- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.921
umutsuz olma yaparsınn..Evet canim yaa! Banada egzersiz cok itici geliyo ama ugrasiyorum! Pes etmek yok! Basaricam insallah! Dogrusunu soylemek gerekirse penis sadece gerdek gecesi denedik! Yani 3 yil once!!! Ben 3 yillik evliyim canim! Ve o gun bugundur cok aci hissettigim icin bi daha hic denemedik! Yani ilk hafta her gun denedik ama olmadi izin vermedim bile hep itiyodum esimi! Balayim resmen kabus oldu! Anladikki bi problem var ustune gitmedi esim anlayisla karsiladi! 1 yil boyunca doktora gittim bi isime yaramadi biraktim! Sonra ustune dusmemeye karar verdik belki dusunmezsek olur kendiliginden diye! Ama hic denzmiyorduk! Yani sadece zevk almak icin surtunme yoluyla yapiyoduk! Oule boyle aradan 3 yil gecti ve ben ayniyim!!!!
canım ilk defa hepsini aldığımda bile kan gelmedi. Ağlayacaktım neredeyse. Eşime dedim neden normal olmuyo neden gelmedi dedim. bazılarında gelmiyomuş en ufak bir soru işaretim şüphem yok için rahat olsun dedi ama yine de üzgündüm. Ama onun anlayışlı olduğunu gördükçe ona olan sevgim yükseldi. sen eşinle konuş canım. konuşunca rahatlarsın. Bi de ilk denemeden sonraki günki tam birleşme de iki damla kan geldi. bir sonraki denemelerde tam birleşmede gelebilir. hatta bende üçüncü denemede bayağı kan geldi. bende ki durumda çok farklı. üç gün önce son denemeyi yaptım ve hala ara ara kan geliyo. neden böyle oluyo bilmiyorum. illa çözeceğim diye kendimi çok zorladım. bayağı zorladım. zedeledim zarar mı verdim bilmiyorum. neyse sen merak etme tam birleşme de bi sonraki denemelerde gelebilir. ya da gelmeyen zar tipindedir. eşinle konuş bana güveniyor musun de. güvenmiyosan hastaneye gidelim de. kafan rahat olsun bu konu da muhakkakdünkü halimden sonra çok iyi bi işaret bu artık vazgeçmek yoooook, umutsuzluk hele hiç yooook :) canım moralim bozuldu kanı görmeyince illaki geliyordur diyorum bi damla da olsa. ama dediğin gibi tam birleşmede gelirmiş sonradan öğrendim. Olsun yinede bu çok iyi daha iyiye gidiyorum :)
Insallah cnm yaa!!umutsuz olma yaparsınn..
Canım eşim zaten beni rahatlatmaya çalıştı ben diyorum neden gelmiyor, gelmesi gerekmez mi bi damlada olsa diyorum. Eşim tam birleşme olmadı zaten hem olmuş olsa bile kan gelmeyenlerde var bunu sen benden iyi biliyorsun dedi. Ama ben kan gelmezse doktora giderim kendimi rahatlatmak için. Allahıma şükürler olsun eşiminde güveni tam. Kendi içimi rahatlatmak için giderim.canım ilk defa hepsini aldığımda bile kan gelmedi. Ağlayacaktım neredeyse. Eşime dedim neden normal olmuyo neden gelmedi dedim. bazılarında gelmiyomuş en ufak bir soru işaretim şüphem yok için rahat olsun dedi ama yine de üzgündüm. Ama onun anlayışlı olduğunu gördükçe ona olan sevgim yükseldi. sen eşinle konuş canım. konuşunca rahatlarsın. Bi de ilk denemeden sonraki günki tam birleşme de iki damla kan geldi. bir sonraki denemelerde tam birleşmede gelebilir. hatta bende üçüncü denemede bayağı kan geldi. bende ki durumda çok farklı. üç gün önce son denemeyi yaptım ve hala ara ara kan geliyo. neden böyle oluyo bilmiyorum. illa çözeceğim diye kendimi çok zorladım. bayağı zorladım. zedeledim zarar mı verdim bilmiyorum. neyse sen merak etme tam birleşme de bi sonraki denemelerde gelebilir. ya da gelmeyen zar tipindedir. eşinle konuş bana güveniyor musun de. güvenmiyosan hastaneye gidelim de. kafan rahat olsun bu konu da muhakkak
Canim yarisini alabiliyorsan mutlaka altta olacagin pozisyonu dene.ustte p....yolu bulamiyordurbelki de.sen altta ol biraz alinca bacaklarini esinin beline dola ve Ikin.bu sekilde hepsi kolaylikla girecektirDün yine olmadı hatta bu sefer hiç yapamadım üstte olduğum pozisyonda. Sonra her zaman yaptığımız gibi yaptım yine yikrısı oldu ama gerisi gwlmiyo. Aşırı bi acı duymuyorum ama yine de yapamıyorum
