Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah :) ama diyorum eğer yapamazsam nasıl denemem gerektiğini biliyorum:) ayyy bitsin şu hastalığım vajiye göstercem kimin güçlü olduğunu:))

biticek kızlar biticek sabredelim ben 1.5 yıldır sabrediyrm hala da sabrediyrm bi gün biticek az kaldı inanıyorum

sizlere o kadar çok teşekkür ediyorum:) eşimde anladı ve üzerine gittiğim için o da mutlu. Bana oda diyo sen şimdiye kadar yapacam deyipte yapamadığın bişe görmedim ben sen yaparsın diyo:))

Ne güzel, çok doğru söylemiş eşin, insan gerçekten başarmak istiyorsa, önüne çıkan tüm engelleri aşar. Ayrıca biz kızların elinden hiçbir şey kurtulmaz
, rabbimin izniyle

Kizlar ya bisey soracam, egzersiz yapıyorum su fosforlu kalemler var ya onla. Egzersiz yaparken girişi bulmakta zorlanıyorum ama icine girince ve girdirip çıkarırken hic agrimiyo aslinda. Ama egzersizden sonra, sanki adet olurkenki ağrıya benzer biraz daha hafifi gibi bi Ağrı oluyo. Doktora da gitmiştim hic biyolojik bi sorun yokda Demişti aslinda ama cok tedirginim yaa hic boyle bisey yasayan birisi var mi

ahh nasıl ısterımm cok tesekkurler hep yazılarınızı okuyordumm hatta bır arkadasla ozelden konusuyoruz yardımcı oluyordu ama hamıle kaldımm o da o sekılde kalmıs hatta.suan yenı oldugu ıcın ılıskı zaten yasakk kıııı giremıodum zaten ılıskıye :)nefret etme oldu hamılelıgımde bu donemlerı atlatatayım doktorumlada tekrar konusucam..hamılelık boyunca ınsanlar ılıskıye gırıyorlar bu bıle normalkenn bız en normalını yapamadık...hep duamda once yenmek sonra bebek sahıbı olmak vardı ama Rabbım ne yapamaz zar ettenn bır duvar degılmıs megerr....

bnde de olmuştu ilk zamanlar korkma bişi olmaz geçiyo sonradan

Kizlar bende basardim egzersiz yapmaya cesaretim yoktu bakamiodum bile oraya alti ay sonra kendiliğinden oldu cok şükür ne kadar buyutmusm hic aci bile yok jel kullandik hep ama sadece giriyo suanda hareket etmesini istemiyorum esimin zamanla o da duzelir inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

egzersiz yapmadan mı başardın ne güzel sadece jel yardımıyla mı yaptın cnm

ilk 3 ayında son 3 ayında yasak sanıyorum. benim 2 ay sürdü hamileliğim ama dr bana da riskli demişti o zaman. keşke daha önce görüşme şansımız olsaydı bilmiyorum faydam olur muydu ama bir denerdik. tabi kısmet böyleymiş demek ki. o zaman ne zaman dilerseniz özelden msj ını bekliyorum. çünkü kendi konumda var buraya bakamayabiliyorum, özel msj lara bakıyorum çoğu zaman.
zar etten duvar değil ortasında delik olan bir yapıya sahip zaten, regl olamazdık tamamen kapalı olsaydı hiç üzülme canını sıkma canım, şöyle düşün ben yendikten sonra bebek istediğim ay hemen oldu, arada sık deneme olmadığından daha birkaç deneme sonrası hamile kalmış oldum ve dr 3 ay yasak dedi, sonra bebeğimi kaybettim falan yine bir süre yasak.ne farketti ki düşündüğünde, hayırlısı olsun, sen bebeğini dünyaya getirdikten sonrada 1 gecede yenersin inan bana ben o kadar bekledim 1 gecede zeytinyağı bolca vajinama sürdüm ve baya uğraştım kaydığından yerini bulamadım ama ben hiç girişi bile bilmiyordum ve dediğim gibi 1 gecede kurtuldum. inan imkansız değil. sen bebeğini düşün Allahım senide onuda eşine bağışlasın gerisi kolay.

Reactions: vop
ilk 3 ayında son 3 ayında yasak sanıyorum. benim 2 ay sürdü hamileliğim ama dr bana da riskli demişti o zaman. keşke daha önce görüşme şansımız olsaydı bilmiyorum faydam olur muydu ama bir denerdik. tabi kısmet böyleymiş demek ki. o zaman ne zaman dilerseniz özelden msj ını bekliyorum. çünkü kendi konumda var buraya bakamayabiliyorum, özel msj lara bakıyorum çoğu zaman.
zar etten duvar değil ortasında delik olan bir yapıya sahip zaten, regl olamazdık tamamen kapalı olsaydı hiç üzülme canını sıkma canım, şöyle düşün ben yendikten sonra bebek istediğim ay hemen oldu, arada sık deneme olmadığından daha birkaç deneme sonrası hamile kalmış oldum ve dr 3 ay yasak dedi, sonra bebeğimi kaybettim falan yine bir süre yasak.ne farketti ki düşündüğünde, hayırlısı olsun, sen bebeğini dünyaya getirdikten sonrada 1 gecede yenersin inan bana ben o kadar bekledim 1 gecede zeytinyağı bolca vajinama sürdüm ve baya uğraştım kaydığından yerini bulamadım ama ben hiç girişi bile bilmiyordum ve dediğim gibi 1 gecede kurtuldum. inan imkansız değil. sen bebeğini düşün Allahım senide onuda eşine bağışlasın gerisi kolay.

ülkemizde artık umudum yok 4 ayrı siteye mail attım dr lar cok yogun anlaşılan bir bilgi veren yok ruh saglığı merkezindeki dr da 40 sonraya randevu verdi

Kızlar kendimi berbat hissediyorum dünden ötürü. Esimden utanıyorum yüzüne bakamioyorum artık. Yine cesaretim kırıldı

Hep beraber üzülelim o halde, bakalım bir faydası olacak mı

Oldu mu, cık , işe yaramadı. Şu halde oturup karalar bağlamanın sana zarar vermekten başka bir etkisi yok. Yarısını aldım diyen cesur kız sen değil misin, dün dünde kaldı, düşünüp iyice kötü hissetmen, sürekli dünü düşünmen seni olumsuz etkiler bebeğim. Gerileme diye bir şey yok, yarısına kadar nasıl alınacağını çok, çok iyi biliyorsun, hadi bakalım topla cesaretini, utanılacak bir şey yapmadın, sen eşinden çok istersin tamamen şu illeti yenebilmeyi. Pes etme, sabırla, inatla denemeye devam, er-geç yeneceksin. er-geç, yenen diğer arkadaşların gibi. Hepimiz senin yaşadığın korkuları, kaygıları yaşadık, yeri geldi pes ettik, olmuyor dedik ama elimize bir şey geçmedi tabii çünkü biraz üstüne gidince oluyor, insan kendi gücüne inanamıyor, aynı şeyi bana bir gün söyleyeceksin, ben inanıyorum lütfen sen de kendine inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…