- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.841
Canım çok sağol desteğin olmazsa ne yapıcam ben. Eve gideyim deniycem birkere daha. Eşimde bi aksilik olmazsa erken gelcek eşli denemede yaparım.Kendime güvenmem lazım....
canım öncelile kendini rahat bırak stres yapma. herkes nasıl yapıyorsa bunu bende yapacağım diye başla egzersize. şu an hangi aşamadasın bilmiyorum ama sana verebileceğim tavsiye şu olabilir. banyoda duş alırken köpüklendikten sonra tuvaletini yapargibi otur ve işaret parmağını i.ine alm aya çalış. ama köpüklü olsun vajinanın olduğu kısım o zaman ok kolay olacak bak. bir de ıkınırken parmağını yerleştir ve daha sonra derin nefes al, nefesini verirken de parmağını ittir. bunu başarırsan gerisi de ok kolay gelecektir. ama öncelikle kendine güven. gerekirse önce ağla rahatla sonra bunu denecanım olmuyor ne yapsam ne etsem aynıyım, ilerledim sanıyorum bi bakıyorum tekrar başa dönmüşüm. egzersiz yapamıyorum elimi götüremiyorum orayabağıra bağıra ağlamak istiyorum. bunaldım artık
Korktuğun icin itemiyorsun sanırım. Adet donemlerinde kullanilan tamponlardan al canım benim. Mini boy al. Kondom geçir üstüne. It yavas yavas vajina. Bir sefer yapsan atacaksin korkunu... korkma acı yok. Aci duymayacaksin. İneİnce oldugu icin fazla baski hissi bile olmayacak. İnce seylerle bassla... devami gelicekİnce deneyim dedim yavaş yavaş alıştırmak için. Daha önce hiç yapmadım çünkü egzersiz. Onu da girdiremedim ya gerçi
Bizimkiler çatır cutur doğuruyor valla masallah.. bi ben varım içlerinde heralde :)Okuldaki evli arkadaşlarıma acaba o da vajinusmus mu diye bakmaya başladım
branşım müzik :)Aaaa kimler öğretmen, branşlarınız ne kızlar
benim okuldakiler hep çocuklu hele yeni doğum yapan var tek derdi bebek muhabbeti yapmak..soğudum kadından valla ya..Ay bilmiyorum ki bi arkadaşım var okulda o da yapamamış
Yok zaten birazda eşimle inatlaştım ya o beyefendi görür diyorum:)
Biz doğudayız geneli genç öğretmen evli sayısı daha az:) bi arkadaş ekimde evlenmişti bide ben:) ikimizde aynı sıkıntıyla başkasını duymuyoruzbenim okuldakiler hep çocuklu hele yeni doğum yapan var tek derdi bebek muhabbeti yapmak..soğudum kadından valla ya..
Bende sinifciyim :) kızlar 2 haftadır deneme yapmadık hiç. 1 hafta yoğunluk bu hafta da hastalandım. Yarıya kadar almıştım sıkıntı olmaz inşallah değil mibranşım müzik :)
eş denemesinden önce egzersiz yaparsan sıkıntı olmaz bence.. başaranlar öyle söyleyor :))Bende sinifciyim :) kızlar 2 haftadır deneme yapmadık hiç. 1 hafta yoğunluk bu hafta da hastalandım. Yarıya kadar almıştım sıkıntı olmaz inşallah değil mi
Çok iyk süper gidiyorsun moralini bozma. Sana öyle geliyordur bir sey yoktur orda.. eger kagant rahat değilse muayene ol kadin doguma. Ben Vajinismus oldugumu anlar anlamaz gitmistim fizyolojik bisi varsa zaman kaybetmeyim diye.Bu arada eşimle deneme yaptık ve yarısını alabildim. Ama bemim orda sanki bi et parçası var ve rahim yolum sol tarafta. P...s o et parçasına takıldığı için ilerleywmiyo napcam ya
Ben suan ucuncu apaRattayim. Daha zor giriyor haliyle. Ucunda iken girmeyince geru cikarip bastan aliyordum eskiden o döngü oyle suruyodu. Bu kez geri cikarmiyorum. İtiyor um.. ama unutma asagi yönlü. . Popo yönünde. O zaman yavas yavaş giriyoe. Dakika tutuyorum suan. Ilk sokarken dört dakka surdu. Sonraki iki seferde bir dakka içinde girdi. İçeri sokunca hemen cikarma bes on dakka kalsin.kızlar ben 2. aparata yeni geçmiştim dün akşam 1. aparatı zor aldım yaaresmen inatlaştım üstüne gittikçe girmedi kör olasıca ne güzel ilerledim derken niye alamadım anlamadım popom acıdı ıkınmaktan yarın boş günüm akşama kadar bi ilerleme olur inşallah kızlar dua ediiiin
Eşime dedim burdaki doktorlara gitmem dedi. Bende ilde doktorlara giden arkadaşlarım var oraya gidelim dedim onada yok dedi. Sonra da ikna oldu bi kaç gün daha denicez olmazsa gitcez cumartesi... buranın sayesinde kendime güvenim geldi:) çok teşekkür ederim size:)Çok iyk süper gidiyorsun moralini bozma. Sana öyle geliyordur bir sey yoktur orda.. eger kagant rahat değilse muayene ol kadin doguma. Ben Vajinismus oldugumu anlar anlamaz gitmistim fizyolojik bisi varsa zaman kaybetmeyim diye.
altimda hicbir sey kalmadi orada tek kullanimlik uzun havlu gibi seyler vardi. Onu sardim koltuga yattim. Bacaklarini karnina dogru cek dedi doktor. Isik tutup elleriyle kenardan aralayip yanu kalcalardan hafif aralayip bakti. Vajinal hicbir sorunum olmadigini soyledi. Ultrasonla da bakti. yumurtaliklarima rahim boyuma vss... cok takilirsa kafana git muayene ol. Bisi olmaz..
Eşime dedim burdaki doktorlara gitmem dedi. Bende ilde doktorlara giden arkadaşlarım var oraya gidelim dedim onada yok dedi. Sonra da ikna oldu bi kaç gün daha denicez olmazsa gitcez cumartesi... buranın sayesinde kendime güvenim geldi:) çok teşekkür ederim size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?