- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.661
inanmak başarmanın yarısıdır. Başarıcaz yarısını atlattığımıza göre geriye bişeycik kalmıyo :)Bende diyorum bu iş olmazsa çocuğum olmayack diyegüveniyorum bize:)
aynı bende senin gibiyim iyice acıldı aramız rabbım yardımcımız olsun sonumuz hayr olur inşallahİşte bize 1ay oldu bugün tam. Bende olacak gözüyle baktım ama olmuyo. üstüne düşmezsem geriye doğru gidiyo. bide dahası eşimle aram açılıyo sürekli
Evet ya bişe kalmıyo işte onuda beynime anlatabilsem bitivercek :)inanmak başarmanın yarısıdır. Başarıcaz yarısını atlattığımıza göre geriye bişeycik kalmıyo :)
İnşallah canım. eşime anlatamıyorum tek ben değilim bu sorunu yaşayan diyeaynı bende senin gibiyim iyice acıldı aramız rabbım yardımcımız olsun sonumuz hayr olur inşallah
İkincisinin tamamını yapamadım dakikalarca ugrastim. ama basta ucu bile giriyordu ikincinin zamanla yariya yakini rahat girdi. Sonra vajinamda cok acı hissettiğim için bıraktım. Bir de ileri itme yuzunden hava doluyor vajinam.. o herkeste oluyo mu yaa.. ben mi bi yeri yanlış yapıyorum :/1. aparatı 10dk vajeninde birak cıkart sonra tekrar 10 dk. bunu üç kere yap sonra 2. aparatı aynı şekil yap zaten yarım saat her aparatı denemiş olursun en sonda 3.sünü aynı şekil yap bunları yaparsan diğerlerini daha kolay yaparsın :)
Kızlar tek ben değilim yerineaynı bende senin gibiyim iyice acıldı aramız rabbım yardımcımız olsun sonumuz hayr olur inşallah
Evet ya bişe kalmıyo işte onuda beynime anlatabilsem bitivercek :)
İnşallah canım. eşime anlatamıyorum tek ben değilim bu sorunu yaşayan diyepeki siz ne kadar zamandır evlisiniz
o acı bendede olmustu cıkarmasaydın 5 dk sonra gecıodu hep bı büyüğünü aldığın için vajınan genişlio o acı ondandır yanı bende oyüzdendi :) bende hava felan dolmuodu :)İkincisinin tamamını yapamadım dakikalarca ugrastim. ama basta ucu bile giriyordu ikincinin zamanla yariya yakini rahat girdi. Sonra vajinamda cok acı hissettiğim için bıraktım. Bir de ileri itme yuzunden hava doluyor vajinam.. o herkeste oluyo mu yaa.. ben mi bi yeri yanlış yapıyorum :/
1.5 senedir evliyim 2 aydır vajınısmusun üstüne düstüm ugrasıom biraz gelişmeler oldu aparatları rahatca içime alabiliom sorun eş denemesinde..Evet ya bişe kalmıyo işte onuda beynime anlatabilsem bitivercek :)
İnşallah canım. eşime anlatamıyorum tek ben değilim bu sorunu yaşayan diyepeki siz ne kadar zamandır evlisiniz
Nasi peki birazcik yazarmsnKızlar başardım ben yapabildim allaha binlerce kez şükürler olsun ki başardım :) Darısı sıkıntı çekenlerin başına inşallah. Rabbim sizi de bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah. Bana destek olan AdaNis,vajii, oolalaa,elif_melkay arkadaşlarıma çok fazla teşekkür ediyorum çok çok sağolun. Allah sizden razı olsun :) Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah herkes çözer bu sorunu. Tüm içten kalbimle hepiniz için dua edeceğim. Rabbim size de yardım etsin inşallah :)
Kızlar tek ben değilim yerine
kızlarr bir yıldır vajinismusla mücadele eden biri olarak yazıyorum.. sanmıyorum ki buna sonsuzzzz bir sabır gösteren bir eş vardır. eve sabır gösteriyorlar ama zaman zaman onlar da hakimiyetlerini yitiriyorlar. yani her insan kadar sabırsız anları oluyor. bunun dışında çok daha anlayışsız bir grup da var... bu genelde cahillikten kaynaklı yazık ki...
