Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında benim acımıyoda ama yinede yapamıyorum
cnm o zamn seninki psikolojik bence belki bnmki de öyledir acımıyodur acıyo sanıyorumdur ilk önce bizim kafayı halletmemiz lazım sonra bu işe bakmamız lazım herşey kafada aslında ama işte..

cnm o zamn seninki psikolojik bence belki bnmki de öyledir acımıyodur acıyo sanıyorumdur ilk önce bizim kafayı halletmemiz lazım sonra bu işe bakmamız lazım herşey kafada aslında ama işte..
ama denemeyince de olmuyo yapmadan kafamız rahatlamaz

aynen ya bn şimdi hastayım 2 gün kaldı bitmesine biter bitmez denemeye devam edicem eşli deneme yapıyrm artk sen egzersiz yaptınmı

Ben sadece parmkla yaptım. Denemeden önce eşimle yine parmakla deniyorum
bnde bi süre parmak yaptım sonra bıraktım şimdi eşli denemeye geçtik zaten onuda yeni yaptım sonra hastalandm işte kaldı öylece bitsin devam seninle aynıyız desene bebe kremi kullan diyolar hep

bnde bi süre parmak yaptım sonra bıraktım şimdi eşli denemeye geçtik zaten onuda yeni yaptım sonra hastalandm işte kaldı öylece bitsin devam seninle aynıyız desene bebe kremi kullan diyolar hep
Ben zeytin yağ kullanıyorum. Eşimle denemedende parmak egzersizi yapıyorum ben

bnde kullanmadm ilk defa kullanıcam bnde inş olur cnm dua edelim birbirimize bitsn artk bu işkençe

anladım kremde kaygan ama zeytinyagı daha kaygan ve zararı yok ben zeytınyagla 2 ay kadar calıstım ve onunla yendım cok sukur

aparatlarla iki ay mı çalıştın.. ben bir haftadır çalışıyorum da... ne zaman denemeye geçsem. içinde ileri geri hareket de ettirebiliyim diyorum.. ondan sonra eşimle denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…