Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla 11 aydir çekiyorum. Cok hayal kırıklığı yaşadım. Tamam artik dedigim anda tamam olmadığıyla yuzlestim. Ama hic pes etmedim. Ben de artık bitsin istiyorum. ... insallah burada kurtulmayanimiz kalmasinnn
İnşallah sende en kısa zamanda atlatırsın canım:)

Kızlar eşimle deneme yaptık yarıdan da fazlasını alabildim fakat kanamam olmadı ve eşim tamamen girmedi diyo. Daha kızlık bozulmamistir değil mi
Aslında bak buda iyiye işaret benimde kan gelmiyo ama tam birleşmede gelirmiş kan sanırım adanis öyle demişti

Aslında bak buda iyiye işaret benimde kan gelmiyo ama tam birleşmede gelirmiş kan sanırım adanis öyle demişti
dünkü halimden sonra çok iyi bi işaret bu artık vazgeçmek yoooook, umutsuzluk hele hiç yooook :) canım moralim bozuldu kanı görmeyince illaki geliyordur diyorum bi damla da olsa. ama dediğin gibi tam birleşmede gelirmiş sonradan öğrendim. Olsun yinede bu çok iyi daha iyiye gidiyorum :)

Kızlar ben bir sürü egzersiz yaptım. Hatta en son penis büyüklüğünde aparati aldım. Simdiye kadar hic kan gelmedi. Esimle denerken de gelmedi... bence buna takilmayin... gelnedigi de oluyor sanırım

merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.çok fazla programı bilmiyor olabilirim.. ama burda sizlerle derleşmek sıkıntılarımı paylaşmak istedim. lütfen bana yardım edin. ben de 2 snelik evliyim ve vajinismusum.. bu sorunu ne yaptıysak halledemedik. en sonunda tedavi görmeye karar verdik. ilk görüşmede parmak egzersizi dediler.. ve çok zorlanıyorum...nasıl atlatabilirim. bu hastalığı yenenler varsa lütfen bana yardım etsin. şimdiden teşekkürler...

Ama penis yarisina kadar alabiliyosun! Cok buyuk bi basari yaa!! Supersin! Bende basarmak istiyorummm!!! Cok mutsuzuum!!
Sen ne durumdasın canım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Çok denedim egzersiz yapmayı ama yapamadım. Yarısını uzun zamandır alabiliyordum zaten. Dün denediğimizde biraz daha ilerledik ve eşim içinde demese yemin ederim anlamadım içinde olduğunu.

Ben egzersizin basindayim! Yani yapmaya calisiyorum! Ilk gun bakamiyodum bile! Sadece baktigimda resmen igreniyodum agliyodum! Sonra incelemeye basladim! Parmakla yapmaya baladim ama bi bogumunu aldiktan sonra icindeki et parcalarini hissedince kotu oldum tansiyonum dustu resmen terledim falan! Sonra kendime aparat yaptin parmak kalinliginda! Ucuna zeytinyag surup onunda bi bogumdan fazlasini alabildim! Cok buyuk bi gelisme degil belki ama o gun dunyalar benim olmustu!!! Ama simdi aradan haftalar gecti ve ilerleyemiyorum!!!!

banada yardın edin lütfen ne gibi egzersizler yapılıyor.bana daha önce gittiğim doktor parmak egzersizini sölemişti onu yapabiliyorum ama ilişkiye giremiyoruz parmaktan sonra ne yapmak gerekiyor.

Anladım canım peki p...si alamıyor musun hiç? Bende anestol falan kullandım ama sürdüğüm yer orası değilmiş. Anestol iyi geliyor uyuşturuyor diyordum, yanlış yere sürdüğümü anladığımda demek ki acımıyormuş dedim çünkü yarısını alabiliyordum. Egzersiz yapayım diye aynanın karşısına geçince anladım orası olmadığını. Merak ettim oramı öğrenmek istedim. Elimi değdirdiğim an yaraya ellersin ya sızlar gibi olur aynı öyle oldu yapmadım bıraktım.

[QUOTE="umutsuzolmaz, post: 39777890, member: 6415canim parmak egzersizi yapabiliyorsan cok az kalmis bitmesine.iki parmak yapabiliyor musun.[/QUOTE]
Kendind aparat hazirlayabilirsin.ben kaleme pecete sardim.strecledim ve prezervatife gecirdim bol kayganlastirici ile girdirdim tabi inceden kalina dogru sen de boyle yapabilirsin.zaten bu asamalari yapinca mutlusona ulasiysn.sormak istedigin seyler olursa sor canim.

ben sadece orta parmağımı sokabiliyorum orda kaldım. doktor ondan sonra hemen ilişki denemesi istedi ama olmadı. bende bıraktım. şimdi tekrar başlıycam kalınlaştırmam lazım başka neler yapmalıyım

Kızlar, her zaman kan gelmeyebilir, aklınızı ona odaklamayın. Tam birleşme yaşanıp, hiç, bir damla bile kan gelmeyebilir, çok normal bu durum. Bazılarımızın kızlık zarı oldukça esnektir sadece doğum sırasında zedelenir. Eşli deneme esnasında, egzersiz yaparken hiç kanama olmadı bende, kanama dediğimde birkaç damla pembe renkli bir sıvı, korkmanıza hiç gerek yok. Egzerszilerinizi ya da eşli denemelerinizi buna odaklı yapmayın, bırakın bozulursa bozulsun ya da zarınız zaten esnekse kanama olmayacaktır.

[QUOTElkes, post: 39777060, member: 663720"]merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.çok fazla programı bilmiyor olabilirim.. ama burda sizlerle derleşmek sıkıntılarımı paylaşmak istedim. lütfen bana yardım edin. ben de 2 snelik evliyim ve vajinismusum.. bu sorunu ne yaptıysak halledemedik. en sonunda tedavi görmeye karar verdik. ilk görüşmede parmak egzersizi dediler.. ve çok zorlanıyorum...nasıl atlatabilirim. bu hastalığı yenenler varsa lütfen bana yardım etsin. şimdiden teşekkürler...[/QUOTE]
Canim hosgeldin aramiza ben de burda ki arkadaslar sayesinde yendim.birbucuk yil yasadim bu durumu.ama yendigin zaman keske bu kadar basit biseyi daha once cabalasaydim da kendimd dert etmeseydim diyosun.canim eger parmak yapamiyosan kendine mum veya kalem tarzi biseyle aparat yap ve gunluk bi saat yarim saat calis.inan bak bunlari bi yapabilsen iliski cok daha kolay oluyor.sormak istedigin seyler olursa mutlaka sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…