- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.721
Ayy bizim eşlerimiz aynıymışevet ya şu sinirlerinin hepsini alabilsem bide şu tezcanlılığını ozaman hiçç sorun olmazda..
Evet bende öğretmenim:)Öğretmen misiniz siz de :)
Canım ben kendimce tavsiye de bulunayim. Ilk başta hic üzülme, bunalıma girersen hepten ipin ucu kaciyo sanki. Benim naçizane tavsiyem ilk olarak bi doktora gitmen, girişine bakiyolar zaten, canın acimiyo. Organik bi sebep yoksa eğer, aynayı Alıp ordaki deliğin aslinda çokda minik olmadığını keşfetmen.bu arada aynaya bakarken orasını sık ve bırak nefes Alıp ver ve ikin.daha da acilabildigini Görmüş olursun. Azcik da kendine guzel telkinlerde bulunarak, cok Yağlı bi krem Alıp, oraya sur ve parmağına da tabi, sonra serçe parmağının ucunu girdirmeye çalış,ve zannettiğinin aksine dik degil, biraz popoya dogru eğimli o Yüzden belinin altına bi yastikla daha iyi oluyo sanki. Serçe parmağı girebildigi kadar girdir. Oluyosa işaret parmağına geç. Baska merak ettigin bisey varsa da sorabilirsin. Insallah bugünlerde geçecek bi gun... :)Merhaba herkese
bende 6 aylik evliyim ve hala biseyleri cozemiyorum benim sizlerden ricam ayrintili bir bilgi.. herkes egzersizden bahsediyo ben bunlari ayrintili bir sekilde ogrenmek istiyorum nolur banada yardimci olun psikoljimi anlatacak kelime bulamıyorum egzersiz yapmak istiyorum ama neler yapacagim nasil yapacağım bilmiyorum
Canim allah razi olsun ya ben anlaniyorum tam esim ne kadar girdi su bu ama hala gun icerisinde aklimda yer ediyorsa diyorum soryn bitmedi....kizlar bu rada aci falan yok sadece yanma gibi bi his var 5 dak sonra bi sey kalmiyor....
arkadaşlar merhaba ben 6 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık... üç kez doktora gittim farklı doktorlardı hepsi herhangi bir problem olmadığını Vajinismus olmadığımı söylediler... hatta okadar utanarak gitmeme rağmen benimle alay eder gibi konuşup '' iç, senin birşeyin yok millet karısını kocasını aldatıyor bunun için sen neyden korkuyorsun'' dedi. ilk gittiğim doktor parmak tedavisini olmazsa cerrahi ortamda esnetme yapabileceklerini söylediler ama ben korkumdan çekindiğimden tekrar gidemedim. eşim bana karşı çok anlayışlı ve saygılı ne zmaan hazır olursan ozmana gidersin dedi ama zaman hızla geçiyor ve eşimi çok seviyorum sekiz yıldan sonra herkesi karşımıza alarak evlendik tek başımıza düğünümüzü yaptık onu artık mutlu etmek istiyorum... nolur bana yardım kayganlaştırıcı değil ama emladan başka uyuşturucu jel falan bilgisi olan var mı? tesadüfen gördüm bu sayfayı yazıları okudukça cesaretlendim ama yinede o korkuyu atamıyorum içimden
canım benim çok teşekkür ediyorum sana:) amin inşallah. Rabbim hiç kimseye böyle dert vermesin.Allah sana da sıkıntılarında yardım etsin inşallah :) İyi kalbli birisin :) Ben de kocaman öpüyorum :)
çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
Bende onu tam o anda kegel egsersizi yaparak anlıyorum kasıyorum eşim nerde hissettiğini söylüyor ucu biraz daha ilerisi falan diyoKızlar önceden parmak ve kendi yaptığım aparatlarla çalışmıştım. Eşimle denerken yarıya yakını oluyordu penisin.. Ama bir türlü tamamı olmadı düzelmedim. Şimdi anladım ki penisin yarısı girdi devamı olmadı hikayesi doğru değil.. Çünkü kalın aparatla çalışıyorum şuan ve yarısı girerse az çaba ile tamamı da giriyor. girmedi mi hiç girmiyor ama.. Yarısı girmişse sabitleniyor orada oynamıyor fazla kaymıyor o yana bu yana ve biraz itince devamı kesin geliyor...
