- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.681
aynı benim koca gibi..bende 1aylık evliyim. Ayy bana umut oldunuz:)))
benim eşimin ne düşümdüğünü anlamıyprum ki bazen diyo olacak üzülme diyo. Bazende sen yapamıypsun diyo. Ama denedikten sonra hep ezici konuşuyo
Biz birazda bu kocalarımızı düzeltebilsek keşkeaynı benim koca gibi..
Kızlar bunları düşünüp düşünüp üzülürp vakit kaybetmeyIn. Egzersiz yapinnnn... bakin ben ilk iki aparatı cok rahat alabilalabiliyorum suan. Kaldi ikiaynı benim koca gibi..
Yaaa allah senden razi olsun. Dun ikinci aparatı alamazken dediğin gibi on dakka bekleterek birinci ve ikinci aparati cok basit alir oldum. Ucuncunun anca ucu zorladi. Biraktim bugunluk. Yarin onh da halledicem :) een muhimi ucuncusu zaten onu yaparsam insallah bu is tamamdiryaa ben içindeykenki acıdan bahsetmedim aslında.. çıkardığımda dahi acıyordu. çömelirken otururken.. çok zorladım heralde dedim. ara verdim. şimdi yapıcam yine bakalım..
Ayy inşallah :) sevindim senin adına:))Yaaa allah senden razi olsun. Dun ikinci aparatı alamazken dediğin gibi on dakka bekleterek birinci ve ikinci aparati cok basit alir oldum. Ucuncunun anca ucu zorladi. Biraktim bugunluk. Yarin onh da halledicem :) een muhimi ucuncusu zaten onu yaparsam insallah bu is tamamdir
Kızlar başardım ben yapabildim allaha binlerce kez şükürler olsun ki başardım :) Darısı sıkıntı çekenlerin başına inşallah. Rabbim sizi de bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah. Bana destek olan AdaNis,vajii, oolalaa,elif_melkay arkadaşlarıma çok fazla teşekkür ediyorum çok çok sağolun. Allah sizden razı olsun :) Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah herkes çözer bu sorunu. Tüm içten kalbimle hepiniz için dua edeceğim. Rabbim size de yardım etsin inşallah :)
iyi akşamlar kızlar.ya ben iki defa denedim oldu çok şükür üçüncü denemede egzersizde yağ falanda sürmeden denedik olmadınormalmi yani bir süre daha mı egzersiz yapmam ve yağ sürmem lazım.yenen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim
O kadar kötüyüm ki. Yapamadığım gibi kavgada ettik her zaman ki gibi. Anlamıyo anlatamıyorum. Bana kendini kasma diyo. Elimde olmadığını bilmiyomuş gibi. yardımcı olmak yerine zevk almak derdinde.. anlattım uzun uzun ve ben bunu başarmam için senin desteğin önemli senin sabrın önemli dedim başaracaz inancın var mı dediğimde hayır dedi. ve asıl sorun o rahatladıktan sonra ne kavga oluyo nede bu problem oluyo.
Şimdi ben parmakla denedim en azından nasıl gevşemem gerektiğini anlamak için yaptım.daha önce parmağımı bile alamıyodumCanım, erkekler bizler kadar ince ve hassas düşünemezler, hele ki sinirleri bozulduysa ağzından çıkanı kulağı duymaz. Sana verdiği "hayır" cevabı, külliyen sinirle söylenen bir söz. Eşinin öfkeyle söylediği sözleri, kafana takıp üzülmene değmez, zaten zor zamanlar yaşıyorsun, bir de söylediklerinin tuz biber olmasına izin verme hayatım.
Çok yakın zamanda hatasını anlayıp özür dileyecektir, elinde olan bir şey olsaydı zaten şimdiye kadar kırk kez yapmıştınız ki elinde olmadığını biliyordur. Aranız düzelince tekrar, sakince denersiniz.
Egzersiz yapman lazim. Egzersiz yapmadan her sey cok zorrrrBide benim sorunum ben kendimi kastıktan sonra nasıl gevşemem gerektiğini bilmiyorum
Denedim şimdi. twk parmağımla yapıyorum ama sonra 2parmağımla yapamıyorum. şimdi ona çalışcamEgzersiz yapman lazim. Egzersiz yapmadan her sey cok zorrrr
Şimdi ben parmakla denedim en azından nasıl gevşemem gerektiğini anlamak için yaptım.daha önce parmağımı bile alamıyodumTek parmağı rahat aldım ama 2parmağı yapamadım. Çünkü kendimi kastım. ama onuda denicem yarın akşama kadar en azından kendimi gevşetmeyş öğrencem.
Canim bak ben hemeb her türlü egzersizi denedim. Sokup cikariyordum öyle. Ama burda bir arkadas orada on dakika tut dedi ve o bana bugun uyi geldi. Kocaman aparati alabildim ; ) Biraz tut sen de elini orda.horda.hemen cikarma. Yapabildiği n kadar yap. Yapabildigib kismi mükemmel yapana kadar yap. cok çalışDenedim şimdi. twk parmağımla yapıyorum ama sonra 2parmağımla yapamıyorum. şimdi ona çalışcam
yani ben artık evliliğimin en güzel zamanı tartışmayla ve kavgayla geçsin istemiyorum. Onuda denerim güzel bi ortamda olduğumu :)) bide ben üstte hiç yapamıyodum. Ama parmağımı üstteymişimki çömelim aldığımda üstte yapabileceğimi de anladım:)Ne güzel çabalıyorsun, artık zihnin vajinana dışardan bir nesnenin çok rahat girebileceğini biliyor, dolayısıyla tek parmağı başarıyla aldıysan iki parmağı da çok rahat alırsın. Egzersiz yaparken kendini rahat hissedebileceğin bir yerde hayal et, kumsal, nehir kenarı, bir orman, ben denedim ve çok işe yaradığını gördüm.
Kendine güven canım, yapabileceğini sen de biliyorsun.
Tek parmakta hiç acı hissetmedim. onu okumuştum ama tam alamadığım için denemedim. Ama o aklımda bende öyle yapacam:)Canim bak ben hemeb her türlü egzersizi denedim. Sokup cikariyordum öyle. Ama burda bir arkadas orada on dakika tut dedi ve o bana bugun uyi geldi. Kocaman aparati alabildim ; ) Biraz tut sen de elini orda.horda.hemen cikarma. Yapabildiği n kadar yap. Yapabildigib kismi mükemmel yapana kadar yap. cok çalış
yani ben artık evliliğimin en güzel zamanı tartışmayla ve kavgayla geçsin istemiyorum. Onuda denerim güzel bi ortamda olduğumu :)) bide ben üstte hiç yapamıyodum. Ama parmağımı üstteymişimki çömelim aldığımda üstte yapabileceğimi de anladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?