Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında kendimizi sıkmasak hiç acımıyo. Ama ben p...sin bi kısmını aldıktan sonra kendimi sıkıyorum ve o zaman çok acıyo

ya aparat ve tampon farklı şeyler mi?

anlıyorum ben seni.. ben de henüz düzelemedim ama o aşamaları geçtim. ben bakamıyordum bile.. bak ama sen bakıyorsun. yavaş yavaş kendini zorlamalısın.. senle aynı his vardı bende.. psikoloğa gittim bundan niçin korkruğum üstüne konuştuk ve ben ona da demiştim. korkmuyorum. acı korkusu değil.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi rahatsız edici diyordum.. ama bir şeyler girdikçe bu azalacak. bende o his gitti.. inan gitti. bak tırnaklarını kes.. çünkü değerse rahatsız eder.. istersen parmağına kondom geçir, ya da ameliyat eldiveni giy.. ucunu yaaa sadece ucunu değdir çek.. biraz yap bunu.. bakmadan da yapabilirsin.. biraz değdirip çekince bikaç kez.. uzunu it biraz.. başta böyle dene.. sonra daha uzun kısmını itebileceksin zaten. hiç zaman kaybetme... bunlar hep zaman kaybı ... denee

ya aparat ve tampon farklı şeyler mi?

aparat dediğimz şey şu: https://www.google.com.tr/search?q=...6ywOhxoGQBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=1075

tampon adet döneminde kadınların kullandığı bir şey.. yani ped kullanmıyorsun da içeri o pamuk gibi şeyi yerleştiriyorsun.. yüzücüler sporcular çok sık kullanır..
o da şöyle bişi: https://www.google.com.tr/search?q=...MqI7Aay_4EI&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=1075
ben tamponu aparat niyetine kullandım..

Tamam cnm saolasin umarim hersey duzelir hepimiz icin

Kızlar başardım ben yapabildim allaha binlerce kez şükürler olsun ki başardım :) Darısı sıkıntı çekenlerin başına inşallah. Rabbim sizi de bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah. Bana destek olan AdaNis,vajii, oolalaa,elif_melkay arkadaşlarıma çok fazla teşekkür ediyorum çok çok sağolun. Allah sizden razı olsun :) Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah herkes çözer bu sorunu. Tüm içten kalbimle hepiniz için dua edeceğim. Rabbim size de yardım etsin inşallah :)

Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınıza:) inşallah bizde başarabiliriz.

Canımm çok sevindim senin adına. Sana çok teşekkür ederim senin sayende bende cesaretlendim, senin benden önce atlatacağını biliyordum. Desteklerini esirgeme bizden. Allahım bana ve bu illetle başetmeye çalışanlara yardım etsin. Çok çok dua et bizlere tatlımmm. çok mutlu oldum yaaa :) :)

başarıcaz arkadaşım merak etme. vaji mi daha güçlü biz mi. göstercez ona kiminle dans ettiğini :)
Biz güçlüyüz tabi:)) o daha bizi bilmiyo :)))) ben hergün deneyemiyodum ama burda gördüm ki hergün deneyerek aşarız bu problemi:) eşim gelsün tekrar denicem bugün:))

Biz güçlüyüz tabi:)) o daha bizi bilmiyo :)))) ben hergün deneyemiyodum ama burda gördüm ki hergün deneyerek aşarız bu problemi:) eşim gelsün tekrar denicem bugün:))
Göstericez tatlım bizim kim olduğumuzu bilmiyo :) aynen bizde öyleydik pek üstelemedik illaki olur bigün diye. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. İsteksizlik oluşuyordu kaçıyordum hep.. Şimdi de dank etti kafama artık sürekli denemek istiyorum eşim noluyor sana diyo adam alışık değil tabiii

1. aparatı 10dk vajeninde birak cıkart sonra tekrar 10 dk. bunu üç kere yap sonra 2. aparatı aynı şekil yap zaten yarım saat her aparatı denemiş olursun en sonda 3.sünü aynı şekil yap bunları yaparsan diğerlerini daha kolay yaparsın :)

İşte bize 1ay oldu bugün tam. Bende olacak gözüyle baktım ama olmuyo. üstüne düşmezsem geriye doğru gidiyo. bide dahası eşimle aram açılıyo sürekli

İşte bize 1ay oldu bugün tam. Bende olacak gözüyle baktım ama olmuyo. üstüne düşmezsem geriye doğru gidiyo. bide dahası eşimle aram açılıyo sürekli
Bunun üzerine şimdi düşmen tam isabet canım. Zaman ilerledikçe hiçbirşey değişmiyor aksine daha kötü oluyor. başaramıycam hissi hep yakanda. Bi ara çocugum olmuycak, bu işi yapamıcam diye günlerce ağladığımı bilirim ama şimdi çok iyi hissediyorum kendime güveniyorum. Buradaki arkadaşların desteğiyle İnşallah atlatıcaz kısa bi sürede bu illeti

Bende diyorum bu iş olmazsa çocuğum olmayack diye güveniyorum bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…