- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.941
Aslında benim acımıyoda ama yinede yapamıyorumuff ne yapıcaz cnm ya gitmiyo ya gitmiyo duvar sanki
cnm o zamn seninki psikolojik bence belki bnmki de öyledir acımıyodur acıyo sanıyorumdur ilk önce bizim kafayı halletmemiz lazım sonra bu işe bakmamız lazım herşey kafada aslında ama işte..Aslında benim acımıyoda ama yinede yapamıyorum
ama denemeyince de olmuyocnm o zamn seninki psikolojik bence belki bnmki de öyledir acımıyodur acıyo sanıyorumdur ilk önce bizim kafayı halletmemiz lazım sonra bu işe bakmamız lazım herşey kafada aslında ama işte..
Ben sadece parmkla yaptım. Denemeden önce eşimle yine parmakla deniyorumaynen ya bn şimdi hastayım 2 gün kaldı bitmesine biter bitmez denemeye devam edicem eşli deneme yapıyrm artk sen egzersiz yaptınmı
bnde bi süre parmak yaptım sonra bıraktım şimdi eşli denemeye geçtik zaten onuda yeni yaptım sonra hastalandm işte kaldı öylece bitsin devam seninle aynıyız desene bebe kremi kullan diyolar hepBen sadece parmkla yaptım. Denemeden önce eşimle yine parmakla deniyorum
Ben zeytin yağ kullanıyorum. Eşimle denemedende parmak egzersizi yapıyorum benbnde bi süre parmak yaptım sonra bıraktım şimdi eşli denemeye geçtik zaten onuda yeni yaptım sonra hastalandm işte kaldı öylece bitsin devam seninle aynıyız desene bebe kremi kullan diyolar hep
Anestolun faydasını görmedim ama swnde işe yarar belkibn bpethan ve anestol kullanıcam bakalım faydası olocakmı kayganlaştırıyomuş
Bebanten kullanmadım hiç bendedğim kremi sende bi kullan istersen
İnşallah sende faydası olurbilmiyrm faydası olrmu umarım olur
bence hiç kremlerle ugrasmayın zeytınyagıı en kesın cozumbilmiyrm faydası olrmu umarım olur
kremin faydasını görenler cok olmş cnm da ondan bi deneyim dedimbence hiç kremlerle ugrasmayın zeytınyagıı en kesın cozum
hatta anestol kullanın orda penısı hıssetmek sızı korkutuyorsabence hiç kremlerle ugrasmayın zeytınyagıı en kesın cozum
anladım kremde kaygan ama zeytinyagı daha kaygan ve zararı yok ben zeytınyagla 2 ay kadar calıstım ve onunla yendım cok sukurkremin faydasını görenler cok olmş cnm da ondan bi deneyim dedim
anladım kremde kaygan ama zeytinyagı daha kaygan ve zararı yok ben zeytınyagla 2 ay kadar calıstım ve onunla yendım cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?