Aynı bizde başlarda çok denedik, olmadı bıraktık her seferinde. Üstüne düşmedik zamana bırakalım diye ama değişen hiçbirşey olmadı aksine daha da korkmaya başladım eşim oraya getirmeden itmeye başlıyordum. Denemeyi de bırakmıştık bi süre. Kimselere anlatamıyordum sıkıntımı, kimseyle paylaşamıyordum. Sonra bu siteyi buldum burda başaranları görünce bende yapabilirim yapıcam da diye üstüne düşmeye başladım şükürler olsun ki bitecek gibi, çok daha rahatım. Kendime güvenim geldi korku aklımda yok artık. Üstüne düşmezsen hiçbir halt olmuyo. Seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun...Evet canim yaa! Banada egzersiz cok itici geliyo ama ugrasiyorum! Pes etmek yok! Basaricam insallah! Dogrusunu soylemek gerekirse penis sadece gerdek gecesi denedik! Yani 3 yil once!!! Ben 3 yillik evliyim canim! Ve o gun bugundur cok aci hissettigim icin bi daha hic denemedik! Yani ilk hafta her gun denedik ama olmadi izin vermedim bile hep itiyodum esimi! Balayim resmen kabus oldu! Anladikki bi problem var ustune gitmedi esim anlayisla karsiladi! 1 yil boyunca doktora gittim bi isime yaramadi biraktim! Sonra ustune dusmemeye karar verdik belki dusunmezsek olur kendiliginden diye! Ama hic denzmiyorduk! Yani sadece zevk almak icin surtunme yoluyla yapiyoduk! Oule boyle aradan 3 yil gecti ve ben ayniyim!!!!
bende üstte denediğimde nasıl iteceğimi bilemedim içim bulandı kustum eşime çok mahcup olmuştum.Canim yarisini alabiliyorsan mutlaka altta olacagin pozisyonu dene.ustte p....yolu bulamiyordurbelki de.sen altta ol biraz alinca bacaklarini esinin beline dola ve Ikin.bu sekilde hepsi kolaylikla girecektir
Canim herkesin durumu farkli olur.ben uc aydir tam Iliski yasiyorum ama bir damla bile kan gelmedi.egzersuzlerde cok esnetmisim.cokkafama taktim.alttan muayene olunca doktor soyledi zarin ancak dogumda yirtilir dedi.ben de illa esimi cagirayim ona da soyleyin diye tutturdum.doktorda sana siddet mi uygular dedi.kesinlikle hayir dedim ben takinti yapiyodum.esimle konustu doktor.esim garibim neye ugradigini sasirdi.bana kūstu ben senden asla suphelenmedigimi soyledigim halde bunu yaptin dedi:) ama olsun aksama gonlunu aldim baristik.en azindan ben rahatladim.yaaaa iste zar hikayem bu kizlar.kendimi ispatlaycm diye bu cadiliklari yaptimCailisım eşim zaten beni rahatlatmaya çalıştı ben diyorum neden gelmiyor, gelmesi gerekmez mi bi damlada olsa diyorum. Eşim tam birleşme olmadı zaten hem olmuş olsa bile kan gelmeyenlerde var bunu sen benden iyi biliyorsun dedi. Ama ben kan gelmezse doktora giderim kendimi rahatlatmak için. Allahıma şükürler olsun eşiminde güveni tam. Kendi içimi rahatlatmak için giderim.
Senin duruma gelince de tatlım hiçbir fikrim yok. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş biliyorsun :)
Ben de en kalinaparati bile alirken ustte kesinlikle girdiremedim.cunku yolu bulamiyodum ben ugrasirken esim sönūyodu.kendine Iskence etme.bu soyledigimi bi dene canim.bunu yaparken esinsenin komutlarina uysun yani kontrol yine sen de oluyobende üstte denediğimde nasıl iteceğimi bilemedim içim bulandı kustum eşime k mahcup olmuştum.
Aynen canim! Dedigin gibi ustune dusmezsen bi ilerleme olmuyo!! Allah hepimize yardimci olsun!!Aynı bizde başlarda çok denedik, olmadı bıraktık her seferinde. Üstüne düşmedik zamana bırakalım diye ama değişen hiçbirşey olmadı aksine daha da korkmaya başladım eşim oraya getirmeden itmeye başlıyordum. Denemeyi de bırakmıştık bi süre. Kimselere anlatamıyordum sıkıntımı, kimseyle paylaşamıyordum. Sonra bu siteyi buldum burda başaranları görünce bende yapabilirim yapıcam da diye üstüne düşmeye başladım şükürler olsun ki bitecek gibi, çok daha rahatım. Kendime güvenim geldi korku aklımda yok artık. Üstüne düşmezsen hiçbir halt olmuyo. Seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun...
