Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaa

Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaa
siz o bademcik gibi şeyimi diyordunuz canlarım o normal, bir nevi kapı gibi farzedin.şimdi çıkmak zorundayım yarın gündüz konuşalım arkadaşlar.

deliği görüyorum aslında canım.. aparatı tam oraya yerleştiriyorum ıkınıyorum ama gitmiyor bi şeye deyiyor sanki ..bunu hissedince geri çekiyorum aparatı.. aynı şeyi 10-15 sefer yapınca da tahriş ettim sanırım. bi kaç gün ara versem iyi olacak haklısın

Canım sen kastığın, sıktığın için girişi kapatıyorsun, yani aslında kapalı değil. Vajinal kaslar çok güçlü kaslardır, kendini sıktığın an açılmaz, kaskatı kesilir. Biraz gevşemeye çalış, ha deyince olmuyor biliyorum kendini rahat hissedeceğin bir yeri düşle, kendini orda hayal et, başka bir şeye odaklan.

evet canım o girişi bulunca kolay devam ediyor ama ben o aşamaya tak diye gelemiyorum.. bi süre şöyle yerleştireyim böyle ittireyim derken tahriş ettim sanırım :'(

evet canım o girişi bulunca kolay devam ediyor ama ben o aşamaya tak diye gelemiyorum.. bi süre şöyle yerleştireyim böyle ittireyim derken tahriş ettim sanırım :'(
Bende de aynısı oluyo o girişi bi çözemedim. Bende sprey sıkıyorum,uyusuyo canım acımıyo bulana kadar ama, uyuşukluk geçince de tahriş oldugunu hissediyorum. Acaba egzersiz yaptıkça, dogru yolu bulabilecekmiyiz ki

bilmiyorum canım ya sanrım istem dışı kasıyoruz o yüzden böyle oluyor. bi de tam girerken ıkınıyorum ya o zaman orası gergin ve kas katı kesiliyor gibi oluyo o esnada ıkınmakda da zorlanıyorum zaten.. bi kaç gün yapamaycağım da adetim de yaklaşıyor of off

merhabalar,bu sıkıntıyı yaşayanların cinsel hayatları sonrasında nasıl devam ediyor? her defasında parmak egzersiziyle mi başlıyorsunuz?

Belli bir süre daha egzersiz yapıp öyle eşli denemeye geçtim ben. 1 ay kadar sürdü, sonra alışıyorsun zaten, egzersizi bırakıyorsun.

Belli bir süre daha egzersiz yapıp öyle eşli denemeye geçtim ben. 1 ay kadar sürdü, sonra alışıyorsun zaten, egzersizi bırakıyorsun.
Adanis canim birşey soracagim ben de yeni yendim ya 6,7 kere denedik oldu sonrasında hasta oldum bugün ya da yarin tekrar deneyecegim ama Canim ben sadece basardigimi görmek için denemek istiyorum yani keyif almak için olmuyor boyle olunca da her seferinde geriliyorum olacak mi olmayacak mi ona odaklaniyorum, bu kadar ilerledigime sükrediyorum tabiki Rabbim herkese nasip etsin ama sen daha önce bu sorularima cevap verdiğin halde çok stres oluyorum ve korkuyorum sanki ömür boyu böyle devam edecek ben hiçbir zaman bu işten diğer normal insanlar gibi keyif alamayacağım ve git gide bu işi yapmak istemeyecekmişim gibi hissediyorum ve belki de ben boyle düşündükçe daha da kötü olacak. Niye böyle olumsuz düşünüyorum bilmiyorum bir de Canim ben bu 8. Denemede de egzersiz yapayim öncesinde sonra artik egzersiz yapmadan deneyeyim diyorum sen ne dersin devam edeyim mi daha?

Canım şu anda sana ilişkiye girmek görevmiş gibi geliyor, yapman gereken bir vazife gibi. Bu yüzden ya yapamazsam, ya başa dönersem gibi endişeler taşıyorsun. Ben her zaman söylüyorum bıkmadan, usanmadan da söylerim :) bir kere sadece bir kere tam birleşme yaşayan için vajinismus sorunu ortadan kalkmıştır, bir kez alan bir kez daha alır, defalarca alır. Sen artık vajinana bir cismin, p..sin girdiğine ikna oldun en önemlisi de beynin ikna oldu. Bunları düşünerek kendini daha fazla üzme, gerçekten kaygıların boşuna.

