- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.781
Normalde altta deniyıdum. bu olmazsa bide onu denerim... deneye deneye yapacaz zaten:)Canım adanisin dediği pozisyonu bilmiyorum ama bence tek bir pozisyonla denemelerini yapma.ben hep üstte olduğum pozisyonları deniyordum.bide alta geçeyim, belimin altına yastık koyup deneyelim dedim oluverdi hemen.yani belki sende üstte altta fark etmez deneyerek öğren.
Hadi inşallah canım:) ya nasıl bi duygudur ki bi başkasının yaptığına bile kendin yapmış kadar seviniyorsun:)))Kizlaaaaar üçüncü aparat da tamamdir. Kaldi biiiiir :))) dua edinnnn bitiriyoruuuummm
Bilmem kiii hepimizde var bu duygu galiba. Çünkü ne yaşadığımızzi en iyi biz biliyoruz :)Hadi inşallah canım:) ya nasıl bi duygudur ki bi başkasının yaptığına bile kendin yapmış kadar seviniyorsun:)))
eşlerimizin bile bizi anlamadığı zamanda biz bu duyguyu çok iyi biliyoruz :)Bilmem kiii hepimizde var bu duygu galiba. Çünkü ne yaşadığımızzi en iyi biz biliyoruz :)
Çok iyi bak sakin bırakma. Daima cabalamamiz lazim. Ben evlendikten sonra ilk bununla yuzlestigimde jinekologa gitmistim ilk. Beni muayene edince demisti ki oyle cok kisi yasiyo ki bunu. Ama duzelmeyen ben hic duymadim. Uzulme demisti. o cumle bile kulagimda durur hep. Birakmak yok!eşlerimizin bile bizi anlamadığı zamanda biz bu duyguyu çok iyi biliyoruz :)
benimde 2parmak tamamdır:)
kesinlikle yok.... devam etcez ve olacak:) ya bişe daha sorcam ben şimdi parmağımla denediğimde hepsini aldım ama bi yerde sanki bi et var gerisi gitmiyodu. Sonrakilerde keşfettim orada gitcek yer var ama düz değilÇok iyi bak sakin bırakma. Daima cabalamamiz lazim. Ben evlendikten sonra ilk bununla yuzlestigimde jinekologa gitmistim ilk. Beni muayene edince demisti ki oyle cok kisi yasiyo ki bunu. Ama duzelmeyen ben hic duymadim. Uzulme demisti. o cumle bile kulagimda durur hep. Birakmak yok!
Ben parmakla hic o kadar çalışma dim. Onu hissetmedim. Ama duydum bunu. Oraya gelince parmağını aşağı yone eğ. Yani pop yönüne. Cunku vajina nin yonu oyle.. ben aparatta yaparken ediyorum azcik girince...kesinlikle yok.... devam etcez ve olacak:) ya bişe daha sorcam ben şimdi parmağımla denediğimde hepsini aldım ama bi yerde sanki bi et var gerisi gitmiyodu. Sonrakilerde keşfettim orada gitcek yer var ama düz değileğrilik var gibi? Normal mi o?
Hmm şimdi net bi resim buldum benim dediğim gibiymiş. Peki bu zar nerde ya? 2.5 3cm içeride diyo ama öyle olsa şimdiye kadar bozulması gerekmiyo muydu?Ben parmakla hic o kadar çalışma dim. Onu hissetmedim. Ama duydum bunu. Oraya gelince parmağını aşağı yone eğ. Yani pop yönüne. Cunku vajina nin yonu oyle.. ben aparatta yaparken ediyorum azcik girince...
Bende öğretmenimben de öğretmenim... hiç de çaktırmıyoruz
Canım zar esniyor ben eşimle tam oldu girdi hem de 2 3 defa hiç kanamadi ve böyle kanama olmayan çok kişi var egzersiz yaparken esniyormuş bir arkadaşa doktor demişti ancak doğumda yırtılir diyeHmm şimdi net bi resim buldum benim dediğim gibiymiş. Peki bu zar nerde ya? 2.5 3cm içeride diyo ama öyle olsa şimdiye kadar bozulması gerekmiyo muydu?
Hmm anladım o zaman ben olup olmadığını nasıl anlıcam ki? Çünkü eşimde ne kadar girdiğini tam anlamıyo bendeCanım zar esniyor ben eşimle tam oldu girdi hem de 2 3 defa hiç kanamadi ve böyle kanama olmayan çok kişi var egzersiz yaparken esniyormuş bir arkadaşa doktor demişti ancak doğumda yırtılir diye
Okuldaki evli arkadaşlarıma acaba o da vajinusmus mu diye bakmaya başladım
Hep özenmişimdir zaten :))) neyseki bugün bende ev hanımıyım dersim yok:)Bende ev hanımıyım.. çokk rahat bi meslek herkeze tafsiyemdir.. sabah kocayı evden gönder sonrada ayaklarını uzat kahve iç ohhh rahat rahat egzersizler yap.. tv bak sonrada yemek....ama neden sonra çokkk sıkıcı oluyor.. :)
Hmm anladım o zaman ben olup olmadığını nasıl anlıcam ki? Çünkü eşimde ne kadar girdiğini tam anlamıyo bende
Bende ev hanımıyım.. çokk rahat bi meslek herkeze tafsiyemdir.. sabah kocayı evden gönder sonrada ayaklarını uzat kahve iç ohhh rahat rahat egzersizler yap.. tv bak sonrada yemek....ama neden sonra çokkk sıkıcı oluyor.. :)
Kizlaaaaar üçüncü aparat da tamamdir. Kaldi biiiiir :))) dua edinnnn bitiriyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?