- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.061
Yenicem belki biliyorum ama cesaretim mi kırıldı yoksa yoruldum mu bilmiyorum çünkü hep kafamizi buna yoruyoruz. Derste bile açıp burayı okuyorum.suan psikolojik olarak yenik hissediyorum kendimi eşimi haketmedigimi düşünüyorum ve bu duygu yetio insana zaten.o o kadar anlayışla beklerken ben suan hiç cabalamiyorum bile.neyse başınızı agritmiyim ben doktoruma yazdım durumumu.Canım üzülme insalah bu Gunlerde geride kalicak, aynen bu derdi gizli gizli yasamak, icinde sürekli bu acıyla yaşayıp, sürekli suçlu ve ise yaramaz hissetmek, burdaki herkesin heran yaşadığı seyler, bizi bizden baska kimse anlayamaz ve yardımcı da olamaz. Her zorluktan sonra mutlaka bi kolaylık vardır, Rabbim bi kolaylığını verecektir. Üzülme nolur...
Canım doğru diyosun da ben smear testi yaptırdım yani zarla alakalı olamaz zaten benim kızlık bozulalı çok oldu. Bilmiyorum işte. Bakalım dr arkadasa sordum adet dönemi ve yumurtlama döneminde ağrı olur dedi kontrol et kan yine gelirse gel dedi. İnşallah bi şey yoktur ya...vaji üstüne bide sıkıntı başka başka olmaz...
Canım yapma hepimiz bu yollardan geciyoruz ben bayağıYenicem belki biliyorum ama cesaretim mi kırıldı yoksa yoruldum mu bilmiyorum çünkü hep kafamizi buna yoruyoruz. Derste bile açıp burayı okuyorum.suan psikolojik olarak yenik hissediyorum kendimi eşimi haketmedigimi düşünüyorum ve bu duygu yetio insana zaten.o o kadar anlayışla beklerken ben suan hiç cabalamiyorum bile.neyse başınızı agritmiyim ben doktoruma yazdım durumumu.
Amin canim insallah bakalim ya. Dua 3din bizlereAnlıyorum canım, aklına kötü bir şey getirme, doktora gitmek için de kan gelmesini bekleme betülüm, için rahat etsin, bu hafta içi bir uğra derim. Ben kötü bir durumla karşılaşacağını düşünmüyorum Allah'ın izniyle, maksat içini ferahlatmak.
Ben de ayni durumu yasadim hatta son bikac ay daha sık yasiyorum.sirf bunun icin doktora gittim alttan muayene oldum test yaptirdim hatta doktor alttan bakarken de akintiyla beraber pembemsi akinti geldi.doktor bisey yok yumurtlama kanamasi dedi.hatta bu kansma olunca bel ve kasiklarinda agri olur dedi.Amin kanatsız melegimiz adanis" burada olmana çok sevindim sana sormam gereken bi şey var. Biz 3 gün önce eşimle denedik sıkıntı yok ehhh basardıkda az da olsa ama ertesi gün işe gittim akşam eşimle bayagı yürüyüş yaptık bi baktım iç çamasırımda sivilce patlayınca bi kan olur ya öyle bi leke benim yumurtlama günümdü onla mı alaakalı yoksa çok mu zorladık hiç böyle bi şey başınıza geldimi ????
Canim benim anliyorum seni.ama bu durum gecici. Vajiyi yendigin an bu psikolojiden kurtulacaksin.cok bunaliyor Insan bazen kendini cok gůcsuz ve beceriksiz hissediyor.ama bunu yenince ne kadar guclu oldugunu ve neleri basarabilecegini anliyor.esim bile soyluyor bunu hic bitmeyecek zannetmistim ama bu kadar azimli olabilecegin aklima bile gelmedi diyor.gercekten bu psikoloji cok zor.ama inan ydnmek bi o kadar kolay.yenmeden oncd kolay diyenlere kizardim kolaysa ben niye yspamiyorum derdim.ama kendim yenince hak verdim.canim moralini yuksek tut.calismalara devam.cok az kaldi bitmesineEvet yine yapamadım çünkü denemek bile istemedim. Kendimi dipiiz kuyuda hissediyorum.kimseyle konusamadigim için size anlatıyorum. Yani tanımadığım siz dostlarima. Kulagimda birinin dediği onlar çocuk bile yapamaz lafı Çinliyor. Eşimle konusamiyorum içimdekileri.belki bikac gün içinde yenicem bilmiyorum ama bunları yaşamak zorunda miydik.isteksizim yine yorgunum çünkü.umarim bu günlerde geride kalır
Adanis sen ne zaman yenmistinDilimdesiniz betülcüm, her zaman dualarım sizinle ^^
Estağfirullah canım bas ağrıtmasi degil, hepimizin yaşadığı duygular bunlar, ara ara oluyo boyle, ara ara gaza geliyoruz .. Sıkma Canini Herşeyin bi zamanı var demekki, sabır acı meyvesi de tatlı olacak insalah.Yenicem belki biliyorum ama cesaretim mi kırıldı yoksa yoruldum mu bilmiyorum çünkü hep kafamizi buna yoruyoruz. Derste bile açıp burayı okuyorum.suan psikolojik olarak yenik hissediyorum kendimi eşimi haketmedigimi düşünüyorum ve bu duygu yetio insana zaten.o o kadar anlayışla beklerken ben suan hiç cabalamiyorum bile.neyse başınızı agritmiyim ben doktoruma yazdım durumumu.
