- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.001
Canim esinin parmaklariyla egzersiz yapmayi hic denediniz miMerhaba ben egzersiz yapamayanlardanim 1.5yillik evliyim parmak tampon kulak cubugu kucuk mum sprey anestol bepanten zeytinyağı hepsini denedim hicbiriyle egzersiz yapamiyorum sadece esle deneme yapabilirliyorum o da zaten olmuyor gecen hafta artik doktora gitmeye karar verdim tabiyki o koltuga oturmak cok büyük sikintiydi on gorusme icin Çiğdem T ezcana gittim muayene etti kizlik duruyor hersey normal kasilmalarini da burda egzersizle benim esligimde halledersin dedi 1.5 saatlik bir gorusme yaptık tedavi ucreti 3 bin lira coook fazla ama kararsiz kaldim aslinda orda da egzersiz yaptiricak bu kadar parayi vermek gercekten koyuyor evde kendim halletmeye calisicam dedim 1 ay sure verdim kendime yapamazsam en son çare gidicem biktim artik herkesin cocuk sormasindan sanki kendileri bakicaklar
Ayni ben bu sorular bitiriyor insani bir sure sinra hic kimseyle gorusmek istemiyor insan a sosyal yaptilar bizi neden insanlar bu kadar acimasiz olurlar ki size ne ya size ne dimi amaAyy gercekten biktim yolda karsilastigim samimi olmadigim insanlar bile soruyo size ne sanki yapamiyoruz iste ne soruyorsun kaynanam biyere gidelim dediginde hep bir bahane uyduruyorum onla da tartistim ben biyere cagirdigimda gelmiyorsun isin var hep diyo gittigim her yerde cocuk yapin artik yasinuz geldi de geciyor bunaldim artik kimseyi görmek istemiyorum
Canim benim çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten senin cevaplarına söyleyeceklerine ara ara adeta bir doping gibi ihtiyacim oluyor:) Allah razi olsun tatlim sıkılmadan aynı sorularima cevap verdiğin için. Belki de gerekeni yapip gerisini zamana bırakmak lazim ama iste bazen tereddütler ve soru işaretleri insanin beynini kurcaliyor. Rahat olabilmek zaten herşey yoluna girecek belki de, ah şu beynimizCanım şu anda sana ilişkiye girmek görevmiş gibi geliyor, yapman gereken bir vazife gibi. Bu yüzden ya yapamazsam, ya başa dönersem gibi endişeler taşıyorsun. Ben her zaman söylüyorum bıkmadan, usanmadan da söylerim :) bir kere sadece bir kere tam birleşme yaşayan için vajinismus sorunu ortadan kalkmıştır, bir kez alan bir kez daha alır, defalarca alır. Sen artık vajinana bir cismin, p..sin girdiğine ikna oldun en önemlisi de beynin ikna oldu. Bunları düşünerek kendini daha fazla üzme, gerçekten kaygıların boşuna.
Ben de senin gibi canım istemeden, sırf başardığımı görmek için ilişkiye girmek istiyordum, p..s i almak için 5 dakika uğraşmam gerekiyordu böyle durumlarda, halbuki canım istediğinde birkaç saniyede p..sin tamamını alabiliyordum. Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış 7 kez ilişki yaşadık diyorsun, sen artık tecrübelisin güven kendine.
ve hazırsan ya da hazır olup olmadığını görmek için egzersiz yapmayı bırakabilirsin, bir gün hiç egzersize ihtiyacın olmayacak endişe etme birtanem. Zamanla keyif alacaksın, deneyim kazandıkça egzersiz yaptığın günleri bile hayal meyal hatırlayacaksın. Bir şey daha :) egzersizi ilk bıraktığın gün p..si alamazsan sakın ola ki karalar bağlama, her şeye bir anda alışamıyor insan.
Seni cok ii anliyorum kardeşim.zor durum.Allah yardim eder ins hepmizeAyy gercekten biktim yolda karsilastigim samimi olmadigim insanlar bile soruyo size ne sanki yapamiyoruz iste ne soruyorsun kaynanam biyere gidelim dediginde hep bir bahane uyduruyorum onla da tartistim ben biyere cagirdigimda gelmiyorsun isin var hep diyo gittigim her yerde cocuk yapin artik yasinuz geldi de geciyor bunaldim artik kimseyi görmek istemiyorum
Canim benim çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten senin cevaplarına söyleyeceklerine ara ara adeta bir doping gibi ihtiyacim oluyor:) Allah razi olsun tatlim sıkılmadan aynı sorularima cevap verdiğin için. Belki de gerekeni yapip gerisini zamana bırakmak lazim ama iste bazen tereddütler ve soru işaretleri insanin beynini kurcaliyor. Rahat olabilmek zaten herşey yoluna girecek belki de, ah şu beynimizbelki de şükretmeyi bilmek lazim en azindan artik eşimi daha mutlu edebiliyorum ve artik bebek denemesi yapabiliyoruz. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..
