Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana yardım eder misin lütfen bende eşimle birlikte olamıyorum 6 aylık evliyim

Tabii ki çözersin, dilatör set kullanmıştım ben. En büyük boyunu denerken hepsini alma, çok kalın çünkü yarısını alman yeterli. P..s boyunda aparatı rahatlıkla aldığında zihnin artık ikna olacak, hatta p..s aparattan daha yumuşak, alırken hiç zorlanmayacaksın. Aynı sabırla devam et canım egzersizlerine, alıştıkça öyle kolay gelecek ki, hatta buraya "ne kolaymış kızlar" yazacaksın bir gün.

Aa ben de türkçe öğretmeniyim

yaaa ben bakın parmak denedim. parmak çok rahat olmadı diye kendim aparat yaptım onları denedim. rahatladım şuan ben eşimle çok rahat deniyorum ama ne kadar uğraşsam girmedi inanın yorgun düşüyorum o gene girmiyor

belki dedim dilatör setle olur. bir sürü para döktüm aldım. ve dediğim gibi ikincisini zorlanarak ilk denemede alamadım. şuan halletmiş durumdayım. gördüm ki onu bile alamıyorsam bir yerde bir hata etmişim.

sizin dilatör setiniz de mi 4 parçadan oluşuyordu? en büyüğü çok kalın evet. üçüncü boy benim eşimle aynı hemen hemen. ama ben 4. yü bile göze aldım. hakkınız var hepsini alırsam ölebilirim

Evet canım benim dilatörüm de 4 parçadan oluşuyordu. Egzersiz yapmak için en uygun aparat onlar aslında, p..s benzeri olması bile insanı rahatlatıyor, demek ki p..si rahat rahat alabilirim diye düşünüyor insan.

Doğru yoldasın, 3. aparatı da tamamıyla almaya çalış, 4. ü de dur :) öldürmez ama yine de alma sen :) söylediğim gibi yarısını alman yeterli. Hepsini tamamladığında eşli deneme yapmak için hazır olacaksın, aklına olumsuz düşünceler getirip de kaygı düzeyini artırma, gayet kolay yapacaksınız inşallah.

Kızlar parmak kendimizin olduğu için çok kasmiyoruz aparatla çalışmak bence daha mantıklı parmakla 3 parmak yapıyordum eşli yapamiyordum kendime aparat yapıp çalıştım ve oldu parmak yapanlar aparatla da yapsın vücut yabancı birşeyi de kabul etsin

Kızlar eşli deneme yapcaktık eşim gelemedi. malesef ortada Kaldımmm :):):):) boş durmuyayim bende çalışıyorum zaten fırsatını bulmuşken bu gazla egzersize basliycam. AdaNis canım nasıl yapayım parmakla yapmak istiyorum orayı öğrenebileyim diye düşündüm anestolü süreyim mi egzersiz içinde

Spreyin adini yazabilirmisiniz??
Vemcaıne %10 pump sprey canım ben önce sıcak suyun üzerine oturuyordum sonra sprey sıkıp sıcak kompleks yapıyodum sonra tekrar sprey sıcak kompleks sonra deniyodum yarısına kadar oldu kızlık zarım o anda gitti hissetmedim kanı bilr hissetmedim hatta damla gibi korkulacak bişey değildi sonra ara verdik tatil misafir vs deneyemedik en son adanis sağolsun onunda destegini alarak sadece uyusturdum oldu yine bi ara verdik henüz denemedim bende kaygılıyım ama adanisinde dediği gibi artık bişey girecek fikrine alıştım galiba eskiden kan ter dökerdim korkudan şimdi aştım zamanla düzelicek insallah hepimizin durumu

Üstüne bide psikolok trajedisi yaşadım paramamı yanayım psikolokimin daha fazla bozuldugunamı bilemedim keşke ilk burayı keşfetseydim diye kendimi yedim burdaki tüm arkadaşlara önce burdaki denilenleri denemelerinş son çare doktora gitmelerini öneririm hepsi para tuzagı acımızdan faydalanıyorlar

Canım bende parmakla dün denedim ve oranın nasıl olduğunu öğrendim. Bide parmağımı aldığımda kasılınca nasıl serbest bırakacağımı öğrendim:)

Canım bende parmakla dün denedim ve oranın nasıl olduğunu öğrendim. Bide parmağımı aldığımda kasılınca nasıl serbest bırakacağımı öğrendim:)
Ayy canım bende onları anlayabileyim diye istiyorum. Parmak egzersizi dendiğinde içim kalkıyordu ama baktım ki herkes bu yolla yeniyor bende deniyeyim bakalım

Canım tabii ki, anestol ile egzersize alıştıysan sürmende hiçbir sakınca yok. Parmağınla tanımak istiyorsan, hiç durma yap birtanem :)) zaten cesur bir kızdın ama bak nasıl daha da cesaretlendin, vajinandan korkmak bir tarafa tanımaya çalışıyorsun, ne hoş bunları duymak. Ne mutlu oluyorum, aman ne mutlu :))

Ayy canım bende onları anlayabileyim diye istiyorum. Parmak egzersizi dendiğinde içim kalkıyordu ama baktım ki herkes bu yolla yeniyor bende deniyeyim bakalım
Ben kendimce yapıyorum ama önce orayı hissetmek için idrarımı yaparken tutup bıraktım. Ondan sonrada ilk önce işaret parmağımla yaptım baktım orayı sıktığımda acıyo serbest bırakırsam geçiyo bende onu yaptım. Şimdide 2parmak çalışıyorum. İşaret ve orta parmağımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…