Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anlıyorum, sen doğuda görev yapıyordun sanırım. Güven şart gerçekten, neler duyuyoruz bazen, fiziksel bir problem yaşanmadığı halde zarı alınanlar var. Üstelik bu operasyon sorunun çözümüne en ufak bir katkı sağlamıyor. İyice araştırıp öyle muayane olmak en sağlıklısı.

Bende ildeki özel hastanelerde bi kaç tane iyi doktor duymuştum. eşim onu son ihitmal diye düşünüyo. denemeye devam edelim 1hafta daha :)

Bende ildeki özel hastanelerde bi kaç tane iyi doktor duymuştum. eşim onu son ihitmal diye düşünüyo. denemeye devam edelim 1hafta daha :)
bende bi sefer özel hastaneye gittim kadın doğum uzmanına.. bu ilde bile sana yardımcı olacak bi doktor yok cinsel terapi uzmanına git dedi ..ağlayarak çıktım odadan.. bu süreçte çok hassas oluoyruz sakince evde egzersiz yapmak en iyisi bence.. doktor da aparat verip eve gönderiyor iş sende bitiyor yani.

1 haftada neler değişir göreceksin =)) 1 gecede bile neler değişir hatta. ben 5 dk önce olmuyor işte olmayacak diye ağlayacakken eşim sakın bırakma diye uyardığında , eyvah bu defa kesin fırça yiyeceğim diye düşündüğümde 5 dk sonra yenmiştim =) darısı başınıza inşallah.

Ben bi problem var mı diye gitmeyi düşünüyorum canım
Aslında ilk defa kendime olan güvenim bu kadar tam:) yani önceden başlarken acıyacak diyodum... en azından o korkuyu aştım ve korkumun üzerine gidebiliyorum:)

süpersin =) inşallah çok yakında güzel haberlerini alacağımıza inandım ben.

Ayy inşallah:))
dualarımız sizinle. sakın telaş yapmayın.unutmayın bugün olmazsa yarın,ama sizde artık olacağını biliyorsunuz tabi Allahın izniyle.yensen bile mesela o gün havanda olmasan ,yapamayabilirsin o yüzden bu ihtimali de düşünün sakın endişelenmeyin.

Acısına dayanamafığım için değil aslında. Çok bi acıda olmadı senin söylediğin pozisyonda aldığımda. Ama p...sin gitceği yer tam bulamadık orda bi er parçası vardı sanki gitmedi

aynı problem bende de var :/ iki parmak yapmadan eş denemesi yapıyoruz.ama yarısı oluyor ilerlemiyor. denemediğim pozisyon kalmadı artık gülerek deniyoruz düşünün.
math27 sen iki parmak yapmış mıydın ?

arkadaşlar bir de şunu sormak istiyorum .hala beynim kabullenemedi sanırım.tamam tek parmağı çok kolay yapıyorum hiç korkum yok endişem yok.iki parmak yapınca vajina girişi esneyecek mi gerçekten? yani gözle görülür derecede mi olacak?

merhabalar,bu sıkıntıyı yaşayanların cinsel hayatları sonrasında nasıl devam ediyor? her defasında parmak egzersiziyle mi başlıyorsunuz?

merhabalar,bu sıkıntıyı yaşayanların cinsel hayatları sonrasında nasıl devam ediyor? her defasında parmak egzersiziyle mi başlıyorsunuz?
merhaba arkadaşım çıkış saatime denk geldi msj ınız ben şimdi buna cvp yazıcam ama sizden ricam yarın erken saatte girme şansınız olursa ayrıntılı konuşalım olmaz mı?

bu egzersizler vajinayı esnetmez, sadece vajinanıza ağrısız birşeylerin girebildiğini, beyninize yavaş yavaş kabullendirmiş olursunuz.
vajina aynen afedersiniz anüs gibidir. anüs nasıl vajinadan da belki küçük bir delikken. dışkılama sırasında nasıl genişler ve sonunda eski haline döner. aynen vajinada aslında böyle.
dışardan birşey girmek istese anüsüde sıkı sıkı kasarsınız değilmi?

bu sorunu yaşayanlar yendiğinde olay bitmiştir birkaç denemede tedirgin olursunuz ama sonra zevk almaya başlarsın ve herşey normale döner.