yeni bi cadılık da benden gelicek :) doktordan duymazsam rahat etmem napiiim :)Canim herkesin durumu farkli olur.ben uc aydir tam Iliski yasiyorum ama bir damla bile kan gelmedi.egzersuzlerde cok esnetmisim.cokkafama taktim.alttan muayene olunca doktor soyledi zarin ancak dogumda yirtilir dedi.ben de illa esimi cagirayim ona da soyleyin diye tutturdum.doktorda sana siddet mi uygular dedi.kesinlikle hayir dedim ben takinti yapiyodum.esimle konustu doktor.esim garibim neye ugradigini sasirdi.bana kūstu ben senden asla suphelenmedigimi soyledigim halde bunu yaptin dedi:) ama olsun aksama gonlunu aldim baristik.en azindan ben rahatladim.yaaaa iste zar hikayem bu kizlar.kendimi ispatlaycm diye bu cadiliklari yaptim
Evet aynen cnm ama bunu yeni yeni anladim iste! Hani uzerine dusmezssek belki vajinismus oldugumu unuturum ve bi gun zevk alirsam oluverir diye dusunduk! Ama sadece zaman kaybi oldu! Sakin benim gibi dusunmeyin kizlar zaman hizla akip geciyo ve bisey ilerlemiyo! Mecburen ustune dusmek lazim biseyler yapmak yenmek icin ugrasmak lazim! Ve bu milletin cocuk dusunmuyomusunuz sorusu beni delirtiyoooo yaaa! Kirk yilda bir gordugum insanlar bu soruyu soruyolar her seferinde yalan soylemek zorunda kaliyorum! Belki cocugum olmuyo onu hic dusunmuyolar!! Artik yalan soyledigimi de belli ediyorum sanki! Cunku cok istiyoruz bi bebek! Hele esim!! Offf Allahim yardim et!!!Kesinlikle zamana birakip ertelemeyin.simdi bebek istiyoruz kimse bilmiyor ki biz daha uc aydir iliski yasiyoruz.cevredekiler iki seneye girecek bebek yok mu diyolar.bu vile insanin psikolojisini bozuyor.ama cok sukur bitti bu durum.siz de basaracaksiniz kizlar.ama sakin ha zamanla olur.kendiliginden olur drmek yok
Yapmaya çalıştık ama ben acımadığı halde kendimi sıkıyorum ona napacam ya bilmiyorumCanim yarisini alabiliyorsan mutlaka altta olacagin pozisyonu dene.ustte p....yolu bulamiyordurbelki de.sen altta ol biraz alinca bacaklarini esinin beline dola ve Ikin.bu sekilde hepsi kolaylikla girecektir
Ypk ya artık mahcup olacam bi durum kalmadı hiçbende üstte denediğimde nasıl iteceğimi bilemedim içim bulandı kustum eşime çok mahcup olmuştum.
bak şimdi arkadaşım bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım.canım ilk defa hepsini aldığımda bile kan gelmedi. Ağlayacaktım neredeyse. Eşime dedim neden normal olmuyo neden gelmedi dedim. bazılarında gelmiyomuş en ufak bir soru işaretim şüphem yok için rahat olsun dedi ama yine de üzgündüm. Ama onun anlayışlı olduğunu gördükçe ona olan sevgim yükseldi. sen eşinle konuş canım. konuşunca rahatlarsın. Bi de ilk denemeden sonraki günki tam birleşme de iki damla kan geldi. bir sonraki denemelerde tam birleşmede gelebilir. hatta bende üçüncü denemede bayağı kan geldi. bende ki durumda çok farklı. üç gün önce son denemeyi yaptım ve hala ara ara kan geliyo. neden böyle oluyo bilmiyorum. illa çözeceğim diye kendimi çok zorladım. bayağı zorladım. zedeledim zarar mı verdim bilmiyorum. neyse sen merak etme tam birleşme de bi sonraki denemelerde gelebilir. ya da gelmeyen zar tipindedir. eşinle konuş bana güveniyor musun de. güvenmiyosan hastaneye gidelim de. kafan rahat olsun bu konu da muhakkak
bu arada eğer ki bu düşünceniz varsa aklınızda olsun kızlar. 1 hafta içinde yırtılan zarın yeni yırtılmış olduğu belli oluyor. yoksa olmaz. esnekse zaten duruyor der dr ama bazı zarlar çok ince damarlı olup kanama dışardan belli olmuyormuş. kan gelmiyormuş dışarı.yeni bi cadılık da benden gelicek :) doktordan duymazsam rahat etmem napiiim :)
Aynı durum bende de varya kıızlar bnde de aynısı oluyor başı giriyo devamı olmuyo cnm yanınca bırakıyrz nasl devam edicem ya pozisyonum bn altta eşim üstte olduğu pozisyonu yapıyrz nasl olcak ya ufff
uff ne yapıcaz cnm ya gitmiyo ya gitmiyo duvar sankiAynı durum bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?