Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım eşimle denerken anestolü kullandım. Daha önce hiç egzersiz yapamadım dediklerini hiç uygulayamadim :/ cesaret edemedim. simdi de kullanayim öyleyse anestolü. Rahat hissettiryor bana

Canım eşimle denerken anestolü kullandım. Daha önce hiç egzersiz yapamadım dediklerini hiç uygulayamadim :/ cesaret edemedim. simdi de kullanayim öyleyse anestolü. Rahat hissettiryor bana

Ahh haklısın, tamamen unutmuşum birtanem. Evet kesinlikle rahat hissettiriyorsa kullanabilirsin, sonucu bize mutlaka yaz :)

İşaret parmağını mi yaptın ilk olarak. Ve de ikinirken mi girdirdin

Canım anestol bende kullandım ama eşime iyi gelmedi. Bende memnun kalmadım sen memnun musun?

kızlar 2parmakta da bayağı ilerleme kaydettim :) peki sabit kalacakmıyım git gel yapcakmıyım. bundan sonraki aşama da eşimle deneyim mi ne yapmam lazım

kızlar 2parmakta da bayağı ilerleme kaydettim :) peki sabit kalacakmıyım git gel yapcakmıyım. bundan sonraki aşama da eşimle deneyim mi ne yapmam lazım
Canım kendini daha iyi hissedip motive olacaksan git gel yapabilirsin.eşinle parmak denemesimi yoksa pns denemesinimi soruyorsun.gerçi bence ikisinide yapabilirsin.bide uygun bir pozisyon bulman lazım.iki parmak yapıyorsan sona yaklaştın demek

Ayy bu mesaj beni öyle mutlu etti ki Ben o zaman yarında 2parmak yapayım git gel deneyip alışayım yarında eşimle deneme yapayım :) pozisyonda adanis in dediği pozisyonu denicem :)

Canım adanisin dediği pozisyonu bilmiyorum ama bence tek bir pozisyonla denemelerini yapma.ben hep üstte olduğum pozisyonları deniyordum.bide alta geçeyim, belimin altına yastık koyup deneyelim dedim oluverdi hemen.yani belki sende üstte altta fark etmez deneyerek öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…