Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
Hayır hayır umutsuzluk yok kendini hemen topla egzersizlere başla bir gün olur bir gün olmaz ama asla ümitsiz olmak yok kendine güven lütfen çünkü bu sorun evliliğimizi etkiliyor kendini güçlü hisset ve evliliğine sarıl 4 kolla.eşim bana denemek istemiyorum midem bulanıyor bile dedi ben pes etmedim kendim çalıştım birgün denemek istedi ve tam oldu artık ben hiç söylemiyorum deneyelim diye ama kendim sürekli çalışıyorum ve biliyor musun ilk defa eşim ben uyurken sarıldı sımsıkı.sen yedikçe sana bağlılığı artacak bunlari yazarken bile gözlerim doluyor önüne ne engel çıkarsa çıksın sen güçsüz değilsin başaracaksin hepimiz başaracağız

Canım öyle deme birazcık çalış bak nasıl yapacaksın... ümitsizlik yokk bu konuda. sen idrarını yaparken tut bırak yapıyomusun?
yapıyorum o kaslarım hiç öyle güçlü bişeye de benzemiyorlar ben onlardan daha güçsüzüm demek ki

olmuyor ne yapsam olmuyor. atlatamıyorum ben bu illeti ilerleme yok hatta daha kötüye gidiyorum
senin ki emeklemeden koşmaya çalışan bebeğin isyanı kuzum. yavaş yavaş olacak meraketme. yavaş yavaş dediysem belkide 1 hafta ama kendinden emin kararlı denemelerle olacak inşallah.

canım olmuyor ne yapsam ne etsem aynıyım, ilerledim sanıyorum bi bakıyorum tekrar başa dönmüşüm. egzersiz yapamıyorum elimi götüremiyorum oraya bağıra bağıra ağlamak istiyorum. bunaldım artık

Merhabalar uzun zamandır burayı takip ediyordum ama o kadar umutsuzdum ki ne yardım istemek nede derdimi söylemek istemedim. Burada okuduklarımla bu sıkıntıyı dün akşam yendimm. O kadar hafif uyandım ki anlatılmaz.. 8 Aylık evliyiz ilk zamanlar denedik olmadı daha sonra olmuyor diye ısrarı bırakıp yapmamaya başladık zamanı gelince elbet olur üstüne bu kadar düşmeyelim dedik dedik 8 ayı bu şekilde yedik. Burada bir kaç kişiden okumuştum bebe yağı veya zeytinyağıyla daha kolay olduğunu ve dün akşam eşime ve bana bebe yağı sürerek deneyelim dedik. Ben yavaş yavaş aheste aheste yerleştirdikten sonra eşim bana iyi misin dedi iyim dedikten sonra bir anda hızlıca soktu p... azcık can acısı azcıkta bir anda yapmasından dolayı ittim eşimi kalktım bir baktım kan geldi. Yani kızlık bozuldu. Büyük bir rahatlama yaşadım inanın. Gerisi ne zaman gelir ne kadar zamanda tam girişe hazır olurum bilmiyorum ama benim için bu büyük başarı çünkü ben ucu girdikten sonra devamını hiç getirememiştim. Eşlerinize inanın ve onlar birazda olsa zorlayıp ittirsinler kendilerini size doğru. Bir anda yapmasaydı eğer ben hala yapamıyorum diye sızlanacaktım. Bebe yağı çok güzel kayganlaştırıyor. Ayaklarını onun omzuna koyun ki eliniz ayağınız kasılmasın. Acıya gelecek olursam eşim hafif zorladığı için ufak bir sızı haricinde acı oluşmadı. Yani ölmeyip buraya yazdıysam o kadar büyük bir acı değildir :)) Ben umarım çok yakın zamanda p... tamamen girmesine alışırım. Yapamayanlara belki bir desteğim olur diye yazmak istedim. Bir anlık inanın sonrasında o mutluluğu tarif edemem.

merhaba, hiç ağlamaya gerek yok inan bana sadece pes etmeden egzersizlere devam et. bir bakmışsın çok yol almışsın. kimimiz çok hızlı kimimiz çok yavaş ilerledik ama mutlaka mutlaka egzersiz yaptık.
lütfen kendine güven

yapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
kızz bende aynı senın gibiydim hersey itici geliodu ama bunu yenmek istiosan biryerden başla.. mesela sadece biraz ucu girdi dionya 2 3 gün öyle dene sonra hep bira daha içine almaya çalış.. herkez bir olmaz .. bagzısı hemen yapabilir bagzısı benım senın gibi yavas yavas yapabilir.. hem sana bişi diyimmi ben vajinme aparatları alabildiysem sen haydi haydi alırsın inan bana.. benden de sana tafsiye fazla geciktirme inan gün gectikce baskılar sagdan soldan çoğalıyor.. :)

Baskılardan ziyade ben bebişimin olmasını istiyorum. Ama egzersizleri yapamıyorum böyle ilerleyemiyorum. Eş denemesi yapıyorm sürekli. Çalıştığımız içinde haftada iki veya üç kere yapabiliyoruz. bi bakmışım regl oluyorum sürekli erteleniyor. cesaretleniyorum olcak diyorum ama sonuç yine aynı

Önce inceyle yapayım dedim kendimce. Ucunu soktum ilerletemedim ama.

Önce ince bir aparatla, vajinaya yabancı bir cismin girişi kanıtlanır, beynin buna ikna olur canım, daha sonra aparatını kalınlaştırırsın. Denemeye devam et , başlarda alamaman çok normal.

Çoğumuz ilk egzersiz denememizde başarısız olmuşuzdur birtanem, şahsen ben oldum, günlerce uğraştım sadece serçe parmağımın ilk boğumunu alabilmek için. Bir anda alan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez inan bana.

Biraz dişini sık alırken, hissettiğin acı zihninde artık bunu biliyorsun, korkularının seni engellemesine, erteletmesine izin verme. Cesaretini biliyorum, lütfen bırakma denemeye devam et.

Canım çok sağol desteğin olmazsa ne yapıcam ben. Eve gideyim deniycem birkere daha. Eşimde bi aksilik olmazsa erken gelcek eşli denemede yaparım.Kendime güvenmem lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…