Canim pozisyonun ne.Yine yarısını alabildim ilerleme yok ya. Yönünü mü bulamıyoruz neyi yanlış yapioruz anlamıyorum
Umutsuzolmaz Tesekkurler canim insallah normaldir. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...Ben de ayni durumu yasadim hatta son bikac ay daha sık yasiyorum.sirf bunun icin doktora gittim alttan muayene oldum test yaptirdim hatta doktor alttan bakarken de akintiyla beraber pembemsi akinti geldi.doktor bisey yok yumurtlama kanamasi dedi.hatta bu kansma olunca bel ve kasiklarinda agri olur dedi.
Rica ederim canim.insallah.vaji bitti cocuk Istiyoruz uc aydir onun icin cabaliyoruz.bakalim hayirlisi:)Umutsuzolmaz Tesekkurler canim insallah normaldir. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...
Canim yaaaa deme boyle seyler. Bence bu tamamen yetistirilme tarzimizla alakali ben inaniyorum yapabiliriz bunu ben bu kadar ilerlediysem sen dunden yaparsin. Hersey yoluna gir3cek sadece vazgecme. Ben geceleri uyuyamazdim sonra iliski anini dusunm3ye calisirdim hayali. Bi bakardim bacakalrim kitlenmis. Kendi kendime kasmisim. Sonra geceleri hep deli gibi sevdigim kocami mutly etmeyi o andan haz alabilmeyi dusundum bir hafta sobra o kasma yerine dusununce istek gelmeye basladi. Cunku o an beynime alistirdim kasmamam gerektigini.bi dene belki faydasi olur.Evet yine yapamadım çünkü denemek bile istemedim. Kendimi dipsiz kuyuda hissediyorum.kimseyle konusamadigim için size anlatıyorum. Yani tanımadığım siz dostlarima. Kulagimda birinin dediği onlar çocuk bile yapamaz lafı Çinliyor. Eşimle konusamiyorum içimdekileri.belki bikac gün içinde yenicem bilmiyorum ama bunları yaşamak zorunda miydik.isteksizim yine yorgunum çünkü.umarim bu günlerde geride kalır
Canım ben altta eşim üstte oluyorCanim pozisyonun ne.
Ne guzel uzun zaman olmus ama hala yardimci olmak Icin giriyorsun buraya sanirim hamilesin.2 icin eneyi geçti.
Canım benim egzersizlere ilk once nefes egzersizi ve gevşeme egzersizleriyle başlaman lazim, acele etme ilk once gevşemeyi kavra, sen hic gevşemeden biseyler girdirmeye çalışmışın Anladığım kadarıyla. Aklından tüm korku ve kaygılarını yenmeye çalış bu sure icinde, tamamen pozitif ve umut dolu bi bakış acısıyla gevşe ve egzersizlere oyle başla. Yapmicam diye bisey yok, burda onlarca kisi ayni durumdayken, asmışlar degil mi? Bizde asicaz sabredersek eğer . :)Arkadaslar 9 aylik evliyim bende vajinusmusum kendi basima cozmeye calistim hep doktora gidip zaman kaybii yasamak istemedm ama birde bakiorum kii boylede zaman gecio saldik bi ara hic denemedk bikac ayimzi aldi su bir aydr esimle isin cddiyetini anladik haydar dumen recetesi ni denedim hc bi sekilde ise yaramdi uyustrcu krem sprey vs. Bseye yaramdi uysmadi bile bu beni daha pskljk olarak cokertti hevesm kacti egzerszlere dun basladim ama yapamiorum isaret parmagmi ileri gtremiorum asiri derecede yanma aci oluo ter basio birakiorum lutfen bana yardm edin kafayi yicem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?