz ediyosa eger sunu da deneyebilirsin... ben eczaneden tampon almistim uc ayri boy. Üstüne kondom gecirip beb yagi sürmüştürm kaysin diye.. ilk egzersizlerim bunlardi...Aynen bende parmak mümkün değil girmiyor
Canım ilk günden bu yana hep eşli deneme yaptım zaten ilk gece korkumda yoktu.her gün ilerleme olurken geçen hafta canım acıdı. Hafta içide cenazemiz vardı hiç denemedim . Ama sorunum kendimi kasınca gidiyo tekrar gevşeme olmuyo.
Canım ben p....s alıyorum ama parmakte tek parmak bile alamıyorum
Arkadaşım adet görünce kan vajinandan gelebiliyorsa bu vajinanin bir delik olduğunun kanıtı :) Aynada bakarken biraz ıkın acildigini göreceksin. işaret parmaginin ucunu hafifçe it.. ilerledigini goreceksin. Ne kadardir evlisin? Egzersiz yapmalisinnnnkızlar parmak direk giriyormu oraya.ben aynadan bakmaya çalıştığımda oranın kapalı olduğunu görüyorum yani nasıl oluyor ?
aalında hep kaçtım günlük eşimle denesem atlatabilirim gibi geliyor. Benim eşimde çok sinirleniyo bu duruma. Oda beni psikolojik olaeak hazırlamıyo. Ben niye yapamadığımı anlatamıyorum ona. Herkes yapıyoda sen niye yapamıyosuna geliyo olayParmak itici geliyorsa elinle aparat hazirla canim benim. Ya da alta yazdim bak.. tampon kullan baslangicta.. durumun varsa aparat al.. ama penisin tamamini almaya musait olana dek vajinani bi biçimde hazirlamalisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?