Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim esinin parmaklariyla egzersiz yapmayi hic denediniz mi

Ayni ben bu sorular bitiriyor insani bir sure sinra hic kimseyle gorusmek istemiyor insan a sosyal yaptilar bizi neden insanlar bu kadar acimasiz olurlar ki size ne ya size ne dimi ama

Canim benim çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten senin cevaplarına söyleyeceklerine ara ara adeta bir doping gibi ihtiyacim oluyor:) Allah razi olsun tatlim sıkılmadan aynı sorularima cevap verdiğin için. Belki de gerekeni yapip gerisini zamana bırakmak lazim ama iste bazen tereddütler ve soru işaretleri insanin beynini kurcaliyor. Rahat olabilmek zaten herşey yoluna girecek belki de, ah şu beynimiz belki de şükretmeyi bilmek lazim en azindan artik eşimi daha mutlu edebiliyorum ve artik bebek denemesi yapabiliyoruz. Rabbim herkesin yardimcisi olsun..

Seni cok ii anliyorum kardeşim.zor durum.Allah yardim eder ins hepmize

Rica ederim canım, için rahatlıyorsa ne mutlu. Sorularını seve seve cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince, bildiğim kadarıyla. Evet tamamen rahat olduğunda, bu soru işaretlerinin hepsi geride kalacak, bu da zamanla olacak inşallah.

Amin, Allah hepimizden razı olsun kardelenciğim.

Son düzenleme:
orda bademcik gibi birşey vardır bir nevi odaya girmeden önceki kapı gibi düşün. şekli öyle. oradan ıkınarak hafifte eğimli tutarak itmen gerekiyor. ama aparat kullanacaksan illaki zeytinyağ yada jel falan kullanmalısın.

merhabalar vajınısmus olup hamıle olan rkadaslar varmı.ben ıkı yıl vajınısmus yasadım ve yenemeden hamıle kaldımmm
vaji olupta 3 yaşında çocuğu olanlar bile varmış arkadaşım. eğer riskli birhamileliğin yoksa aslında bu süreçtede kendini fazla zorlamadan aşma şansın var.

DDün denedik ama hiç yapamadım istemedim o an.icimden senden bi halt olmaz dedim serpil.iki hafta ara verdik ondan mi bilmiyorum ama hiç iyi hissetmiyorum kendimden tiksiniyorum artık. Eşim anlayisli evet ama nereye kadar.ruyalarimda köpekler isirio orami. Sabaha kadar ağladım. Kızlar napcam bilmiyorum başa donmekten korkuyorum.

Annem, neler söylemişsin böyle, nasıl da haksızlık yapmışsın kendine. Yendikten bir süre sonra, bir gece yapamadım, pozisyon değiştirdik olmadı, kayganlaştırıcı sürdük olmadı, olmadı. Öyle panikledim ki, eyvah dedim başa döndük, öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. Şu anda hangi duyguları yaşadığını, neler hissettiğini anlıyorum. Ara vermenizde bunun bir sebebi olabilir tabii, önce sakin ol canım, çok normal desem inanmayacaksın belki :) gerçekten normal, alışana kadar tökezlemen gayet doğal. Beynin ikna olmuş durumda, artık biliyor vajinanın boşluk olduğunu, yabancı bir cismin rahatlıkla girebildiğini. Panik yapma, kendinden nefret etme bir kere yapan bir kere, bir kere daha ve defalarca yapabilir. Canın istememiş, ya olmazsa diye korkmuşsun bu yüzden olmamış. Bak ben ne yaptım o geceden bir gün sonra, tekrar egzersiz yaptım ve eşli denemeye geçtim, hiçbir sorun olmadı çok şükür, yendin sen diye tekrarladım içimden, umutsuzluğa kapılmadım, lütfen sende olumlu düşün. O korkunç rüyalar bir gün sona erecek, biraz daha sabır canım benim.

evet insanlar bizden cok takip ediyo hayatımızı.sorulari meraklari bitmiyo.ins bizde asariz bu problemi.günler geçiyo degisen bisi yok

Biz dün denemedik çünkü ben çok hastaydım. bugünde regl oldum tam olacak derken ara vermek zorunda kaldım

vaji olupta 3 yaşında çocuğu olanlar bile varmış arkadaşım. eğer riskli birhamileliğin yoksa aslında bu süreçtede kendini fazla zorlamadan aşma şansın var.

cok sukur rısklı bırdurum yokk.zatennn vajılı olmak bebegın rahımde buyumesıne engel degıll doktorlarm durumu bılıyor sadece normal dogum yapma konusunda sıkıntılar varmıs.bınlerce vajılı olup hamıle kalanlar varmsss.hatta esprı yaptı doktorum erkek gorevını tamamlamıs dha gerısıne ne gerek var dıe..ama tabıı ılkk basta pıskolojık olarak tuhaf hıssettm kendmı ve doktorumda bu surecte yenebılecegmı soyluyor bakalm hayırlısı

Haklısın da canim yarısını alabilmistim tamamini değil ki .

Allah esirgesin bebeğini, doğru yani vajili olmak bebekle ilgili bir sıkıntı oluşturmaz Allahın izniyle, hatta normal doğum yapanlarda var. dr lar da Allahım ya, iyi ki söylemiş çatlarmış yoksa.
inşallah hayırlısıyla bu süreçte yenersin arkadaşım. bizden öğrenmek istediğin birşey olursa lütfen çekinme söyle.hamileliğin başında rahat yenersin risk yoksa , hani karnın büyümeden de kurtulabilirsin bu durumdan.

Evet ya inşallah ara verince başa dönmem

Başa dönme kavramını lügatımızdan siliyorum bugünden itibaren :)

Puzzle yaparken başa dönülür yanlış yerleştirilmişse eğer, ya da mesela yanlış yöne saptığınızda başa dönersiniz, okuduğunu anlamayınca da kitabın başına dönersin evet ama bu konuda başa dönemezsin canım, sadece almak için daha fazla çaba harcarsın, buna da başa dönmek denmez :) panik yapma, güzel düşün güzel sonuçlar doğursun.

bnmde hastalığım yarın bitiyo yarın devam kaldığım yerden anestol ve bepanthol aldım yarın onlarla denicem bakalım nasl olcak bn bi de eşli deneme yapıyrm umarım bu sefer biraz daha ilerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…