- 15 Şubat 2015
- 77
- 51
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.981
Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaakızlar ben 2. aparatı çalışırken şu ilk giriş anında deliği bulup ittirmekte zorlanıyorum. itiyorum gitmiyo ıkınıyorum gitmiyo ..soktum tabi ama 1 saati geçmiştir( şimdi girişin kenarında bi şişlik var damar şişliği gibi.. yanlış yeri mi zorladım fazla mı ıkındım sebebini bilmiyorum. o şişliği görünce bıraktım egzersizi bepanthol sürdüm oraya böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
siz o bademcik gibi şeyimi diyordunuz canlarım o normal, bir nevi kapı gibi farzedin.şimdi çıkmak zorundayım yarın gündüz konuşalım arkadaşlar.Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaa
deliği görüyorum aslında canım.. aparatı tam oraya yerleştiriyorum ıkınıyorum ama gitmiyor bi şeye deyiyor sanki ..bunu hissedince geri çekiyorum aparatı.. aynı şeyi 10-15 sefer yapınca da tahriş ettim sanırım. bi kaç gün ara versem iyi olacak haklısınarkadaşım girişi doğru bulduğunuza emin misiniz. çoğumuz başlarda vajina girişinin hemen yanına kapalı yere zorlayıp sonra uğraşırken tesadüfen buluyoruz. yada vajina girişi dimdik değil popo yönünde eğimli giriyor.
bir kaç gün o hassasiyet geçsin üzülme,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burada ilk sayfada bir resim var, ok işaretleriyle vajina girişini gösterdim, hani 1 nolu 2 numara falan diye yazdığım resim.
Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaa
evet canım o girişi bulunca kolay devam ediyor ama ben o aşamaya tak diye gelemiyorum.. bi süre şöyle yerleştireyim böyle ittireyim derken tahriş ettim sanırım :'(Evet canım bende de oyle , girişte bademcik gibi bisey var, Orayı geçince kendinden gidiyo parmak ya da aparat. O isi bende çözemedim yaaa
Bende de aynısı oluyo o girişi bi çözemedim. Bende sprey sıkıyorum,uyusuyo canım acımıyo bulana kadar ama, uyuşukluk geçince de tahriş oldugunu hissediyorum. Acaba egzersiz yaptıkça, dogru yolu bulabilecekmiyiz kievet canım o girişi bulunca kolay devam ediyor ama ben o aşamaya tak diye gelemiyorum.. bi süre şöyle yerleştireyim böyle ittireyim derken tahriş ettim sanırım :'(
bilmiyorum canım ya sanrım istem dışı kasıyoruz o yüzden böyle oluyor. bi de tam girerken ıkınıyorum ya o zaman orası gergin ve kas katı kesiliyor gibi oluyo o esnada ıkınmakda da zorlanıyorum zaten.. bi kaç gün yapamaycağım da adetim de yaklaşıyor of offBende de aynısı oluyo o girişi bi çözemedim. Bende sprey sıkıyorum,uyusuyo canım acımıyo bulana kadar ama, uyuşukluk geçince de tahriş oldugunu hissediyorum. Acaba egzersiz yaptıkça, dogru yolu bulabilecekmiyiz ki
merhabalar,bu sıkıntıyı yaşayanların cinsel hayatları sonrasında nasıl devam ediyor? her defasında parmak egzersiziyle mi başlıyorsunuz?
Adanis canim birşey soracagim ben de yeni yendim ya 6,7 kere denedik oldu sonrasında hasta oldum bugün ya da yarin tekrar deneyecegim ama Canim ben sadece basardigimi görmek için denemek istiyorum yani keyif almak için olmuyor boyle olunca da her seferinde geriliyorum olacak mi olmayacak mi ona odaklaniyorum, bu kadar ilerledigime sükrediyorum tabiki Rabbim herkese nasip etsin ama sen daha önce bu sorularima cevap verdiğin halde çok stres oluyorum ve korkuyorum sanki ömür boyu böyle devam edecek ben hiçbir zaman bu işten diğer normal insanlar gibi keyif alamayacağım ve git gide bu işi yapmak istemeyecekmişim gibi hissediyorum ve belki de ben boyle düşündükçe daha da kötü olacak. Niye böyle olumsuz düşünüyorum bilmiyorumpost: 39806670 .!.:Belli bir süre daha egzersiz yapıp öyle eşli denemeye geçtim ben. 1 ay kadar sürdü, sonra alışıyorsun zaten, egzersizi bırakıyorsun.
