- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.801
bugün yine parmakla denicem sonra da eşimle denicem:)))Tam giriş olduğunda hissedilir genelde, o zamana kadar denemeye devam canım.
bugün yine parmakla denicem sonra da eşimle denicem:)))
ben hiç parmak sokamadım oraya değdirdiğim an acı hissettim psikolojik herhalde yapamadım bıraktımevet canım zaten oranın sıkı olup olmadığını anlıyosun. Gevşek bıraktığım anda içine az az ittirdim
çok şanlısınız yaaa. çok sevindim sizin adınıza. darısı bizlere :)Arkadaşlar dün gece yendim allah herkese yardimci olsun bu illetten kurtulmak için çok mutluyum
Ayy inşallah bitsin bu stress sonra bebişim olsun:))Öyle mi, 2 parmağın tamamını aldın o halde, çok sevindim canım.
Allah kolaylık versin, güzel haberlerle gelirsin inşallah mathcim
psikolojiktir. o zaman aparatla çalış sende canımben hiç parmak sokamadım oraya değdirdiğim an acı hissettim psikolojik herhalde yapamadım bıraktım
psikolojiktir. o zaman aparatla çalış sende canımben hiç parmak sokamadım oraya değdirdiğim an acı hissettim psikolojik herhalde yapamadım bıraktım
Peki siz nasıl yendiniz anlatırmısınız?Arkadaşlar dün gece yendim allah herkese yardimci olsun bu illetten kurtulmak için çok mutluyum
psikolojiktir. o zaman aparatla çalış sende canım
Kulak çöpüne streç sardım bebe yağı sürdüm. Onun da ucunu girdirdim ilerletemedim gitmedi. Oturuş şeklimde mi yanlışlık vardı anlamadım.psikolojiktir. o zaman aparatla çalış sende canım
İnce deneyim dedim yavaş yavaş alıştırmak için. Daha önce hiç yapmadım çünkü egzersiz. Onu da girdiremedim ya gerçiCanim eşinin p.nis kalinligina benzeterek dene çok ince olmasın
tebrikler canım benim :)Arkadaşlar dün gece yendim allah herkese yardimci olsun bu illetten kurtulmak için çok mutluyum
Canım bırakma dene. Bence sen kasıyosundur. nasıl gevşemen gerektiğini öğren. Sonrada kendini gevşettiğin anda o kulak çöpüyle yavaş yavaş ilerlettir. Zamanla acımadağını göreceksin :)İnce deneyim dedim yavaş yavaş alıştırmak için. Daha önce hiç yapmadım çünkü egzersiz. Onu da girdiremedim ya gerçi
evet kız öyle oluo hergün aynısı.. :)Ohh hanımefendideki rahatlığa bak :))) çok haklısın canım, belli bir süre sonra sıkıcı oluyordur.
Günaydın bu arada kızlar
Arkadaşlar dün gece yendim allah herkese yardimci olsun bu illetten kurtulmak için çok mutluyum
aynen bencede öyle yap..Canim eşinin p.nis kalinligina benzeterek dene çok ince olmasın
aynen bencede öyle yap..
evet önce ince sonra kalınlastır.. sen nefes al ver nefes verirkene ıkın girer o.. ucu girince ister istemez kastıysan kendini ondan ilerlememiştir.. :)Önce inceyle yapayım dedim kendimce. Ucunu soktum ilerletemedim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?