Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok sağol desteğin olmazsa ne yapıcam ben. Eve gideyim deniycem birkere daha. Eşimde bi aksilik olmazsa erken gelcek eşli denemede yaparım.Kendime güvenmem lazım....

Kendine zaten güveniyorsun, bu konuda anlaşalım :) aklın karışık, hemen olmasını beklediğin için hayal kırıklığı yaşadın ama artık bunun normal bir süreç olduğunu biliyorsun, sabırla, peyderpey ilerlediğini göreceksin.

Senin yaşadığın duygulara çok kaptırdım kendimi, egzersiz yapmaya küstüm.( nasılsa olmuyor boşa çabalıyorum düşüncesine kapılmayan yoktur aramızda) Şunu anladım ki bu düşüncelerle sadece kendimi kandırmışım, zamanımdan çalmışım, başarımı günümü ertelemiş durmuşum. Cesaretini topla ve egzersizlerine aksatmadan devam et canım benim, zamanla gücünü gördükçe kendine inanamayacaksın, hepimiz yenmen için buradayız birtanem, kızlar ordusu var arkanda ona göre :)

canım öncelile kendini rahat bırak stres yapma. herkes nasıl yapıyorsa bunu bende yapacağım diye başla egzersize. şu an hangi aşamadasın bilmiyorum ama sana verebileceğim tavsiye şu olabilir. banyoda duş alırken köpüklendikten sonra tuvaletini yapargibi otur ve işaret parmağını i.ine alm aya çalış. ama köpüklü olsun vajinanın olduğu kısım o zaman ok kolay olacak bak. bir de ıkınırken parmağını yerleştir ve daha sonra derin nefes al, nefesini verirken de parmağını ittir. bunu başarırsan gerisi de ok kolay gelecektir. ama öncelikle kendine güven. gerekirse önce ağla rahatla sonra bunu dene

İnce deneyim dedim yavaş yavaş alıştırmak için. Daha önce hiç yapmadım çünkü egzersiz. Onu da girdiremedim ya gerçi
Korktuğun icin itemiyorsun sanırım. Adet donemlerinde kullanilan tamponlardan al canım benim. Mini boy al. Kondom geçir üstüne. It yavas yavas vajina. Bir sefer yapsan atacaksin korkunu... korkma acı yok. Aci duymayacaksin. İneİnce oldugu icin fazla baski hissi bile olmayacak. İnce seylerle bassla... devami gelicek

Pazar gununden beri yeniden ve daha güçlü biçimde egzersiz yapıyorum. Epegdir birakmis esimle deniyordum... ama olduramadik bugun son aparata gecis yapıcam nasipse... bana dua edin.. son aparat esiminkinden kalin. Onu birazcik yapsam bile büyük basari... haydee bismillah.. basliyoruzzz

benim okuldakiler hep çocuklu hele yeni doğum yapan var tek derdi bebek muhabbeti yapmak..soğudum kadından valla ya..
Biz doğudayız geneli genç öğretmen evli sayısı daha az:) bi arkadaş ekimde evlenmişti bide ben:) ikimizde aynı sıkıntıyla başkasını duymuyoruz

Bu arada eşimle deneme yaptık ve yarısını alabildim. Ama bemim orda sanki bi et parçası var ve rahim yolum sol tarafta. P...s o et parçasına takıldığı için ilerleywmiyo napcam ya

kızlar ben 2. aparata yeni geçmiştim dün akşam 1. aparatı zor aldım yaaresmen inatlaştım üstüne gittikçe girmedi kör olasıca ne güzel ilerledim derken niye alamadım anlamadım popom acıdı ıkınmaktan yarın boş günüm akşama kadar bi ilerleme olur inşallah kızlar dua ediiiin

Bu arada eşimle deneme yaptık ve yarısını alabildim. Ama bemim orda sanki bi et parçası var ve rahim yolum sol tarafta. P...s o et parçasına takıldığı için ilerleywmiyo napcam ya
Çok iyk süper gidiyorsun moralini bozma. Sana öyle geliyordur bir sey yoktur orda.. eger kagant rahat değilse muayene ol kadin doguma. Ben Vajinismus oldugumu anlar anlamaz gitmistim fizyolojik bisi varsa zaman kaybetmeyim diye.
altimda hicbir sey kalmadi orada tek kullanimlik uzun havlu gibi seyler vardi. Onu sardim koltuga yattim. Bacaklarini karnina dogru cek dedi doktor. Isik tutup elleriyle kenardan aralayip yanu kalcalardan hafif aralayip bakti. Vajinal hicbir sorunum olmadigini soyledi. Ultrasonla da bakti. yumurtaliklarima rahim boyuma vss... cok takilirsa kafana git muayene ol. Bisi olmaz..

Ben suan ucuncu apaRattayim. Daha zor giriyor haliyle. Ucunda iken girmeyince geru cikarip bastan aliyordum eskiden o döngü oyle suruyodu. Bu kez geri cikarmiyorum. İtiyor um.. ama unutma asagi yönlü. . Popo yönünde. O zaman yavas yavaş giriyoe. Dakika tutuyorum suan. Ilk sokarken dört dakka surdu. Sonraki iki seferde bir dakka içinde girdi. İçeri sokunca hemen cikarma bes on dakka kalsin.

tam doğru yere yerleştiremedim kaygısı oluyor o yüzden başa sarıp durdum tabi çok sinir oldum. bakalım yarın nasıl olacak dediğin gibi bekletip ilerleyeceğim bu sefer..

Eşime dedim burdaki doktorlara gitmem dedi. Bende ilde doktorlara giden arkadaşlarım var oraya gidelim dedim onada yok dedi. Sonra da ikna oldu bi kaç gün daha denicez olmazsa gitcez cumartesi... buranın sayesinde kendime güvenim geldi:) çok teşekkür ederim size:)

Valla 11 aydir çekiyorum. Cok hayal kırıklığı yaşadım. Tamam artik dedigim anda tamam olmadığıyla yuzlestim. Ama hic pes etmedim. Ben de artık bitsin istiyorum. ... insallah burada kurtulmayanimiz kalmasinnn

iyi akşamlar arkadaşlar bende vajinusmus mağdurlarındanım 9 aylık evliyim. hala sorunu çözemedik.yazılanları okudumda 2 gün önce bi doktora gittim muayene oldum sizin anlattığınız tenikleri uygulayacağını anlattı ama seanslar için 3000tl istiyo(o kadar para vermek istemiyorum) burdan anlatabilirmisiniz ayrıntılı olarak banada nasıl yenerim bu illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…