Ben de senin gibi canım istemeden, sırf başardığımı görmek için ilişkiye girmek istiyordum, p..s i almak için 5 dakika uğraşmam gerekiyordu böyle durumlarda, halbuki canım istediğinde birkaç saniyede p..sin tamamını alabiliyordum. Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış 7 kez ilişki yaşadık diyorsun, sen artık tecrübelisin güven kendine.

ve hazırsan ya da hazır olup olmadığını görmek için egzersiz yapmayı bırakabilirsin, bir gün hiç egzersize ihtiyacın olmayacak endişe etme birtanem. Zamanla keyif alacaksın, deneyim kazandıkça egzersiz yaptığın günleri bile hayal meyal hatırlayacaksın. Bir şey daha :) egzersizi ilk bıraktığın gün p..si alamazsan sakın ola ki karalar bağlama, her şeye bir anda alışamıyor insan.

merhabaa.ben coookk yeniyim aranizda.4aylik evliyim.esimle hala iliskiye giremedik.felaket bi agrim oluyo "dur " Diyorum doktorlara gittim.zar kalin dediler.ameleyatla actirdik.10-15 gun sonra denedik yine ayni agri.napacagimi bilemiyorum.cok Üzgünüm.bana da yardimci olsaniz

Canım yanlış bir operasyon geçirmişsin, çok üzülerek söylüyorum. Bu rant haline geldi artık, vajinismus psikolojik bir sorun, bu şekilde bir müdahale suya yazı yazmak gibi bir şey. Daha önce egzersiz yaptın mı?

aslinda doktorlar gerek yok dedi biz istedik.biktim çünkü hep aci aci..ameleyat oncesinde parmak egzersizi denedim bi iki kere..tek parmak cok rahat giriyo iki parmak ikinci boguma kadar giriyo.artik korkum artti hic istemiyorum iliskiyi

Merhaba ben egzersiz yapamayanlardanim 1.5yillik evliyim parmak tampon kulak cubugu kucuk mum sprey anestol bepanten zeytinyağı hepsini denedim hicbiriyle egzersiz yapamiyorum sadece esle deneme yapabilirliyorum o da zaten olmuyor gecen hafta artik doktora gitmeye karar verdim tabiyki o koltuga oturmak cok büyük sikintiydi on gorusme icin Çiğdem T ezcana gittim muayene etti kizlik duruyor hersey normal kasilmalarini da burda egzersizle benim esligimde halledersin dedi 1.5 saatlik bir gorusme yaptık tedavi ucreti 3 bin lira coook fazla ama kararsiz kaldim aslinda orda da egzersiz yaptiricak bu kadar parayi vermek gercekten koyuyor evde kendim halletmeye calisicam dedim 1 ay sure verdim kendime yapamazsam en son çare gidicem biktim artik herkesin cocuk sormasindan sanki kendileri bakicaklar

bu formu uzun zamandir takip ediyorum.ne guzel destek oluyosunuz insanlara.dualar ediliyor ne guzel bi samimiyet var.

Canım iki parmaktan devam et, gayet güzel ilerlemişsin, sakın bırakma egzersizlerini.

Kayganlaştırıcını hem parmağına hem vajinana sür, derin bir nefes al nefesini verirken ıkınarak ittirmeye devam et, yenmek için bir şey kalmamış umutsuzluğa kapılma.

o cocuk sorusu bitiriyo insani...ayni dertten muzdaribim

o cocuk sorusu bitiriyo insani...ayni dertten muzdaribim

Ayy gercekten biktim yolda karsilastigim samimi olmadigim insanlar bile soruyo size ne sanki yapamiyoruz iste ne soruyorsun kaynanam biyere gidelim dediginde hep bir bahane uyduruyorum onla da tartistim ben biyere cagirdigimda gelmiyorsun isin var hep diyo gittigim her yerde cocuk yapin artik yasinuz geldi de geciyor bunaldim artik kimseyi görmek istemiyorum

Canim aparati ittirmeden once aynayla deligin nerde oldugunu gör ve oraya sok! Ben oyle yapiyorum! Ayna al ve ikin! Kucuk bi delik acilacak iste aparatini oraya yerlerstir ve yavas yavas it! Kayganlastiriciyla kayip gidecektir normalde! Bende bi cesaret edip hepsini alabilsem icime!!!

ben 2 yıllık evlıyım ve vajinusmusum bundan kurtulmak istiyorum ümidim tukendi. psikiyatra gittim 1.parmakta kaldım olmuyor.başarma isteğim tükenmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…