- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.021
inşallah :) ama diyorum eğer yapamazsam nasıl denemem gerektiğini biliyorum:) ayyy bitsin şu hastalığım vajiye göstercem kimin güçlü olduğunu:))Başa dönme kavramını lügatımızdan siliyorum bugünden itibaren :)
Puzzle yaparken başa dönülür yanlış yerleştirilmişse eğer, ya da mesela yanlış yöne saptığınızda başa dönersiniz, okuduğunu anlamayınca da kitabın başına dönersin evet ama bu konuda başa dönemezsin canım, sadece almak için daha fazla çaba harcarsın, buna da başa dönmek denmez :) panik yapma, güzel düşün güzel sonuçlar doğursun.
inşallah :) ama diyorum eğer yapamazsam nasıl denemem gerektiğini biliyorum:) ayyy bitsin şu hastalığım vajiye göstercem kimin güçlü olduğunu:))
biticek kızlar biticek sabredelim ben 1.5 yıldır sabrediyrm hala da sabrediyrm bi gün biticek az kaldı inanıyorum
sizlere o kadar çok teşekkür ediyorum:) eşimde anladı ve üzerine gittiğim için o da mutlu. Bana oda diyo sen şimdiye kadar yapacam deyipte yapamadığın bişe görmedim ben sen yaparsın diyo:))işte bu kadar.
sizlere o kadar çok teşekkür ediyorum:) eşimde anladı ve üzerine gittiğim için o da mutlu. Bana oda diyo sen şimdiye kadar yapacam deyipte yapamadığın bişe görmedim ben sen yaparsın diyo:))
Hadii inşallah:)) ben hepimize güveniyorum:)Ne güzel, çok doğru söylemiş eşin, insan gerçekten başarmak istiyorsa, önüne çıkan tüm engelleri aşar. Ayrıca biz kızların elinden hiçbir şey kurtulmaz, rabbimin izniyle
bnde güveniyorum başarıcazHadii inşallah:)) ben hepimize güveniyorum:)
ahh nasıl ısterımm cok tesekkurler hep yazılarınızı okuyordumm hatta bır arkadasla ozelden konusuyoruz yardımcı oluyordu ama hamıle kaldımm o da o sekılde kalmıs hatta.suan yenı oldugu ıcın ılıskı zaten yasakk kıııı giremıodum zaten ılıskıye :)nefret etme oldu hamılelıgımde bu donemlerı atlatatayım doktorumlada tekrar konusucam..hamılelık boyunca ınsanlar ılıskıye gırıyorlar bu bıle normalkenn bız en normalını yapamadık...hep duamda once yenmek sonra bebek sahıbı olmak vardı ama Rabbım ne yapamaz zar ettenn bır duvar degılmıs megerr....Allah esirgesin bebeğini, doğru yani vajili olmak bebekle ilgili bir sıkıntı oluşturmaz Allahın izniyle, hatta normal doğum yapanlarda var. dr lar da Allahım ya, iyi ki söylemiş çatlarmış yoksa.
inşallah hayırlısıyla bu süreçte yenersin arkadaşım. bizden öğrenmek istediğin birşey olursa lütfen çekinme söyle.hamileliğin başında rahat yenersin risk yoksa , hani karnın büyümeden de kurtulabilirsin bu durumdan.
bnde de olmuştu ilk zamanlar korkma bişi olmaz geçiyo sonradanKizlar ya bisey soracam, egzersiz yapıyorum su fosforlu kalemler var ya onla. Egzersiz yaparken girişi bulmakta zorlanıyorum ama icine girince ve girdirip çıkarırken hic agrimiyo aslinda. Ama egzersizden sonra, sanki adet olurkenki ağrıya benzer biraz daha hafifi gibi bi Ağrı oluyo. Doktora da gitmiştim hic biyolojik bi sorun yokda Demişti aslinda ama cok tedirginim yaa hic boyle bisey yasayan birisi var mi
egzersiz yapmadan mı başardın ne güzel sadece jel yardımıyla mı yaptın cnmKizlar bende basardim egzersiz yapmaya cesaretim yoktu bakamiodum bile oraya alti ay sonra kendiliğinden oldu cok şükür ne kadar buyutmusm hic aci bile yok jel kullandik hep ama sadece giriyo suanda hareket etmesini istemiyorum esimin zamanla o da duzelir inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Saolasin canım içim rahatladı Allah Razı olsunbnde de olmuştu ilk zamanlar korkma bişi olmaz geçiyo sonradan
ne demek cnm :)Saolasin canım içim rahatladı Allah Razı olsun
ilk 3 ayında son 3 ayında yasak sanıyorum. benim 2 ay sürdü hamileliğim ama dr bana da riskli demişti o zaman. keşke daha önce görüşme şansımız olsaydı bilmiyorum faydam olur muydu ama bir denerdik. tabi kısmet böyleymiş demek ki. o zaman ne zaman dilerseniz özelden msj ını bekliyorum. çünkü kendi konumda var buraya bakamayabiliyorum, özel msj lara bakıyorum çoğu zaman.ahh nasıl ısterımm cok tesekkurler hep yazılarınızı okuyordumm hatta bır arkadasla ozelden konusuyoruz yardımcı oluyordu ama hamıle kaldımm o da o sekılde kalmıs hatta.suan yenı oldugu ıcın ılıskı zaten yasakk kıııı giremıodum zaten ılıskıye :)nefret etme oldu hamılelıgımde bu donemlerı atlatatayım doktorumlada tekrar konusucam..hamılelık boyunca ınsanlar ılıskıye gırıyorlar bu bıle normalkenn bız en normalını yapamadık...hep duamda once yenmek sonra bebek sahıbı olmak vardı ama Rabbım ne yapamaz zar ettenn bır duvar degılmıs megerr....
Kızlar kendimi berbat hissediyorum dünden ötürü. Esimden utanıyorum yüzüne bakamioyorum artık. Yine cesaretim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?