Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de orta parmak boyunda kalemi alabildim. 3 gündür bunu çalışıyorum dün daha rahat alabildim bugünde çalışmaya devaaammm..yavaş ilerliyorum sanırım ama iyice alışmadan kalınlaştırmak istemiyorum aparatı fazla tırsığım sanırım gerçi bu bile benim için büyük bir başarı siz olmasaydınız hayatta başaramazdım devamı gelecek inşallah

ya ben ne güzel ilerlemiştim yarısını almıştım ama geçen hafta eşim sayesinde geri başa döndüm şimdi denedik ve hiç alamadım. doktorada psikologa gitmeyide istemiyor. ikna edebilirsem gitcem ama inşallah sizle aşarım bu durumu

aparatlarım geldi.. dört boy bildiğiniz. ilk boyu yaptım. ama ikinci boy anca yarısına kadar oldu... saatlerdir uğraşıyorum... bıkmak yok. amacım üç boyu bir günde halletmek... düşündüğümden kalın geldiler... ama üçüncüyü halletsem yeter bana

Kaça aldın aparatları , nerden aldın canım bi de denildiği gibi sert mi, doktor tavsiyesi mi yoksa, kendin mi aldın. Cok soru sordum ama merak ediyorum, parmaklar tamam ama baska biseye cesaret edip güvenemiyorum

kızlar ben kalemin etrafına 1 kat peçete sardım biraz kalınlaştı. biraz zorlandım ama girdi. ancak git gel yapamıyorım sadece ilerletiyorum o kadar. git gel yaptıktan sonra mı aparatı kalınlaştırmalıyım?

canım biraz egzersizlere ağırlık mı vermeliydin acaba? eş denemesi için acele mi ettin?

Kaça aldın aparatları , nerden aldın canım bi de denildiği gibi sert mi, doktor tavsiyesi mi yoksa, kendin mi aldın. Cok soru sordum ama merak ediyorum, parmaklar tamam ama baska biseye cesaret edip güvenemiyorum
Canım ben ilk parmakla başladım. Tampin kullandim. Kendim havlu pecedeyi sarıp strecleyip aparat yapıp kullandım. Falan filan... ve bir yil olacak evleneli yakında ve hala düzenlemedim. Penis yariya kadar oolabiliyordu. Netten bi yerden siparis edip 230tl ye aldim aparatları. Bunu da denemis olayiim die. Evet oldukca sert. Ama rahtsiz etmedi beni. Bugun hepsini yapicam diye inat ettim ama ikincide kaldim. Dusundugumden kalin geldiler bana. Demek ben baya ince seylerle calismisim dedim. Suan aparatlari basarmaya odaklandim. Neden bir türlü duzelemedigimi ikinci boyun tamamini alamayinca anladim. Biras kullanmam lazim etkili olup olmadigi konusunda net bir sey soylemek icin... ama simdilik bana iyi geldigi kesin

Canim kalin aparatla calis. Parmak deniyosan uc parmak falan. .. ne kadar kalin cakisirsak o kadae iyi olcak bize. Ben de ayni durumdayim. Sakin birakmaaa

canım biraz egzersizlere ağırlık mı vermeliydin acaba? eş denemesi için acele mi ettin?
Canım ilk günden bu yana hep eşli deneme yaptım zaten ilk gece korkumda yoktu.her gün ilerleme olurken geçen hafta canım acıdı. Hafta içide cenazemiz vardı hiç denemedim . Ama sorunum kendimi kasınca gidiyo tekrar gevşeme olmuyo.
Canim kalin aparatla calis. Parmak deniyosan uc parmak falan. .. ne kadar kalin cakisirsak o kadae iyi olcak bize. Ben de ayni durumdayim. Sakin birakmaaa
Canım ben p....s alıyorum ama parmakte tek parmak bile alamıyorum

parmakla ben de yapamadım ama başka apartla yapabildim.. parmakla orayı hissetmek bana itici geldi ama apartta bi şey hissetmiyorsun .

Aynen bende parmak mümkün değil girmiyor
O zaman kendin aparat hazırla onunla egzersiz yap. Vajinan penisi almaya daha hazir bir hale gelmeli.. parmak rahatsiz ediyosa eger sunu da deneyebilirsin... ben eczaneden tampon almistim uc ayri boy. Üstüne kondom gecirip beb yagi sürmüştürm kaysin diye.. ilk egzersizlerim bunlardi...

Parmak itici geliyorsa elinle aparat hazirla canim benim. Ya da alta yazdim bak.. tampon kullan baslangicta.. durumun varsa aparat al.. ama penisin tamamini almaya musait olana dek vajinani bi biçimde hazirlamalisin...

kızlar parmak direk giriyormu oraya.ben aynadan bakmaya çalıştığımda oranın kapalı olduğunu görüyorum yani nasıl oluyor ?
Arkadaşım adet görünce kan vajinandan gelebiliyorsa bu vajinanin bir delik olduğunun kanıtı :) Aynada bakarken biraz ıkın acildigini göreceksin. işaret parmaginin ucunu hafifçe it.. ilerledigini goreceksin. Ne kadardir evlisin? Egzersiz yapmalisinnnn

3 aylık evliyim.şimdi orası bana aynı insan gözü gibi geliyor.hani göze zorla bişe batırmaya çalışsalar korkudan ağlarsın ya.ama daha batırmadan korkar ağlarsın o cismi gördükçe beni öle düşünüyorum ve bunu beynimdem 3 aydır atamıyorum.

Parmak itici geliyorsa elinle aparat hazirla canim benim. Ya da alta yazdim bak.. tampon kullan baslangicta.. durumun varsa aparat al.. ama penisin tamamini almaya musait olana dek vajinani bi biçimde hazirlamalisin...
aalında hep kaçtım günlük eşimle denesem atlatabilirim gibi geliyor. Benim eşimde çok sinirleniyo bu duruma. Oda beni psikolojik olaeak hazırlamıyo. Ben niye yapamadığımı anlatamıyorum ona. Herkes yapıyoda sen niye yapamıyosuna geliyo olay 2haftadır iyiydik ama dün yine tartıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…