- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.961
anestolu bır nohut buyuklugunde vajınanın ıcıne kesınlıkle surmuosun vajına delıgın etrafına ssuruosun yaydır 7 dk bekle bana dua edıceksın :)))))))))))))ben onunla cok rahatım ya varya kurtarıcııııı hıc anlamıosun onunla gırerkenyağı da denerim cnm anestolu nereye sürcem ya
canım ben tek parmak calıstım sonra 2 parmak calıstım . 3 parmak gecmeye bekleme cunku parmakla penıs bır deıl . parmak can acıtıo emın olll . aparat yaptım nefes alıp verırken ıt yavas yavas gırıoo 100 kez gıt gel yaptımm sonrada ılıskıye gırdım olduaparatlarla iki ay mı çalıştın.. ben bir haftadır çalışıyorum da... ne zaman denemeye geçsem. içinde ileri geri hareket de ettirebiliyim diyorum.. ondan sonra eşimle denicem
anladm cnm p..se sürecek miyim yoksa sadece kendime mi sürcem anestolu yarım saat veya 1 saat önce mi sürmem gerekiyo cnm genelde öyle diyolar sence ne yapmalıyımanestolu bır nohut buyuklugunde vajınanın ıcıne kesınlıkle surmuosun vajına delıgın etrafına ssuruosun yaydır 7 dk bekle bana dua edıceksın :)))))))))))))ben onunla cok rahatım ya varya kurtarıcııııı hıc anlamıosun onunla gırerken
hayır ben bızzat doktora sordum kımseyı dınleme uygulamıs bırı olarak soyluorum cunku anestol sur 7 dk sonra elle bak uyustugunu gorceksın sadece kendıne surceksın sonrada kendını ve esınııı ıyıce yagla kayganlassın derın nefes allllll ve yavasca kendın sok lupp dıye gırcek ıkıncı puf noktasıııı buskopan alıosn kas gevsetıcıııı ılıskıden yarım saat oncede bunu ıcıceksın gerckten gvstıooo bunları yap dene bekleme ınan bana olucakkk hadı bıraz cesaret ben yaptıysam sende yaparsın emın ollll benm elım ayagm ttrıodu megerse ne kolayms snde ole dıcksn canım acıdı dıyıppp cıkartma bak ıllakı basta braz olabılır acıma sonucta vıcudun buna kendınıııı alıstırmaya calıscak anlıomus 1 de rahat deılsen 2.snde sen kendınn gel dıceksın emın olll cesaret gelcek saanadaanladm cnm p..se sürecek miyim yoksa sadece kendime mi sürcem anestolu yarım saat veya 1 saat önce mi sürmem gerekiyo cnm genelde öyle diyolar sence ne yapmalıyım
sen anestolu delıge surdugun zaman onun uyusma etkısı ıcerı dogru kendı yayılıo zaten anladınmı. ıcerı gırdgındede anlamıosun cunku tek sorun oo mınık sandgm ama esneyen genısleyen gıırıs yerıgirişine sürcem ora uyuşuyo ama iç kısmı nasl olcak onu nasl yapıcam:)
Canm ben de 5 gun calisp esli demedim 7. Günde basardik biraz da anestol ve bolca bebeyagi kullandim. Ben maalesef doktora da girmiştim o bana her bir aparati 300 kere ileri geri hareket ettir dedi ama ben 3. Ve 4. Yu hareket ettirirken hep zorlandim ve beklemeden esinle demedim afedersin o git gel yaparken hic zor olmadi çünkü aparat gerçekten p..se gore daha zor istersen beklemeden esli deneme yapssxxmmgünost: 39800936 .!.:aparatlarla iki ay mı çalıştın.. ben bir haftadır çalışıyorum da... ne zaman denemeye geçsem. içinde ileri geri hareket de ettirebiliyim diyorum.. ondan sonra eşimle denicem
bnde parmak egzersizi yaptım gerçekten eşli deneme sanki daha iyi tabi daha yapamadm ama parmak daha zor haklısınCanm ben de 5 gun calisp esli demedim 7. Günde basardik biraz da anestol ve bolca bebeyagi kullandim. Ben maalesef doktora da girmiştim o bana her bir aparati 300 kere ileri geri hareket ettir dedi ama ben 3. Ve 4. Yu hareket ettirirken hep zorlandim ve beklemeden esinle demedim afedersin o git gel yaparken hic zor olmadi çünkü aparat gerçekten p..se gore daha zor istersen beklemeden esli deneme yap
gerçektem mükemmel birisin senin sayende oluyo bazı şeyler cok tşk ederiz sana iyiki tanımışım seniHer yöntemi deneyin kızlar pes etmeyin, burada her birimiz farklı yöntemler, farklı pozisyonlar, farklı kayganlaştırıcılar öneriyoruz. Mutlaka bir tanesi, bir gün işe yarayacaktır. Bireysel farklılıklar var hepimizde, birimize iyi gelmeyen bir pozisyon diğerimize ilaç gibi gelebilir. Kat'i ve önyargılı olmayın, her yeniliğe, her düşünceye açık olun, canımsınız benim, bir konuda anlaşalım yalnız asla pes etmeyin, ertelemeyin, sabırla, azimle devam edin. Olmuyor diye bir şey yok, olacak ama öyle ama böyle oluyor hiç merak etmeyin.
