- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.881
ben sadece orta parmağımı sokabiliyorum orda kaldım. doktor ondan sonra hemen ilişki denemesi istedi ama olmadı. bende bıraktım. şimdi tekrar başlıycam kalınlaştırmam lazım başka neler yapmalıyım
Canim bence aparatla biraz daha calis kendini rahat hissedinceye kadar.sonra es denemesine gec.az once anlattiklarimla ise baslarsan es denemesinde tekrar sorarsin ve ayrintili bilgilendirme olur canim burda ama merak etme bak en buyuk kismi gecmissin baslangici yapmissinben sadece orta parmağımı sokabiliyorum orda kaldım. doktor ondan sonra hemen ilişki denemesi istedi ama olmadı. bende bıraktım. şimdi tekrar başlıycam kalınlaştırmam lazım başka neler yapmalıyım
aynen öle oldu ondan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım zaten çok teşekkür ederim tavsileriniz içinCanım orta parmağını tamamen alabiliyorsan iki parmağını küs şekline getirip, bu şeklide almayı deneyebilirsin. Ya da kendine orta parmaktan biraz daha kalın bir aparat yapabilirsin. Tek parmağı almak, eşli deneme için yeterli olmuyor maalesef.
aynen öle oldu ondan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım zaten çok teşekkür ederim tavsileriniz için
burda yazılanları okuduktan sonra cesaretim yerine geldi demekki yenilebiliyomuşDaha detaylı yazıcam sana ne yapman gerektiğini, cesur ol canım, göstermiş olacağın küçük bir cesaret bile bu dertle baş etmene yardımcı olacaktır.
burda yazılanları okuduktan sonra cesaretim yerine geldi demekki yenilebiliyomuş
inşallah ya 9 aydır içim içimi yiyo kurtulursam şu illetten çoook mutlu olucamCanim bence aparatla biraz daha calis kendini rahat hissedinceye kadar.sonra es denemesine gec.az once anlattiklarimla ise baslarsan es denemesinde tekrar sorarsin ve ayrintili bilgilendirme olur canim burda ama merak etme bak en buyuk kismi gecmissin baslangici yapmissin
Kızlar merhaba:) dün denedim ve yarısını aldım daha ileri gitmiyo
Acısına dayanamafığım için değil aslında. Çok bi acıda olmadı senin söylediğin pozisyonda aldığımda. Ama p...sin gitceği yer tam bulamadıkTabii ki gidiyor, gerçekten söylediğin gibi olsaydı doğamamış bir dolu insan olmamız gerekirdi.
Tam olarak takıldığın noktaya oldukça aşinayım, ne demek istediğini, nereyi kastettiğini anlıyorum, o noktayı aşabilirsen p..sin girmesi saniye almayacak. Gitmiyor dediğin noktada dur, p..si çıkarma hafif yansa da, acı da hissetsen sakın çıkarma. 10-15 saniye kadar tut, fazla da tutma sönme olabilir. Daha sonra aynı nefes egzersiziyle devam et, nefes al, nefesini verirken ıkınarak ve elinle kontrol ederek p..si almaya devam et. Olmuyor deme, olmalı, olacak. Biraz dişini sık, korktuğun için acı hissedebilirsin, pes etme, dayan, yendiğin zaman hissedeceğiniz mutluluğu düşün, paha biçilemez bence, sivrisinek ısırığı kadar acı bu duygunun yanında koca bir hiç.
Acısına dayanamafığım için değil aslında. Çok bi acıda olmadı senin söylediğin pozisyonda aldığımda. Ama p...sin gitceği yer tam bulamadıkorda bi er parçası vardı sanki gitmedi
O pütürlü şeyden farklı sanki sarkmış bi et parçası var gibi. Eşim yoktur diyo ama doktora gitmek için eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Çünkü burdakilere güvenmediğini söylüyor. Bi kaç kez daha deneyim inşallah olur. Yani acısı dayanılmayacak bi acı değil. git gide vajinamda alışır umarım:)Ben hala genelde 3. denemeden sonra alabiliyorum, senin bu sorunu henüz başlardayken yaşaman da çok normal aslında. Sana ne yaptığımı söyleyeyim, umarım sende de işe yarar. İlk denemede genelde yarısına kadar alabiliyorum, yolu bulmakta zorlanıyorum, p..si çıkarıyorum, tekrar alıyorum yine yarısını alabiliyorum sonra bir "hayydaaa" sözüyle sinirlerimi yatıştırıyorumtekrar p..si alıyorum, 3. veya 4. kez aldığımda her seferinde vajinayı esnettiğim için çok daha rahat giriyor. Popo yönünde, hafif eğimli olarak almaya çalış, p..sin yarısını aldığında ileri-geri oynat vücudunla, nasılsa yolu bulacak. Söylediğim nefes egzersiziyle de dene, bunları yaparken.
Et parçası dediğin sanırım vajinanın içerisindeki pütürlü yapı, yoksa ben et parçası filan bilmiyorum :)
Bu arada acı sebebiyle değil de yolu bulamadığın için alamıyor olman senin için bir avantaj, söylediğim gibi deneyerek yolu rahatlıkla bulabilirsin.
Çol sevindim çalışmaya devam:)2. aparatı bugün daha rahat aldım .. çalışmaya devam
2. aparatı bugün daha rahat aldım .. çalışmaya devam
merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum.çok fazla programı bilmiyor olabilirim.. ama burda sizlerle derleşmek sıkıntılarımı paylaşmak istedim. lütfen bana yardım edin. ben de 2 snelik evliyim ve vajinismusum.. bu sorunu ne yaptıysak halledemedik. en sonunda tedavi görmeye karar verdik. ilk görüşmede parmak egzersizi dediler.. ve çok zorlanıyorum...nasıl atlatabilirim. bu hastalığı yenenler varsa lütfen bana yardım etsin. şimdiden teşekkürler...
O pütürlü şeyden farklı sanki sarkmış bi et parçası var gibi. Eşim yoktur diyo ama doktora gitmek için eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Çünkü burdakilere güvenmediğini söylüyor. Bi kaç kez daha deneyim inşallah olur. Yani acısı dayanılmayacak bi acı değil. git gide vajinamda alışır umarım:)
arkadaşım ben özel msj yazdım ama bakabilir misin?Çol sevindim çalışmaya devam:)
yaşadığı ilde ki dr ları kastediyor galiba. bu arada özel msj yazdım sanada =))Buradakilere güvenmiyor derken?
İnşallah canım, hepimiz aynı tecrübeyi yaşadık, alışmayan yok endişelenme.
Canım burda özeldekiler erkek devlette bayan var ama doğumhaneden çıkamıyo. Bide çok kez duydum yanlış teşhis koyduklarını. O yüzdwen güvenemiyoruz. İl merkezine gitmemiz gerek eşime diyorum onada pek gönlü yok. e bende olmazsa mayısa kadar bekleyemem öncesinde memlekete gitmicez. en son dedi 1hafta daha deneyelim olmazsa gideriz dediBuradakilere güvenmiyor derken?
İnşallah canım, hepimiz aynı tecrübeyi yaşadık, alışmayan yok endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?