- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.741
Aa ben de türkçe öğretmeniyimTürkçe öğretmeniyim hocam
bana yardım eder misin lütfen bende eşimle birlikte olamıyorum 6 aylık evliyimbenim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
aynen öyle..yaa benim durumum çok ilginç zaten. buraya önceden de yazdım. 11 aydır evliyim. ve çok da egzeriz yaptım. bilmiyorum eşimle bir türlü olmuyor. girmiyor nerde hata yapıyorum die aparat aldım . 4 boy ve baya kalınlar. ilk iki boy çok rahat hallettim. kaldı son iki boy. benli onları yapınca çözerim sorunu ... :/
Aa ben de türkçe öğretmeniyim
Tabii ki çözersin, dilatör set kullanmıştım ben. En büyük boyunu denerken hepsini alma, çok kalın çünkü yarısını alman yeterli. P..s boyunda aparatı rahatlıkla aldığında zihnin artık ikna olacak, hatta p..s aparattan daha yumuşak, alırken hiç zorlanmayacaksın. Aynı sabırla devam et canım egzersizlerine, alıştıkça öyle kolay gelecek ki, hatta buraya "ne kolaymış kızlar" yazacaksın bir gün.
yaaa ben bakın parmak denedim. parmak çok rahat olmadı diye kendim aparat yaptım onları denedim. rahatladım şuan ben eşimle çok rahat deniyorum ama ne kadar uğraşsam girmediinanın yorgun düşüyorum o gene girmiyor
belki dedim dilatör setle olur. bir sürü para döktüm aldım. ve dediğim gibi ikincisini zorlanarak ilk denemede alamadım. şuan halletmiş durumdayım. gördüm ki onu bile alamıyorsam bir yerde bir hata etmişim.
sizin dilatör setiniz de mi 4 parçadan oluşuyordu? en büyüğü çok kalın evet. üçüncü boy benim eşimle aynı hemen hemen. ama ben 4. yü bile göze aldım. hakkınız var hepsini alırsam ölebilirim
Ben sprey kullanıyorum onunmu faydasını gördüm bilmem ama bu seferde hep uyusturuyorum o olmadan yapamıyorum zamanla alısıcam insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay bilmiyorum ki bi arkadaşım var okulda o da yapamamışbende öğretmenimöğretmenlerin ortak sorunumu bu vaji
Yok zaten birazda eşimle inatlaştım ya o beyefendi görür diyorum:)tebrik ederim... çalış bol bol... vazgeçmek yoook
Teşekkür ederim:)fazla söze gerek yok
Vemcaıne %10 pump sprey canım ben önce sıcak suyun üzerine oturuyordum sonra sprey sıkıp sıcak kompleks yapıyodum sonra tekrar sprey sıcak kompleks sonra deniyodum yarısına kadar oldu kızlık zarım o anda gitti hissetmedim kanı bilr hissetmedim hatta damla gibi korkulacak bişey değildi sonra ara verdik tatil misafir vs deneyemedik en son adanis sağolsun onunda destegini alarak sadece uyusturdum oldu yine bi ara verdik henüz denemedim bende kaygılıyım ama adanisinde dediği gibi artık bişey girecek fikrine alıştım galiba eskiden kan ter dökerdim korkudan şimdi aştım zamanla düzelicek insallah hepimizin durumuSpreyin adini yazabilirmisiniz??
banada yardım edin lütfen doktora gidemiyorum hangi yolları izlemem gerekiyorkızlar bende 2 yıl cektim gecen hafta 1 bucuk günde kurtuldum
dr murat ulusoy mutlaka gidin bana sorusu olanlar özel mesaj yazabilirler ccok değişik tekniği var herkese yardım etmek istiyorum
Üstüne bide psikolok trajedisi yaşadım paramamı yanayım psikolokimin daha fazla bozuldugunamı bilemedim keşke ilk burayı keşfetseydim diye kendimi yedim burdaki tüm arkadaşlara önce burdaki denilenleri denemelerinş son çare doktora gitmelerini öneririm hepsi para tuzagı acımızdan faydalanıyorlarVemcaıne %10 pump sprey canım ben önce sıcak suyun üzerine oturuyordum sonra sprey sıkıp sıcak kompleks yapıyodum sonra tekrar sprey sıcak kompleks sonra deniyodum yarısına kadar oldu kızlık zarım o anda gitti hissetmedim kanı bilr hissetmedim hatta damla gibi korkulacak bişey değildi sonra ara verdik tatil misafir vs deneyemedik en son adanis sağolsun onunda destegini alarak sadece uyusturdum oldu yine bi ara verdik henüz denemedim bende kaygılıyım ama adanisinde dediği gibi artık bişey girecek fikrine alıştım galiba eskiden kan ter dökerdim korkudan şimdi aştım zamanla düzelicek insallah hepimizin durumu
Canım bende parmakla dün denedim ve oranın nasıl olduğunu öğrendim. Bide parmağımı aldığımda kasılınca nasıl serbest bırakacağımı öğrendim:)Kızlar eşli deneme yapcaktık eşim gelemedi. malesef ortada Kaldımmm :):):):) boş durmuyayim bende çalışıyorum zaten fırsatını bulmuşken bu gazla egzersize basliycam. AdaNis canım nasıl yapayım parmakla yapmak istiyorum orayı öğrenebileyim diye düşündüm anestolü süreyim mi egzersiz içinde
Ben de öğretmenim :)bende öğretmenimöğretmenlerin ortak sorunumu bu vaji
Ayy canım bende onları anlayabileyim diye istiyorum. Parmak egzersizi dendiğinde içim kalkıyordu ama baktım ki herkes bu yolla yeniyor bende deniyeyim bakalımCanım bende parmakla dün denedim ve oranın nasıl olduğunu öğrendim. Bide parmağımı aldığımda kasılınca nasıl serbest bırakacağımı öğrendim:)
Kızlar eşli deneme yapcaktık eşim gelemedi. malesef ortada Kaldımmm :):):):) boş durmuyayim bende çalışıyorum zaten fırsatını bulmuşken bu gazla egzersize basliycam. AdaNis canım nasıl yapayım parmakla yapmak istiyorum orayı öğrenebileyim diye düşündüm anestolü süreyim mi egzersiz içinde
hangi spreyi kullanıyorsun peki
Ben kendimce yapıyorum ama önce orayı hissetmek için idrarımı yaparken tutup bıraktım. Ondan sonrada ilk önce işaret parmağımla yaptım baktım orayı sıktığımda acıyo serbest bırakırsam geçiyo bende onu yaptım. Şimdide 2parmak çalışıyorum. İşaret ve orta parmağımlaAyy canım bende onları anlayabileyim diye istiyorum. Parmak egzersizi dendiğinde içim kalkıyordu ama baktım ki herkes bu yolla yeniyor bende deniyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?