canım ya ins onlarda bızım gıbı ALLAHIN IZNIII ILE BASARICAKLARDIR.RABBIM BIZEDE BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA SAGLIKLI SEKILDE ALMAYI NASIP ETSINNN . KOLAY SU GIBI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAHHHHHHer yöntemi deneyin kızlar pes etmeyin, burada her birimiz farklı yöntemler, farklı pozisyonlar, farklı kayganlaştırıcılar öneriyoruz. Mutlaka bir tanesi, bir gün işe yarayacaktır. Bireysel farklılıklar var hepimizde, birimize iyi gelmeyen bir pozisyon diğerimize ilaç gibi gelebilir. Kat'i ve önyargılı olmayın, her yeniliğe, her düşünceye açık olun, canımsınız benim, bir konuda anlaşalım yalnız asla pes etmeyin, ertelemeyin, sabırla, azimle devam edin. Olmuyor diye bir şey yok, olacak ama öyle ama böyle oluyor hiç merak etmeyin.
gerçektem mükemmel birisin senin sayende oluyo bazı şeyler cok tşk ederiz sana iyiki tanımışım seni
canım ya ins onlarda bızım gıbı ALLAHIN IZNIII ILE BASARICAKLARDIR.RABBIM BIZEDE BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA SAGLIKLI SEKILDE ALMAYI NASIP ETSINNN . KOLAY SU GIBI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAHHHHH
inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın darısı da bnm başıma cok istiyrm bebeğim olsun istiyrm inş allahım bana da nasip eder kas gevşetici ve anestol kullanıcam nasl sence
tmm bitanem seviyorum seni :)İnşallah canım benim, inşallah. Sabırla yaptığın egzersizler er-geç kurtulmanı sağlayacak, bizler bu yüzden buradayız.
Senin de bebişini konuşacağımız günler gelecek birtanem, Allah'ın izniyle.
Hayatım ikisi de kullanmadım, yanlış yorum yapabilirim, kullanan arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olur.
tmm bitanem seviyorum seni :)
zeytinyağ sürerseniz sizinki de acımaz arkadaşlar.kuru olduğu için acı hissediyorsunuz. tedirgin olduğunuzdan vajina ıslaklığı adeta uçar gider. vajina içini eşinize zeytinyağ ile yağlamasını söylerseniz.cnm o zamn seninki psikolojik bence belki bnmki de öyledir acımıyodur acıyo sanıyorumdur ilk önce bizim kafayı halletmemiz lazım sonra bu işe bakmamız lazım herşey kafada aslında ama işte..
arkadaşım girişi doğru bulduğunuza emin misiniz. çoğumuz başlarda vajina girişinin hemen yanına kapalı yere zorlayıp sonra uğraşırken tesadüfen buluyoruz. yada vajina girişi dimdik değil popo yönünde eğimli giriyor.kızlar ben 2. aparatı çalışırken şu ilk giriş anında deliği bulup ittirmekte zorlanıyorum. itiyorum gitmiyo ıkınıyorum gitmiyo ..soktum tabi ama 1 saati geçmiştir( şimdi girişin kenarında bi şişlik var damar şişliği gibi.. yanlış yeri mi zorladım fazla mı ıkındım sebebini bilmiyorum. o şişliği görünce bıraktım egzersizi bepanthol sürdüm oraya böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?