- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.761
Canım eşimle denerken anestolü kullandım. Daha önce hiç egzersiz yapamadım dediklerini hiç uygulayamadim :/ cesaret edemedim. simdi de kullanayim öyleyse anestolü. Rahat hissettiryor banaCanım tabii ki, anestol ile egzersize alıştıysan sürmende hiçbir sakınca yok. Parmağınla tanımak istiyorsan, hiç durma yap birtanem :)) zaten cesur bir kızdın ama bak nasıl daha da cesaretlendin, vajinandan korkmak bir tarafa tanımaya çalışıyorsun, ne hoş bunları duymak. Ne mutlu oluyorum, aman ne mutlu :))
ozaman sen bana yardım eder misin adım adım yapmam gerekenler konusunda bilgi verir misin sana hep dua ederim
Canım eşimle denerken anestolü kullandım. Daha önce hiç egzersiz yapamadım dediklerini hiç uygulayamadim :/ cesaret edemedim. simdi de kullanayim öyleyse anestolü. Rahat hissettiryor bana
İşaret parmağını mi yaptın ilk olarak. Ve de ikinirken mi girdirdinBen kendimce yapıyorum ama önce orayı hissetmek için idrarımı yaparken tutup bıraktım. Ondan sonrada ilk önce işaret parmağımla yaptım baktım orayı sıktığımda acıyo serbest bırakırsam geçiyo bende onu yaptım. Şimdide 2parmak çalışıyorum. İşaret ve orta parmağımla
Yazmaz mıyım canımm:)Ahh haklısın, tamamen unutmuşum birtanem. Evet kesinlikle rahat hissettiriyorsa kullanabilirsin, sonucu bize mutlaka yaz :)
Banada at canım bekliyorum :)Kuzum tabii ki yardım ederim, dua etsen de etmesen de.
Birazdan özel mesaj atıcam sana.
Banada at canım bekliyorum :)
Canım anestol bende kullandım ama eşime iyi gelmedi. Bende memnun kalmadım sen memnun musun?Canım eşimle denerken anestolü kullandım. Daha önce hiç egzersiz yapamadım dediklerini hiç uygulayamadim :/ cesaret edemedim. simdi de kullanayim öyleyse anestolü. Rahat hissettiryor bana
evet canım zaten oranın sıkı olup olmadığını anlıyosun. Gevşek bıraktığım anda içine az az ittirdimİşaret parmağını mi yaptın ilk olarak. Ve de ikinirken mi girdirdin
Ben memnunum canım ya daha rahat yarısını alabilmistim. Eşine hangi bakımdan iyi gelmedi?Canım anestol bende kullandım ama eşime iyi gelmedi. Bende memnun kalmadım sen memnun musun?
Canım p....si de uyuşturduBen memnunum canım ya daha rahat yarısını alabilmistim. Eşine hangi bakımdan iyi gelmedi?
bende öğretmenim daha on gün falan oldu yeneli :)ben de öğretmenim... hiç de çaktırmıyoruz
Süperbende öğretmenim daha on gün falan oldu yeneli :)
Ayy bi sürü öğretmenimiz varmış:)))bende öğretmenim daha on gün falan oldu yeneli :)
Canım kendini daha iyi hissedip motive olacaksan git gel yapabilirsin.eşinle parmak denemesimi yoksa pns denemesinimi soruyorsun.gerçi bence ikisinide yapabilirsin.bide uygun bir pozisyon bulman lazım.iki parmak yapıyorsan sona yaklaştın demekkızlar 2parmakta da bayağı ilerleme kaydettim :) peki sabit kalacakmıyım git gel yapcakmıyım. bundan sonraki aşama da eşimle deneyim mi ne yapmam lazım
Ayy bu mesaj beni öyle mutlu etti kiCanım kendini daha iyi hissedip motive olacaksan git gel yapabilirsin.eşinle parmak denemesimi yoksa pns denemesinimi soruyorsun.gerçi bence ikisinide yapabilirsin.bide uygun bir pozisyon bulman lazım.iki parmak yapıyorsan sona yaklaştın demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?