orda bademcik gibi birşey vardır bir nevi odaya girmeden önceki kapı gibi düşün. şekli öyle. oradan ıkınarak hafifte eğimli tutarak itmen gerekiyor. ama aparat kullanacaksan illaki zeytinyağ yada jel falan kullanmalısın.deliği görüyorum aslında canım.. aparatı tam oraya yerleştiriyorum ıkınıyorum ama gitmiyor bi şeye deyiyor sanki ..bunu hissedince geri çekiyorum aparatı.. aynı şeyi 10-15 sefer yapınca da tahriş ettim sanırım. bi kaç gün ara versem iyi olacak haklısın
vaji olupta 3 yaşında çocuğu olanlar bile varmış arkadaşım. eğer riskli birhamileliğin yoksa aslında bu süreçtede kendini fazla zorlamadan aşma şansın var.merhabalar vajınısmus olup hamıle olan rkadaslar varmı.ben ıkı yıl vajınısmus yasadım ve yenemeden hamıle kaldımmm
DDün denedik ama hiç yapamadım istemedim o an.icimden senden bi halt olmaz dedim serpil.iki hafta ara verdik ondan mi bilmiyorum ama hiç iyi hissetmiyorum kendimden tiksiniyorum artık. Eşim anlayisli evet ama nereye kadar.ruyalarimda köpekler isirio orami. Sabaha kadar ağladım. Kızlar napcam bilmiyorum başa donmekten korkuyorum.
evet insanlar bizden cok takip ediyo hayatımızı.sorulari meraklari bitmiyo.ins bizde asariz bu problemi.günler geçiyo degisen bisi yokAyy gercekten biktim yolda karsilastigim samimi olmadigim insanlar bile soruyo size ne sanki yapamiyoruz iste ne soruyorsun kaynanam biyere gidelim dediginde hep bir bahane uyduruyorum onla da tartistim ben biyere cagirdigimda gelmiyorsun isin var hep diyo gittigim her yerde cocuk yapin artik yasinuz geldi de geciyor bunaldim artik kimseyi görmek istemiyorum
vaji olupta 3 yaşında çocuğu olanlar bile varmış arkadaşım. eğer riskli birhamileliğin yoksa aslında bu süreçtede kendini fazla zorlamadan aşma şansın var.
Haklısın da canim yarısını alabilmistim tamamini değil ki .Annem, neler söylemişsin böyle, nasıl da haksızlık yapmışsın kendine. Yendikten bir süre sonra, bir gece yapamadım, pozisyon değiştirdik olmadı, kayganlaştırıcı sürdük olmadı, olmadı. Öyle panikledim ki, eyvah dedim başa döndük, öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. Şu anda hangi duyguları yaşadığını, neler hissettiğini anlıyorum. Ara vermenizde bunun bir sebebi olabilir tabii, önce sakin ol canım, çok normal desem inanmayacaksın belki :) gerçekten normal, alışana kadar tökezlemen gayet doğal. Beynin ikna olmuş durumda, artık biliyor vajinanın boşluk olduğunu, yabancı bir cismin rahatlıkla girebildiğini. Panik yapma, kendinden nefret etme bir kere yapan bir kere, bir kere daha ve defalarca yapabilir. Canın istememiş, ya olmazsa diye korkmuşsun bu yüzden olmamış. Bak ben ne yaptım o geceden bir gün sonra, tekrar egzersiz yaptım ve eşli denemeye geçtim, hiçbir sorun olmadı çok şükür, yendin sen diye tekrarladım içimden, umutsuzluğa kapılmadım, lütfen sende olumlu düşün. O korkunç rüyalar bir gün sona erecek, biraz daha sabır canım benim.
Haklısın da canim yarısını alabilmistim tamamini değil ki .
Canimm moral bozmak yok amaaaa. Önemli olan kendini hazır hissetmek değil mi?Biz dün denemedik çünkü ben çok hastaydım. bugünde regl oldumtam olacak derken ara vermek zorunda kaldım
Allah esirgesin bebeğini, doğru yani vajili olmak bebekle ilgili bir sıkıntı oluşturmaz Allahın izniyle, hatta normal doğum yapanlarda var. dr lar da Allahım ya, iyi ki söylemiş çatlarmış yoksa.cok sukur rısklı bırdurum yokk.zatennn vajılı olmak bebegın rahımde buyumesıne engel degıll doktorlarm durumu bılıyor sadece normal dogum yapma konusunda sıkıntılar varmıs.bınlerce vajılı olup hamıle kalanlar varmsss.hatta esprı yaptı doktorum erkek gorevını tamamlamıs dha gerısıne ne gerek var dıe..ama tabıı ılkk basta pıskolojık olarak tuhaf hıssettm kendmı ve doktorumda bu surecte yenebılecegmı soyluyor bakalm hayırlısı
Evet ya inşallah ara verince başa dönmemCanimm moral bozmak yok amaaaa. Önemli olan kendini hazır hissetmek değil mi?
Evet ya inşallah ara verince başa dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?