- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.821
Canım önceden egzersizlerde nereye kadar gelmiştin, darısı bizlere :)Arkadaşlar dün gece yendim allah herkese yardimci olsun bu illetten kurtulmak için çok mutluyum
Öyle denicem canım bideçünkü bazen bendede aynı oluo herzaman giren aparatlar sadece biryere kadar girio gerisi gelmio :)
Yanlış mesaj:)Öyle denicem canım bide
yapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hepevet önce ince sonra kalınlastır.. sen nefes al ver nefes verirkene ıkın girer o.. ucu girince ister istemez kastıysan kendini ondan ilerlememiştir.. :)
ben sana sorarım seni cadı seni =))) sen benden habersiz nasıl ümitsizliğe kapılırsınyapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
Canım öyle deme birazcık çalış bak nasıl yapacaksın... ümitsizlik yokk bu konuda. sen idrarını yaparken tut bırak yapıyomusun?yapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
Hayır hayır umutsuzluk yok kendini hemen topla egzersizlere başla bir gün olur bir gün olmaz ama asla ümitsiz olmak yok kendine güven lütfen çünkü bu sorun evliliğimizi etkiliyor kendini güçlü hisset ve evliliğine sarıl 4 kolla.eşim bana denemek istemiyorum midem bulanıyor bile dedi ben pes etmedim kendim çalıştım birgün denemek istedi ve tam oldu artık ben hiç söylemiyorum deneyelim diye ama kendim sürekli çalışıyorum ve biliyor musun ilk defa eşim ben uyurken sarıldı sımsıkı.sen yedikçe sana bağlılığı artacak bunlari yazarken bile gözlerim doluyor önüne ne engel çıkarsa çıksın sen güçsüz değilsin başaracaksin hepimiz başaracağızyapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
olmuyor ne yapsam olmuyor. atlatamıyorum ben bu illeti ilerleme yok hatta daha kötüye gidiyorumben sana sorarım seni cadı seni =))) sen benden habersiz nasıl ümitsizliğe kapılırsınyapacaksın , başaracaksın.sana yakışmıyor böyle kendini bırakmak
yapıyorum o kaslarım hiç öyle güçlü bişeye de benzemiyorlar ben onlardan daha güçsüzüm demek kiCanım öyle deme birazcık çalış bak nasıl yapacaksın... ümitsizlik yokk bu konuda. sen idrarını yaparken tut bırak yapıyomusun?
senin ki emeklemeden koşmaya çalışan bebeğin isyanı kuzum. yavaş yavaş olacak meraketme. yavaş yavaş dediysem belkide 1 hafta ama kendinden emin kararlı denemelerle olacak inşallah.olmuyor ne yapsam olmuyor. atlatamıyorum ben bu illeti ilerleme yok hatta daha kötüye gidiyorum
canım olmuyor ne yapsam ne etsem aynıyım, ilerledim sanıyorum bi bakıyorum tekrar başa dönmüşüm. egzersiz yapamıyorum elimi götüremiyorum orayaHayır hayır umutsuzluk yok kendini hemen topla egzersizlere başla bir gün olur bir gün olmaz ama asla ümitsiz olmak yok kendine güven lütfen çünkü bu sorun evliliğimizi etkiliyor kendini güçlü hisset ve evliliğine sarıl 4 kolla.eşim bana denemek istemiyorum midem bulanıyor bile dedi ben pes etmedim kendim çalıştım birgün denemek istedi ve tam oldu artık ben hiç söylemiyorum deneyelim diye ama kendim sürekli çalışıyorum ve biliyor musun ilk defa eşim ben uyurken sarıldı sımsıkı.sen yedikçe sana bağlılığı artacak bunlari yazarken bile gözlerim doluyor önüne ne engel çıkarsa çıksın sen güçsüz değilsin başaracaksin hepimiz başaracağız
senin psikolojini atman lazım önce. Hiç korkma üstüne gitmezsen yenilirsin tabi. üzerine gitmemiz lazımyapıyorum o kaslarım hiç öyle güçlü bişeye de benzemiyorlar ben onlardan daha güçsüzüm demek ki
canım olmuyor ne yapsam ne etsem aynıyım, ilerledim sanıyorum bi bakıyorum tekrar başa dönmüşüm. egzersiz yapamıyorum elimi götüremiyorum orayabağıra bağıra ağlamak istiyorum. bunaldım artık
kızz bende aynı senın gibiydim hersey itici geliodu ama bunu yenmek istiosan biryerden başla.. mesela sadece biraz ucu girdi dionya 2 3 gün öyle dene sonra hep bira daha içine almaya çalış.. herkez bir olmaz .. bagzısı hemen yapabilir bagzısı benım senın gibi yavas yavas yapabilir.. hem sana bişi diyimmi ben vajinme aparatları alabildiysem sen haydi haydi alırsın inan bana.. benden de sana tafsiye fazla geciktirme inan gün gectikce baskılar sagdan soldan çoğalıyor.. :)yapamıycam ben atlatamıycam bunu. inancım gitti hep
Önce inceyle yapayım dedim kendimce. Ucunu soktum ilerletemedim ama.
Baskılardan ziyade ben bebişimin olmasını istiyorum. Ama egzersizleri yapamıyorum böyle ilerleyemiyorum. Eş denemesi yapıyorm sürekli. Çalıştığımız içinde haftada iki veya üç kere yapabiliyoruz. bi bakmışım regl oluyorum sürekli erteleniyor. cesaretleniyorum olcak diyorum ama sonuç yine aynı
Canım çok sağol desteğin olmazsa ne yapıcam ben. Eve gideyim deniycem birkere daha. Eşimde bi aksilik olmazsa erken gelcek eşli denemede yaparım.Kendime güvenmem lazım....Çoğumuz ilk egzersiz denememizde başarısız olmuşuzdur birtanem, şahsen ben oldum, günlerce uğraştım sadece serçe parmağımın ilk boğumunu alabilmek için. Bir anda alan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez inan bana.
Biraz dişini sık alırken, hissettiğin acı zihninde artık bunu biliyorsun, korkularının seni engellemesine, erteletmesine izin verme. Cesaretini biliyorum, lütfen bırakma denemeye devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?