Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikolojim öyle tuhaf ki. peki günde ne kadar denemeliyim yada kaç kez denemeliyim bu egzersizleri

Psikolojim öyle tuhaf ki. peki günde ne kadar denemeliyim yada kaç kez denemeliyim bu egzersizleri

Anlıyorum canım, hepimiz aynı süreçten geçtik, bir gülüyor bir ağlıyor insan 1 dakika içerisinde.

Günde yarım saat-40 dakika arası, 2 kez egzersiz yapabilirsin sevgili math.

Adanis şimdi denedik biz tam penisi aldık canımda yanmadı...kayganlaştırıcı falan da sürmedik. Ama spermler vaji etrafında var teoride yanlış mı yapıyorumYani hiç çıkmaması gerekmiyor mu.....

Anlıyorum canım, hepimiz aynı süreçten geçtik, bir gülüyor bir ağlıyor insan 1 dakika içerisinde.

Günde yarım saat-40 dakika arası, 2 kez egzersiz yapabilirsin sevgili math.
öyle ya hem yeni evlisin ve onun heyecanı bide bu var işte.
tamam günde 2kez deneyim inşallah yaparım yarın 2parmağı:)

canım benim ya çok teşekkür ederim.valla Allah senden razı olsun herkese yardımcı oluyorsun.içim nasıl rahatladı bilemessin.Rabbim buradaki burada olmayıp bu sorunu yaşayan herkese yardım etsin.

biticek hanımlar biticek bu günlerde gececek geçmek zorunda başka çaresi yok bir birimize destek verelim çünkü bnmde desteğe ihtiyacım var durmak yok yola devam..

Adanis şimdi denedik biz tam penisi aldık canımda yanmadı...kayganlaştırıcı falan da sürmedik. Ama spermler vaji etrafında var teoride yanlış mı yapıyorumYani hiç çıkmaması gerekmiyor mu.....

Betülüm, maşallah sana, gösterdiğin azim ve sabrın meyvelerini topluyorsun, ne güzel. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

Canım spermler dışarı çıkar zaten, anormal bir durum yok. Bebek sperm ya da spermler rahime kadar ulaşır sadece :) için rahat olsun kuzucum.

canım benim ya çok teşekkür ederim.valla Allah senden razı olsun herkese yardımcı oluyorsun.içim nasıl rahatladı bilemessin.Rabbim buradaki burada olmayıp bu sorunu yaşayan herkese yardım etsin.

Canım benim, Allah sizlerden de razı olsun.

Amin, Allahım bu dertle uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

Arkadasm bisi daha sorcam..sen sirtustmu yattn yada yuzustumu hangi sekildeyken oldu
canım ilk sonuna kadar girdiğinde ben üstte idim. Yarıya kadar zaten giriyodu. Ona sakin ol hiç bir şey yapma dedim. Ben santim santim aşağıya kadar yavaşca ilerledim. Biraz alışmak için yavaş yavaş aşağı yukarı girdirip çıkarmayı denedim. Sonra sen dene acıma artık istediğini yap dedim. Çünkü artık sorun bitsin istedim. Sorun çekmektense acı cekim istedim. O denedi oldu. Cesaret gerekiyo canım ya. Korkuyorsun korkuyosun nereye kadar üzerine gitmen lazım

canım benim çok teşekkür ediyorum sana:) amin inşallah. Rabbim hiç kimseye böyle dert vermesin.Allah sana da sıkıntılarında yardım etsin inşallah :) İyi kalbli birisin :) Ben de kocaman öpüyorum :)

Bende de en rahat pozisyon bu oldu kızlar. Deneyin bu şekilde daha rahat olursunuz inşallah :)

Canim allah razi olsun ya ben anlaniyorum tam esim ne kadar girdi su bu ama hala gun icerisinde aklimda yer ediyorsa diyorum soryn bitmedi....kizlar bu rada aci falan yok sadece yanma gibi bi his var 5 dak sonra bi sey kalmiyor....

Merhaba herkese
bende 6 aylik evliyim ve hala biseyleri cozemiyorum benim sizlerden ricam ayrintili bir bilgi.. herkes egzersizden bahsediyo ben bunlari ayrintili bir sekilde ogrenmek istiyorum nolur banada yardimci olun psikoljimi anlatacak kelime bulamıyorum egzersiz yapmak istiyorum ama neler yapacagim nasil yapacağım bilmiyorum

ben zaten kalın aparatları alabiliom rahatca sadece sorun eşimle.. birde egzersizlerde hemen yerini bulamıom okadar.. yoksa hepsi fasa fisoda ahh şu eşş denemesi

ayna ile inceleme yap canım ilk önce. kegel egzersizi yaz internete nasıl yapıldığını öğren yap. nefes egzersizi yap. parmak egzersizi yap. internette araştırma yaparsan bulursun nasıl yapıldığını vs.

bende bilmiyodum sayfalarca yazılar okudum günde 3 4 saatimi araştırmaya verdim. bazen gözlerim ağrıyodu araştırmaktan. allah yardımcı oldu sonunda biti şükürler olsun ki. sen de araştır canım. araştrırsan bulursun.sıkılmadan araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…