Adanis canim birşey soracagim ben de yeni yendim ya 6,7 kere denedik oldu sonrasında hasta oldum bugün ya da yarin tekrar deneyecegim ama Canim ben sadece basardigimi görmek için denemek istiyorum yani keyif almak için olmuyor boyle olunca da her seferinde geriliyorum olacak mi olmayacak mi ona odaklaniyorum, bu kadar ilerledigime sükrediyorum tabiki Rabbim herkese nasip etsin ama sen daha önce bu sorularima cevap verdiğin halde çok stres oluyorum ve korkuyorum sanki ömür boyu böyle devam edecek ben hiçbir zaman bu işten diğer normal insanlar gibi keyif alamayacağım ve git gide bu işi yapmak istemeyecekmişim gibi hissediyorum ve belki de ben boyle düşündükçe daha da kötü olacak. Niye böyle olumsuz düşünüyorum bilmiyorumbir de Canim ben bu 8. Denemede de egzersiz yapayim öncesinde sonra artik egzersiz yapmadan deneyeyim diyorum sen ne dersin devam edeyim mi daha?
merhabaa.ben coookk yeniyim aranizda.4aylik evliyim.esimle hala iliskiye giremedik.felaket bi agrim oluyo "dur " Diyorum doktorlara gittim.zar kalin dediler.ameleyatla actirdik.10-15 gun sonra denedik yine ayni agri.napacagimi bilemiyorum.cok Üzgünüm.bana da yardimci olsaniz
bu formu uzun zamandir takip ediyorum.ne guzel destek oluyosunuz insanlara.dualar ediliyor ne guzel bi samimiyet var.
o cocuk sorusu bitiriyo insani...ayni dertten muzdaribimMerhaba ben egzersiz yapamayanlardanim 1.5yillik evliyim parmak tampon kulak cubugu kucuk mum sprey anestol bepanten zeytinyağı hepsini denedim hicbiriyle egzersiz yapamiyorum sadece esle deneme yapabilirliyorum o da zaten olmuyor gecen hafta artik doktora gitmeye karar verdim tabiyki o koltuga oturmak cok büyük sikintiydi on gorusme icin Çiğdem T ezcana gittim muayene etti kizlik duruyor hersey normal kasilmalarini da burda egzersizle benim esligimde halledersin dedi 1.5 saatlik bir gorusme yaptık tedavi ucreti 3 bin lira coook fazla ama kararsiz kaldim aslinda orda da egzersiz yaptiricak bu kadar parayi vermek gercekten koyuyor evde kendim halletmeye calisicam dedim 1 ay sure verdim kendime yapamazsam en son çare gidicem biktim artik herkesin cocuk sormasindan sanki kendileri bakicaklar
o cocuk sorusu bitiriyo insani...ayni dertten muzdaribim
Canim aparati ittirmeden once aynayla deligin nerde oldugunu gör ve oraya sok! Ben oyle yapiyorum! Ayna al ve ikin! Kucuk bi delik acilacak iste aparatini oraya yerlerstir ve yavas yavas it! Kayganlastiriciyla kayip gidecektir normalde! Bende bi cesaret edip hepsini alabilsem icime!!!kızlar ben 2. aparatı çalışırken şu ilk giriş anında deliği bulup ittirmekte zorlanıyorum. itiyorum gitmiyo ıkınıyorum gitmiyo ..soktum tabi ama 1 saati geçmiştir( şimdi girişin kenarında bi şişlik var damar şişliği gibi.. yanlış yeri mi zorladım fazla mı ıkındım sebebini bilmiyorum. o şişliği görünce bıraktım egzersizi bepanthol sürdüm oraya böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?