bakın benim eşim en baştan çok şükür çok anlayışlıydı. benimle terapiste geldi ve terapist ona anlattı durumu iyice. ama zaman zaman o da çok öfkelendi. olmakça örneğin beni bir pozisyonun hatalı olduğuna iknaya çalıştı ve kendimi rahat bırakmam hususunda zaman zaman baskıcı durdu. fakat o aşamalarda ben hep şunu yaptım...
bunu yaşamaktan ben de elbette mutlu değilim. isteyerek bunu yaşamıyorum. ve eğer sen cinsel bir sorun yaşıyor olsaydın sana yardımcı olurdum anlayış gösterirdim. ne kadar çabaladığımı görüyorsun. ben çabalıyorken beni destekle ve sabırlı ol diye rica ettim...
eşim bu konuşmalarla hep yatıştı. ona vajinismus hakkında aldığım kitapları gösterdim. neyi nasıl yapmamız gerektiğini anlattım... nette uzman.tv gibi buna yardımcı yerler var.. vajinismus die yazıp videolardan aratın.. uzmanları dinlettim ona.. kızlar bunları yapın.. yoksa anlamayacak sizi... çok çabaladığınızı görsün. ona onunla sevişmek istediğinizi, bunu çok istediğinizi anlatın. çünkü bunu duymak isteyecekler.. istemsiz bir kasılma ile mücedele ettiğinizi ve bunun egzersiz ve çalışmalarla yok olacağını güzel günler göreceğinizi tatlı tatlı anlatın.. gönlünü alın. sonra desteğini de alırsınız ...
:) teşekkür ederim canım benim. İnşallah sen de başardım yazarsın en kısa sürede :))Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınıza:) inşallah bizde başarabiliriz.
tabiiki de dua edeceğim sizin için canım benim. Sizi çok çok iyi anlıyoru. Her zaman destek olmaya çalışacağım. İnşallah sen de başardım dersin bende senin adına çok fazla sevinirim tatlım ya inşallah :)Canımm çok sevindim senin adına. Sana çok teşekkür ederim senin sayende bende cesaretlendim, senin benden önce atlatacağını biliyordum. Desteklerini esirgeme bizden. Allahım bana ve bu illetle başetmeye çalışanlara yardım etsin. Çok çok dua et bizlere tatlımmm. çok mutlu oldum yaaa :) :)
ben de her zaman akşama kadar araştırdım. Akşam o geldiğinde bak şöyle yapmamız gerekiyomuş böyle yapmamız gerekiyomuş dedim. Eşlerin evet zaman zaman ümidi kesiliyo. Benim ki bir kere yok hiç yapamayacağız ve çoçuğumuz olmayacak bizim deyip üzülmüştü neredeyse ağlayacaktı. Onu öyle görünce içim parçalandı sandım. Sakinleştirdim sonra kendi kendime dedim ki onu da kendimi de üzmeye hakkım yok. Bu sorunu çözen varsa ben de çözerim. Allahın emrettiği şeyi yapmaktan neden korkim. Zor olsaydı emretmezdi rabbim diye düşündüm. Acımayacak dedim ve öyle oldu. Çoğu kişinin dediği gibi zor olan hiç bir şey yokmuş diyorum şimdi kendi kendime.Alışma aşamasındayım ama zorluyorum kendimiKızlar tek ben değilim yerine
kızlarr bir yıldır vajinismusla mücadele eden biri olarak yazıyorum.. sanmıyorum ki buna sonsuzzzz bir sabır gösteren bir eş vardır. eve sabır gösteriyorlar ama zaman zaman onlar da hakimiyetlerini yitiriyorlar. yani her insan kadar sabırsız anları oluyor. bunun dışında çok daha anlayışsız bir grup da var... bu genelde cahillikten kaynaklı yazık ki...
