- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.641
Aslında kendimizi sıkmasak hiç acımıyo. Ama ben p...sin bi kısmını aldıktan sonra kendimi sıkıyorum ve o zaman çok acıyo3 aylık evliyim.şimdi orası bana aynı insan gözü gibi geliyor.hani göze zorla bişe batırmaya çalışsalar korkudan ağlarsın ya.ama daha batırmadan korkar ağlarsın o cismi gördükçe beni öle düşünüyorum ve bunu beynimdem 3 aydır atamıyorum.
aparat ve tampon farklı şeymi?Aslında kendimizi sıkmasak hiç acımıyo. Ama ben p...sin bi kısmını aldıktan sonra kendimi sıkıyorum ve o zaman çok acıyo
ya aparat ve tampon farklı şeyler mi?Arkadaşım adet görünce kan vajinandan gelebiliyorsa bu vajinanin bir delik olduğunun kanıtı :) Aynada bakarken biraz ıkın acildigini göreceksin. işaret parmaginin ucunu hafifçe it.. ilerledigini goreceksin. Ne kadardir evlisin? Egzersiz yapmalisinnnn
Bilmiyorum onu. çünkü ben onlarla hiç denemedimaparat ve tampon farklı şeymi?
anladım canım sağolBilmiyorum onu. çünkü ben onlarla hiç denemedim
3 aylık evliyim.şimdi orası bana aynı insan gözü gibi geliyor.hani göze zorla bişe batırmaya çalışsalar korkudan ağlarsın ya.ama daha batırmadan korkar ağlarsın o cismi gördükçe beni öle düşünüyorum ve bunu beynimdem 3 aydır atamıyorum.
ya aparat ve tampon farklı şeyler mi?
Tamam cnm saolasin umarim hersey duzelir hepimiz icinaparat dediğimz şey şu: https://www.google.com.tr/search?q=dilatör+setleri&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fIjzVMDVC6j6ywOhxoGQBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=1075
tampon adet döneminde kadınların kullandığı bir şey.. yani ped kullanmıyorsun da içeri o pamuk gibi şeyi yerleştiriyorsun.. yüzücüler sporcular çok sık kullanır..
o da şöyle bişi: https://www.google.com.tr/search?q=...MqI7Aay_4EI&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=1075
ben tamponu aparat niyetine kullandım..
Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınıza:) inşallah bizde başarabiliriz.Kızlar başardım ben yapabildim allaha binlerce kez şükürler olsun ki başardım :) Darısı sıkıntı çekenlerin başına inşallah. Rabbim sizi de bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah. Bana destek olan AdaNis,vajii, oolalaa,elif_melkay arkadaşlarıma çok fazla teşekkür ediyorum çok çok sağolun. Allah sizden razı olsun :) Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah herkes çözer bu sorunu. Tüm içten kalbimle hepiniz için dua edeceğim. Rabbim size de yardım etsin inşallah :)
Kızlar başardım ben yapabildim allaha binlerce kez şükürler olsun ki başardım :) Darısı sıkıntı çekenlerin başına inşallah. Rabbim sizi de bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah. Bana destek olan AdaNis,vajii, oolalaa,elif_melkay arkadaşlarıma çok fazla teşekkür ediyorum çok çok sağolun. Allah sizden razı olsun :) Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah herkes çözer bu sorunu. Tüm içten kalbimle hepiniz için dua edeceğim. Rabbim size de yardım etsin inşallah :)
başarıcaz arkadaşım merak etme. vaji mi daha güçlü biz mi. göstercez ona kiminle dans ettiğini :)Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınıza:) inşallah bizde başarabiliriz.
Biz güçlüyüz tabi:)) o daha bizi bilmiyo :)))) ben hergün deneyemiyodum ama burda gördüm ki hergün deneyerek aşarız bu problemi:) eşim gelsün tekrar denicem bugün:))başarıcaz arkadaşım merak etme. vaji mi daha güçlü biz mi. göstercez ona kiminle dans ettiğini :)
çok pozitifsin canım yaa. senin yazdıklarını okuyunca yüzümde tebessümler oluşuyor.benide egzersiz arkadaşın olarak kabul eder misin :)aynen canım ben hep böle yapıorum acıorum kafa dagıtacak eglencelı muzık hopppp egzersiz baslasın
Göstericez tatlım bizim kim olduğumuzu bilmiyo :) aynen bizde öyleydik pek üstelemedik illaki olur bigün diye. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. İsteksizlik oluşuyordu kaçıyordum hep.. Şimdi de dank etti kafama artık sürekli denemek istiyorum eşim noluyor sana diyo adam alışık değil tabiiiBiz güçlüyüz tabi:)) o daha bizi bilmiyo :)))) ben hergün deneyemiyodum ama burda gördüm ki hergün deneyerek aşarız bu problemi:) eşim gelsün tekrar denicem bugün:))
aparatlarım geldi.. dört boy bildiğiniz. ilk boyu yaptım. ama ikinci boy anca yarısına kadar oldu... saatlerdir uğraşıyorum... bıkmak yok. amacım üç boyu bir günde halletmek... düşündüğümden kalın geldiler... ama üçüncüyü halletsem yeter bana
biraz alış sonra kalınlaştıryok mu yardımcı olabilecek birisi
İşte bize 1ay oldu bugün tam. Bende olacak gözüyle baktım ama olmuyo. üstüne düşmezsem geriye doğru gidiyo. bide dahası eşimle aram açılıyo sürekliGöstericez tatlım bizim kim olduğumuzu bilmiyo :) aynen bizde öyleydik pek üstelemedik illaki olur bigün diye. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. İsteksizlik oluşuyordu kaçıyordum hep.. Şimdi de dank etti kafama artık sürekli denemek istiyorum eşim noluyor sana diyo adam alışık değil tabiii
Bunun üzerine şimdi düşmen tam isabet canım. Zaman ilerledikçe hiçbirşey değişmiyor aksine daha kötü oluyor. başaramıycam hissi hep yakanda. Bi ara çocugum olmuycak, bu işi yapamıcam diye günlerce ağladığımı bilirim ama şimdi çok iyi hissediyorum kendime güveniyorum. Buradaki arkadaşların desteğiyle İnşallah atlatıcaz kısa bi sürede bu illetiİşte bize 1ay oldu bugün tam. Bende olacak gözüyle baktım ama olmuyo. üstüne düşmezsem geriye doğru gidiyo. bide dahası eşimle aram açılıyo sürekli
Bende diyorum bu iş olmazsa çocuğum olmayack diyeBunun üzerine şimdi düşmen tam isabet canım. Zaman ilerledikçe hiçbirşey değişmiyor aksine daha kötü oluyor. başaramıycam hissi hep yakanda. Bi ara çocugum olmuycak, bu işi yapamıcam diye günlerce ağladığımı bilirim ama şimdi çok iyi hissediyorum kendime güveniyorum. Buradaki arkadaşların desteğiyle İnşallah atlatıcaz kısa bi sürede bu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?