Anladım ki benim yarıya kadar sanmam sadece ucuymuş penisin.. Bu yüzden şimdi tek umudum kalın aparatları tamamen aldığımda eşimle de bu işi çözmüş olmam... Dua edin bana, kendinize hepimize... İnşallah yakında burada yendim diye çığlık atanlardan biri de ben olurum... Sonra da canla başla çabalarım düzelmeyen kalmasın diye!
Canım ben kendimce tavsiye de bulunayim. Ilk başta hic üzülme, bunalıma girersen hepten ipin ucu kaciyo sanki. Benim naçizane tavsiyem ilk olarak bi doktora gitmen, girişine bakiyolar zaten, canın acimiyo. Organik bi sebep yoksa eğer, aynayı Alıp ordaki deliğin aslinda çokda minik olmadığını keşfetmen.bu arada aynaya bakarken orasını sık ve bırak nefes Alıp ver ve ikin.daha da acilabildigini Görmüş olursun. Azcik da kendine guzel telkinlerde bulunarak, cok Yağlı bi krem Alıp, oraya sur ve parmağına da tabi, sonra serçe parmağının ucunu girdirmeye çalış,ve zannettiğinin aksine dik degil, biraz popoya dogru eğimli o Yüzden belinin altına bi yastikla daha iyi oluyo sanki. Serçe parmağı girebildigi kadar girdir. Oluyosa işaret parmağına geç. Baska merak ettigin bisey varsa da sorabilirsin. Insallah bugünlerde geçecek bi gun... :)
bende öğretmenimAyy bizim eşlerimiz aynıymış
Evet bende öğretmenim:)
ben de öğretmenim... hiç de çaktırmıyoruzbende öğretmenimöğretmenlerin ortak sorunumu bu vaji
tebrik ederim... çalış bol bol... vazgeçmek yoookKızlar şimdi biraz 2parmak çalıştım tamamıyla aldım ama biraz daha acısını yok etmek için uğraşmam lazım:) biraz dinleneyim tekrar denicem:)
tebrik ederim... çalış bol bol... vazgeçmek yoook
Kızlar şimdi biraz 2parmak çalıştım tamamıyla aldım ama biraz daha acısını yok etmek için uğraşmam lazım:) biraz dinleneyim tekrar denicem:)
Türkçe öğretmeniyim hocamAaaa kimler öğretmen, branşlarınız ne kızlar
Türkçe öğretmeniyim hocam
Öyle mi ne hoş, kardeş branşlarız. Sosyal Bilgiler branşım, memnun oldum canım
vajinismusun gerçekten eğitim seviyesiyle hiçbir ilgisi yok, her meslek grubundan insanı sarmaşık gibi sarabiliyor.
Ben sprey kullanıyorum onunmu faydasını gördüm bilmem ama bu seferde hep uyusturuyorum o olmadan yapamıyorum zamanla alısıcam insallah Allah hepimizin yardımcısı olsunarkadaşlar merhaba ben 6 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık... üç kez doktora gittim farklı doktorlardı hepsi herhangi bir problem olmadığını Vajinismus olmadığımı söylediler... hatta okadar utanarak gitmeme rağmen benimle alay eder gibi konuşup '' iç, senin birşeyin yok millet karısını kocasını aldatıyor bunun için sen neyden korkuyorsun'' dedi. ilk gittiğim doktor parmak tedavisini olmazsa cerrahi ortamda esnetme yapabileceklerini söylediler ama ben korkumdan çekindiğimden tekrar gidemedim. eşim bana karşı çok anlayışlı ve saygılı ne zmaan hazır olursan ozmana gidersin dedi ama zaman hızla geçiyor ve eşimi çok seviyorum sekiz yıldan sonra herkesi karşımıza alarak evlendik tek başımıza düğünümüzü yaptık onu artık mutlu etmek istiyorum... nolur bana yardım kayganlaştırıcı değil ama emladan başka uyuşturucu jel falan bilgisi olan var mı? tesadüfen gördüm bu içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?