bakın benim eşim en baştan çok şükür çok anlayışlıydı. benimle terapiste geldi ve terapist ona anlattı durumu iyice. ama zaman zaman o da çok öfkelendi. olmakça örneğin beni bir pozisyonun hatalı olduğuna iknaya çalıştı ve kendimi rahat bırakmam hususunda zaman zaman baskıcı durdu. fakat o aşamalarda ben hep şunu yaptım...
bunu yaşamaktan ben de elbette mutlu değilim. isteyerek bunu yaşamıyorum. ve eğer sen cinsel bir sorun yaşıyor olsaydın sana yardımcı olurdum anlayış gösterirdim. ne kadar çabaladığımı görüyorsun. ben çabalıyorken beni destekle ve sabırlı ol diye rica ettim...
eşim bu konuşmalarla hep yatıştı. ona vajinismus hakkında aldığım kitapları gösterdim. neyi nasıl yapmamız gerektiğini anlattım... nette uzman.tv gibi buna yardımcı yerler var.. vajinismus die yazıp videolardan aratın.. uzmanları dinlettim ona.. kızlar bunları yapın.. yoksa anlamayacak sizi... çok çabaladığınızı görsün. ona onunla sevişmek istediğinizi, bunu çok istediğinizi anlatın. çünkü bunu duymak isteyecekler.. istemsiz bir kasılma ile mücedele ettiğinizi ve bunun egzersiz ve çalışmalarla yok olacağını güzel günler göreceğinizi tatlı tatlı anlatın.. gönlünü alın. sonra desteğini de alırsınız ...
canım 1 ay oldu evleneni.1 ay sonra çözmüş oldum. Ben de sizin gibi kendimi kötü hissediyordum. En başta bekar hissediyodum. Daha bugün evli gibi hissediyorum. İlk bir hafta yapabilir miyim acaba diye denedim. Her defasında hiç yapamadım ve bacaklarım kasıldığından onu bacaklarım itiyodu. Sonra bu sitedeki yazıları okudum.Nasi peki birazcik yazarmsn
o acı bendede olmustu cıkarmasaydın 5 dk sonra gecıodu hep bı büyüğünü aldığın için vajınan genişlio o acı ondandır yanı bende oyüzdendi :) bende hava felan dolmuodu :)
inşallah canımm..tabiiki de dua edeceğim sizin için canım benim. Sizi çok çok iyi anlıyoru. Her zaman destek olmaya çalışacağım. İnşallah sen de başardım dersin bende senin adına çok fazla sevinirim tatlım ya inşallah :)
Ben bunların hepsini anlattığımda eşime hep boş laf bahane geliyo. O yüzden psikologa gitmek istiyorum ama gitmiyodaKızlar tek ben değilim yerine
Eş denemesiyle yapıyorum ben. İnşallah bu gece güzelce hazırlanacam ve onu istediğimi ona anlatacam:)1.5 senedir evliyim 2 aydır vajınısmusun üstüne düstüm ugrasıom biraz gelişmeler oldu aparatları rahatca içime alabiliom sorun eş denemesinde..
benim eşimde psikoloğa gitmekten yana değil. ben mesela görüşüyorum dr la giderim ara ara. dr buluyorum seans ayarlıyorum eşim biz atlatırız bu durumu beraber diyo gitmiyor. Kızıyorum da çoğu zaman. Sanırım özellerini açmak istemiyorlar. Ben ona göre daha çok araştırıyorum daha çok uğraşıyorum. O ise bi gün olcak havasında hep.Ben bunların hepsini anlattığımda eşime hep boş laf bahane geliyo. O yüzden psikologa gitmek istiyorum ama gitmiyoda
Arkadasm bisi daha sorcam..sen sirtustmu yattn yada yuzustumu hangi sekildeyken olducanım 1 ay oldu evleneni.1 ay sonra çözmüş oldum. Ben de sizin gibi kendimi kötü hissediyordum. En başta bekar hissediyodum. Daha bugün evli gibi hissediyorum. İlk bir hafta yapabilir miyim acaba diye denedim. Her defasında hiç yapamadım ve bacaklarım kasıldığından onu bacaklarım itiyodu. Sonra bu sitedeki yazıları okudum.
Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) buradaki yazıları çok fazla okdum. Sürekli okudum çünkü oradaki başaranları okuyunca bende başarabilirim onlar yapıyosa ben neden yapmayayım düşüncesini beynimde geliştirdim. Sonra acımayak düşüncesini piskolojimde yer ettim. Ayna egzersizi ve parmak egzersizi yaptım. Orta ve serce parmağın tamamını aldığımda tamam deedim bende yapabilirim artık. Eş denemesinde p...n yarısını aldım 1 hafta. İki parmak yapmadım hiç. Sürekli eş denemesi yaptım. Her defasında p....n yarısını kabul ettim devamında kaçtım. Ama iki gün önce ve dün tamamı oldu. Sonunda oldu ve eşimde bende çok daha mutluyuz. Binlerce kez şükürler olsun rabbime :) Bu derdi olan herkese allah yardım etsin. Onların da sorunu bitsin inşallah. 1 aydır hiç bir şeye tam kafamı veremiyordum. Uyandığım anda internette araştırma yaparak düzelmenin yollarını aruyordum. Ama artık şükürler olsun ki sorun bitti. Sorunun üstüne gitmezsem sorun çözülmeyecek dedim ve sürekli üzerine gittim ve sorun çözüldü. Sorunun üzerine git canım sürekli git ve çözülsün.
bende 1aylık evliyim. Ayy bana umut oldunuz:)))canım 1 ay oldu evleneni.1 ay sonra çözmüş oldum. Ben de sizin gibi kendimi kötü hissediyordum. En başta bekar hissediyodum. Daha bugün evli gibi hissediyorum. İlk bir hafta yapabilir miyim acaba diye denedim. Her defasında hiç yapamadım ve bacaklarım kasıldığından onu bacaklarım itiyodu. Sonra bu sitedeki yazıları okudum.
Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:) buradaki yazıları çok fazla okdum. Sürekli okudum çünkü oradaki başaranları okuyunca bende başarabilirim onlar yapıyosa ben neden yapmayayım düşüncesini beynimde geliştirdim. Sonra acımayak düşüncesini piskolojimde yer ettim. Ayna egzersizi ve parmak egzersizi yaptım. Orta ve serce parmağın tamamını aldığımda tamam deedim bende yapabilirim artık. Eş denemesinde p...n yarısını aldım 1 hafta. İki parmak yapmadım hiç. Sürekli eş denemesi yaptım. Her defasında p....n yarısını kabul ettim devamında kaçtım. Ama iki gün önce ve dün tamamı oldu. Sonunda oldu ve eşimde bende çok daha mutluyuz. Binlerce kez şükürler olsun rabbime :) Bu derdi olan herkese allah yardım etsin. Onların da sorunu bitsin inşallah. 1 aydır hiç bir şeye tam kafamı veremiyordum. Uyandığım anda internette araştırma yaparak düzelmenin yollarını aruyordum. Ama artık şükürler olsun ki sorun bitti. Sorunun üstüne gitmezsem sorun çözülmeyecek dedim ve sürekli üzerine gittim ve sorun çözüldü. Sorunun üzerine git canım sürekli git ve çözülsün.
benim eşimin ne düşümdüğünü anlamıyprum ki bazen diyo olacak üzülme diyo. Bazende sen yapamıypsun diyo. Ama denedikten sonra hep ezici konuşuyobenim eşimde psikoloğa gitmekten yana değil. ben mesela görüşüyorum dr la giderim ara ara. dr buluyorum seans ayarlıyorum eşim biz atlatırız bu durumu beraber diyo gitmiyor. Kızıyorum da çoğu zaman. Sanırım özellerini açmak istemiyorlar. Ben ona göre daha çok araştırıyorum daha çok uğraşıyorum. O ise bi gün olcak havasında hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?