2parmak yaptım ben ve inan ilk parmak kadar zorda olmuyo acımıyo da

Canim aslinda esneme diye bisey olmuyo.iki parmak yapmamizin nedeni oraya kalin biseyin girmesini beynimize anlatmak.belki biraz acik olacak ama biz uc aydir tam Iliski yasiyoruz.ilk giriste ben once parmagimi girdiriyorum ki girisi bulayim.o zaman bile va.... ilk zamanki gibi oldugunu ve esnemedigini farkediyorum.iliski esnasinda buyuyor aciliyor sonrasinda eski haline donuyo.simdi kendimi inceliyorum da hala eskisi gibi kocaman bir delik falan yok.oyle olsaydi zaten mikrop kapardik.gecen seneye gore bu send fark şu artik oraya bisey girecegini kabullendim.iliskide canim yanmiyor.birde mesela o gun canim istemiyorsa yorgunsam falan biraz daha zaman aliyor iceri almam.ama moralim falan iyiyse hazirsam cok daha kolay.fiziksel degil bu durum psikolojik.bunu yenmenin caresi beynimize bu dogal isleyisi kabullendirmek.

Canim hosgeldin aramiza ben de burda ki arkadaslar sayesinde yendim.birbucuk yil yasadim bu durumu.ama yendigin zaman keske bu kadar basit biseyi daha once cabalasaydim da kendimd dert etmeseydim diyosun.canim eger parmak yapamiyosan kendine mum veya kalem tarzi biseyle aparat yap ve gunluk bi saat yarim saat calis.inan bak bunlari bi yapabilsen iliski cok daha kolay oluyor.sormak istedigin seyler olursa mutlaka sor.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim.. peki aparat bilmiyorum ki hiç hijyenik gelmiyor. daha iyi mi olur acaba bilemiyorum. sen nasıl yendin peki nasıl oldu anlatabilirmisin sakıncası yoksa

çok teşekkür ederim.. peki aparat bilmiyorum ki hiç hijyenik gelmiyor. daha iyi mi olur acaba bilemiyorum. sen nasıl yendin peki nasıl oldu anlatabilirmisin sakıncası yoksa[/QUOTE]
Canim ben Ilk alti ay burdan habersiz oyle gecirdim burayi bulunca ilk sayfalarda yazan butun egzersizleri yaptim.tek parmak cift parmak sonra boy boy aparat.en sonunda kurtuldum.egzersizleri yaparken hijyene cok dikkat ettim.aynanin karsisinda altima carsaf serdim.birde her defasinda ellerimi yikadim ve hergun ayri prezervatif kullandim.kutu kutu bitti ama napalim olsun.doktora da gittim alttan muayene oldum hersey normal dedi mikrop falan kapmamisimyani.sen bu durumu halletmeye bak bunlari kafana takma canim.

Evet canim yaa! Banada egzersiz cok itici geliyo ama ugrasiyorum! Pes etmek yok! Basaricam insallah! Dogrusunu soylemek gerekirse penis sadece gerdek gecesi denedik! Yani 3 yil once!!! Ben 3 yillik evliyim canim! Ve o gun bugundur cok aci hissettigim icin bi daha hic denemedik! Yani ilk hafta her gun denedik ama olmadi izin vermedim bile hep itiyodum esimi! Balayim resmen kabus oldu! Anladikki bi problem var ustune gitmedi esim anlayisla karsiladi! 1 yil boyunca doktora gittim bi isime yaramadi biraktim! Sonra ustune dusmemeye karar verdik belki dusunmezsek olur kendiliginden diye! Ama hic denzmiyorduk! Yani sadece zevk almak icin surtunme yoluyla yapiyoduk! Oule boyle aradan 3 yil gecti ve ben ayniyim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…