Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Normalde altta deniyıdum. bu olmazsa bide onu denerim... deneye deneye yapacaz zaten:)

eşlerimizin bile bizi anlamadığı zamanda biz bu duyguyu çok iyi biliyoruz :)
benimde 2parmak tamamdır:)
Çok iyi bak sakin bırakma. Daima cabalamamiz lazim. Ben evlendikten sonra ilk bununla yuzlestigimde jinekologa gitmistim ilk. Beni muayene edince demisti ki oyle cok kisi yasiyo ki bunu. Ama duzelmeyen ben hic duymadim. Uzulme demisti. o cumle bile kulagimda durur hep. Birakmak yok!

kesinlikle yok.... devam etcez ve olacak:) ya bişe daha sorcam ben şimdi parmağımla denediğimde hepsini aldım ama bi yerde sanki bi et var gerisi gitmiyodu. Sonrakilerde keşfettim orada gitcek yer var ama düz değil eğrilik var gibi? Normal mi o?

Ben parmakla hic o kadar çalışma dim. Onu hissetmedim. Ama duydum bunu. Oraya gelince parmağını aşağı yone eğ. Yani pop yönüne. Cunku vajina nin yonu oyle.. ben aparatta yaparken ediyorum azcik girince...

Ben parmakla hic o kadar çalışma dim. Onu hissetmedim. Ama duydum bunu. Oraya gelince parmağını aşağı yone eğ. Yani pop yönüne. Cunku vajina nin yonu oyle.. ben aparatta yaparken ediyorum azcik girince...
Hmm şimdi net bi resim buldum benim dediğim gibiymiş. Peki bu zar nerde ya? 2.5 3cm içeride diyo ama öyle olsa şimdiye kadar bozulması gerekmiyo muydu?

bi ben yenemedim...bıraktım iyice.. walla kızlar yenenleri tebrik ediyorum..bu işte azim şart.. ben bi onu bilirim artık..

Hmm şimdi net bi resim buldum benim dediğim gibiymiş. Peki bu zar nerde ya? 2.5 3cm içeride diyo ama öyle olsa şimdiye kadar bozulması gerekmiyo muydu?
Canım zar esniyor ben eşimle tam oldu girdi hem de 2 3 defa hiç kanamadi ve böyle kanama olmayan çok kişi var egzersiz yaparken esniyormuş bir arkadaşa doktor demişti ancak doğumda yırtılir diye

Canım zar esniyor ben eşimle tam oldu girdi hem de 2 3 defa hiç kanamadi ve böyle kanama olmayan çok kişi var egzersiz yaparken esniyormuş bir arkadaşa doktor demişti ancak doğumda yırtılir diye
Hmm anladım o zaman ben olup olmadığını nasıl anlıcam ki? Çünkü eşimde ne kadar girdiğini tam anlamıyo bende

Bende ev hanımıyım.. çokk rahat bi meslek herkeze tafsiyemdir.. sabah kocayı evden gönder sonrada ayaklarını uzat kahve iç ohhh rahat rahat egzersizler yap.. tv bak sonrada yemek.... ama neden sonra çokkk sıkıcı oluyor.. :)

Hep özenmişimdir zaten :))) neyseki bugün bende ev hanımıyım dersim yok:)

Ohh hanımefendideki rahatlığa bak :))) çok haklısın canım, belli bir süre sonra sıkıcı oluyordur.

Günaydın bu arada kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…